2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bebişler 2 aylık oluyor. Aldığım kıyafetler küçük gelmeye başladı. Şimdi kıyafet alacağım ama ne alsam hiç karar veremedim. 3-6 aylık mı alsam 6-9 aylık mı.
Ay tam yazamadım bebişten,tulum vs tarzı şeyleri 6 ay aldım ancak rahat oluyor .Kurutmada zaten biraz küçülüyor

Bebişler 2 aylık oluyor. Aldığım kıyafetler küçük gelmeye başladı. Şimdi kıyafet alacağım ama ne alsam hiç karar veremedim. 3-6 aylık mı alsam 6-9 aylık mı.
6-9 daha iyi olabilir benim bebeklerim etiket ğzerindeki yaşlara göre daha iri oluyor şuan küçük bebem 3-6 ay giyiyor tam oluyor 3 ay altı asla olmuyor

Ay tam yazamadım bebişten,tulum vs tarzı şeyleri 6 ay aldım ancak rahat oluyor .Kurutmada zaten biraz küçülüyor

6-9 daha iyi olabilir benim bebeklerim etiket ğzerindeki yaşlara göre daha iri oluyor şuan küçük bebem 3-6 ay giyiyor tam oluyor 3 ay altı asla olmuyor
Teşekkürler kızlar. Yaz için 6-9 ay alayım o zaman

Fundanın buyuk oglunun kolu kırıldı cok yogun o yuzden gıremıyor canım.Allah kolaylık versın arkadasıma zor ıkı cocuk ben bıtanesını ıdare edemıyorum. @misophonia_ senıde goremıyorum canım pek.ben oglanı her uyuttugumda buraya dadanıyorum😄elımde ates olcer gunde uc dort kez atesınede bakıyorum bu gıdısle ohoo hunıyı takarım ben😄😄😄

Geçmiş olsun canım :( fnd_50 fnd_50

İki çocuk cidden Allah sabir ve kolaylık versin cidden helal olsun sizin hakkiniz 2x ödenmez 🥹 ateşine niye bakıyorsun kiz hasta mıydı bebiş

Ay çok üzüldüm fnd_50 fnd_50 çok çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. İnsallah cabucak toparlar kuzucuk 😔

Ya anlayamadım tam canım bende deneyeyim ama sırt üstü yatıp nasıl yapıcaz 😄

Yaaa öyle mi fnd_50 fnd_50 kuzuuum cok geçmiş olsun bende diyorum nerelerde kuzum aklımdaydın nasıl oldunuz sen nasılsın biraz daha iyi misin üst üste gelmiş yine sende bir şeyler umarım atlatmışsındır iyisindir canım 🙏🏻🌸

Sağol canım deneyeyim ama benim sorunum mastit mi onu bile anlamıyorum bebe çekince yumuşacık oluyor ama acısı geçmiyor umarım ciddi bir şey değildir 🤦🏻‍♀️

Yaa özelde alınabilyor mu reçetesiz şuan acil ihtiyacım var geçici olsa da 🥹

Hoşgeldin canım nasılsın daha iyi misin olsun yine gidersin inşallah kolaylıklar diliyorum 🌸
Selam beybiler ben geldim😍😍😍 çok zorlu süreçlerden geçtim her şey üst üste geldi çok ağladım çok sabır diledim çok dua ettim çok sağ olun kızlar merak etmişsiniz evet bu lohusalık sürecinde bir de büyük oğluşumun kolu kırıldı çok zor zamanlardan geçtik şimdi hala kolu alçıda ama çok şükür ağrısı azaldı haftaya alçısı çıkacak gibi bir aksilik olmazsa. Benim göğsü ağrılarından yaralarından iyi haberler getirdim sizlere. Çok şükür iyileşiyor ağrısı acısı yarası azaldı. Çok çektim o konuda denemediğim yöntem asla kalmadı en son dermatoloğa gitmiştim bir karışım ve ayrıyeten 3 merhem yazmıştı kullandım iyi geliyor gibi oldu ama sür emzirme zamanı yıka o kadar zordu ki çocuk emdikçe yara tekrarlanıyordu kahvernegisinin tamamını ağzına vererek emzirmeye sürekli dikkat ettim. Göğüsler meydanda geziyordum ama asla iyileşmiyordu. Neyse büyük oğlumun kolu kırılınca babam destek için memleketten geldi canım babam. O gelince açıkta göğüsler gezemedim tabi Hshshshsh ilaçları da süremedim sürekli yıkamam gerekeceği için. Sadece lansinoh kremi her emzirme öncesi ve sonrası sürdüm yıkama derdi yok diye sütyen de taktım kapalı gezdim. Babamın gelmesi mi şifa geldi yoksa zaten mi iyileşecekti anlamadım ama o ara iyileşmeye başladı önce bol miktarda iltihap aktı aktı sütyenime her yeri mahvoldu sonra iltihaplar gitgide azaldı ve uçlarının hassasiyeti gitti acısı gitti. Çok yarıklanmıştı içinden kırmızı et görünüyordu düşünün. O kırmızı et görünümü gitti şükürler olsun Allahım sanki üstümden acıkar kalktı gitti şükürler olsun kızlar cidden iki ay ne çektim o göğüs acısından. Doğum acısından daha acıydı Rabbim kimseye vermesin. Şimdi minnoş bebeğimle daha camdan ilgilenebiliyorum. Sizlerde neler var yok hiç giremedim de okuyamadım da.

Kızlar sütü az olan arkadaslar bestlagı kesın alın,baya süt yaptı nasıl yaptı bende anlamadım.bıde bol su ıcıyorum yesıllık falan yıyorum,haberınız olsun bugun dogumdan berı ılk defa baya gogsum agrılı kalktım
Bestlakın işe yaramasına sevindim kankam demiştim sana😍

Back
X