2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bizimkide gulucuk dagitiyor ama sesli boyuta gecmedi. Suan sesli gulse tek lokmada yerim heralde onu

Benim eşim de öyle görümcem de aynı hemen şuraya gidelim buraya gidelim diyor bi doktora güvenmek yok ben de çok yıpranıyorum takmamaya çalışıyorum çocuğum iyi benim diyorum ama insan illa etkileniyor

Anakucagi kullaniyormusunuz?
Ay alıntılayıp yazamamışım
Bizde var bu manuel sallanan ev tipi anakucğaını mı diyorsun kullananlar çok memnun ama benim oğlum hiçbiryer de durmadığı için ondada durmuyor büyük oğlum kullanıyor çok seviyor şimdi bile onda uyudu bence biraz sakinleşince küçük oğlumda onda duracak gibime geliyor ama ben yatırmak yerine ağlasada ona koyuyorum mecburen evle ilgilenmem yemek yapmam gereken zamanlarda alıştırmaya çalışıyorum

Kusma sorunu yaşayan varmı
Durmadan kusuyor oğlum bizim üstümüzüde batırıyor memeye çok alıyorum ondan oluyor sanırım ama yıldımmm artık memeye almazsamda ağlıyor sürekli ne yapacağımı şaştım

GEcen hafta 2 gun yasadik yesil kakayi. Ama tam yesil degildi sari yesil arasi biseydi. 2 gun surdu gecti. Ben yesil renk bisey yememistim oyuzden midesini usuttu falan die dusundum ama 2 gun sonra gecti. Karnina sicak havlu koydum hep
Benimde sarı yeşil arası ama yeşil yani o eskisi gibi sapsarı kaka değil . Belki benimki de üşütmüştür biraz sıcak tutayım bakalım

Benimki ya memede ya kucakta durmak istiyor surekli agliyor. Oyuzden anakucagindada durmaz diye tereddutum var

Benimki ya memede ya kucakta durmak istiyor surekli agliyor. Oyuzden anakucagindada durmaz diye tereddutum var
Ben duracaklarına inanıyorum inşallah hayatı olumluyoruz
Büyüğüde hiçbiryerde durmazdı şimdi çok seviyor ayağımla onu sallıyorum küçüğüde hoplatıyorum

Eklentiler

• IMG_4767.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 52
Ben duracaklarına inanıyorum inşallah hayatı olumluyoruz
Büyüğüde hiçbiryerde durmazdı şimdi çok seviyor ayağımla onu sallıyorum küçüğüde hoplatıyorum
Ya aslnda bana suan durabilcegi bise lazim. Meme bagimlisi olmus benim bebek. Surekli agliyor cok emdigi icin gazi bitmiyor. Afedersiniz wc ye bile zor gidiyorum hep kucak yada meme istiyor. En azindan ana kucaginda durue her odaya yanimda gotururum is yaparken ole dusundum ama benim bebe ana kucagindada durcak gibi degil

Durmazlar oyun halısı aldık ondada durmadı oda elendi peki şu aşağı yukarı salıncaklar varya adı ne bilmiyorum kapıya falan takıyorlar dik duruyor çocuk şimdi baktım hoppalaymış şöyle yorumlarınada bak uygunda fiyatı
Bundan almayı düşünüyorum ben

Eklentiler

• IMG_4768.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 50
Bu salincaklar 2 aylik bebege uygunmu. Olsa ne guzel olur yaa

Kızlar bir şeyi çok merak ediyorum. Ev işlerini napıyorsunuz? Benim bebeğim 43 günlük oldu. Artık yavaş yavaş evde başbaşa kalmaya başladık. Ne ara kahvaltı edicem ne ara evi temizliycem yemek yapıcam ortalığı toparlıycam şaşırıyorum. Biri yanımda olunca bebeği bırakıp ev işlerini yapabiliyorum da. Yalnız oluncs zaten altını temizle, emzir, uyut döngüsü bütün günümü alıyor alt tarafı 45 dk’lık uyku için. Tek başına bakan anneler napıyorlar nasıl iş yapıyorlar çok merak ediyorum. Bebek gittikçe daha çok ilgi istemeye başladı gibi. Ciddi soruyorum napmam gerektiğini bilmiyorum şu an

Yapmiyoruz xnxnndnxnd şaka bi yana uyudukca zaman bulduğum kadarıyla öncelikli ne lazimsa onu yapıyorum olduğu kadar. Uyumuyorsanda bazen sakin duruyor etrafi izliyor beya dönencesi var onu açıyorum bir kaç dk onu oyalıyor süpürme vs işleri daha kolay oluyor, bazen emzikle oyaliyorum ağzından atana kadar takılıyor attikca geri gelip veriyorum yine öyle böyle sorsan ev hala 56 yani biraz oluyor biraz olmuyor

Yapamiyoruz bizde cnm. Aksam esim gelince yapabildigim kdr yapiorum. Eşimde azda olsa yardim ediyor. Ev işinden kastım camasir bulasik yemek. Arada sirada firsat buluncada supurgeyle evi supuruyorum okdr

Bizimkide ayni. Cok emdigi icin kusuyor malesef doktorda ole soledi. 4. Aydan snra gecer dedi. Memeyi sık vermemeye calis emzik kullan dedi emzige baslicam sanirim

Ayy mesajın nasıl iyi geldi bı bılsentakıldım bugun rıtım ölçer cihazı kuzum,hamılelıkte cıktı onceden yoktu şimdi kalp ılacını bıraktırdı yavas yavas bakacak yarın kalpte elektrıksel bozukluk varmı yokmu,ınsallah gecmıstır gectıyse arada bır kontrole gıderım sadece,gecmedıyse kayserıde bı doktora gıdecekmısım yarın soyleyecekmıs sonuca gore.yarın bende alısverıs yapmayı planlıyorum sabah baya bı soyledım yani sana cok kırıldım diye ama bakalım bı kulagından gırdı oburunden cıktımı bellı olurevet ya bız cok mınnos kalbız,benım oglusumunda yukselen burcu boga oldubenımde yukselenım balıktam bır takım olduk mınnosumla ipektoş teyzesı oda bızım gıbı hem muzıp hem duygusal yerım ben onu bogazınada cok duskun

Bende 15 günden beri tekim ve bir çocuğum daha var evde tek çocuk olanlar ne güzel rahat diyorum şimdi ikisine yetişmek çok zor ama bir şekilde oluyor yani ben artık akşamdan yemeği yağıyorum eşim eve gelince çocuklara bakıyor bi çorba bi ana yemek koyuyorum yoksa gün içinde yemeğe yetişmem mümkün olmuyor ancak bebek uyuyunca ni evi yalandan süpürüp toparlıyorum sonra ancak emzir yatırmaya çalış felan öyle geçiyor zaman yani akşamdan yemek yapmak beni bayağı rahatlatıyor bir süre böyle yapcam inşallah büyüdükce enazından biraz pusette felan yada ana kucağında etrafa bakacağı zamanlar gelince gündüz de yaparım yemeğimi şuan olmuyor çünkğ tam uyudu diyip yemeğe girişsem kalkıyor ocağın altını kapatıp koşuyorum bidaha geliyorum bidaha gidiyorum çok zor oluyor. Temizliği de detaylı haftasını eşim evdeyken biraz silip süpürüyorum haftaiçi dediğim gibi bi süpürüyorum ve robot var robotu açıyorum genelde öyle geçiyor sen de yaparsın yani alışıyor insan

3 küçük çocukla her sabah istisnasız ev savaş alanı gibi ama takmıyorum evim kuuck mutfaktan tut tuvalete kadar savaş çıkmış gibi bebek uyurken ya da uyanik keyfi yerinde iken yapıyorum yemeği genelde kafamda karar verip yapınca daha kolay oluyor eğer tek cocuksa gece yapabilirsin bazı işlerini bazende kızlara çizgi film açıp oğlanı yanıma alıp kıyafet katlama tarzı işleri yapiyrum

Bende senin gibi teferruatlı kısmını eşim varken yapıyorum yemekleri de kolay yemeklerden seçiyorum bugün bezelye bulgur pilavı yaptım mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…