- 2 Ekim 2022
- 2.767
- 4.219
- 63
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #37.321
Bizimkide gulucuk dagitiyor ama sesli boyuta gecmedi. Suan sesli gulse tek lokmada yerim heralde onu@Puskevit aynen maşallah kuzuyabizimki sesli gülmüyor henüz ama agulara 2. Ayın başında başlamıştı hepsinin gelisimi birbirinden farklı zaten. Unutmak gibi değil de büyüme aşamasında bile olabiliyormus bir doktordan dinlemiştim. Bir hafta hep yaptığı favori hareketi bir ay boyunca yapmıyor mesela çocuk unuttu mu diyolar ama gelişimin bir parçasıymış galiba
Benim eşim de öyle görümcem de aynı hemen şuraya gidelim buraya gidelim diyor bi doktora güvenmek yok ben de çok yıpranıyorum takmamaya çalışıyorum çocuğum iyi benim diyorum ama insan illa etkileniyorArtık her doktora gittiğimizde birşey çıkmasından yoruldum, insan ister istemez takıyor, heleki eşim cok panik hemen başka doktora götürelim diye tutturdu. Bende takmamaya çalışıyorum , sütü de etkiliyor stres. Bakalım bir ay sonra ne olacak. İnşallah düzelir.
Ay alıntılayıp yazamamışımAnakucagi kullaniyormusunuz?
Benimde sarı yeşil arası ama yeşil yani o eskisi gibi sapsarı kaka değil . Belki benimki de üşütmüştür biraz sıcak tutayım bakalımGEcen hafta 2 gun yasadik yesil kakayi. Ama tam yesil degildi sari yesil arasi biseydi. 2 gun surdu gecti. Ben yesil renk bisey yememistim oyuzden midesini usuttu falan die dusundum ama 2 gun sonra gecti. Karnina sicak havlu koydum hep
Benimki ya memede ya kucakta durmak istiyor surekli agliyor. Oyuzden anakucagindada durmaz diye tereddutum varAy alıntılayıp yazamamışım
Bizde var bu manuel sallanan ev tipi anakucğaını mı diyorsun kullananlar çok memnun ama benim oğlum hiçbiryer de durmadığı için ondada durmuyor büyük oğlum kullanıyor çok seviyor şimdi bile onda uyudu bence biraz sakinleşince küçük oğlumda onda duracak gibime geliyor ama ben yatırmak yerine ağlasada ona koyuyorum mecburen evle ilgilenmem yemek yapmam gereken zamanlarda alıştırmaya çalışıyorum
Aynen benimkise normal kakasi gibi sari degildi hemen anlasiliyor zaten. Ateşinide kontrol et ara siraBenimde sarı yeşil arası ama yeşil yani o eskisi gibi sapsarı kaka değil . Belki benimki de üşütmüştür biraz sıcak tutayım bakalım
Ben duracaklarına inanıyorum inşallah hayatı olumluyoruzBenimki ya memede ya kucakta durmak istiyor surekli agliyor. Oyuzden anakucagindada durmaz diye tereddutum var
Ya aslnda bana suan durabilcegi bise lazim. Meme bagimlisi olmus benim bebek. Surekli agliyor cok emdigi icin gazi bitmiyor. Afedersiniz wc ye bile zor gidiyorum hep kucak yada meme istiyor. En azindan ana kucaginda durue her odaya yanimda gotururum is yaparken ole dusundum ama benim bebe ana kucagindada durcak gibi degilBen duracaklarına inanıyorum inşallah hayatı olumluyoruz
Büyüğüde hiçbiryerde durmazdı şimdi çok seviyor ayağımla onu sallıyorum küçüğüde hoplatıyorum
Durmazlar oyun halısı aldık ondada durmadı oda elendiYa aslnda bana suan durabilcegi bise lazim. Meme bagimlisi olmus benim bebek. Surekli agliyor cok emdigi icin gazi bitmiyor. Afedersiniz wc ye bile zor gidiyorum hep kucak yada meme istiyor. En azindan ana kucaginda durue her odaya yanimda gotururum is yaparken ole dusundum ama benim bebe ana kucagindada durcak gibi degil
Bu salincaklar 2 aylik bebege uygunmu. Olsa ne guzel olur yaaDurmazlar oyun halısı aldık ondada durmadı oda elendipeki şu aşağı yukarı salıncaklar varya adı ne bilmiyorum kapıya falan takıyorlar dik duruyor çocuk şimdi baktım hoppalaymış şöyle yorumlarınada bak uygunda fiyatı
Bundan almayı düşünüyorum ben
Yapmiyoruz xnxnndnxnd şaka bi yana uyudukca zaman bulduğum kadarıyla öncelikli ne lazimsa onu yapıyorum olduğu kadar. Uyumuyorsanda bazen sakin duruyor etrafi izliyor beya dönencesi var onu açıyorum bir kaç dk onu oyalıyor süpürme vs işleri daha kolay oluyor, bazen emzikle oyaliyorum ağzından atana kadar takılıyor attikca geri gelip veriyorum yine öyle böyleKızlar bir şeyi çok merak ediyorum. Ev işlerini napıyorsunuz? Benim bebeğim 43 günlük oldu. Artık yavaş yavaş evde başbaşa kalmaya başladık. Ne ara kahvaltı edicem ne ara evi temizliycem yemek yapıcam ortalığı toparlıycam şaşırıyorum. Biri yanımda olunca bebeği bırakıp ev işlerini yapabiliyorum da. Yalnız oluncs zaten altını temizle, emzir, uyut döngüsü bütün günümü alıyor alt tarafı 45 dk’lık uyku için. Tek başına bakan anneler napıyorlar nasıl iş yapıyorlar çok merak ediyorum. Bebek gittikçe daha çok ilgi istemeye başladı gibi. Ciddi soruyorum napmam gerektiğini bilmiyorum şu an
Yapamiyoruz bizde cnm. Aksam esim gelince yapabildigim kdr yapiorum. Eşimde azda olsa yardim ediyor. Ev işinden kastım camasir bulasik yemek. Arada sirada firsat buluncada supurgeyle evi supuruyorum okdrKızlar bir şeyi çok merak ediyorum. Ev işlerini napıyorsunuz? Benim bebeğim 43 günlük oldu. Artık yavaş yavaş evde başbaşa kalmaya başladık. Ne ara kahvaltı edicem ne ara evi temizliycem yemek yapıcam ortalığı toparlıycam şaşırıyorum. Biri yanımda olunca bebeği bırakıp ev işlerini yapabiliyorum da. Yalnız oluncs zaten altını temizle, emzir, uyut döngüsü bütün günümü alıyor alt tarafı 45 dk’lık uyku için. Tek başına bakan anneler napıyorlar nasıl iş yapıyorlar çok merak ediyorum. Bebek gittikçe daha çok ilgi istemeye başladı gibi. Ciddi soruyorum napmam gerektiğini bilmiyorum şu an
Bizimkide ayni. Cok emdigi icin kusuyor malesef doktorda ole soledi. 4. Aydan snra gecer dedi. Memeyi sık vermemeye calis emzik kullan dedi emzige baslicam sanirimKusma sorunu yaşayan varmı
Durmadan kusuyor oğlum bizim üstümüzüde batırıyor memeye çok alıyorum ondan oluyor sanırım ama yıldımmm artık memeye almazsamda ağlıyor sürekli ne yapacağımı şaştım
Ayy mesajın nasıl iyi geldi bı bılsenSağol canım benim amin inşallah zormuş gerçekten bu yaşımda 2 aylık bebeyle tecrübe etmek kötü oldu tabi :/ Nasıl oldu oğlusun alçısı çıktı mı
Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm hemencecik toparlar inşallah kuzucuk kaç gün kalacaksınız belli miDışarıya karşı mikroplara çok açıklar benim büyük kız da salya sümük kardeşinin dibinden ayrılmıyor sürekli okuldan getiriyor engel olamıyor insan
Fitil kullandın mı canım ben iki kutu kullandım ama geçmedi tekrarladı çok şükür ama kan olayı yok zeytinyağı sürüyorum yaparken daha rahat oluyor 16 sında alçımla gidebilirsem doktora gidicem yine bakalım ne diyecek işkence gerçekten şu olay
Ay mesajı sonra yakaladım hadi iyi olsun hep inşallah kuzum
Kanaman çürük kahve gibi değilse regl olmuş olabilirsin canım ilk doğumunda bende 40 ım çıkmadan olmuştum bunda henüz olmadım
Bizimde arada oluyor üşüttüğümüzde oluyor genelde sonra normale dönüyor alerji belirtisi olduğunu bilmiyordum umarım değildir tabi
Emzirirsin kuzum işin bitince merak etme sende önemlisin bu süreçte azıcık aç kalsa bir şey olama sen iyi olacaksın ki bakacaksın kuzucugaNe kadar sürecek bu durumun belli bir tedavi süresi var mı canım sağlıcakla geçer kurtulursun inşallah Ah ya seni çok iyi anlıyorum bir boğa burcu olarak çok haklısın hemde ilk anneler günün ama işte beklenti de üzüyor insanı erkekler odun boğanın hassas kalbinden anlamıyor sen kendin kendini ödüllendir bunu hakkettin gerisini o düşünsün utansın Ben bunu çok yaparım giderim kendime anneler günü hediyesi doğum günü hediyesi doğum hediyesi bu gibi şeyleri uzun süredir istediğim şeylerden alırım taksitli maksitli dene bak musmutlu oluyorsun yoksa eşlere katlanmak çok zor Bir şey derse de söylenirim kendim aldım düşünen olmadı diye de vicdanı yükünü yüklerim üstüne eşimin oh çok güzel olur Önceden çok beklerdim üzülürdüm uyuyamazdım falan şimdi kendim yapıyorum onun gibi horul horul uyumayı da öğrendim diğer türlü ayda bir kere boşuyorum zaten nasıl katlanıp çekcez erkek milleti işte
Bende 15 günden beri tekim ve bir çocuğum daha var evde tek çocuk olanlar ne güzel rahat diyorum şimdi ikisine yetişmek çok zor ama bir şekilde oluyor yani ben artık akşamdan yemeği yağıyorum eşim eve gelince çocuklara bakıyor bi çorba bi ana yemek koyuyorum yoksa gün içinde yemeğe yetişmem mümkün olmuyor ancak bebek uyuyunca ni evi yalandan süpürüp toparlıyorum sonra ancak emzir yatırmaya çalış felan öyle geçiyor zaman yani akşamdan yemek yapmak beni bayağı rahatlatıyor bir süre böyle yapcam inşallah büyüdükce enazından biraz pusette felan yada ana kucağında etrafa bakacağı zamanlar gelince gündüz de yaparım yemeğimi şuan olmuyor çünkğ tam uyudu diyip yemeğe girişsem kalkıyor ocağın altını kapatıp koşuyorum bidaha geliyorum bidaha gidiyorum çok zor oluyor. Temizliği de detaylı haftasını eşim evdeyken biraz silip süpürüyorum haftaiçi dediğim gibi bi süpürüyorum ve robot var robotu açıyorum genelde öyle geçiyor sen de yaparsın yani alışıyor insanKızlar bir şeyi çok merak ediyorum. Ev işlerini napıyorsunuz? Benim bebeğim 43 günlük oldu. Artık yavaş yavaş evde başbaşa kalmaya başladık. Ne ara kahvaltı edicem ne ara evi temizliycem yemek yapıcam ortalığı toparlıycam şaşırıyorum. Biri yanımda olunca bebeği bırakıp ev işlerini yapabiliyorum da. Yalnız oluncs zaten altını temizle, emzir, uyut döngüsü bütün günümü alıyor alt tarafı 45 dk’lık uyku için. Tek başına bakan anneler napıyorlar nasıl iş yapıyorlar çok merak ediyorum. Bebek gittikçe daha çok ilgi istemeye başladı gibi. Ciddi soruyorum napmam gerektiğini bilmiyorum şu an
3 küçük çocukla her sabah istisnasız ev savaş alanı gibi ama takmıyorum evim kuuck mutfaktan tut tuvalete kadar savaş çıkmış gibi bebek uyurken ya da uyanik keyfi yerinde iken yapıyorum yemeği genelde kafamda karar verip yapınca daha kolay oluyor eğer tek cocuksa gece yapabilirsin bazı işlerini bazende kızlara çizgi film açıp oğlanı yanıma alıp kıyafet katlama tarzı işleri yapiyrumKızlar bir şeyi çok merak ediyorum. Ev işlerini napıyorsunuz? Benim bebeğim 43 günlük oldu. Artık yavaş yavaş evde başbaşa kalmaya başladık. Ne ara kahvaltı edicem ne ara evi temizliycem yemek yapıcam ortalığı toparlıycam şaşırıyorum. Biri yanımda olunca bebeği bırakıp ev işlerini yapabiliyorum da. Yalnız oluncs zaten altını temizle, emzir, uyut döngüsü bütün günümü alıyor alt tarafı 45 dk’lık uyku için. Tek başına bakan anneler napıyorlar nasıl iş yapıyorlar çok merak ediyorum. Bebek gittikçe daha çok ilgi istemeye başladı gibi. Ciddi soruyorum napmam gerektiğini bilmiyorum şu an
Bende senin gibi teferruatlı kısmını eşim varken yapıyorum yemekleri de kolay yemeklerden seçiyorum bugün bezelye bulgur pilavı yaptım meselaBende 15 günden beri tekim ve bir çocuğum daha var evde tek çocuk olanlar ne güzel rahat diyorum şimdi ikisine yetişmek çok zor ama bir şekilde oluyor yani ben artık akşamdan yemeği yağıyorum eşim eve gelince çocuklara bakıyor bi çorba bi ana yemek koyuyorum yoksa gün içinde yemeğe yetişmem mümkün olmuyor ancak bebek uyuyunca ni evi yalandan süpürüp toparlıyorum sonra ancak emzir yatırmaya çalış felan öyle geçiyor zaman yani akşamdan yemek yapmak beni bayağı rahatlatıyor bir süre böyle yapcam inşallah büyüdükce enazından biraz pusette felan yada ana kucağında etrafa bakacağı zamanlar gelince gündüz de yaparım yemeğimi şuan olmuyor çünkğ tam uyudu diyip yemeğe girişsem kalkıyor ocağın altını kapatıp koşuyorum bidaha geliyorum bidaha gidiyorum çok zor oluyor. Temizliği de detaylı haftasını eşim evdeyken biraz silip süpürüyorum haftaiçi dediğim gibi bi süpürüyorum ve robot var robotu açıyorum genelde öyle geçiyor sen de yaparsın yani alışıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?