2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ben de özlemem diyordum da özlüyorum galiba
Karnımızdayken rahatmışız
Yeniden başa dönemem diyorsun Canım göz hassas ya kendini suçlama olan oluyor sen aynı bezle falan diğerine sürme çok bulaşıcı diğer göze de bulaşır doktorun verdiği damla hemen geçiriyor imera mıydı neydi bizde ipek e çok kullanmıştık yani şuan mevsimsel bile olabilir dışarı çıktıysanız polen dolu etraf tam alerji mevsimi
Kuzu ben geçende yarım kilo yedim galiba çok ekşi değildi ama hiç farketmedim huzursuzluk normal hallerindeki gibiydi
Ay evet ya merak ediyorum kim nerde napıyor bebişler nasıl oldu büyüdü mü kuzular naptılar sonuçta 9 ay beraber büyüttük herkes iyidir inşallah
Kuzum ben kalktığında bir gaz cıkarımı deniyorum masaj mıçarsa ya da bez çok dolmuşsa değiştiriyorum dolmamışsa uykusunu açmışım diye dokunmuyorum ama genelde geceleri kalktığımda da değiştiriyordum şimdi ayağımı kırınca eşim veriyor bebeyi bakıyor kaka yapmamış diye geçiştiriyor bebemi

Ben gece kalktığında çok direniyorsa uyumuyorsa değişiyorum ama tekrar hemen uyuyorsa dokunmuyorum hiç sabaha kadar canım
Ben ilk haftalar değiştirtiriyordum ama uykusu açılır diye de korkuyorudm bebim sürekli taşırıyor du üç saati geçirmeden değiştirmem gerekliydi şimdi daha az yapıyor sabaha kadar doluyor yinede rahataız olmazşar diye düşünüyorım bebeden bebeye değişir tabi

Çok haklı gerçekten hiç böyle düşünmemiştim sadece neden acaba boyutları değişiyor diyordum
Kızlar geçenlerde instada bir video gördüm nutkum tutuldu, bebek uyku sırasında emziği yutuyordu, bildiğin boğazına kaçtı emzik.. sonra da yine kendi kendine öksüre öksüre attı ağzından emziği.. videoda zaten doğru emzik nasıl olmalı bunun üzerineydi.. 4 tarafından delikli olması gerekiyormuş ki bu tarz tehlike halinde nefes almasını sağlayabilsin.. bir de bebeiin ağzı büyüdükçe genişliyor sonuçta.. ben de avent 0-6 ay kullanıyorum emziği ve ay ilerledikçe değiştirmeyi düşünüyorum.. çünkü hem emziğin hem de dışının boyutu değişiyor bence.. ama çok çok fark edene kadar 0-6 ay emzikle devam ederim
Ben biraz fazla abarttım canım ondan oldu, 4-5 taneden bir şey olmaz bence
Geçenlerde o kadar huzursuzlandı ki ben bir türlü anlamadım ne olduğunu, sonradan farkettim altı kızarmış, çok vicdan azabı çektim zamanında farketmediğim için, artık uykusu açılsa da değiştiriyorum gece uyandığında, altı değiştiğinde uykuya dalması da kolay oluyor

mochi kullanan arkadaşlar ,mesela bir moddayken makine duruyor ama kapanmıyor ve ben tekrar bir mod başlatamıyorum neden acaba ?Yanlıs bir şey mi yapıyorum.Yazdım garanti işlemlerini başlatalım yazmışlar

mochi kullanan arkadaşlar ,mesela bir moddayken makine duruyor ama kapanmıyor ve ben tekrar bir mod başlatamıyorum neden acaba ?Yanlıs bir şey mi yapıyorum.Yazdım garanti işlemlerini başlatalım yazmışlar
Yok canım kendiliğinden kapanması lazım 30 dk sonrasında, iade et yenisi gelsin

Gazını her türlü çıkartmaya çalışıyorum yoksa ya kusuyor kesin ya da uyumuyor ndndjdndj
Çok dolu değilse ellemem sanırım gece neyse de sabah uyanınca uykusu acilmadan geri uyumasi önceliğim djhdjdj
Ben genelde ilk uyanınca altını değişiyorum sonra emziriyorum en kötü ilk uyandığında yaowrim öyle sabah uyandığında 5-6 gibi olanda degismem durums göre bakayim en iyisi
Ben gece kalktığında çok direniyorsa uyumuyorsa değişiyorum ama tekrar hemen uyuyorsa dokunmuyorum hiç sabaha kadar canım
Ben degistirmiyorum cok nadiren degistiririm. Zaten gece kakada yapmiolar genelde. Kaka yapmişsa mutlaka degistiriyom
Ben de böyle yapıyorum da işte sabah 6 gibi kalkinca rllemeyi düşünmüyorum fazla gün ayinca uykuya dönmesi zorlaşıyor sjbdjdd

Lansinohun silikonu almıştım iki gündür tutuyordu formu wee ye göre daha güzel yapışması vs bugün ne olduysa zehir vermiyorum oğlum öğürüyo ağlamak nasıl ağlamak kızarana kadar biberonuda öğürmeye başladı ödüm koptu onuda reddederse nasıl beslenecek diye iki gün emzirme yaşadım ne kadar kolaylık rabbim nasıl yaratmış memeler rahat analar rahat bebeler de Rahat sanki gazinada etkisi oldu kızlar dua istiyorum sizden ya hepimiz anayiz valla kimin duası kabul olur bilinmez şu oğlan şu memeyi tutsun ya vallahi silikonla da razıyım çok zorum var bu şekilde memelerle acısı şişmesi vs vs vs bitmiyor

Kızlar şimdi bazen diyorsunuz ya yemek yemedim sabahtan beri yada günde tek öğün ancak yiyebiliyorum veya kilo verdim vs. Bu durum sütünüzü etkiliyor mu? Yani sütün yediklerimizle ilişkisi var mo yoksa şu içmek mi etkiliyor acaba merak ediyorum

Su sütü arttırıyor evet ama yediklerimizde o sütün kalitesini etkiliyor bence

Ben normalde abartıyordum yemeyi hamilelikte yediğim gibi yiyordum ama şimdi ekmek, tatlı gereksiz abur cubur falan tamamen kestim yemeyi ondan merak ettim acaba etkiler mi diye çünkü açım
Sağlıklı beslenmek gerek bence normal yememiz gerekeni yemek önemli diye düşünüyorum diyet yapanların sütlerinin azaldığını duydum ne az ne çok ne yiyorsak okadar yenmeli zaten süte gittiği için kilo alımıda çok olmaz

Ben normalde abartıyordum yemeyi hamilelikte yediğim gibi yiyordum ama şimdi ekmek, tatlı gereksiz abur cubur falan tamamen kestim yemeyi ondan merak ettim acaba etkiler mi diye çünkü açım
Yok ben aşırı kötü beslendigim günler de oluyor ama su içip uyuyunca dinlenince artıyo ama sütun kalitesine illaki az da olsa ilgisi vardir bence

Bende kilo almaya basladim.iştahim coook açık. Benimde ekmegi aburcuburu kesmem lazim nasil yapcam bilmiuorum

Ben de diyet yapıyorum ama tam olarak diyet denmez düzenli yiyorum yumurta, maden suyu ana yemek sınırsız süt gibi her öğün bir dilim ekmek de yiyorum ama yine de merak ettim etkiler mi acaba diye çünkü aslında gereksiz yemiyorum işin özünde
Yok ben aşırı kötü beslendigim günler de oluyor ama su içip uyuyunca dinlenince artıyo ama sütun kalitesine illaki az da olsa ilgisi vardir bence
Ayy suyu resmen günde 3-4 litre içmeye başladım kendimi zorluyorum artık sırf azalmasın diye
Bende kilo almaya basladim.iştahim coook açık. Benimde ekmegi aburcuburu kesmem lazim nasil yapcam bilmiuorum
Ben 90la doğuma girdim şimdi 74 ı'm şu içince gitti kilolar ama artık yemek işine de dikkat etmek lazım iki yıl önce 55 kiloyum o kilom dönmem lazım kendimi tanıyamıyorum

Ben duzgun yemezsem hemen sütğm szalıyor malesef,ozellıkle tatlı seyler artırıyor nedendır bılmıyorum amakötü gıdalar yedıgımde barız fark edıyor ev yemegıyle kıyaslarsak.
Kızlar bugün kontrol vardı cocuk sadece 90gram almış 2 haftada zaten çok zayıftı. Kilo alımıda durmuş başına gelen var mı? Aşırı moralim bozuk
Canım nasıl beslıyorsun yazabılırmısın bı hangı saat aralıgında hangı sekılde hangı mamayla yada sadece anne sutuylemı bunları yazarsan elımden geldıgınce kendı tecrubelerımı yazarım

Kızlar bugün kontrol vardı cocuk sadece 90gram almış 2 haftada zaten çok zayıftı. Kilo alımıda durmuş başına gelen var mı? Aşırı moralim bozuk
Doğum kilosu kaçtı kac oldu? Bende de aynı sıkıntı var doğum kilosu 2610 du 1. Ay 3300 olmuştu 2. Ay aşısına götürdüğümde tartıldı 3750 çıktı 450 gr almış hepi topu bir ayda, canım çok sıkıldı. Silikonla emziriyorum ama kilo alımı az diye doktor ilk ay emzirme sonrası mamaya başlattı. Her emzirme sonrasi önce 60 cc mama veriyordum sonra 90cc ye çıkardım . En son böyle çıkınca 120 cc ye çıkardım mamayı emzirme sonrası veriyorum. Gündüzleri 3 saatte bir veriyorum gece kesintisiz 4-5 saat uyuyor uyanınca veriyorum. Aslında günde 5-6 cisli bez alıyorum kaka bazen iki günde bir yapıyor. Neden almıyor hiçbir fikrim yok. Umuyorum üçüncü ay alır daha fazla.

Ben her istediğimi yesem hamileliktrn beter olcam ayaklarım vücudumu taşımıyor artık
Benim bebiş o kadar içmiyor ya az mı içiyor acaba süt veriyorum ama 2 saatte içerde 60 ml 3 saatte içerse 90 ml içiyor. Geceleri zaten o kadar uyku hak getire. Yine 1.5-2 saatte uyanıyor max. Hele sallamazsam yarım saattir uyanıyor zaten bazen geceleri onu bile emmek istemiyor 50 ml de bırakıyor. Ama kilo alıyor. Yani en son 3 hafta önce götürmüştüm almıştı

Kızlar ben mamayı 4-5 saatte bır hatta gece sadece bır kez verıyorum,oda 60ml.Doyuyordur ınsallah.emzırıyorum aslında ıkı saatte bır ama sütüm cok yok benım sagdıgımda 30-40ml ancak cıkıyor.sımdı sızın verdıklerınızı gorunce bı acabamı dedım,mamayı şu yuzden fazla vermıyorum memeyi iki çekıyo bırakıyo aç olmazsa o yuzden.sızce napıyım kafam karıstıkılosu ıyı cıslı bez dol dolu 3-4 kez alıyorum.gece çok yapmıyor gece saat 5e kadar altını degıstırmıyorum

Gundw kac kere mama canim ben 3 saatte 1 emzirmeyle veriyorum
Çok değişiyor ya güzel emince vermiyorum ama bazen emmiyor veya sütüm az hissedince mama veriyorum am günde enkaz 2-3 oluyor çoğunlukla daha fazla ki bugünden itibaren daha arttırmayı düşünüyorum sütümden hiç emin değilim çünkğ fazla sütüm yok asla akmıyor mesela millet gece uyanıyoruz üstüm ıslanmış diyor süt akmış benim hiç öyle değil hiç yaşamadım o yüzden sütüm az mama ağırlıklı gidcem gerekirse arada sağar veririm memeyi ki azalıp biteceğini düşünüyorum zamanla da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…