Hamileyken daha rahattim yalan yok djbdjd ben de az biraz özlüyorum ama şuanda da fena değilim bebis var ya sabrediyoruz şükür yani djdjd ama haklısın burası daha aktifti muhabbet ediyoduk falan güzel oluyodu
ben de merak ediyorum bari dedikoduya girseydiler biraz ksjsjshdjsk
uykusu gelince anlıyorum huysuzlugundan zaten emzirmemissem önce emzirip gazını çıkarıp öyle koluma alıyorum bazen kendi bayılıyor emzik vermiyorum, bazen emziği veriyorum buraz oturduğum yerde sallaniyorum hafif ya da elimle sırtında pispis ama hafif bakıyorum dalacak gibi oldukca sallayisimi yavaslatip durduuryorum veya pispisi aynı şekilde. Emziği atmadiysa ben aliyorum yavaşça birkaç dk daha kucağımda tam uyumasini bekliyorum. Yatiriyorum sonra. Gazı vs varsa zaten geri uyanıyor gazıyla uğraşıyoruz tüm gün sndbhdhdjd yoksa uyuyor. 13 de uyudu 2-3 saat uyur diyodum zaten 2.5 oldu bile o uyanana kadar camasirlarini ascam sipanin
bazen de zor dalıyor ya uykusunu kaçırmış oluyorum ya da kendi huzursuz huysuz oluyor öyle böyle gidiyoruz işte sjndkdj
Ben normalde aşırı stresli biriyim ama bebişe yansiyacagini bildiğim için her şeyi saliyorum. Mesela uyuması lazım tükendim gibi olunca atıyorum kafamdan uyumasan da olur bebikom diyorum kendimi rahatlatiyorum çünkü büyüyecek tontişler bu günleri ozlicem diye zaten ben sakin oldukca o da oluyor herhalde şükür mizaci sakin bir hanım kız ama belli de olmaz biraz fenalık da var sjbdjsbdj ben gazını cikaramadiyimda kusar diye yataga yan dizilecek şekilde yatiyoruz köşeye de ipeği aliyorum en büyük alan ona ait olacak şekilde uyuyoruz o günler fark ettim ki kendi beşiğinde daha uzun uyuyor bizle yatınca gece daha sık uyanıyor. O yüzden mümkün olduğunca kendi yerine yatiriyorum
dün tam yatacaktik babası öksürük tuttu ufak bi oksurdu İpek aglaya ağlaya uyandi korktu herhalde bilmiyorum
aldım kucağıma sakinleşti biraz zaten gözler hiç açık değil uykuya daldi geri yatırdım ajdbhsbdjdjd eşime diyorum yastığa göm kafani öyle öksür bari