2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Senden aldığım gazla yemeye karar verdim sonuçta denemeden bilemem

Senden aldığım gazla yemeye karar verdim sonuçta denemeden bilemem
BEn öyle yapıyorum ya mesela bezelye direkt gaz yapan diye geçmiyor ama ne zaman yesem iki gün bebiş daha gazlı oluyor bence xnndndx o yüzden yeme sıklığımı azalttım. Kurufasulye veya nohut denemek istiyorum ama biraz daha beklicem bağırsaklar daha iyi olsun öyle denerim azar azar jdndjd sonuçta alışmaları da lazım onların da vitaminini almak lazim buradan yola çıkınca çiğköfte yararlı değil ama napalim canimiz çekiyor djjdjdhdjdjd denerim onu da aynı şekilde baktım bir değişiklik yapmadi pişik falan yapar mi acaba bilmiyorum ona göre yemeye devam ederim veya azaltır/yemem şeklinde eşim kendine kola koymuş çeyreği bardakta duruyordu baya bekledi gazı da ucmustur biraz diye içtim mesela sjdbhdndkdndjd (öneri değildir)

Salı günü doktora gidicez rota için ne zaman yapalım diye hem konuşmaya hem de en son 10 Nisan'da gitmiştik gorunelim bakalım nxnnddnnd kulağını da sorucam bebikom malesef kayın görümcem olan amcasina çekmiş ve kulaklari kepçe onun. Bebişim kız olduğu için ilerde çok takıp üzülsün istemiyorum hafif kepcelik var gibi bence eğer bebekken erken müdahale ile kolayca halledebiliyorsak halledelim diye sorayım diyorum

Kızlar benim bebeye bir şeyler oldu atak haftasinda genelde uykuya direnirler benimki uyanmaya direniyor resmen. Dün 8 de emzirdim max 9 gibi uyumuş oldu, sabah ezaninda uyandı... Emzirdim gaz cikar vs derken kaçta yatırdım bilmiyorum ama tam uykuda da değildi ikiniyordu falan, hadi 6 olsun ama hava tam aydinlanmamisti neyse uyursa uyur uyumazsa ağlar kalkar bakarım diyerek uzandım geri jsbdjsndksjdjjd uyumuş sağolsun 9 -9.30 gibi uyandı takildik biraz bir saat geçti mi emin değilim gazı da tam çıkmadı huysuz huzursuz şekilde uykusu geldi ama dk başı uyaniyodu bu yüzden de agliyo çünkü uyjusu var ejbdjejjd neyse kucağımda uyusun madem yatirmayayim dedim uyudu baya daldi en son yatirdim kendi yatağıma emzikle bıraktım öyle ben kahvalti yaparken uyanır zaten dedim.... Uyanmadı 2 saat kadar uyudu öğlene kadar işte jdndjsjdj geldim emzirdim ve yinr gözler anında kaydı gazını da çıkaramadı çünkü uyukluyodu dedim biraz şekerleme yapar tatlı geldiyse ellemiyim zorla kucağıma yatırdım 1 saat olacak uyuyor ......

Bugün ne yaşadığımı bilmiyorum benim uykum olunca da uyumaz sıpa

Canım doğum raporunda yazıyordu bir bak istersen, ben mebbise falan hiç bakmadım varsa netden bakacağım onu da bilmiyorum

Mebbiste bulamadım ben de rapora bakayım sağol
Mebbis > kişisel bilgiler> izin işlemleri> mazeret izni bu şekilde bakınca gözülüyor analık izni olarak

Kızlar mamaları buzdolabına koysam bir şey olur mı? Açılmış da var açılmamış da ama bozulur diye korkuyorum koyan var mı?

Ben ilk kızımda da yaşadım aynı şeyleri onda aşırı üzmüştüm kendimi bunda üzmüyorum sadece memeker dolu oldukça emmeyince ben sağamayınca felan böyle karman şorman oluyor ya ona sinir oluyorum yoksa bencede asla mama öcü değil kızım hep mama ile büyüdü 40 gün zorla emdi yani ben alışkınım ama bunda bilmiyorum böyle arada emer gibi olunca tamam diyorum olacak sonra birden emmiyor yada çok az emiyor ay bu emmiycek diyorum böyle bu ikilem gıcık ediyor beni sütüm az zaten çok değil muhtemelen bu ay dan sonra iyice azalır yetmez bebeğe çünkü her öğün emmiyor mama ile gidiyoruz ama buna üzülmüyorum aldığı kadar alsın yani sadece o ikilem işte beni yoruyor ay emdi mi doydu mu mama mı yapsam sütüm az mı var mı yok mu bunları ayarlamaya çalışmak yoruyor beni sütüm azalıp kesilirse ben okeyim zaten hiç kendimi yorup psikolojimi etkileyemem ilk kızımda o yüzden çocuğumu sevememiştim ya sütüm niye yok niye emmedi diye ama bunda öyle değilim gerçekten üzülmüyorum sadece yoruluyorum emzirince tam emdi mi doydu mu çözmeye çalışmaktan sonra mama mı yapsam telaşı felan böyle ben biraz da aceleci sabırsız bir yapıya sahibim aslında diyordum olmuyorsa bitsin bu serüven emmesin emiyorsa da tam emsin diyorum böyle gri olunca çok geriliyorum

Kızlar mamaları buzdolabına koysam bir şey olur mı? Açılmış da var açılmamış da ama bozulur diye korkuyorum koyan var mı?
Yapılan mama 3.5 saate kadar oda sıcaklığında bozulmadan kalıyor canım, ben bazen yaptığım mamayı bitiremezse dolaba koyuyorum, tekrar oda sıcaklığı ısıtıp veriyorum

Güno güno biz 4 numaraya geçtik biri molfix getirmişti,3 bitince denedim sizdirmadi... Zaten 3 küçük gelmeye başlamıştı ama bu Molfix iz yapıyor baya lastikleri sanki
Benimde sleepy iz yağıyor bayağı ya 2 numaradayız şuan ama zaten sleppy natural in kalıbı küçük bence molfix e göre molfix 2 numarası daha geniş geldi bana sleppy de iz yapıyor kesiyor bayağı sanki çocuğun yanlarını bende molfix 2 ile devam eccem birkaç paket alayım sonra muhtemelen 3 e geçerim bende sizinlimkaç kilo şuan?

Yapılan mama 3.5 saate kadar oda sıcaklığında bozulmadan kalıyor canım, ben bazen yaptığım mamayı bitiremezse dolaba koyuyorum, tekrar oda sıcaklığı ısıtıp veriyorum
Emin misiniz benim bildiğim yapılan mama yarım saat sadece kalabilir sonra döküyorum ben öyle biliyorum 3 saat oda sıcaklığında bozulur o ua bence ben öyle hatırlıyorum internetten bakmıştım. Dolaba koyup tekrar ısıtmayı da hiç düşünmemiştim kaç kere mama dökmüşümdür yazık oluyordu hep üzülüyordum dökünce ama bekletmiyordum hiç

Evet gittikçe azalıyor. Ben sağıp dolaba koyuyorum 3 saatte 40 ml anca çıkıyor artık. Onu 80 yapınca veriyorum. O arada kaç kez mama içiyor artık saymıyorum. Sağıp dolaba at olmadı ya. Bebek de ne yapacağını şaşırmış yazık

Buarada galiba arkadaş kutu halindeki mamadan bahsediyor yapılanı değil öyle anladım ben kuyu halinde benimde açılmamış olan var tezgahta duruyor kaldırmadık dolaba açılan da aynı şekilde orada duruyor güneş almıyor ama birşey olmaz herhalde gerçi hava birkaç gündür bayağı sıcak bende dolaba mı koysam kutuları

Yanlış yönlendirmek istemem kesinlikle ama ben öyle yapıyorum, gözlemlediğin kadarıyla da sıkıntı olmadı

En son 5950 falandı 6 yi geçmiştir 2-3 hafta oldu bakalı. Molfixle devam edip etmeyecegime emin değilim bacak kısmında çok iz yapiyor gibi acaba ben mi çok sıkıyorum ama öyle de bol birskirsam yanlardan tasiracak

evet bebiş de şaşırdı beni de şaşırtıyor bazen güzel emiyor günde bir kez mama içiyor bazen hiç güzel emmiyor çözemiyorum bende yani balla sağmaya ne yüreğim var ne fırsatım ilk kızımda da sağmıştım çok tiksindim lohusa kafası çocuğumu sevemedim hep emzşrmeye takmıştım süt sağmaya takmıştım o olay bende travma kaldı resmen sağmak diyince tüylerim ürperiyor ki zaten gerçekten öyle 3 saatte mümkün değil sağmam belki günde 2 kere sağabilirim . Neyse artık saldım emdiği kadar emer emmediğinde mama yada çok ağlıyorsa az emşyorsa mama öyle öyle azalır biliyorum çünkü maalesef yaşamıştım büyüdükce süt daha da yetmiyor azalıyor nasip vallahi napayım

En son 5950 falandı 6 yi geçmiştir 2-3 hafta oldu bakalı. Molfixle devam edip etmeyecegime emin değilim bacak kısmında çok iz yapiyor gibi acaba ben mi çok sıkıyorum ama öyle de bol birskirsam yanlardan tasiracak
Canım molfıx premıum ben memnunum ama kucuk boy kullanmamak gereklı,mesela ben bayadır 3 numara kullanıyorum.2 paketım var o bıtsın 4 e gecerım buyuk ıhtımalle,karnınk ıyı sarması lazım boy ve kılo onemlı tabı ama anladıgım kadarıyla senjnkıde besılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…