- Konu Sahibi elektroforez
-
- #38.281
Mebbiste bulamadım ben de rapora bakayım sağolCanım doğum raporunda yazıyordu bir bak istersen, ben mebbise falan hiç bakmadım varsa netden bakacağım onu da bilmiyorum
Senden aldığım gazla yemeye karar verdim sonuçta denemeden bilememMalesef hamursuz cidddden hayat düşünemiyorum zor oluyo instada önüme çıkıyor yemek istiyorum ama korkarak aşırı fazla çiğneyerek nadiren yiyorum işteekmek arası balık ve köfte yemek istiyorum ah ah wkdbwhsjd inşallah hamile ve diyette birileri okumuyodur burayı canları çeksin istemem kremi almadım henüz alıcam bugün veya hafta içinde şurubu da 3 günde bir 5ml içerim bana yeterli geldi bu doz her gün çıkarıyor wcye skdbwjjdd
Bebiste alerji vs yoksa bence yediklerimiz çok dokunmuyor. Ben aşırı acı dışında yiyorum istedigimi bu popiş mevzusu olmasa daha çok yicem de ondan yemiyorum yani baharatı da zaten sksnsjjd arada yiyebilirsin bakarsin etkileniyorsa ona göre yemezsin zaten denemeden bilemeyiz djndjdjd cikofteyi acısız yiyorum genelde öyle dene çok canın cekiyorsa djnddkd ben doğumdan sonra yemedim işte keşke doğumdan önce yiyip gitseymişim dkkskskdjd
BEn öyle yapıyorum ya mesela bezelye direkt gaz yapan diye geçmiyor ama ne zaman yesem iki gün bebiş daha gazlı oluyor bence xnndndx o yüzden yeme sıklığımı azalttım. Kurufasulye veya nohut denemek istiyorum ama biraz daha beklicem bağırsaklar daha iyi olsun öyle denerim azar azar jdndjd sonuçta alışmaları da lazım onların da vitaminini almak lazimSenden aldığım gazla yemeye karar verdim sonuçta denemeden bilemem
Ay bende yaptım sayende çok sağolİos için böyle yapılıyormuş nbhjhbj bak bi bakalım olacak mi
Benim de bırakmaya gönlüm hiç razı değil yavrumu belki ücretsiz izne ayrılıcam ya da müdürümle konuşup az ders isticem 6aylık olmuş olacak ama kıyamıyor insan yabi de bu izin bitişini kendiniz mi sayıp hesapladınız debn dr öğretmenim de mebbiste ya da başka yerde yazıyor mu ya
Canım doğum raporunda yazıyordu bir bak istersen, ben mebbise falan hiç bakmadım varsa netden bakacağım onu da bilmiyorum
Mebbis > kişisel bilgiler> izin işlemleri> mazeret izni bu şekilde bakınca gözülüyor analık izni olarakMebbiste bulamadım ben de rapora bakayım sağol
Ben ilk kızımda da yaşadım aynı şeyleri onda aşırı üzmüştüm kendimi bunda üzmüyorum sadece memeker dolu oldukça emmeyince ben sağamayınca felan böyle karman şorman oluyor ya ona sinir oluyorum yoksa bencede asla mama öcü değil kızım hep mama ile büyüdü 40 gün zorla emdi yani ben alışkınım ama bunda bilmiyorum böyle arada emer gibi olunca tamam diyorum olacak sonra birden emmiyor yada çok az emiyor ay bu emmiycek diyorum böyle bu ikilem gıcık ediyor beni sütüm az zaten çok değil muhtemelen bu ay dan sonra iyice azalır yetmez bebeğe çünkü her öğün emmiyor mama ile gidiyoruz ama buna üzülmüyorum aldığı kadar alsın yani sadece o ikilem işte beni yoruyor ay emdi mi doydu mu mama mı yapsam sütüm az mı var mı yok mu bunları ayarlamaya çalışmak yoruyor beni sütüm azalıp kesilirse ben okeyim zaten hiç kendimi yorup psikolojimi etkileyemem ilk kızımda o yüzden çocuğumu sevememiştim ya sütüm niye yok niye emmedi diye ama bunda öyle değilim gerçekten üzülmüyorum sadece yoruluyorum emzirince tam emdi mi doydu mu çözmeye çalışmaktan sonra mama mı yapsam telaşı felan böyle ben biraz da aceleci sabırsız bir yapıya sahibim aslında diyordum olmuyorsa bitsin bu serüven emmesin emiyorsa da tam emsin diyorum böyle gri olunca çok geriliyorumKızlar mesajlarınızı gördükçe çok üzülüyorum. Benim emzirme maceramda meme uçlarım felaket yara oldu birkaç gün biberon gittik. Sonra memeyi verdik ama çığlık çığlığa ağladı. Çok denedim ama hep ağlayınca bıraktım, bir daha da denemedim. Sağıp veriyorum ama sütüm çok azaldı. Günlük beslenmesinin ancak üçte birinde sütümü içiyordur. Bunları niye yazdım? Biraz üzülsem de artık takmıyorum kafama içtiği kadar içer anne sütünü diyorum çünkü yapacak bir şeyim yok. Tekrar memeyi vermeye çalışabilirim ama hem ağlamasını istemiyorum hem de o meme verme macerasında ne kadar sinirlerin alt üst olduğunu yaşadım gördüm.
Sizin psikolojinizin bozulması bebekleri daha kötü etkiliyor emin olun. Mama da öcü değil. Arkadaşım hiç süt veremedi mesela hep mama gittiler çocuğun maşallahı var. Yine etrafımda bir iki ay anca emzirebilmiş insanlar var, çocuklarında bir problem yok. Kendinizi bu kadar üzüp harap etmeyin.
Yapılan mama 3.5 saate kadar oda sıcaklığında bozulmadan kalıyor canım, ben bazen yaptığım mamayı bitiremezse dolaba koyuyorum, tekrar oda sıcaklığı ısıtıp veriyorumKızlar mamaları buzdolabına koysam bir şey olur mı? Açılmış da var açılmamış da ama bozulur diye korkuyorum koyan var mı?
Benimde sleepy iz yağıyor bayağı ya 2 numaradayız şuan ama zaten sleppy natural in kalıbı küçük bence molfix e göre molfix 2 numarası daha geniş geldi bana sleppy de iz yapıyor kesiyor bayağı sanki çocuğun yanlarını bende molfix 2 ile devam eccem birkaç paket alayım sonra muhtemelen 3 e geçerim bende sizinlimkaç kilo şuan?Güno güno biz 4 numaraya geçtikbiri molfix getirmişti,3 bitince denedim sizdirmadi... Zaten 3 küçük gelmeye başlamıştı ama bu Molfix iz yapıyor baya lastikleri sanki
Emin misiniz benim bildiğim yapılan mama yarım saat sadece kalabilir sonra döküyorum ben öyle biliyorum 3 saat oda sıcaklığında bozulur o ua bence ben öyle hatırlıyorum internetten bakmıştım. Dolaba koyup tekrar ısıtmayı da hiç düşünmemiştim kaç kere mama dökmüşümdür yazık oluyordu hep üzülüyordum dökünce ama bekletmiyordum hiçYapılan mama 3.5 saate kadar oda sıcaklığında bozulmadan kalıyor canım, ben bazen yaptığım mamayı bitiremezse dolaba koyuyorum, tekrar oda sıcaklığı ısıtıp veriyorum
Evet gittikçe azalıyor. Ben sağıp dolaba koyuyorum 3 saatte 40 ml anca çıkıyor artık. Onu 80 yapınca veriyorum. O arada kaç kez mama içiyor artık saymıyorum. Sağıp dolaba at olmadı ya. Bebek de ne yapacağını şaşırmış yazıkBen ilk kızımda da yaşadım aynı şeyleri onda aşırı üzmüştüm kendimi bunda üzmüyorum sadece memeker dolu oldukça emmeyince ben sağamayınca felan böyle karman şorman oluyor ya ona sinir oluyorum yoksa bencede asla mama öcü değil kızım hep mama ile büyüdü 40 gün zorla emdi yani ben alışkınım ama bunda bilmiyorum böyle arada emer gibi olunca tamam diyorum olacak sonra birden emmiyor yada çok az emiyor ay bu emmiycek diyorum böyle bu ikilem gıcık ediyor beni sütüm az zaten çok değil muhtemelen bu ay dan sonra iyice azalır yetmez bebeğe çünkü her öğün emmiyor mama ile gidiyoruz ama buna üzülmüyorum aldığı kadar alsın yani sadece o ikilem işte beni yoruyor ay emdi mi doydu mu mama mı yapsam sütüm az mı var mı yok mu bunları ayarlamaya çalışmak yoruyor beni sütüm azalıp kesilirse ben okeyim zaten hiç kendimi yorup psikolojimi etkileyemem ilk kızımda o yüzden çocuğumu sevememiştim ya sütüm niye yok niye emmedi diye ama bunda öyle değilim gerçekten üzülmüyorum sadece yoruluyorum emzirince tam emdi mi doydu mu çözmeye çalışmaktan sonra mama mı yapsam telaşı felan böyle ben biraz da aceleci sabırsız bir yapıya sahibim aslında diyordum olmuyorsa bitsin bu serüven emmesin emiyorsa da tam emsin diyorum böyle gri olunca çok geriliyorum
Buarada galiba arkadaş kutu halindeki mamadan bahsediyor yapılanı değil öyle anladım ben kuyu halinde benimde açılmamış olan var tezgahta duruyor kaldırmadık dolaba açılan da aynı şekilde orada duruyor güneş almıyor ama birşey olmaz herhalde gerçi hava birkaç gündür bayağı sıcak bende dolaba mı koysam kutularıYapılan mama 3.5 saate kadar oda sıcaklığında bozulmadan kalıyor canım, ben bazen yaptığım mamayı bitiremezse dolaba koyuyorum, tekrar oda sıcaklığı ısıtıp veriyorum
Yanlış yönlendirmek istemem kesinlikle ama ben öyle yapıyorum, gözlemlediğin kadarıyla da sıkıntı olmadıEmin misiniz benim bildiğim yapılan mama yarım saat sadece kalabilir sonra döküyorum ben öyle biliyorum 3 saat oda sıcaklığında bozulur o ua bence ben öyle hatırlıyorum internetten bakmıştım. Dolaba koyup tekrar ısıtmayı da hiç düşünmemiştim kaç kere mama dökmüşümdür yazık oluyordu hep üzülüyordum dökünce ama bekletmiyordum hiç
En son 5950 falandı 6 yi geçmiştir 2-3 hafta oldu bakalı. Molfixle devam edip etmeyecegime emin değilim bacak kısmında çok iz yapiyor gibi acaba ben mi çok sıkıyorum ama öyle de bol birskirsam yanlardan tasiracakBenimde sleepy iz yağıyor bayağı ya 2 numaradayız şuan ama zaten sleppy natural in kalıbı küçük bence molfix e göre molfix 2 numarası daha geniş geldi bana sleppy de iz yapıyor kesiyor bayağı sanki çocuğun yanlarını bende molfix 2 ile devam eccem birkaç paket alayım sonra muhtemelen 3 e geçerim bende sizinlimkaç kilo şuan?
Evet gittikçe azalıyor. Ben sağıp dolaba koyuyorum 3 saatte 40 ml anca çıkıyor artık. Onu 80 yapınca veriyorum. O arada kaç kez mama içiyor artık saymıyorum. Sağıp dolaba at olmadı ya. Bebek de ne yapacağını şaşırmış yazık
Canım molfıx premıum ben memnunum ama kucuk boy kullanmamak gereklı,mesela ben bayadır 3 numara kullanıyorum.2 paketım var o bıtsın 4 e gecerım buyuk ıhtımalle,karnınk ıyı sarması lazım boy ve kılo onemlı tabı ama anladıgım kadarıyla senjnkıde besılıEn son 5950 falandı 6 yi geçmiştir 2-3 hafta oldu bakalı. Molfixle devam edip etmeyecegime emin değilim bacak kısmında çok iz yapiyor gibi acaba ben mi çok sıkıyorum ama öyle de bol birskirsam yanlardan tasiracak
Çok iyi o zaman ben bi araştırayım yazık döktüğüm mamalara çünkü öyle dolaba koyup ısıtmak bana daha mantıklı geldiYanlış yönlendirmek istemem kesinlikle ama ben öyle yapıyorum, gözlemlediğin kadarıyla da sıkıntı olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?