- Konu Sahibi elektroforez
-
- #38.301
Ahahah bende öyleyim acaba ben mi sıkıyorum diyorum ama boş bıraksam taşar bencede bende öyle düşünüyorum bilemedim yaniEn son 5950 falandı 6 yi geçmiştir 2-3 hafta oldu bakalı. Molfixle devam edip etmeyecegime emin değilim bacak kısmında çok iz yapiyor gibi acaba ben mi çok sıkıyorum ama öyle de bol birskirsam yanlardan tasiracak
Bende cok dökğyorum en fazla 20 dkka tutuyordum.Çok iyi o zaman ben bi araştırayım yazık döktüğüm mamalara çünkü öyle dolaba koyup ısıtmak bana daha mantıklı geldi
Bacakları mi kalin acaba bilemedim belini kwrnini tam sarıyor ama işte bacakta gereksiz iz yapti bilemedim su Ana kadar baby turco kullanmistim onda kuculunce iz yapiyodu ya da yaz geldi sicaktan ama bizim ev sovuk sjbxjdndjd naoacagimi şaşırdım yaCanım molfıx premıum ben memnunum ama kucuk boy kullanmamak gereklı,mesela ben bayadır 3 numara kullanıyorum.2 paketım var o bıtsın 4 e gecerım buyuk ıhtımalle,karnınk ıyı sarması lazım boy ve kılo onemlı tabı ama anladıgım kadarıyla senjnkıde besılı
Yapılan mama 3.5 saate kadar oda sıcaklığında bozulmadan kalıyor canım, ben bazen yaptığım mamayı bitiremezse dolaba koyuyorum, tekrar oda sıcaklığı ısıtıp veriyorum
Emin misiniz benim bildiğim yapılan mama yarım saat sadece kalabilir sonra döküyorum ben öyle biliyorum 3 saat oda sıcaklığında bozulur o ua bence ben öyle hatırlıyorum internetten bakmıştım. Dolaba koyup tekrar ısıtmayı da hiç düşünmemiştim kaç kere mama dökmüşümdür yazık oluyordu hep üzülüyordum dökünce ama bekletmiyordum hiç
Buarada galiba arkadaş kutu halindeki mamadan bahsediyor yapılanı değil öyle anladım ben kuyu halinde benimde açılmamış olan var tezgahta duruyor kaldırmadık dolaba açılan da aynı şekilde orada duruyor güneş almıyor ama birşey olmaz herhalde gerçi hava birkaç gündür bayağı sıcak bende dolaba mı koysam kutuları
Yanlış yönlendirmek istemem kesinlikle ama ben öyle yapıyorum, gözlemlediğin kadarıyla da sıkıntı olmadı
Evet kutu mamadan bahsermiştiö direkt kutuyu serin diye buzdolabına kpysam bişey olur mu?Çok iyi o zaman ben bi araştırayım yazık döktüğüm mamalara çünkü öyle dolaba koyup ısıtmak bana daha mantıklı geldi
Havalar ısındı artık dolaba koymak iyi olabilir, vermeden birkaç saat önce çıkarırsın olmazsa ılıdıktan sonra verirsin canımBuarada galiba arkadaş kutu halindeki mamadan bahsediyor yapılanı değil öyle anladım ben kuyu halinde benimde açılmamış olan var tezgahta duruyor kaldırmadık dolaba açılan da aynı şekilde orada duruyor güneş almıyor ama birşey olmaz herhalde gerçi hava birkaç gündür bayağı sıcak bende dolaba mı koysam kutuları
Ben hiç kutu mama kullanmadım canım, formül mama kullanıyorum ama sarılıktan hastaneye yattığımızda hemşire 3.5 saat oda sıcaklığında kalsa da bir şey olmaz demişti. Ben bazen yapıyorum gece mamanın yarısını içiyor mesela, kalanı hiç dolaba kaldırmadığım bile oluyor, uyandığında direkt veriyorum. Zaten kokusu rengi falan da değişmiyor. Şüpheye düşsem ben de vermem ama çoğu zaman yaptığım mama en fazla 2 saat sonra tüketilmiş oluyor.Çok iyi o zaman ben bi araştırayım yazık döktüğüm mamalara çünkü öyle dolaba koyup ısıtmak bana daha mantıklı geldi
Evet kutu mamadan bahsermiştiö direkt kutuyu serin diye buzdolabına kpysam bişey olur mu?
Ben de yaptığım mamayı 2-3 saat beklese de veriyorım bir sorun yaşamadım zaten kokusu şekli de değişmiyor ya
Ben kullanıyorum bir aylik olduğundan beri babyjörn yenidoğan itibaren almıştım şimdi daha iyi duruyor algıları açıldıkça duracak gibi etrafta hareket eden şeyler dikkatini çekiyor arabalar özellikle öyle işteKanguru kullanmaya başlayan var mı? Kaçıncı haftada başladınız?
Canım biz 82 günlük olduk, ilk zamanlardaki gibi gaz sancısı olmuyor onu söyleyim, gaz çok fazla olmadığı sürece kendisi alttan pıt pıt çıkarmaya başlıyor artık için rahatlasın. Benimki kolik değildi o yüzden çabuk rahatladı, ama koliklerde 6 ayı bulabiliyormuşMerhaba, ben Nisan annesiyim bebeğim 54 günlük felaket gaz sancısı çekiyoruz gelecekten bana bildirin lütfen bitti mi gaz sancılarımız ne zaman bitti? Kıyamıyorum yavruma ne yapacağımı şaşırdım
ben cesaret edemedim canım yaa kanguruya, bir arkadaşım sling getirdi geçen gün bir deneyim dedim çok bunaldı içinde, ben de rahat edemedim çıkardım.. bir arkadaşım da kanguru getirdi ama onu da daha denemedim 4 aydan önce kullanmak istemedim.. yenidoğandan itibaren olanlar varsa da bendeki onlardan değil o yüzden kullanmadım bilemiyorumBen kullanıyorum bir aylik olduğundan beri babyjörn yenidoğan itibaren almıştım şimdi daha iyi duruyor algıları açıldıkça duracak gibi etrafta hareket eden şeyler dikkatini çekiyor arabalar özellikle öyle işte
Benim bebeğim de kolik değil sadece gaz çıkartırken çok sancı oluyorsa ağlıyor. Mesela dün gece 1 de uyanıp yarım saat içinde 30 35 adet gaz cıkartp agladıCanım biz 82 günlük olduk, ilk zamanlardaki gibi gaz sancısı olmuyor onu söyleyim, gaz çok fazla olmadığı sürece kendisi alttan pıt pıt çıkarmaya başlıyor artık için rahatlasın. Benimki kolik değildi o yüzden çabuk rahatladı, ama koliklerde 6 ayı bulabiliyormuş
Canım biz çok dikkatli olacak şekilde karın ve bacak masajı yapıyorduk eşimle, o an çıkarmasa bile 5-10 dk sonra kendi alttan çıkarıyordu.. çok hızlı ve şiddetli olmayacak şekilde minik minik bacaklarını hareket ettirerek rahatlatabilirsin. Karnına saat yönünde dairesel ovunca da rahatlıyor.. ama benim hayatımı kurtaran şey sıcak havlu oldu sana söyleyim, sıcak su torbasını ısıtıp üzerinde ısıttığım havluyu karnına koyup dairesel ovuyordum, alttan pıt pıt çıkarmaya başlıyordu.. bir dene istersen burda hepimiz faydasını gördük sıcak havlununBenim bebeğim de kolik değil sadece gaz çıkartırken çok sancı oluyorsa ağlıyor. Mesela dün gece 1 de uyanıp yarım saat içinde 30 35 adet gaz cıkartp agladı
Dimi benim de elimin altında takılıyorum öyle bazen başka konuları vs okuyorum sjsbjsjd BDV kv dedikodulari favorim sjbdjsndksjdAyy bu uygulamayı ana ekrana eklemek çok güzel oldu vallawhatsaba girer gibi giriyorum artık
Kiraz çekirdeği kemeri de mükemmelCanım biz çok dikkatli olacak şekilde karın ve bacak masajı yapıyorduk eşimle, o an çıkarmasa bile 5-10 dk sonra kendi alttan çıkarıyordu.. çok hızlı ve şiddetli olmayacak şekilde minik minik bacaklarını hareket ettirerek rahatlatabilirsin. Karnına saat yönünde dairesel ovunca da rahatlıyor.. ama benim hayatımı kurtaran şey sıcak havlu oldu sana söyleyim, sıcak su torbasını ısıtıp üzerinde ısıttığım havluyu karnına koyup dairesel ovuyordum, alttan pıt pıt çıkarmaya başlıyordu.. bir dene istersen burda hepimiz faydasını gördük sıcak havlunun
Ayyy zaten onlar bildiğin kızılcık şerbetiDimi benim de elimin altında takılıyorum öyle bazen başka konuları vs okuyorum sjsbjsjd BDV kv dedikodulari favorim sjbdjsndksjd
N Nurella166 katılıyorum bu arada beimki de çok gazli bir bebek değildi ama bazen böyle krizleniyordu sıcak havlunun ben de ekmeğini yedim iyi geliyor cidden az da olsa
Ondan hiç memnun kalmayan da vardı sanırım bu grupta, ben de gazdan çok bunaldığımda alayım dedim kimdi hatırlamıyorum o demişti ben faydasını görmedim sıcak havlu daha etkili diye..Kiraz çekirdeği kemeri de mükemmel
Canım bende sadece evlilik izni görünüyor başka çıkmıyor ya oraya girinceMebbis > kişisel bilgiler> izin işlemleri> mazeret izni bu şekilde bakınca gözülüyor analık izni olarak
Sisteme işlememişler mi o zamanCanım bende sadece evlilik izni görünüyor başka çıkmıyor ya oraya girince
Ay kim işleyecek ya görünmüyorSisteme işlememişler mi o zamanorda olması lazım çünkü hem evlilik, hem doğum öncesi hem de doğum sonrası izni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?