2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
En son 5950 falandı 6 yi geçmiştir 2-3 hafta oldu bakalı. Molfixle devam edip etmeyecegime emin değilim bacak kısmında çok iz yapiyor gibi acaba ben mi çok sıkıyorum ama öyle de bol birskirsam yanlardan tasiracak
Ahahah bende öyleyim acaba ben mi sıkıyorum diyorum ama boş bıraksam taşar bencede bende öyle düşünüyorum bilemedim yani

Bacakları mi kalin acaba bilemedim belini kwrnini tam sarıyor ama işte bacakta gereksiz iz yapti bilemedim su Ana kadar baby turco kullanmistim onda kuculunce iz yapiyodu ya da yaz geldi sicaktan ama bizim ev sovuk sjbxjdndjd naoacagimi şaşırdım ya

Yapılan mama 3.5 saate kadar oda sıcaklığında bozulmadan kalıyor canım, ben bazen yaptığım mamayı bitiremezse dolaba koyuyorum, tekrar oda sıcaklığı ısıtıp veriyorum

Yanlış yönlendirmek istemem kesinlikle ama ben öyle yapıyorum, gözlemlediğin kadarıyla da sıkıntı olmadı

Çok iyi o zaman ben bi araştırayım yazık döktüğüm mamalara çünkü öyle dolaba koyup ısıtmak bana daha mantıklı geldi
Evet kutu mamadan bahsermiştiö direkt kutuyu serin diye buzdolabına kpysam bişey olur mu?

Ben de yaptığım mamayı 2-3 saat beklese de veriyorım bir sorun yaşamadım zaten kokusu şekli de değişmiyor ya

Havalar ısındı artık dolaba koymak iyi olabilir, vermeden birkaç saat önce çıkarırsın olmazsa ılıdıktan sonra verirsin canım
Çok iyi o zaman ben bi araştırayım yazık döktüğüm mamalara çünkü öyle dolaba koyup ısıtmak bana daha mantıklı geldi
Ben hiç kutu mama kullanmadım canım, formül mama kullanıyorum ama sarılıktan hastaneye yattığımızda hemşire 3.5 saat oda sıcaklığında kalsa da bir şey olmaz demişti. Ben bazen yapıyorum gece mamanın yarısını içiyor mesela, kalanı hiç dolaba kaldırmadığım bile oluyor, uyandığında direkt veriyorum. Zaten kokusu rengi falan da değişmiyor. Şüpheye düşsem ben de vermem ama çoğu zaman yaptığım mama en fazla 2 saat sonra tüketilmiş oluyor.
Evet kutu mamadan bahsermiştiö direkt kutuyu serin diye buzdolabına kpysam bişey olur mu?

Ben de yaptığım mamayı 2-3 saat beklese de veriyorım bir sorun yaşamadım zaten kokusu şekli de değişmiyor ya

begonvil1985 canım teşekkür ederim mebbiste buldum bitiş tarihini, doğum raporunda yazdığı gibi 9 Haziran gösteriyor.. sanırım bayram tatili uzatılmayacak öyle bir şey gördüm instada öğretmenler sayfasında.. ayda yılda bir uzatılan tatil işimize yarayacaktı onu da uzatmadılar

Kanguru kullanmaya başlayan var mı? Kaçıncı haftada başladınız?
Ben kullanıyorum bir aylik olduğundan beri babyjörn yenidoğan itibaren almıştım şimdi daha iyi duruyor algıları açıldıkça duracak gibi etrafta hareket eden şeyler dikkatini çekiyor arabalar özellikle öyle işte

Merhaba, ben Nisan annesiyim bebeğim 54 günlük felaket gaz sancısı çekiyoruz gelecekten bana bildirin lütfen bitti mi gaz sancılarımız ne zaman bitti? Kıyamıyorum yavruma ne yapacağımı şaşırdım
Canım biz 82 günlük olduk, ilk zamanlardaki gibi gaz sancısı olmuyor onu söyleyim, gaz çok fazla olmadığı sürece kendisi alttan pıt pıt çıkarmaya başlıyor artık için rahatlasın. Benimki kolik değildi o yüzden çabuk rahatladı, ama koliklerde 6 ayı bulabiliyormuş

ben cesaret edemedim canım yaa kanguruya, bir arkadaşım sling getirdi geçen gün bir deneyim dedim çok bunaldı içinde, ben de rahat edemedim çıkardım.. bir arkadaşım da kanguru getirdi ama onu da daha denemedim 4 aydan önce kullanmak istemedim.. yenidoğandan itibaren olanlar varsa da bendeki onlardan değil o yüzden kullanmadım bilemiyorum

Benim bebeğim de kolik değil sadece gaz çıkartırken çok sancı oluyorsa ağlıyor. Mesela dün gece 1 de uyanıp yarım saat içinde 30 35 adet gaz cıkartp agladı

Benim bebeğim de kolik değil sadece gaz çıkartırken çok sancı oluyorsa ağlıyor. Mesela dün gece 1 de uyanıp yarım saat içinde 30 35 adet gaz cıkartp agladı
Canım biz çok dikkatli olacak şekilde karın ve bacak masajı yapıyorduk eşimle, o an çıkarmasa bile 5-10 dk sonra kendi alttan çıkarıyordu.. çok hızlı ve şiddetli olmayacak şekilde minik minik bacaklarını hareket ettirerek rahatlatabilirsin. Karnına saat yönünde dairesel ovunca da rahatlıyor.. ama benim hayatımı kurtaran şey sıcak havlu oldu sana söyleyim, sıcak su torbasını ısıtıp üzerinde ısıttığım havluyu karnına koyup dairesel ovuyordum, alttan pıt pıt çıkarmaya başlıyordu.. bir dene istersen burda hepimiz faydasını gördük sıcak havlunun

Ayy bu uygulamayı ana ekrana eklemek çok güzel oldu valla whatsaba girer gibi giriyorum artık
Dimi benim de elimin altında takılıyorum öyle bazen başka konuları vs okuyorum sjsbjsjd BDV kv dedikodulari favorim sjbdjsndksjd

N Nurella166 katılıyorum bu arada beimki de çok gazli bir bebek değildi ama bazen böyle krizleniyordu sıcak havlunun ben de ekmeğini yedim iyi geliyor cidden az da olsa

Kiraz çekirdeği kemeri de mükemmel

Ayyy zaten onlar bildiğin kızılcık şerbeti

Kiraz çekirdeği kemeri de mükemmel
Ondan hiç memnun kalmayan da vardı sanırım bu grupta, ben de gazdan çok bunaldığımda alayım dedim kimdi hatırlamıyorum o demişti ben faydasını görmedim sıcak havlu daha etkili diye.. Allah razı olsun ondan çok duacısı olmuştum o zaman zaten aklıma bir şey takıldığında direkt buraya yazıyordum, eşim de diyordu koş koş kk’ya sor diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…