• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Kizlar bebegimin kakasi sabah koyu yeşil gibiydi ilk defa bukadar yesil oldu. Dün kavun yemistim onla alakali olabilirmi sizce ?
Benimki de birkaç gündür yeşilimsi yapıyor, ben de öyle farklı bir şey yemiyorum ama oluyor yine de.. geçenlerde Osman gönülal’ın sorular kısmında sormuş biri, yeşil kaka da bizim için sarı kaka kadar normal demiş cevap olarak. Benim içim rahatladı seninki de rahatlasın 🥰 ama şunu söyleyim kaka yapmadan önceki gece zor uyuyor ve bayağı direniyordu benimki, mutlaka ağrı ya da sancısı vardı.. ben bu aralar çorabı terliği attım ayağımdan belki de benden soğuk aldı çocuğum 🥹🥹

Benimki de birkaç gündür yeşilimsi yapıyor, ben de öyle farklı bir şey yemiyorum ama oluyor yine de.. geçenlerde Osman gönülal’ın sorular kısmında sormuş biri, yeşil kaka da bizim için sarı kaka kadar normal demiş cevap olarak. Benim içim rahatladı seninki de rahatlasın 🥰 ama şunu söyleyim kaka yapmadan önceki gece zor uyuyor ve bayağı direniyordu benimki, mutlaka ağrı ya da sancısı vardı.. ben bu aralar çorabı terliği attım ayağımdan belki de benden soğuk aldı çocuğum 🥹🥹
BEnde bir suredir corap giymiyorum. Ama o konu bana ilginc gelio yani corapsiz geziorum tamam ama bende sanci falan olmazken cocuga nasil geciyor dimi 😀

Kızlar bugünlerde yavruların gündüz uykuları nasıl? Benimkinin gündüz uykuları artmaya başladı, acaba diyorum farklı bir şey mi var, uyandıktan sonra 1-1.5 saat sonra tekrar mama yiyince hoopp bayılıyor gözler.. sanki bu aralar kendilerini daha mı toprladılar nedir? Sizde durumlar nasıl?

Kızlar, hani uraz rota aşısı oldu ve bana bulaştırdı ve ishal oldum ya. Dün evi ilaçlattık karınca gelmesin diye ve akşam annemlerde kaldık. Anneme dedim çok öpme sana da bulaşır. Bişe olmaz aşıdan virüs mü bulaşır dedi. Annem şimdi tuvalette 😂 akşam da kuzenime kız istemeye gitcekler 😅dedik o kadar öpme diye 😃 ne zaman geçecek bunun etkisi acaba, sülalece kırılcaz bu gidişle 😂

BEnde bir suredir corap giymiyorum. Ama o konu bana ilginc gelio yani corapsiz geziorum tamam ama bende sanci falan olmazken cocuga nasil geciyor dimi 😀
Evet çok ilginç gerçekten, bende de ağrı sancı yok ama o benden çekip alıyor resmen 🥹🥹 ben zaten artık eskisi gibi yok onu yemeyim bunu yemeyim kafasından çıktım, sanki kafa rahatlayınca stres de azaldı

Kızlar bugünlerde yavruların gündüz uykuları nasıl? Benimkinin gündüz uykuları artmaya başladı, acaba diyorum farklı bir şey mi var, uyandıktan sonra 1-1.5 saat sonra tekrar mama yiyince hoopp bayılıyor gözler.. sanki bu aralar kendilerini daha mı toprladılar nedir? Sizde durumlar nasıl?
Kesinlikle 2. Aya göre çok daha iyi

Benimki de baya uyuyor gündüzleri artıkk beslenip 2 saat bekleyip uyuyor genelde

Kızlar, hani uraz rota aşısı oldu ve bana bulaştırdı ve ishal oldum ya. Dün evi ilaçlattık karınca gelmesin diye ve akşam annemlerde kaldık. Anneme dedim çok öpme sana da bulaşır. Bişe olmaz aşıdan virüs mü bulaşır dedi. Annem şimdi tuvalette 😂 akşam da kuzenime kız istemeye gitcekler 😅dedik o kadar öpme diye 😃 ne zaman geçecek bunun etkisi acaba, sülalece kırılcaz bu gidişle 😂
Kız güleyim mi ağlayayım mı bilemedim 😂😂😂 bir de kız isteyecekler tüh yaaa.. o değil de ben de bu hafta vurduracağım rota virüsü, öpmeden nasıl duracağım.. yiyorum resmen çocuğu 😂😂😂😂

Kız güleyim mi ağlayayım mı bilemedim 😂😂😂 bir de kız isteyecekler tüh yaaa.. o değil de ben de bu hafta vurduracağım rota virüsü, öpmeden nasıl duracağım.. yiyorum resmen çocuğu 😂😂😂😂
Çok dikkat et diycem de olmuyor 😅 bazen öperken salyası ağzıma geliyor ordan mı bulaşıyor yoksa nefesinden mi anlamadım. Bir de daha önce rota olanda çok etkili olmuyormuş bulaşsa da

Çok dikkat et diycem de olmuyor 😅 bazen öperken salyası ağzıma geliyor ordan mı bulaşıyor yoksa nefesinden mi anlamadım. Bir de daha önce rota olanda çok etkili olmuyormuş bulaşsa da
Hadi ben evdeyim bir şekilde idare edebilirim diye düşünüyorum da babası ne halt edecek 😂😂😂

Gündüzü kastediyorum ya benimki 30 yasında gibi takılıyor çünkü gündüz hiç uyumuyor ama hiç, gece 12 de uyuyor sonra emmesi için zor uyandırıyoruz daha da uyut uyuyabilirsen 😄 ben çok uykucuyum ama eşim uyumayı sevmez ona benzedi minnoş. Bugün gündüz uyuyunca gözümüze daha tatlı gözükmeye başladı resmen 😄😄
Kime benzediyse o baksin bence sjbdksjd benim kuşum naif bir çiçek gibi sakin bir derdi yoksa o yüzden bana çekmiş sağolsun sjbdjsjdjd
Ben genel olarak corap giymiyorum dışarısı 40 erece ise ev buz gibi oluyor genelde ona rağmen ince giyiniyorum her gün bi tarafim ağrıyor ama bebise bir etkisi olmadı hiç 😆 olduysa da fark edilecek kadar olmamis demekki. Çorabı da uyudugu zaman parkeye ayak daha çok ses çıkarıyor diye giyiyorum sjdbjdnd
Valla dün tam dediğin gibiydi 1 saati bile gecmeden uyuyasi geliyodu anlayamadim noldu djndjdjdj ama gece beni bitirdi :')
Evet çok ilginç gerçekten, bende de ağrı sancı yok ama o benden çekip alıyor resmen 🥹🥹 ben zaten artık eskisi gibi yok onu yemeyim bunu yemeyim kafasından çıktım, sanki kafa rahatlayınca stres de azaldı
En güzelini yapıyorsun ben en başından beri böyleyim totom için yemediğim şeyler dışında kendime kısıt koymadım bi tek baklagil ve gazli icecek kısıtlı işte baklagilleri de yavastan denicem alışması da lazim çünkü jsbdjsjd

Canım hiç çevrende sana yardımcı olabilecek bir konu komşu yok mu ki birinden yardım istesen 🥹🥹🥹 senin işin çok daha zor Allah yardımcın olsun canım benim.. bitlisin yazı zaten 2 ay sonra yine kış 🥹🥹 nasıl bir memleketse
Kış daha bitmedi diyebilirim daha elektrikli yanıyor gece gündüz gerçekten bu taraflar baya soğuk, üç beş ev var komşularım la dillerimiz farklı türkçe pek bilmiyorlar bilen iki üç kişi,
kimseye minnet te etme huyum yok pek kültürlerimiz falanda bambaşka bide benim kiler küçük olduğu için hep sütün az bunlar gelişmemiş küçücük kalmışlar bakamamışsın diyorlar

Evet bir gün çok iyi geçiyor bir gün berbat benimkiler in huyunu suyunu babaanne hala da değiştiriyor ben kızdığım zaman kaçacak yer olarak görüyorlar orayı iyi polis kötü polis oluyorum resmen kaşıntısı da gece ozellikle bana bazen inadına yapıyor gibi geliyor
Kayınvaliden sizdemi kalıyor yardım için
Aslında çağırsam benimki de gelirde korkuyorum sorun çıkar diy e benim sinirlerim tavan yapmış durumda

Sütten geçer derler dediğin gibi sert bişey yersemde öyle derler di bana ne kadar gerçek bende bilmiyorum ama 😌yeşil kaka çok oluyor bizdede osman gönülaldan önemli olmadığını duyunca çok kafama takmadım bende

Kizlar bebegimin kakasi sabah koyu yeşil gibiydi ilk defa bukadar yesil oldu. Dün kavun yemistim onla alakali olabilirmi sizce ?
Ön sütü fazla almış olabilir benimde öyle oldu ben çözdüm ki ön sütü alıyor bebeğim sürekli meme değiştirince arkada sütü almadan hep ön sütü alıyor mesela ben 2-3 saatte bir meme değiştiriyordum o sırada diğer meme yine ön süt döküyordu artık iki kere üç kere aynı memeyi veriyorum sonra diğerine geçiyorum düzeldi kakası tabi benim 2-3 saat bekleme sebebi de mama da içiyor o sırada göğüs hep ön süt döküyordu meme değiştirince de hep ön sütü alıyordu

Kızlar uçuk çıktı ya:( başıma ilk kez geliyor ve çok korkuyorum
Dılkat et canım beneklerın ucuga bagsıklıgı olmadıgından hıc temas etme ucugunada hemen eczaneden ucuk kremı al elını surmeden pamukla sureklı sür kurutur bır ıkı gune krem.

Ön sütü fazla almış olabilir benimde öyle oldu ben çözdüm ki ön sütü alıyor bebeğim sürekli meme değiştirince arkada sütü almadan hep ön sütü alıyor mesela ben 2-3 saatte bir meme değiştiriyordum o sırada diğer meme yine ön süt döküyordu artık iki kere üç kere aynı memeyi veriyorum sonra diğerine geçiyorum düzeldi kakası tabi benim 2-3 saat bekleme sebebi de mama da içiyor o sırada göğüs hep ön süt döküyordu meme değiştirince de hep ön sütü alıyordu
Anladim cnm normalde hep sariydi rengi. Sabah 1 kere yesil yapti sonra normale döndü. Bende oyle yapayim 2 kere vercem ayni memeyi

Dılkat et canım beneklerın ucuga bagsıklıgı olmadıgından hıc temas etme ucugunada hemen eczaneden ucuk kremı al elını surmeden pamukla sureklı sür kurutur bır ıkı gune krem.
Aldık canım öğlen başladım sürmeye. Egeyle ilgilenirken de maske takıyorum ellerimi sık sık yıkıyorum

Back
X