- 26 Ocak 2021
- 777
- 2.294
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #38.381
Dil damak bagindan emin oldunuz mu? Ben aylarca aci cektim, mastit oldum, sutum hic yetmedi, mama destegi hep yaptim, emzirme sonrasi memelerim iki yana bakiyorduOff gerçekten emzirmek bu kadar zor olmamalı yaben bebeğin ağzına memenin hepsini veremiyorum şimdi yine kriz yaşadık. Ağzını hemen mühürlüyor meme gelir gelmez öyle bir eziyor ki emmiyor eziyor resmen bu kezde canım acıyor zorla alıyorum ağzından. Şimdi de ikimiz bir yandan ağlıyoruz yani. O yüzden sağıp vereyim diyorum sağınca da süt yok. Bebek güzel emiyorsa bence gerçekten sağıp da psikolojiyi bozmaya gerek yok.
Dediklerinizin hepsini bende yaşadım. Mastit oldum, memelerim asla iyileşmiyor acı içindeyim. Ağzından çıkardığımda meme ucum yamulmuş oluyor vakumluyor sanki. Doktoru baktı damak bağı var mı diye yok demişti. Ama mutlaka bir sıkıntı var bence. Bu hafta kontrolü var tekrar kontrol etmesini söyleyeceğim. Umarım bir çaresi olur çok teşekkürlerDil damak bagindan emin oldunuz mu? Ben aylarca aci cektim, mastit oldum, sutum hic yetmedi, mama destegi hep yaptim, emzirme sonrasi memelerim iki yana bakiyorduve deidginiz gbi hepsini almiyordu. dil ve dudak bagini kestirdigim gibi emmesi tamamen degisti 3 ay emzirmemmisim, aci cekmisim diyorum
Acip agzina siz de bakabilirsiniz aslinda ya, dudak bagi cok kolay anlasiliyor. Benim doktorum anlamadi gerciDediklerinizin hepsini bende yaşadım. Mastit oldum, memelerim asla iyileşmiyor acı içindeyim. Ağzından çıkardığımda meme ucum yamulmuş oluyor vakumluyor sanki. Doktoru baktı damak bağı var mı diye yok demişti. Ama mutlaka bir sıkıntı var bence. Bu hafta kontrolü var tekrar kontrol etmesini söyleyeceğim. Umarım bir çaresi olur çok teşekkürler
Sabah ilk işim kontrol edeceğim ağzını ama doktor çok dikkatli bence olsa farkederdi. Umarım çok teşekkür ederimAcip agzina siz de bakabilirsiniz aslinda ya, dudak bagi cok kolay anlasiliyor. Benim doktorum anlamadi gerciCocuk discisi bulabilirseniz bi ona goturun. Umarim her neyse sorun bulursunuz ve cozersiniz
Öyle şeyler bizde yaşıyoruz ıh ıh tıs tıs kafasını sağa sola çeviriyor şuanda bile yapıyorKızlar sizinkiler de sabaha karşı çok huzursuz mu gece 2 ye kadar geneld euyanmıtor 2 den sonra saat başı mız mızlanıyor özellikle 4-5 ten sonra gözü açılmıyor ama garip sesler çıkartıyor biraz ağlıyor birdaha emsiriyorum koyuyorum birdaha rahatsız oluyor böyle garip garip sesler çıkartıyor :) öyle öyle saat 7 oluyor daha uyanıyor tamamen
Allah yardımcın olsunBu ara kızımla başım dertte gece ablasının üstündeki kıyafeti o benim diye ağladı belki bir saat ama hiç durmadan zar zor sakinleşti Allah'tan bebek o ara uyuttum o da ağlasa kafayı yemelik bu defa saat 4 te uyandi yine kaşınıyorum diye ağladı poposunu filan yıkadım bu kaşınma huyunu alışkanlık mi etti yoksa cidden mi kasiniyor bilmiyorum kaşınma da öyle normal değil yani ağlıyor huysuz davranıyor deli gibi kasindiriyor çar cart ses çıkıyor yani saat oldu 5 bebek uyanır diye bekledim boşuna bir saat yatmayayim dedim o da uyanmadı derken 6 da uyandı emzirdim bezi doldurdu benim uykuda iyice kaçtı derken ben yine uykusuz kaldım yaklaşık 6 yıldır uykusuzum resmen.
Bir sor ya bugün burnuda iyi ce tıkandı akıntı var gibi zor nefes alıyormuş gibi yapıyor 70 lik dede gibiAcelya A bu bogazına tükmük kaçma olayı bugun iyice fazlalasıtı ya uyurken bogulcak gıbı oluyor oksurmeye baslıyor tukmukten anıden.pazartesı doktor kontrolu var bakalım 3. Ay kontrolu sorunca sanada yazarım canım.korkuyorum anıden öksürmeye baslayınca uykusunda
Canım hiç çevrende sana yardımcı olabilecek bir konu komşu yok mu ki birinden yardım istesenAllah yardımcın olsunKasıntısı arkadamı oluyor bir doktora gösterşn istersen kaşıntı işi çok zor olur uyutmaz çocuğu
Dün ben de çok kötü bir gün geçirdim ikisinin ağlamasına tahammül edemedim bu sefer evde batmıştı sobayı kaldırmaya çabalıyorduk daha da kirlendi heryer kaldıramıyorum diye saatlerce ağladım onlarda bana bakıp ağladı korktular ama gerçekten bazen pes ediyorum yapamıyorum bazen güzelse bazen herşey berabt oluyor
Cnm dikkat et bebegi öpmemeye calisKızlar uçuk çıktı yabaşıma ilk kez geliyor ve çok korkuyorum
Öpmüyorum maskeyleyim hepCnm dikkat et bebegi öpmemeye calis
Aynen benimkide böyle uykusunda bağırıyor ağlıyor ama gözü açılmıyor 5-10 dk da bir yapıyor bunu sonra uyuyor tekrar aynı. Dediğin gibi 2-3 gibi baslıyor ben gazdan olduğunu düşünüyorum çünkü her ağladığında bir tane pırt geliyor arkasındanKızlar sizinkiler de sabaha karşı çok huzursuz mu gece 2 ye kadar geneld euyanmıtor 2 den sonra saat başı mız mızlanıyor özellikle 4-5 ten sonra gözü açılmıyor ama garip sesler çıkartıyor biraz ağlıyor birdaha emsiriyorum koyuyorum birdaha rahatsız oluyor böyle garip garip sesler çıkartıyor :) öyle öyle saat 7 oluyor daha uyanıyor tamamen
Evet bir gün çok iyi geçiyor bir gün berbat benimkiler in huyunu suyunu babaanne hala da değiştiriyor ben kızdığım zaman kaçacak yer olarak görüyorlar orayı iyi polis kötü polis oluyorum resmen kaşıntısı da gece ozellikle bana bazen inadına yapıyor gibi geliyorAllah yardımcın olsunKasıntısı arkadamı oluyor bir doktora gösterşn istersen kaşıntı işi çok zor olur uyutmaz çocuğu
Dün ben de çok kötü bir gün geçirdim ikisinin ağlamasına tahammül edemedim bu sefer evde batmıştı sobayı kaldırmaya çabalıyorduk daha da kirlendi heryer kaldıramıyorum diye saatlerce ağladım onlarda bana bakıp ağladı korktular ama gerçekten bazen pes ediyorum yapamıyorum bazen güzelse bazen herşey berabt oluyor
İlgi çekmek için yapıyor olabilirEvet bir gün çok iyi geçiyor bir gün berbat benimkiler in huyunu suyunu babaanne hala da değiştiriyor ben kızdığım zaman kaçacak yer olarak görüyorlar orayı iyi polis kötü polis oluyorum resmen kaşıntısı da gece ozellikle bana bazen inadına yapıyor gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?