2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ben seminerlerde minnoşu da alıp gideceğim okula ona da değişiklik olur bana da.. bunaldık evde

günaydın güzel anneleeerr kızlar yaa size bir şey soracağım, geçenlerde kimdi biri yazmıştı bu bıngıldağın kapanması meselesini, kimdi hatırlamıyorum.. benim kızımın da kafatasının kemikleri sertleşmeye başladı, sizinkilerin kafası da öyle mi yoksa ben mi evham yapıyorum bilmiyorum.. çok takıldım bu konuya, geçen hafta gittiğimizde ölçmüş kafasını ve bakmış bıngıldağına ve normal görmüş herhangi bir şey söylememiş hemşire, eşim söyledi ben hiç farketmedim ama işte takıldım yani.. ben kemikleri ilk gördüğümde vücudu da büyüdüğü için kafasının büyümesine yordum açıkçası ama internete bakıp da zihnimi bulandırmak istemiyorum.. sizinkilerin var mı kafalarında gözünüze farklı gelen bir şey? Kendim dokunamıyorum da korkuyorum zarar verirsem diye, bilen varsa aydınlatsın beni nolur

Son düzenleme:
Ayy valla icim gitti gorunce iltahap olcak gibi duruyor oyle olursada cok acır. Evde krem vat sursemmi die aile hekimine yazdim onaylarsa surerim çorap geciririm olur heralde o sekilde

Kaç günlük canım senin yavru? İmzan yok göremiyorum onun için sordum belki atak haftasıdır
Canım 3 ay12 gün ama 40 gün erken doğdu .Bu atak haftasını doğması gereken zamana göre diyorlar ama bence doğduğu güne göre oluyor .Bugune kadar ben öyle gözlemledim.
Bir de emerek uyutuyorum ben. Uykuya dalamadikca o kadar sinirleniyor ki hincini memeden cikartiyor, cigniyor resmen meme ucumu, arada sıkıstiriyor falan. Uyku egitimi alan var mi aranizda, onerebilecegi birisi olan ?
Canım 4.aydan sonra veriyorlar uyku eğitimini .Merve Çakır ile Sağlıklı Uyku diye bir hesap var ,ben yapamazsam ona danışacağım sanırım

Benimki de tam 39 haftalık doğdu ama ben de atakları hep kendi haftalarında yaşadım

Kizlar gunaydin. Oglumun parmaginin ucu bu sekilde kizarmis ve şişmiş. Tirnagina törpü yapiorum tirnak makasi kullanmiyorum. Neden oldu boyle acaba bide ne sürsem gecerki bilen varmi kizlar
Günaydın, fucidin krem demiştş benim doktorum tırnak batması olursa sür diye

Ebet evde ondan var doktora yazdim sür derse sürcem
Sizin bebektede mi olmusti boyle .
Ben yüzğndeki isilik için sormuştum artarsa sür demişti bi de tırnaklarına da kullansbilirsin çok batık olur bebeklerde demişti. Kendime kullanmıştım hemen geçmişti bir güne

Ben yüzğndeki isilik için sormuştum artarsa sür demişti bi de tırnaklarına da kullansbilirsin çok batık olur bebeklerde demişti. Kendime kullanmıştım hemen geçmişti bir güne
Bende kendim icin kullaniodum cok fayda ediyordu ama korktum bebege zarari olurmu diye. Doktorda bir turlu cvp vermedi bekliorm hala. Onun acısıda cok kötü olur simdilik agrisi var gibi degil aglamiyor insallah geçer hemen

Kaç günlük canım senin yavru? İmzan yok göremiyorum onun için sordum belki atak haftasıdır
Canım 3 ay12 gün ama 40 gün erkem doğdu .Bu arak haftasını doğması gereken zamana göre diyorlar ama bence doğduğu güne göre oluyor .Bugune kadar ben öyle gözlemledim.
Bir de emerek uyutuyorum ben. Uykuya dalamadikca o kadar sinirleniyor ki hincini memeden cikartiyor, cigniyor resmen meme ucumu, arada sıkıstiriyor falan. Uyku egitimi alan var mi aranizda, onerebilecegi birisi olan ?
Canım 4.aydan sonra veriyorlar uyku eğitimini .Merve Çakır ile Sağlıklı Uyku diye bir hesap var ,ben yapamazsam ona danışacağım sanırım
Canım orası buradan soğuk sanırım .Burada sıcaktan duramıyoruz biz .34 derece bugün.Ben bebişi tek askılı zıbınla yatırıyorum.Nisanda geçen sene elbise giyiyordum ,sonbahar bildiğin yaz gibi geçiyor kışın da çok kısa süre soğuk oldu.

Kızlar dün fellah köftesi yapmış bir arkadaş .Arkasından hayatımda ilk kez sütüm aktı kendiliğinden .Cok şaşırdım bu kadar süt artırdığına .Bebişi emzirdim ,pompayı iade etmiştim bozuk diye mecbur elimle sağdım .Ona rağmen baya baya süt çıktı .Ben ara ara yapıp yiyeceğim bakalım

Kalan rapor dediğin nedir canım? Benim de gönlüm hiç elvermiyor okula başlamaya, daha çok küçükler yaa
Bir yılda toplam 40 iş günü rapor hakkımız var 10 gün 10 gün alırsak 2 ay kadar raporlu geçmiş oluyor , hatta geçen yıl Şırnakta arkadaşım 5 gün 5 gün almıştı aile hekiminden 3 aya yakın rapor kullanmıştı , doğuda daha kolay olmuştu , ben bu yıl batıdayım , yapabilir miyim bilmiyorum , hatta arkadaşım heyet raporu almıştı özel hastaneden parayla daha uzun süreli

Hangi bölümden almıştı acaba

Kızlar ya ben 19 martta doğum yaptım hâlâ adet olmadım normal mi acaba. İhtimal yok ama çok korkuyorum ya hamileysem diye çünkü kızım sürpriz olmuştu bize
Ben ilk oğlumda bir yıl sonra oldum, bunda da hala olmadım , süt veriyoruz prolaktin hormonlarımız yüksek o yüzden olmamamız normal , hatta normalde prolaltin yüksekliği hamileliğe engeldir , halk arasında süt korur denir ya ama yine de güvenmemek gerek tabi
Hangi bölümden almıştı acaba
Bölümü bilmiyorum ama farketmez sanırım direk parayla heyet almak istiyorum dersen yardımcı olurlar belki

Fellah köftesi severiz dndndndn bi ara ben de yapayım bayadir yemedim
Kızlar ya ben 19 martta doğum yaptım hâlâ adet olmadım normal mi acaba. İhtimal yok ama çok korkuyorum ya hamileysem diye çünkü kızım sürpriz olmuştu bize
Ben de olmadım, olmamamiz da normal değil mi bazilarinda geç oluyormuş falan diye duymustum

Ben seminerlerde minnoşu da alıp gideceğim okula ona da değişiklik olur bana da.. bunaldık evde
Benim oğlum dışarıyı hiç sevmiyor bebek arabasında hiç durmuyor , ayrıca şuan bir okulum bile yok norm fazlasıyım , bilmediğim yerde rahat edemem diye çekiniyorum açıkçası

İsteyince veriyorlarsa çok iyi gerçekten çünkü cidden ihtiyaç kalfı ki bence 2-3 aylık annelik zaten heyet raporu için başlı başına sebep
Fellah köftesi severiz dndndndn bi ara ben de yapayım bayadir yemedim

Ben de olmadım, olmamamiz da normal değil mi bazilarinda geç oluyormuş falan diye duymustum
Ben de normal diye çok takmadım ama rüyamda gördüm test yapmıştım hamileydim korku düştü içime korunıyoruz da gerçi ama

Ay Allah korusun bebelerimiz daha minicik Rabbim isteyenlere versin şuan gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…