- 18 Temmuz 2023
- 1.181
- 2.931
- 63
- 37
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #38.461
Ben seminerlerde minnoşu da alıp gideceğim okulaAile hekimine bir sor , benim doktorum 10 gün , 10 gün veririm demişti, benimde 16 haziranda bitiyor iznim seminere gitsem mi yoksa rapor mu alsam bilemedim , ben eylülde de kalan raporlarımı 10 gün 10 gün almak istiyorum , bir ay bile alabilsem kar , sonrasında 2. Döneme kadar ücretsiz izn almak istiyorum , maddi olarak çok zorlanıncaz ama en azından yaşına yaklaşsın bakan kişiye de daha kolay olur diye düşünüyorum ,bakalım zman ne gçatwrevek
Ayy valla icim gitti gorunceayy canım geçmiş olsun, hiçbir şey sürülmez de şimdi elleri hep ağızlarındabenimkinin tırnaklarını babası kesiyor, iki elinde de başparmağının etini kesmiş, nasıl kanadı sonra baktım eme eme geçirmiş. Yarayı
bak çorap mantıklı benim aklıma gelmediAyy valla icim gitti gorunceiltahap olcak gibi duruyor oyle olursada cok acır. Evde krem vat sursemmi die aile hekimine yazdim onaylarsa surerim çorap geciririm olur heralde o sekilde
Canım 3 ay12 gün ama 40 gün erken doğdu .Bu atak haftasını doğması gereken zamana göre diyorlar ama bence doğduğu güne göre oluyor .Bugune kadar ben öyle gözlemledim.Kaç günlük canım senin yavru? İmzan yok göremiyorum onun için sordum belki atak haftasıdır
Canım 4.aydan sonra veriyorlar uyku eğitimini .Merve Çakır ile Sağlıklı Uyku diye bir hesap var ,ben yapamazsam ona danışacağım sanırımBir de emerek uyutuyorum ben. Uykuya dalamadikca o kadar sinirleniyor ki hincini memeden cikartiyor, cigniyor resmen meme ucumu, arada sıkıstiriyor falan. Uyku egitimi alan var mi aranizda, onerebilecegi birisi olan ?
Benimki de tam 39 haftalık doğdu ama ben de atakları hep kendi haftalarında yaşadımCanım 3 ay12 gün ama 40 gün erken doğdu .Bu atak haftasını doğması gereken zamana göre diyorlar ama bence doğduğu güne göre oluyor .Bugune kadar ben öyle gözlemledim.
Canım 4.aydan sonra veriyorlar uyku eğitimini .Merve Çakır ile Sağlıklı Uyku diye bir hesap var ,ben yapamazsam ona danışacağım sanırım
Günaydın, fucidin krem demiştş benim doktorum tırnak batması olursa sür diyeKizlar gunaydin. Oglumun parmaginin ucu bu sekilde kizarmis ve şişmiş. Tirnagina törpü yapiorum tirnak makasi kullanmiyorum. Neden oldu boyle acababide ne sürsem gecerki bilen varmi kizlar
Ebet evde ondan var doktora yazdim sür derse sürcemGünaydın, fucidin krem demiştş benim doktorum tırnak batması olursa sür diye
Ben yüzğndeki isilik için sormuştum artarsa sür demişti bi de tırnaklarına da kullansbilirsin çok batık olur bebeklerde demişti. Kendime kullanmıştım hemen geçmişti bir güneEbet evde ondan var doktora yazdim sür derse sürcem
Sizin bebektede mi olmusti boyle .
Bende kendim icin kullaniodum cok fayda ediyordu ama korktum bebege zarari olurmu diye. Doktorda bir turlu cvp vermedi bekliorm hala. Onun acısıda cok kötü olur simdilik agrisi var gibi degil aglamiyor insallah geçer hemenBen yüzğndeki isilik için sormuştum artarsa sür demişti bi de tırnaklarına da kullansbilirsin çok batık olur bebeklerde demişti. Kendime kullanmıştım hemen geçmişti bir güne
Canım 3 ay12 gün ama 40 gün erkem doğdu .Bu arak haftasını doğması gereken zamana göre diyorlar ama bence doğduğu güne göre oluyor .Bugune kadar ben öyle gözlemledim.Kaç günlük canım senin yavru? İmzan yok göremiyorum onun için sordum belki atak haftasıdır
Canım 4.aydan sonra veriyorlar uyku eğitimini .Merve Çakır ile Sağlıklı Uyku diye bir hesap var ,ben yapamazsam ona danışacağım sanırımBir de emerek uyutuyorum ben. Uykuya dalamadikca o kadar sinirleniyor ki hincini memeden cikartiyor, cigniyor resmen meme ucumu, arada sıkıstiriyor falan. Uyku egitimi alan var mi aranizda, onerebilecegi birisi olan ?
Canım orası buradan soğuk sanırım .Burada sıcaktan duramıyoruz biz .34 derece bugün.Ben bebişi tek askılı zıbınla yatırıyorum.Nisanda geçen sene elbise giyiyordum ,sonbahar bildiğin yaz gibi geçiyor kışın da çok kısa süre soğuk oldu.Ayyy canım Allah yardımcın olsun, seni çok iyi anlıyorum.. ben de ilk atandığımda Türkçe bilmeyenle nasıl iletişim kuracağım diye çok korkuyordum hatta öğretmenler odasında bazı hocalar bana demişti Türkçe bilmeyen veliler olabilir, bi görüşelim onlarla diye.. kaç yıl daha burda olacaksınız ?
Aboooo
Kız bırak elleme hepsi ishal olsun
Biz suyun ayarını 37’de sabitledik, duşa önceden birimiz girip banyoyu ısıtıyor, çıkarken tabureye oturup kucakta 5 dk yıkıyoruz. Odayı 10 dk önceden elektrikli ısıtıcıyla ısıtıp giyindikten sonra kapatıyoruz.. kız Allah’ın doğusu bile bayağı ısındı, yüksek rakımlı yerler olmasına rağmen batı sıcaklığı var artık.. ben zaten uzun zamandır tek kat giydiriyorum, çünkü onların kalp atımı dk’da 120-160 ve kalp çok hızlı kan pompalıyor bu yüzden de vücut ısıları çabuk yükseliyor. Sırtına bakıyorum sürekli, terlememesi benim için kafi
Devletten pek vermiyor canım dr’lar benim bildiğim ama tanıdık bir Dr varsa yardımcı olabilir belki, ya da doğum sonrası olduğu için belki kolaylık sağlayabilirler ondan da emin değilimben de onu düşünüyorum bir hafta sonra da benimki bitecek
Bir yılda toplam 40 iş günü rapor hakkımız var 10 gün 10 gün alırsak 2 ay kadar raporlu geçmiş oluyor , hatta geçen yıl Şırnakta arkadaşım 5 gün 5 gün almıştı aile hekiminden 3 aya yakın rapor kullanmıştı , doğuda daha kolay olmuştu , ben bu yıl batıdayım , yapabilir miyim bilmiyorum , hatta arkadaşım heyet raporu almıştı özel hastaneden parayla daha uzun süreliKalan rapor dediğin nedir canım? Benim de gönlüm hiç elvermiyor okula başlamaya, daha çok küçükler yaa
Hangi bölümden almıştı acabaBir yılda toplam 40 iş günü rapor hakkımız var 10 gün 10 gün alırsak 2 ay kadar raporlu geçmiş oluyor , hatta geçen yıl Şırnakta arkadaşım 5 gün 5 gün almıştı aile hekiminden 3 aya yakın rapor kullanmıştı , doğuda daha kolay olmuştu , ben bu yıl batıdayım , yapabilir miyim bilmiyorum , hatta arkadaşım heyet raporu almıştı özel hastaneden parayla daha uzun süreli
Ben ilk oğlumda bir yıl sonra oldum, bunda da hala olmadım , süt veriyoruz prolaktin hormonlarımız yüksek o yüzden olmamamız normal , hatta normalde prolaltin yüksekliği hamileliğe engeldir , halk arasında süt korur denir yaKızlar ya ben 19 martta doğum yaptım hâlâ adet olmadım normal mi acaba. İhtimal yok ama çok korkuyorum ya hamileysem diyeçünkü kızım sürpriz olmuştu bize
Bölümü bilmiyorum ama farketmez sanırım direk parayla heyet almak istiyorum dersen yardımcı olurlar belkiHangi bölümden almıştı acaba
Fellah köftesi severiz dndndndn bi ara ben de yapayım bayadir yemedimKızlar dün fellah köftesi yapmış bir arkadaş .Arkasından hayatımda ilk kez sütüm aktı kendiliğinden .Cok şaşırdım bu kadar süt artırdığına .Bebişi emzirdim ,pompayı iade etmiştim bozuk diye mecbur elimle sağdım .Ona rağmen baya baya süt çıktı .Ben ara ara yapıp yiyeceğim bakalım
Ben de olmadım, olmamamiz da normal değil mi bazilarinda geç oluyormuş falan diye duymustumKızlar ya ben 19 martta doğum yaptım hâlâ adet olmadım normal mi acaba. İhtimal yok ama çok korkuyorum ya hamileysem diyeçünkü kızım sürpriz olmuştu bize
Benim oğlum dışarıyı hiç sevmiyor bebek arabasında hiç durmuyor , ayrıca şuan bir okulum bile yok norm fazlasıyım , bilmediğim yerde rahat edemem diye çekiniyorum açıkçasıBen seminerlerde minnoşu da alıp gideceğim okulaona da değişiklik olur bana da.. bunaldık evde
İsteyince veriyorlarsa çok iyi gerçekten çünkü cidden ihtiyaç kalfı ki bence 2-3 aylık annelik zaten heyet raporu için başlı başına sebepBen ilk oğlumda bir yık sonra olmadım , bunda da hala olmadım , süt veriyoruz prolaltin hormonlarımı yüksek o yüzden olmamamız normal , hatta normalde prolaltin yüksekliği hamileliğe engeldir , halk arasında süt korur denir yaama yine de güvenmemek gerek tabi
Bölümü bilmiyorum ama farketöez sanırım direk parayla heyet almak istiyorum dersen yardımcı olurlar belki
Ben de normal diye çok takmadım ama rüyamda gördüm test yapmıştım hamileydim korku düştü içime korunıyoruz da gerçi amaFellah köftesi severiz dndndndn bi ara ben de yapayım bayadir yemedim
Ben de olmadım, olmamamiz da normal değil mi bazilarinda geç oluyormuş falan diye duymustum
Ay Allah korusun bebelerimiz daha minicikİsteyince veriyorlarsa çok iyi gerçekten çünkü cidden ihtiyaç kalfı ki bence 2-3 aylık annelik zaten heyet raporu için başlı başına sebep
Ben de normal diye çok takmadım ama rüyamda gördüm test yapmıştım hamileydim korku düştü içime korunıyoruz da gerçi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?