- Konu Sahibi elektroforez
- #38.481
Öyle gerçekten Allah isteyenlere versin sağ salim temiz kafayla kızımı büyütmek istiyorumAy Allah korusun bebelerimiz daha minicikRabbim isteyenlere versin şuan gerçekten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle gerçekten Allah isteyenlere versin sağ salim temiz kafayla kızımı büyütmek istiyorumAy Allah korusun bebelerimiz daha minicikRabbim isteyenlere versin şuan gerçekten
Kimdi ya 4. Aydan bildiriyorum şuan tadini çıkarın diye burda okudum sanki gece ya da aşırı uykuluydum geberirken algılarim mi yanlış anladi jsbxjsnxjdj bu sabah biz de öyleyiz 3 aylik olacak nsnxnnxnx bi sabah uyuyo bi sabah uyumuyo gündüzleri böyleyizKızlaar 2 gün sonra tam iki aylik olacağız ve gündüz uykuları perperisan normal mi 10 dk şekerleme uyanış 15 dk şekerleme yine uyanış sar başa al salla derken bu saat ettik![]()
Çok zorluyor her on dklik uykuda bir ihtiyacımı görüyorum tuvalete gittim ilk on dk da ikincide yumurta hasladim Üçüncüde anca yedim sjsjsj durum vahim ins geçicidirKimdi ya 4. Aydan bildiriyorum şuan tadini çıkarın diye burda okudum sanki gece ya da aşırı uykuluydum geberirken algılarim mi yanlış anladi jsbxjsnxjdj bu sabah biz de öyleyiz 3 aylik olacak nsnxnnxnx bi sabah uyuyo bi sabah uyumuyo gündüzleri böyleyiz
Be. Bi tek wc gittim o da gün içinde hep sıkıştırmıyor zaten kesin yaslaninca tuvaletimi tutamicam bu gidişle sjbdjsndjdjdj kahvalti da yapmadim yattim yanina hiç sikilmadi tavani izliyoruzÇok zorluyor her on dklik uykuda bir ihtiyacımı görüyorum tuvalete gittim ilk on dk da ikincide yumurta hasladim Üçüncüde anca yedim sjsjsj durum vahim ins geçicidir![]()
O ileride tuvaletini tutamama ihtimaline karşı reformer pilates öneriyor lar çok etkili ymiş pelvik kaslar için hatta ilişki de bile fark ediyormuşBe. Bi tek wc gittim o da gün içinde hep sıkıştırmıyor zaten kesin yaslaninca tuvaletimi tutamicam bu gidişle sjbdjsndjdjdj kahvalti da yapmadim yattim yanina hiç sikilmadi tavani izliyoruz![]()
Kız ben zaten çırpı gibi oldum kaldim bi deri bir kemik bi de spor niyetine bir şeyler yaparsam iyice eririmO ileride tuvaletini tutamama ihtimaline karşı reformer pilates öneriyor lar çok etkili ymiş pelvik kaslar için hatta ilişki de bile fark ediyormuşaklınızda olsun zamanınız olursa başlayabilirsiniz ben yeni başladım çok yoruluyorum ama bu vücudu toparlamam lazım
![]()
Yok kilo verdirmiyor hatta kemik ve kas güçlendiriyor vücut kilolu da olsan zayıfta olsan şekle giriyorKız ben zaten çırpı gibi oldum kaldim bi deri bir kemik bi de spor niyetine bir şeyler yaparsam iyice eririmyerlerden tozumu toparlar ama bakıcam o harekete neymiş diye
Ay evet baktım adini bilmiyormusum ben de bu tarz bir şeylerle uğraşmak istiyorum yaYok kilo verdirmiyor hatta kemik ve kas güçlendiriyor vücut kilolu da olsan zayıfta olsan şekle giriyorbenim ablam 50 kilo var yok bir yıldır pilates yapıyor valla 10 yaş genç gösteriyor vücudu aşırı iyi toparladı
Ya benimki beşiğine bıraksam tavani izler güler dinencelero var onlara bakip bakip el ayak cirparak oynuyor kendi kendine huyu güzel yani biraksam takilir bir derdi yoksa benim derdim var uykuluyum gram enerjim yok uyumak istiyorum diye yataktan kalkmadim o da uyur uyurum dedim snbxjsbjs uyumadiBenim bebiş piyanolu oyun halısını çok seviyor bırakıp wc gidiyorum yemek yiyebiliyorım çok şükür
Ayyy imkansız bizim için öylece durup tavan izlemesi ana kucağında sallanacak bir yandan izleyecek sırtı yere gelmez hiçBe. Bi tek wc gittim o da gün içinde hep sıkıştırmıyor zaten kesin yaslaninca tuvaletimi tutamicam bu gidişle sjbdjsndjdjdj kahvalti da yapmadim yattim yanina hiç sikilmadi tavani izliyoruz![]()
Benim kızım da 4. ayında ve gündüz uykuları berbat durumda .Tam olarak uyku gerilemesi yaşıyoruz .Uykusu var ama asla uyumak istemiyor ki ana kucağında bile uykuya dalardı kısa süre olsa da .Şimdi o da yok ama güzel haber, inşallah geçici değildir ,uykusu düzene giriyor sanki ve sabaha karşı uyanınca uykuya devam ediyor birkaç gündür .Gerci ben onu her gün dışarı çıkarıyorum uzun süre, belki onun da etkisi vardır .Bu arada burada gün çok erken doğuyorKimdi ya 4. Aydan bildiriyorum şuan tadini çıkarın diye burda okudum sanki gece ya da aşırı uykuluydum geberirken algılarim mi yanlış anladi jsbxjsnxjdj bu sabah biz de öyleyiz 3 aylik olacak nsnxnnxnx bi sabah uyuyo bi sabah uyumuyo gündüzleri böyleyiz
Sen oldunmu adet büşAy Allah korusun bebelerimiz daha minicikRabbim isteyenlere versin şuan gerçekten
Hep değil bazen tabi sjbdjsndjdjd bazen de seninki hibi sırtına buton mu yaptılar acaba diyorumAyyy imkansız bizim için öylece durup tavan izlemesi ana kucağında sallanacak bir yandan izleyecek sırtı yere gelmez hiçsize masAllah
![]()
Orasi neresi bilmiyorum ama burda ezan okunuyor 4-5 arası peşine gün doğuyor zaten o saatten sonra uyusa bile max 1-2 saat çünkü gündüz uykusuna geçmiş oluyordu bebe sjsnksnd fon perdelerimi ortaya çektim bugün baya karanlik ortam sağladı yani hiç yoktan bebiş bugün 8.40 a kadar uyudu şükür denk gelmediyse işe yaramıştır diyorum sjxnjdjd akşamları da aksam ezanini bekliyoduk uyumak icin :') akşam da yine tam 8 de uyumuştuBenim kızım da 4. ayında ve gündüz uykuları berbat durumda .Tam olarak uyku gerilemesi yaşıyoruz .Uykusu var ama asla uyumak istemiyor ki ana kucağında bile uykuya dalardı kısa süre olsa da .Şimdi o da yok ama güzel haber, inşallah geçici değildir ,uykusu düzene giriyor sanki ve sabaha karşı uyanınca uykuya devam ediyor birkaç gündür .Gerci ben onu her gün dışarı çıkarıyorum uzun süre, belki onun da etkisi vardır .Bu arada burada gün çok erken doğuyor![]()
Yooo skbdjsnd ama iliskiden sonra bir ara lekelenmeler oldu bende ya tahriş olduğu için ya da regl gibi ama lekelenme kadar az da olabilir mi dogum sonrası ? Yoksa aynı oranda kanaması mi lazımdı emin olamadım o yüzden hatta o kanamanin olduğu hafta memelerim tumusaciktinyani sütüm mü azaldi bilmiyorum ama regl haftasi süte de yansiyomuş diyolar. Ama regl olsam minicik lekelenme ile kalmamasi da lazim jahshshjd tam bir bilmece icindeyimSen oldunmu adet büş![]()
Siirt canım burası .Dün gece 3 küsürde ezan okundu ,yatak odası doğuda bir de .Ben bile sene erkenden uyanıyordum bebiş de bana benzemiş ,nefes alsam uyanıyorHep değil bazen tabi sjbdjsndjdjd bazen de seninki hibi sırtına buton mu yaptılar acaba diyorum
Orasi neresi bilmiyorum ama burda ezan okunuyor 4-5 arası peşine gün doğuyor zaten o saatten sonra uyusa bile max 1-2 saat çünkü gündüz uykusuna geçmiş oluyordu bebe sjsnksnd fon perdelerimi ortaya çektim bugün baya karanlik ortam sağladı yani hiç yoktan bebiş bugün 8.40 a kadar uyudu şükür denk gelmediyse işe yaramıştır diyorum sjxnjdjd akşamları da aksam ezanini bekliyoduk uyumak icin :') akşam da yine tam 8 de uyumuştuhavanin aydinlanmasi vs etkiliyo bebeleri
Yooo skbdjsnd ama iliskiden sonra bir ara lekelenmeler oldu bende ya tahriş olduğu için ya da regl gibi ama lekelenme kadar az da olabilir mi dogum sonrası ? Yoksa aynı oranda kanaması mi lazımdı emin olamadım o yüzden hatta o kanamanin olduğu hafta memelerim tumusaciktinyani sütüm mü azaldi bilmiyorum ama regl haftasi süte de yansiyomuş diyolar. Ama regl olsam minicik lekelenme ile kalmamasi da lazim jahshshjd tam bir bilmece icindeyimbi de her Allah'ın günü belim kasıklarım ağrıyor sjbsjsbhd bebisi yamuk yumuk pozisyonlarda tutmaktandir diyorum veya gece bebiş kusunca falan ustsuz yatiyorum genelde ordan da vurmus olabilir..
Az almış mi dediler büyüdükçe kilo alımı azlaabilir falan diyolardi öyle olmuyo muymusKızlar bugun kontrolumuz vardı 21 gunde 300 gr kilo almıs sadece.bıraz moralım bozuldu cok ıyı kılo alıyodu ayda 1.100 gr falan asıdan sonra cocuk zayıfladı ya cok uzuldum
Siirt anamin memleketi dnxnndnx evet o taraf çok erken doğuyor güneş. Fon şart size inşallah fon ile duzene girer biraz dahaSiirt canım burası .Dün gece 3 küsürde ezan okundu ,yatak odası doğuda bir de .Ben bile sene erkenden uyanıyordum bebiş de bana benzemiş ,nefes alsam uyanıyorBen de fon kullanacağım sanırım ya .Bir de burası ı kadar sıcak ki gündüz de dışarı çıksam bunalıyorum yine de her gün çıkarıyorum baya da yürüyorum,bir şeyler içiyorum akşam olsun diye de dua ediyorum
![]()
Cok guzel bir konuya degindin benimde dogumdan beri belim agriyor gececek gibide durmuyorHep değil bazen tabi sjbdjsndjdjd bazen de seninki hibi sırtına buton mu yaptılar acaba diyorum
Orasi neresi bilmiyorum ama burda ezan okunuyor 4-5 arası peşine gün doğuyor zaten o saatten sonra uyusa bile max 1-2 saat çünkü gündüz uykusuna geçmiş oluyordu bebe sjsnksnd fon perdelerimi ortaya çektim bugün baya karanlik ortam sağladı yani hiç yoktan bebiş bugün 8.40 a kadar uyudu şükür denk gelmediyse işe yaramıştır diyorum sjxnjdjd akşamları da aksam ezanini bekliyoduk uyumak icin :') akşam da yine tam 8 de uyumuştuhavanin aydinlanmasi vs etkiliyo bebeleri
Yooo skbdjsnd ama iliskiden sonra bir ara lekelenmeler oldu bende ya tahriş olduğu için ya da regl gibi ama lekelenme kadar az da olabilir mi dogum sonrası ? Yoksa aynı oranda kanaması mi lazımdı emin olamadım o yüzden hatta o kanamanin olduğu hafta memelerim tumusaciktinyani sütüm mü azaldi bilmiyorum ama regl haftasi süte de yansiyomuş diyolar. Ama regl olsam minicik lekelenme ile kalmamasi da lazim jahshshjd tam bir bilmece icindeyimbi de her Allah'ın günü belim kasıklarım ağrıyor sjbsjsbhd bebisi yamuk yumuk pozisyonlarda tutmaktandir diyorum veya gece bebiş kusunca falan ustsuz yatiyorum genelde ordan da vurmus olabilir..
Ben de öyle düşünüyorum. Bel ağrısı da bebişi ayakta tutarken beli öne cikarip eğik durmaktandir veya uyuturken de öne doğru eğilmiş oluyorum durusumu duzeltmem lazim yaCok guzel bir konuya degindin benimde dogumdan beri belim agriyor gececek gibide durmuyor
Bende adet olmadim hala ama normaldir sanirim. Aylarca olmayanlar varmis