2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Doktor azalan kiloyu saymıyoruz dedi 3200 den hesaplanıyor normal almış böyle devam dedi bende hep meme üstüne mama gidiyorum yani tek meme versem hem susmuyor hem yatmıyor çok nadir meme nin üstüne uyuduğu olmuştur 200 cm de 12 saat sonunda yani tüm gün emmeyince oldu yoksa 3-4 saatte dapsam 40-50 ancak iki memeden çıkıyor

Ameliyat da garanti çözüm değilmiş ki

Y bana biri desin..... 8 ds uyuyan bebek gecs 3 e kadar uyuyor... O kadar uykulu ki gazı zor çıkıyor yarım saat onla ugrastim... Uykusu acikdi bi yarim saat de uyutmaya hadcamisimdir..... Ve şuan uyandi fon perdem de çok kadarfmiyor ışığı hiç gecirmeyen perdelersen almak lazim

Ahh hiç sorma benimki de 5 küsürde uyandı ,önceden 4 küsürdü.Hala uyumadı .Ben dün sordum blackout perde .Sipariş vereceğim ev ışıl ışıl disko topu gibi mübarek

Benımkı bugun 3 te kalktı ve 5 e kadar uyumadı sonrada 10 dkka uyuyo uyuyup uyandı mememı emmıyor mama verıyorum yemıyor,sureklı ıkınma gaz halınde yıne,cocuga duzeldı derken hersey basa sardı sankı ya gece sınır sıstemım coktu,cocuga sınırlendım bır dakıka durmadı gecenın o saatınde elı kolu kıpır kıpır yemek yemıyor uyumuyor,sımdıde ona sınırlemdıgım ıcın kendıme sınırlıyım

Benimde 4. Buçukta uyandı mama verdim bende ama elimkolu durmuyor ki ıh pıh edip kendini uyandırıyor zaten. Ama gazı var bayağı sıktı kendini yapamadı mesaj felan yaptım yok olmadı şimdi zorla uyuttum ama yine garip sesler çıkartıyor birazdan uyanır muhtemelen

Valla kendımı tukenmıs hıssedıyorum bugun gercekten.sınırlerım bsya yıprandı boynum segırıyor yorgunluktan sureklı kıcakta tutmaktan ters hareketten.bu nasıl bısey ya elı syagı bır dskıka durmuyo.uykusuzluk bence annelıgın en zor yanj ınsanı cok yıpratıyor

Ay ya yakın olsak ne güzel olurdu valla bebeleri alır görüşürdük kv koca dedikodusu yapardık çay kahve muhabbet valla çok güzel olurdu
Ayy yerim ne kadar erken geliyor kuşun dişi inci gibi dişleri olsun inşallah kolay atlatırsınız inşallah süreci canım
Pozıtıf enerjı kaynagısın kuzum
Ya sende öylesin canım benim çok sağol
Yaprak dökümü bataklığına hoşgelmişsin bende takılıyordum arada şimdi çocuklar tv izlemesin diye çok kısıtlı açuyorum mecbur oyalıyorum onları
Ayy kaç kere izledim yine de onunacıyorum hayır tv de gündüz kuşağı da çok kötü izlenecek bir şey yok müfe anlı vb programları izleyince midem bulanıyor izleyemiyorum diğer türlü vakit açmıyor film açsam bebeden takip edemiyorum hiç oluyor film en iyisi yine tv 16:30 da aşk ı memnu başladı onu da izliyorum alçılı bacağımla iş yapamayınca zaman geçmiyor
Yarın yine bebek gormesine gelecekler bana poğaça ıslak kek makarna salatası ve pudingli tatlı yaptım bı bitseler de artık bu görme rahatlasam
Ayy ne kötü ya ben herkesi toplu bir kere de çağırayım da kurtulayım dedim aynı şeyler yapcam sonuçta bir kere yapayım dedim temizlik yaptım halıları yıkamaya verdim sonra ayağımı kırdım Sonra dediler ki üzülme Eylül de geliriz Gelmeyin anasını satıyım demek ki bu bir işaret yani Allah tarafından verilen
Hiçbişey yapmamak lazım aslında karşı taraf eli boş gelmese sende çay ikram etsen ne iyi olur
Ya böyle bile olsa temizlikle dahi uğraşmak zorunda kalıyorsun o bile ne kadar zaman alıyor ki kadın 3 çocukla neye yetişsin gerçekten bu insanlar duyarsız insan olsalar yiyeceklerini de kendileri yapar getirir her gelen bir şey yapsa ne kadar çok şey olur bir şey de kimseyi yormaz yani dediğin gibi canım ama işte herkes düşünemiyor
Yok ya zaten bebeye versen alamaz ki öğürür ağzına sığmaz almadı öğürdü de ara ara tekrar denicem de gönlü olsun heves etmiş almış
Ama mememizim ucu emzik gibi değil ki yumusack yani kocaman bile olsaydi damagın sekline etki edecek bir sertlikte değil emzik huna sebep olabilir belki jsbxjd bi de benim minnoşumun ağzı da minicik küçücük
Çekemez zaten canım büyük emziği bir de damaklı emzik almış zor bende hepsinin gerekli olduğu ayda kullanılması gerektiğini düşünüyorum küçüğe büyük versen olur mu bilmiyorum ama büyüğe küçük verdiğinde damak darlığı yapıyor yer ediyor boşuna da kategorilendirmemişler 0-6 6-18 diye bez gibi düşünün onunda öyle olması gerekiyor uzun süre emzik kullanımı da öyle yapıyor 1,5-2 yaşında falan bıraktırmamız lazım akılları ermeye başlayınca bıraktırmakta zor oluyor

11 saat sonra ilk kez sağdım şimdi 80 çıktı. Sıfır şişkinlik ve ağrı. Üzme kendini bak ne güzel çıkmış. Arkadaşlar da yazmış zaten ön süt yağlı süt diye düşünme daha ağzına memeyi ne kadar çekerse artık. Her geçen gün daha da azalıyor. Ne alırsa kardır.

Evet doğru artık ne çıkarsa veririm sağıp vercem günde iki öğünü çıkar muhtemelen

Gondol sitesi cok guzel ve eglenceli biyer yillar once gitmistim ama hala aynidir eminim insallah tatiliniz guzel gecsin sende kafa dagitmis olursun

Ay evet başlamış ,zaten eliyle sürekli kasıyor yavrum bi de damağında iki beyaz inci gibi şey vardı o da diş incisi diye bir şeymiş zararsız dedi .

yengem doğum yaptı doğuö belgesine doktor şişliği hesplayıp eksik yazdı kilosunu 4 doğmuştu 3800 yazdırdılar şaşırdım senin doktorun saymamasına demekki hepsi farklı düşünüyor

Kızlar doğum yardımı bugün için yatacak diyorlardı alan var mı PTT’den mi alınıyor hesaba mı yatıyor acaba

Benim oğlumun gazı çok zor çıkıyor bazen çıkmıyor hatta ağlıyor sürekli gündğz çok eziyetli bir bebek, gece kalkmaya eriniyorum ben yatarak emziriyorum 4-5 saat ancak uyuyabiliyorum iki çocuğun uykuları birbirinw denk gelmediği için biri uyuyunca diğeri kalkıyor biri yatınca öbürü uyumuyor neyse emzirdikten sonra hemen gaz sancısı başlıyor ben belinden tutup oturur pozisyona getirip beline bir iki vurmama kalmadan pat çıkıyor gazı ben hiç kalkmadan halletmiş oluyorum geri yatırıyorum hemen uyuyoruz geri
Okadar kolay çıkıyorki o pozisyonda her gece aynı şekilde çıkıyor hemen ama gündüz işe yaramıyor pek gece gibi bi dene sende istersen ben bunu osman gönülal dan duymuştum

Ay bende yabancıların reelslerşnde gördüm o pozisyonda bende çıkartıyorum gazını hemen çıkartıyor

Kizlar dogum yardimi sonuçlanan varmi
Doğum yardımı başvurunuzun durumunu Bakanlığımızın “İlköğretmenim Ailem” mobil uygulaması üzerinden uygulamasından takip edebilirsiniz. Doğum yardımı başvurusu Mayıs/2025 ödeme dönemi için kabul edilen ve hak sahibi olarak belirlenen kişiler kimlik numaralarını belirten belgeleri ile Halkbank şubesinden hak etmiş olduğu ödeme tutarlarını alabileceklerdir. B001 böyle bir mesaj gelmiş eşime ama site açılmıyormuş yoğunluk var sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…