2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Evet banada bu mesaj geldi o uygulamayida indirdim olmuyor bakamadim

Ama mememizim ucu emzik gibi değil ki yumusack yani kocaman bile olsaydi damagın sekline etki edecek bir sertlikte değil emzik huna sebep olabilir belki jsbxjd bi de benim minnoşumun ağzı da minicik küçücük
Büyük duruyormuş ucu , ben daha tatlı bişey zannetim di

Kızlar doğum yardımı bugün için yatacak diyorlardı alan var mı PTT’den mi alınıyor hesaba mı yatıyor acaba
Kizlar dogum yardimi sonuçlanan varmi
Bana da böyle mesaj gelmiş kıslar açılmıyor başvuru sonucunu da öğrenemedim bir de sonuç niye ya sonuçta başvuran herkese verilmeyecek mi durumlara göre mi verilecek sanki öyle bir ima çıkıyor ama 2025 ten sonra herkese dediler yani

Kızlar ben de sosyal hizmetlerde memurum benimkini arkadaşım onayladı ama e devletten hala devam ediyor yazıyor oraya bakmayın yani öyle yazsa bile onaylanmıştır. Bazıları eski doğum olsa bile belki çıkar diye başvuruyor ya da bilmiyor onların olumsuz geliyor muhtemelen

Ahh hiç sorma benimki de 5 küsürde uyandı ,önceden 4 küsürdü.Hala uyumadı .Ben dün sordum blackout perde .Sipariş vereceğim ev ışıl ışıl disko topu gibi mübarek
İnşallah işini görür ya
Ben de böyle yapıyorum ama bazen cikmayinca cikmiyo ((
Büyük duruyormuş ucu , ben daha tatlı bişey zannetim di
Malesef jdndjdjjd dışı tatli sadece

Peki herkese 5bin mi yatacakmış yoksa 2. 3. Çocuğa farklımı yatacak

Peki sadece halkbanktan mi cekebilcez bilginiz varmi? Yani atm lerden oluyormu. Eger sadece gişelerden çekilecekse cok zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…