- 2 Ekim 2022
- 2.771
- 4.230
- 63
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #38.721
Evet banada bu mesaj geldi o uygulamayida indirdim olmuyor bakamadimDoğum yardımı başvurunuzun durumunu Bakanlığımızın “İlköğretmenim Ailem” mobil uygulaması üzerinden uygulamasından takip edebilirsiniz. Doğum yardımı başvurusu Mayıs/2025 ödeme dönemi için kabul edilen ve hak sahibi olarak belirlenen kişiler kimlik numaralarını belirten belgeleri ile Halkbank şubesinden hak etmiş olduğu ödeme tutarlarını alabileceklerdir. B001 böyle bir mesaj gelmiş eşime ama site açılmıyormuş yoğunluk var sanırım
Büyük duruyormuş ucu , ben daha tatlı bişey zannetim diAma mememizim ucu emzik gibi değil ki yumusack yani kocaman bile olsaydi damagın sekline etki edecek bir sertlikte değilemzik huna sebep olabilir belki jsbxjd bi de benim minnoşumun ağzı da minicik küçücük
Kızlar doğum yardımı bugün için yatacak diyorlardı alan var mı PTT’den mi alınıyor hesaba mı yatıyor acaba
Bana da mesaj geldi uygulamayı indirdim ama nerden bakılacak bulamadımKizlar dogum yardimi sonuçlanan varmi
Evet mesajda oyle yaziyor. Ben simdi aile ve sosyal hizmetlerin sayfasindan baktim talep devam ediyor yazio benimkindeHalkbankasına yatmış sanırım
Kızlar doğum yardımı bugün için yatacak diyorlardı alan var mı PTT’den mi alınıyor hesaba mı yatıyor acaba
Kizlar dogum yardimi sonuçlanan varmi
Bana da böyle mesaj gelmiş kıslar açılmıyor başvuru sonucunu da öğrenemedim bir de sonuç niye ya sonuçta başvuran herkese verilmeyecek mi durumlara göre mi verilecek sanki öyle bir ima çıkıyor ama 2025 ten sonra herkese dediler yaniDoğum yardımı başvurunuzun durumunu Bakanlığımızın “İlköğretmenim Ailem” mobil uygulaması üzerinden uygulamasından takip edebilirsiniz. Doğum yardımı başvurusu Mayıs/2025 ödeme dönemi için kabul edilen ve hak sahibi olarak belirlenen kişiler kimlik numaralarını belirten belgeleri ile Halkbank şubesinden hak etmiş olduğu ödeme tutarlarını alabileceklerdir. B001 böyle bir mesaj gelmiş eşime ama site açılmıyormuş yoğunluk var sanırım.
İnşallah işini görür yaAhh hiç sorma benimki de 5 küsürde uyandı ,önceden 4 küsürdü.Hala uyumadı .Ben dün sordum blackout perde .Sipariş vereceğim ev ışıl ışıl disko topu gibi mübarek
Ben de böyle yapıyorum ama bazen cikmayinca cikmiyoBenim oğlumun gazı çok zor çıkıyor bazen çıkmıyor hatta ağlıyor sürekli gündğz çok eziyetli bir bebek, gece kalkmaya eriniyorum ben yatarak emziriyorum 4-5 saat ancak uyuyabiliyorum iki çocuğun uykuları birbirinw denk gelmediği için biri uyuyunca diğeri kalkıyor biri yatınca öbürü uyumuyor neyse emzirdikten sonra hemen gaz sancısı başlıyor ben belinden tutup oturur pozisyona getirip beline bir iki vurmama kalmadan pat çıkıyor gazı ben hiç kalkmadan halletmiş oluyorum geri yatırıyorum hemen uyuyoruz geri
Okadar kolay çıkıyorki o pozisyonda her gece aynı şekilde çıkıyor hemen ama gündüz işe yaramıyor pek gece gibibi dene sende istersen ben bunu osman gönülal dan duymuştum
Malesef jdndjdjjd dışı tatli sadeceBüyük duruyormuş ucu , ben daha tatlı bişey zannetim di
Bizimkinde de devam ediyor yazıyor bilemedimEvet mesajda oyle yaziyor. Ben simdi aile ve sosyal hizmetlerin sayfasindan baktim talep devam ediyor yazio benimkinde
Fatih beyemi gitmiştinizAy evet başlamış ,zaten eliyle sürekli kasıyor yavrumbi de damağında iki beyaz inci gibi şey vardı o da diş incisi diye bir şeymiş zararsız dedi .
Evet ,dün gittim ben memnunum ondanFatih beyemi gitmiştiniz
Bende de talep devam ediyor yazıyorEvet mesajda oyle yaziyor. Ben simdi aile ve sosyal hizmetlerin sayfasindan baktim talep devam ediyor yazio benimkinde
144u aradim baglanmiyir birturlu yogunluktan sanirimBende de talep devam ediyor yazıyor
Bana mesaj gelmemiş bu ne uygulamanın faydası ne anlayamdım nerden bakılıyor onuda anlamadımEvet banada bu mesaj geldi o uygulamayida indirdim olmuyor bakamadim
Peki herkese 5bin mi yatacakmış yoksa 2. 3. Çocuğa farklımı yatacakKızlar ben de sosyal hizmetlerde memurum benimkini arkadaşım onayladı ama e devletten hala devam ediyor yazıyor oraya bakmayın yani öyle yazsa bile onaylanmıştır. Bazıları eski doğum olsa bile belki çıkar diye başvuruyor ya da bilmiyor onların olumsuz geliyor muhtemelen
Peki sadece halkbanktan mi cekebilcez bilginiz varmi? Yani atm lerden oluyormu. Eger sadece gişelerden çekilecekse cok zor olurKızlar ben de sosyal hizmetlerde memurum benimkini arkadaşım onayladı ama e devletten hala devam ediyor yazıyor oraya bakmayın yani öyle yazsa bile onaylanmıştır. Bazıları eski doğum olsa bile belki çıkar diye başvuruyor ya da bilmiyor onların olumsuz geliyor muhtemelen
Maalesef benim de hiç bilgim yok. İlk ödemeden sonra kart çıkartırız bencePeki sadece halkbanktan mi cekebilcez bilginiz varmi? Yani atm lerden oluyormu. Eger sadece gişelerden çekilecekse cok zor olur
Ben 1 defalik alcamMaalesef benim de hiç bilgim yok. İlk ödemeden sonra kart çıkartırız bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?