- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #38.681
Küçük bir mat hesabı yapalım:3200 doğmuştı en son 35 günlüktü gittiğimde 4700 dü ama hep mama ile gittim sütüm çok yok doyurmuyordu yani şimdi de 200 civarı çıkma sebebi sabahtan akşama emmediği için öyle oldu yoksa 3 saatte bir sağsam 60 ancak çıkar iki memeden
Ben ikinci ayda oldum hem de eskiye göre çok yoğun ve ağrılıAdet olanların bebişi kaç günlük diye kontrol ediyorum devamlı. Senle çok yakınız ya kahroldum şu anolmam inş yareppim amin
Eyvah benim de geç olursa saha ağrılı mi olur acabaBen ikinci ayda oldum hem de eskiye göre çok yoğun ve ağrılı
Yok yok canım korkma herkesin aynı olacak değil .Benim daha çok öncesinde başladı ağrılarım ama çok ağrım oldu .Bir de aşırı yoğun ,ped yetişmiyordu resmen .Gece pedi bile sızdırdı kaç kezEyvah benim de geç olursa saha ağrılı mi olur acaba
Bence sütün çok az değil , belirsizlik seni kaygılandıryorsa kafanda bir rutin belirle bir öğün emzir bir öğün mama ver , ya da her emzirmeden sonra bir miktar mama ver doyduğundna emin olursun hem de bebeğin anne sütü almaya devam etmiş olur, hemde sen kaygılanmadan bebeğini beslemiş olursunÖyle mi yapayım öyle de işte saatlerce uğraşıyor insan emzir bidaha koyuyorum birdaha ağlayınca doydu mu mama mı yapsam başka birşey mi ağlıyor diye düşünüyorum ama enazından biberonla ne içtiğini doyduğuna emin olunca gerisinde ağlaması ya gaz ya uyku diyebiliyor insan
Orası uzakmış bizimkiler merkezde veya tarsustalarTemmuz agostosta bende hıc gıtmem felaket bıyer,hazıranın basında ıyıdır ama hava,ayy bızımkı klıma falan bılmez hemen carpılır yavrucagım ayagından corabı cıksa yanlıslıkla 5nsaatgaz sancısı cekıyo kıyamam ben onatömüğe gideceğim ben gondol sıtesını bılıyosundur orda oturan varsa goruselım senın esın ne ıs yapıyodu canım?
Yaprak dökümü bataklığına hoşgelmişsinkız benimde numaralar hiç keyfim yok bahar yorgunlugu mudur nedir çok canım sıkılıyor telefona bakasım bile gelmiyor oturduğum yerden bebek bakıp dizi izleyip duruyorum geçen gün yaprak dökümü final yaptı ertesi gün başa sardı ben aynı yerden devamke Alçı beni her şeyden soğuttu 3. Hafta bitiyor ctrsi 4. Hafta olacak ama çıkmayacak olması beni iyice geriyor
Ahah akrep kadını olmak bunu gerektirir bende boğayım ya ama içimdeki o tutku çekip alınmış gibi hissediyorumSağolsun buna en büyük sebep bebeden çok kocam gözümün göresi yok hiç ya
Kutlama olabilir bir yıllık yaşadığımız ev arkadaşlığımızın seneyi devriyesini kutlayabiliriz
Ay yıkıldım ipektoşumda maviydi sarı gibiydi sonradan kapkara oldu ama bu seferki bir tık daha sarı gözleri de ipektoşunkine göre biraz daha açık bakalım nolcak dönmez inşallah
Biraz da büyüyorlar bence ondan bu aralar benimki de öyle tekte doymuyor ama su da tabi ki çok etkili canım hem üstte hem altta biliyorsun bizim ortak sıkıntıyı
Git canım bir deniz havası çok güzel olur hiçbir şey duyma görme o güzel maviye ve havaya odaklan değişiklik her zaman iyidir
Bunu bana yazdı doktorum hamileyken benim de basur çok fenaydı, birde normal doğum yaptım , hem dikişler hem de basur çok kötü ağrı oluyordu tuvalete gidesim yoktu ama bana iyi geldi bu krem, düzenli kullan faydasını görürsün belki. Benimki şuan sıfır ağrı.Bunu da aldım sjsnsjndjd şans dileyiiin
Benim doğumdan önce her şey güllük gülistanlıktı doğumdan sonra fena oldum.. bakalım inşallah benim de işime yararBunu bana yazdı doktorum hamileyken benim de basur çok fenaydı, birde normal doğum yaptım , hem dikişler hem de basur çok kötü ağrı oluyordu tuvalete gidesim yoktu ama bana iyi geldi bu krem, düzenli kullan faydasını görürsün belki. Benimki şuan sıfır ağrı.
Hiçbişey yapmamak lazım aslında karşı taraf eli boş gelmese sende çay ikram etsen ne iyi olurYarın yine bebek gormesine gelecekler bana poğaça ıslak kek makarna salatası ve pudingli tatlı yaptım bı bitseler de artık bu görme rahatlasam
Çokmu büyük ucu sence ama 0-6 aylarda küçüm gibi mememin ucu kocaman benim 2-3 yaş gibiAy benim komşum emzikleri çok sevuyo bebelerde benimki de biraz tutuyo diye wee baby nin süslü güzel görünen emziklerinden almak istiyodu tutarsa verirsin şeker duruyor diye. Dedim tamam al denerim ben, almış....
6/18 ay olanından almış evde fark ettim. Dedim büyük almışsın falan. Bana diyo ki bir şey olmaz tutar, ben kendi ogluma dogar dogmaz böyle verdim senin kizcen de alir falan diyo sndnjdndjsj zararlari olmaz mi la... Vermeyi düşünmüyorum zaten ama böyle bir kafa olamaz ya (cok iyi insan cidden ama bu kafa yapısı saçma geliyo bana skndjsjsj)
Ama mememizim ucu emzik gibi değil ki yumusack yani kocaman bile olsaydi damagın sekline etki edecek bir sertlikte değilÇokmu büyük ucu sence ama 0-6 aylarda küçüm gibi mememin ucu kocaman benim 2-3 yaş gibiçok bütük değilse aıkıntı olacağını sanmam ya 3 aylık olmuşsunuz bile zaten belkide tutmaz hani bir foto atsana nasıl bişey
pelvik taban calistiriyoruz, squat ,bacak yana acmalar, kopru, diyafram nefesi, ters mekik falan. Eskisi gibi hissedemedim dogumdan sonra bir turlu, kurulukla birlikte sanki arada aciyor gibime geldi, kendi doktorum ve fizik tedavideki bir sey demedi ama sonra baska bir doktora sordum 1. Seviye dedi. İc camasirda agirlik hissi ile anlasiliyormus genellikle, ya da hava kacirma gbi bir sey oluyor ya onunla.Yazdıklarına internetten bu ne demek şu ne demek diye araştırdımsarkma givi bişey mi var ne gibi belirtilerşn oldu neler yapıyorsunuz terapide
Yok benim normal göğüslerMerhaba sizin makine markası neydi acaba Buarada göğüsleriniz büyük mü benim 95-100 beden yorumlarda büyük göğüsler memnun kalmamış da emin olamadkm
Baya vardı bende de dışta içte var mıydı bilmiyorum ama ben o uçla iceriye de sıkıyordum dışa da sürüyordum. Bir kaç hafta kullandım.Bende gebelik öncesi bir tane ufak yılda bir yada iki kere çıkardı bir kaç hafta durur sonra içeri kaçardı. Ama bu seferki hem arttı hemde çok ağrılıydı. Yani ömür boyu kullanmazsın diye düşünüyorum. Içeri cekilir belli bi zaman sonra ama dikkat etmek lazım kabızlık en büyük sorun, tetikliyor. Tamamen kaybolmaları için sanırım ameliyat olmamız gerekBenim doğumdan önce her şey güllük gülistanlıktı doğumdan sonra fena oldum.. bakalım inşallah benim de işime yararne kadar süre kullanmistin bibde çok basur vae miydi max kaç oluyo bilmiyorum ama kac tane olabiliyorsa o kadar var bende sjdnjdnd geçince bidaha olur mu diye de düşünüyorum yani ömür boyu mu kullancam bunu
Maşallah sütün gayet iyi canım. Bebeğin kilo alımıda fazla doktor bişey demedi mi? Bence senin sütün yetiyor. Zaten bebek ağlar memeden sonra yetmese. Benimki emdikten sonra direk ellerini ağzına götürüyor birşey vermezsem yıkıyor ortalığı doymadığı için mesela.3200 doğmuştı en son 35 günlüktü gittiğimde 4700 dü ama hep mama ile gittim sütüm çok yok doyurmuyordu yani şimdi de 200 civarı çıkma sebebi sabahtan akşama emmediği için öyle oldu yoksa 3 saatte bir sağsam 60 ancak çıkar iki memeden
Benimki de öyle canım hep mama veriyorum emzirme sonrası benim 12 saat bekledi hiç emzirmeyince sütüm 150-200 civarı çıktı çok değil ki sen birgün hiç verme dene senin de öyle çıkar haliyle süt tamamen yok değil çünkü. Bebeğin kilo alımına da doktor iyi dedi birşey demedi öyle hani çok felan demedi iyi almış dedi sıkıntı yok böyle devam dedi ben tek meme versem ne uyuyor ne duruyor mama ile susuyor gazı yoksa eğer gaz olunca bi kötü oluyorMaşallah sütün gayet iyi canım. Bebeğin kilo alımıda fazla doktor bişey demedi mi? Bence senin sütün yetiyor. Zaten bebek ağlar memeden sonra yetmese. Benimki emdikten sonra direk ellerini ağzına götürüyor birşey vermezsem yıkıyor ortalığı doymadığı için mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?