- 23 Eylül 2021
- 229
- 268
- 53
- 32
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #39.001
Ay bencede ya bana bugün abla geldi temizliğe o bile bir saat anlattı emzir uykuluyken dene mutlaka emzir anne sütü gibisin mi var ay anlatıyorum anlamıyor gece emiyor gündüz çekip çekip bırakıyor diyorum sen dene bilmem ne of en son istemiyorum dedim emzirmiycem ay yapma çocuğa öyle bilmem ne dedi dedim hayır ben halimden memnunum çocuğumda sağlıklı mama içsin istiyorum dedim of bu ne ya emzir ha emzir vallahi nefret ettim bende isterdim koyunca culk culk meme emsin ama yok yani kendimi de çovığuda bağırtamam emmesin napayım alla alla ya ayrıca sütüm de yok yok işte az akan yalan bir sürüm yok size neeee size neBu emzırme işine gercekten burnunu sokmayan yok anneden kv ye hatta kp ye,konu komsu,iş arkadası,maşallah herkes fıkır sahıbı,banada herkes soruyor sızene kardesın ben daha 35 senedır bır kısıye bıle sormamısımdır banane çünkü
Alisiyirsun bu düzene de hayatımızın başka bir evresindeyiz şuan anne kartı almıştım ücretsiz otobüs için 4 yasa kadar geçerli bir kere bile kullanmadim düşün geçen bı söz okumustum onsuz yasayamayacagimiz tek kişiye bizsiz yaşamayı öğretiyoruz diye çok anlamlı ciddenKocamla kpnusuyoz diyo ki sen napiyon hiç anlatmiyosun.... Dedim ki tüm gün ipekle ugrasiyorum sadece hayatimda sana anlatabilecegim bir şeyler yaşamıyorumbi durup düşününce üzüldüm açıkçası. Hayatsiz gibiyim geçer mi bu günler ya biraz ayaklansa parka falan çıkarırım orda insaan görürüm en azından diyodum ama bilmiyorum şimdi düşününce sanki artık tüm hayatım böyle gidecekmiş gibi geldi. Kendime ait hiçbir şey yapmıyorum enerjim kalkıyor. En son Aralık ayında PC başına geçtim... Google bana mail atmış. Hiçbir şey yapmamissin bir hareket goremezsek geliştirici hesabını 60 gün içinde geri dönüşsüz kapaticaz diye.... Ona güncelleme atmam lazım ama motivasyonum da yok biri bana geçecek kendine geleceksin yine kendi sevdiğin şeyleri yapabileceksin falan desin ya
ÜzdüAlisiyirsun bu düzene de hayatımızın başka bir evresindeyiz şuan anne kartı almıştım ücretsiz otobüs için 4 yasa kadar geçerli bir kere bile kullanmadim düşün geçen bı söz okumustum onsuz yasayamayacagimiz tek kişiye bizsiz yaşamayı öğretiyoruz diye çok anlamlı cidden
Bir herbokolog daha skndjdAy bide diyo yatak çarşafların değişecek mi daha dün değiştirdim dedim olsun diyo şimdi hep ilk zaman süt oluyor akıyor yine değişelim dedi ayyyy dedim bir süt akıyor ki sorma :) allahım ya herkesin sütü mü çok bol bir bende mi yok bir ben mi emziremiyorum anlamadım ki
KeşkeÜzdübizsiz yaşamasinlar çok ya jdndjdndj
Sakın kendini suçlama kimse bir değil ki canım. Ayrıca benim de sütüm akmıyor 1-2 kere falan akmıştır gece o kadar yani alakası olduğunu da sanmıyorum takılma böyle şeylere he de geç valla. Başta ben de çok suçladım kendimi sağarak veriyordum emmiyordu bebeğim herkes üzerime geliyordu baktım bu gruptq ds yaşayan çok kişi var dedim oluyor demekki böyle saldım takmayı.Ay bide diyo yatak çarşafların değişecek mi daha dün değiştirdim dedim olsun diyo şimdi hep ilk zaman süt oluyor akıyor yine değişelim dedi ayyyy dedim bir süt akıyor ki sorma :) allahım ya herkesin sütü mü çok bol bir bende mi yok bir ben mi emziremiyorum anlamadım ki
Herkes aynı yollardan geçiyor ya kıyamam. Hepimiz az çok aynı duyguları yaşıyoruz. 2 aydır açıp da bir şey izleyememiştik. Black mirror'ın yeni sezonu çıkmış geçen gün eşimle açıp izleyebildik bir bölüm. Nasıl güzel geldi. Onun dışında film, dizi, kitap hiçbir şey yapamıyorum. Ama büyüyorlar işte, bugünler de geçecek öyle ya da böyle. İlerde evin içinde koştururken bu günlerini özleyeceğiz kesin. Evet zor ama geçecek güneşli günlere az kaldı.Kocamla kpnusuyoz diyo ki sen napiyon hiç anlatmiyosun.... Dedim ki tüm gün ipekle ugrasiyorum sadece hayatimda sana anlatabilecegim bir şeyler yaşamıyorumbi durup düşününce üzüldüm açıkçası. Hayatsiz gibiyim geçer mi bu günler ya biraz ayaklansa parka falan çıkarırım orda insaan görürüm en azından diyodum ama bilmiyorum şimdi düşününce sanki artık tüm hayatım böyle gidecekmiş gibi geldi. Kendime ait hiçbir şey yapmıyorum enerjim kalkıyor. En son Aralık ayında PC başına geçtim... Google bana mail atmış. Hiçbir şey yapmamissin bir hareket goremezsek geliştirici hesabını 60 gün içinde geri dönüşsüz kapaticaz diye.... Ona güncelleme atmam lazım ama motivasyonum da yok biri bana geçecek kendine geleceksin yine kendi sevdiğin şeyleri yapabileceksin falan desin ya
En sevdiğim hali bu anneyi tanımaları yabancıya ağlamaları bunu ilk yaptığında inanamadım benimi istiyor diye bir baktım komşunun kucağında ağlamaklı olmuş bana bakıyır beni al diye küçücüksün sen daha nasıl biliyorsun demiştimZaten onun da farkındayım uyuyunca bile özlüyorum fotilerine bakıyorumama işte bi yandan da böyle bakınca bi garip oluyorum.... Benim saç bi de kıvırcık hep topuz yapıyorum evde rastgele iki gün yıkayıp taramazsam yandık jsndjsjd birbirine öyle bi giriyor ki.... Topuz demişken bebem yüzlere çok bakmiyoken beni topuzumdan tanıyordu sjdhsjsusysusjs odada ben varsam başka kimseye sümük atmiyo aksnjsnsjdhjsjs ve yeni güncelleme aldık babannesini falan çok görmedi yani zaman bulamadilar iş güç ben de gitmedim çocuğu verdim onlara aglamaya başladı yani onların kucağında olduğunu anlayınca ağlıyor yüzlerini görünce falan, bi önceki gün de komşumu gördü birden önüne geçti gibi oldu ağlamaya basladi sipa sjndjsjjsnsksjs ben bu guncellemeyi sevdim insanlara herkese gülmesin zaten gerek yok smdnndnxjd
Bebeğin kız mıbenimki de dişi sinek görse sırıtmaya başlıyor. Yaşlı genç farketmez
Acelya A canım tek başına iki bebek büyütmeye çalışmak bizim şartlarımızda çok zor .O yüzden lütfen elinden en iyisini yapmaya çalıştığını bil ,zor da olsa geçecek inşallah bu günler .Sonra oh be diyeceksin beraber oynarken onlar sen rahat edeceksin Zor biliyorum ama sakin kalmaya biraz da olsun Bebeklerden ayrı zaman geçirmeye çalış sana çok iyi gelecek bu .
Teşekkür ederim hepinizeAcelya A mükemmel bir annesin hepimiz öyleyiz ya bir çocukla delirmenin eşiğindeyim çoğu günler arada bebem sağolsun es veriyor ki biz bu bebeği sekiz sene bekledik hemde tüp kendisi ona rağmen neler neleeer yaşıyoruz seninki o kadar normal o kadar insanii ki tek başınalik bir kere başlı başına dert gurbet hissi üzerine hormanlar herşey sana bakıyor sende hunilere yani canım benim o bebe ne bilsin yaa daha o kadar açık değil algıları Freud mreud kic yesin ya bırak egitim bilimsel vicdan çekmeyi o senin kokun olmadan duramaz annesi benimki de sürekli dudak büzüyo birkaç kere tutup sarstim kolik.saatlerinde yani napak ölek mi ya saaaaalll tek gerçek senin mükemmelligin
Bu sözü hemen not ediyorum çok hoşuma gitti, ama aklıma kv ler geldi oğulları olmadan yaşayamayanlarAlisiyirsun bu düzene de hayatımızın başka bir evresindeyiz şuan anne kartı almıştım ücretsiz otobüs için 4 yasa kadar geçerli bir kere bile kullanmadim düşün geçen bı söz okumustum onsuz yasayamayacagimiz tek kişiye bizsiz yaşamayı öğretiyoruz diye çok anlamlı cidden
ErkekBebeğin kız mı
Amanın şimdiden çapkın olmuş bu bebe
Canımm benim bebeğim her karnı acıktığında memeyi biraz geç vereyim dudakları büzüştürüp ağlıyorBen hepinize bişey sormak istiyorum
Vicdan azabından ölmemek adına
Ben okadar bebek gördüm kardeşimide ben büyüttüm büyük oğlumlada heran birlikteyim
Ama ben küçük ile göz teması vs kuramıyorum ve çok ağlatıyorum diğer oğluma yemek hazırlayıp yedirirken çok uğraştırıcı oluyor altını üstünğ değiştirirken uyutmaya çalışırken küçük beneğim hep ağlıyor ilgim pek yok yani
Farkettim ki dün gece bu bebek kestirdi uyandı ve uyanınca beni görmedi karşıya bakıyordu dudaklarını büzüştürdü gözleri doldu öylece beklemeye başladı
Hiç gözlem yapamadığım için onu izleyemediğim için hep yarım saatağlatıp yanına geldiğim için ben çok şaşırdım hiçbir bebekte durdul yerde yani sancısı yokken veya yabancıya gştmesiyse korkmadıysa falan dudak büzme hareketi görmedim bu durduk yerde öylece bekledi bugün de gözlemleyeyim dedim aynı şeyi yapıyor dudak büzüp gözleri dolup öylece bekliyor
Acaba öğrenilmiş çaresizlik diye bişey var ya bunda öyle bişey mi oldu Sizin bebeklerde bukadar sık durduk yerde büzüp bekleme yapıyorm
Birde bebeği halen agulamayan varmı
Bebeğim hiç ses çıkarmıyor agulama asla yok
Dün video izliyordum bebek gelişimiyle ilgili agulamama ilgisizlikten gğvenli bağlanamamadan kaynaklanabilir miş
Ben yine o kusma olayının arkasına bunlarıda düşünüp sabaha kadar hüngür hüngür ağladım
Büyüğüde benimle olmak istemiyor gelmiyor uyumuyor benimle
ben diğer oğluma o doğduğu gün başladım kitap okumaya şiir okumaya benim oğlum daha 3 aylıkken 300 sayfalık kitap bitrdi bağlanmasına okada önem verşyordum ki ses tonum herşeyim asla da o büyümeden bebek istemiyordum ama oldu işte şimdi küçüğün yüzüne bakmış değilim oda ayrı azab emeklerimde boşa gitti sanki ikisinede düzgün ilgim yok ikiside beni sevmiyor gibi
Anneliğim yarım gibi
Vicdan azabından kurtulamıyorum ciğerim yanıyor sanki
Kızım da 16. Haftasında .Su an çok ağlıyor bu kadar ağladığı sayılıdır .Asla uyumak istemiyor ,diş de mahvetti sanırım ,aşı da oldu iki gün önce .Ama tabii yeni beceriler de kazanıyor o yüzden o da çok zorlanıyor biz de çok zorlanıyoruz.Bugun çok ağladım mesela .İki çocuğum var aileden uzakta ,eşim çok yoğun çalışıyor eve zor geliyor .Güçlü olayım derken çok sıkmışım kendimi .İnanılmaz yorgun tükenmiş hissediyorum
Bebımde sutum az canım bosver sallama mama da öcü degıl en azından sutumuz var hıcte olmayabılırdı,olmasaydıda yıne sorun degıldı mama da bir sütAy bencede ya bana bugün abla geldi temizliğe o bile bir saat anlattı emzir uykuluyken dene mutlaka emzir anne sütü gibisin mi var ay anlatıyorum anlamıyor gece emiyor gündüz çekip çekip bırakıyor diyorum sen dene bilmem ne of en son istemiyorum dedim emzirmiycem ay yapma çocuğa öyle bilmem ne dedi dedim hayır ben halimden memnunum çocuğumda sağlıklı mama içsin istiyorum dedim of bu ne ya emzir ha emzir vallahi nefret ettim bende isterdim koyunca culk culk meme emsin ama yok yani kendimi de çovığuda bağırtamam emmesin napayım alla alla ya ayrıca sütüm de yok yok işte az akan yalan bir sürüm yok size neeee size ne
Canım ne guzel ya ben haftada bır yılayabılıyorumGündüzleri gezdirmeyi denedin mi hiç? Dışarda uyur dinlenir belki. Bir de hergün banyo çok iyi geliyor imkan varsa. Ben her akşam yıkıyorum.
Bebitom gece mesailerimde bakıyorum da bir sen bir ben kalmışızBebımde sutum az canım bosver sallama mama da öcü degıl en azından sutumuz var hıcte olmayabılırdı,olmasaydıda yıne sorun degıldı mama da bir sütbızım tenızlıkcıde aybı merak etme durmadan emıyomu mama vermeyın emsın dıyıp duruyo,amaan ben alıstım herkese hee dıyıp gecıyorum dınlemıyom bıle,ben gece mesaısıne kalktım gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?