2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Acelya A mükemmel bir annesin hepimiz öyleyiz ya bir çocukla delirmenin eşiğindeyim çoğu günler arada bebem sağolsun es veriyor ki biz bu bebeği sekiz sene bekledik hemde tüp kendisi ona rağmen neler neleeer yaşıyoruz seninki o kadar normal o kadar insanii ki tek başınalik bir kere başlı başına dert gurbet hissi üzerine hormanlar herşey sana bakıyor sende hunilere yani canım benim o bebe ne bilsin yaa daha o kadar açık değil algıları Freud mreud kic yesin ya bırak egitim bilimsel vicdan çekmeyi o senin kokun olmadan duramaz annesi benimki de sürekli dudak büzüyo birkaç kere tutup sarstim kolik.saatlerinde yani napak ölek mi ya saaaaalll tek gerçek senin mükemmelligin

Ay bencede ya bana bugün abla geldi temizliğe o bile bir saat anlattı emzir uykuluyken dene mutlaka emzir anne sütü gibisin mi var ay anlatıyorum anlamıyor gece emiyor gündüz çekip çekip bırakıyor diyorum sen dene bilmem ne of en son istemiyorum dedim emzirmiycem ay yapma çocuğa öyle bilmem ne dedi dedim hayır ben halimden memnunum çocuğumda sağlıklı mama içsin istiyorum dedim of bu ne ya emzir ha emzir vallahi nefret ettim bende isterdim koyunca culk culk meme emsin ama yok yani kendimi de çovığuda bağırtamam emmesin napayım alla alla ya ayrıca sütüm de yok yok işte az akan yalan bir sürüm yok size neeee size ne

Ay bide diyo yatak çarşafların değişecek mi daha dün değiştirdim dedim olsun diyo şimdi hep ilk zaman süt oluyor akıyor yine değişelim dedi ayyyy dedim bir süt akıyor ki sorma :) allahım ya herkesin sütü mü çok bol bir bende mi yok bir ben mi emziremiyorum anlamadım ki

Alisiyirsun bu düzene de hayatımızın başka bir evresindeyiz şuan anne kartı almıştım ücretsiz otobüs için 4 yasa kadar geçerli bir kere bile kullanmadim düşün geçen bı söz okumustum onsuz yasayamayacagimiz tek kişiye bizsiz yaşamayı öğretiyoruz diye çok anlamlı cidden

Üzdü bizsiz yaşamasinlar çok ya jdndjdndj

Bir herbokolog daha skndjd

Sakın kendini suçlama kimse bir değil ki canım. Ayrıca benim de sütüm akmıyor 1-2 kere falan akmıştır gece o kadar yani alakası olduğunu da sanmıyorum takılma böyle şeylere he de geç valla. Başta ben de çok suçladım kendimi sağarak veriyordum emmiyordu bebeğim herkes üzerime geliyordu baktım bu gruptq ds yaşayan çok kişi var dedim oluyor demekki böyle saldım takmayı.

Herkes aynı yollardan geçiyor ya kıyamam. Hepimiz az çok aynı duyguları yaşıyoruz. 2 aydır açıp da bir şey izleyememiştik. Black mirror'ın yeni sezonu çıkmış geçen gün eşimle açıp izleyebildik bir bölüm. Nasıl güzel geldi. Onun dışında film, dizi, kitap hiçbir şey yapamıyorum. Ama büyüyorlar işte, bugünler de geçecek öyle ya da böyle. İlerde evin içinde koştururken bu günlerini özleyeceğiz kesin. Evet zor ama geçecek güneşli günlere az kaldı.

En sevdiğim hali bu anneyi tanımaları yabancıya ağlamaları bunu ilk yaptığında inanamadım benimi istiyor diye bir baktım komşunun kucağında ağlamaklı olmuş bana bakıyır beni al diye küçücüksün sen daha nasıl biliyorsun demiştim
Konuşamazken nasılda anlatıyorlar anneyi sevdiklerini, anneleşrni sevsnler zaten niye başkasına alışsınlar ki asla istemiyorum benden başka birine bağlanmalarını kıskanıyorum sanki ya

Teşekkür ederim hepinize haklısın okadar çok bu bağlanma çocuk eğitimi konusuna taktım ki eski notları mı çıkardım çalışmadığım sınavlara şimdi çalışmaya başladım resmen artık olduğu kadar büyüsünler ne yapsamda o yeterlilik hissi olmuyor vicdan azabı bitmiyor birtürlü

Bu sözü hemen not ediyorum çok hoşuma gitti, ama aklıma kv ler geldi oğulları olmadan yaşayamayanlar

Canımm benim bebeğim her karnı acıktığında memeyi biraz geç vereyim dudakları büzüştürüp ağlıyor o öyle ağlayınca içim gidiyor ağzını öpüyorum valla. Kardeşimde öyle ağlardı. Çok var öyle ağlayan bebek.
Sen mükemmel bir annesin hiç kötü düşünme. 2 çocuğunla yalnız başına nasıl mücadele ediyosun göremesekde şahit oluyoruz. Ben tek bebekle perişan oldum.
Farkına vardın artık küçük bebişle biraz daha ilgilenirsin biraz daha ten teması kurarsan belki ikinizede iyi gelebilir. Kendini üzme lütfen. Sen bebeklerine lazımsın.

Gündüzleri gezdirmeyi denedin mi hiç? Dışarda uyur dinlenir belki. Bir de hergün banyo çok iyi geliyor imkan varsa. Ben her akşam yıkıyorum.

Bebımde sutum az canım bosver sallama mama da öcü degıl en azından sutumuz var hıcte olmayabılırdı,olmasaydıda yıne sorun degıldı mama da bir sütbızım tenızlıkcıde aybı merak etme durmadan emıyomu mama vermeyın emsın dıyıp duruyo,amaan ben alıstım herkese hee dıyıp gecıyorumdınlemıyom bıle,ben gece mesaısıne kalktım gene

Gündüzleri gezdirmeyi denedin mi hiç? Dışarda uyur dinlenir belki. Bir de hergün banyo çok iyi geliyor imkan varsa. Ben her akşam yıkıyorum.
Canım ne guzel ya ben haftada bır yılayabılıyorumcok gazlı bır bebek oldugu ıcın soyunmaya hassasıyetı var hemen karnı agrıyor,ınsallah gecerde bızde bol bol yıkanırız yaglanırız falan

Bebitom gece mesailerimde bakıyorum da bir sen bir ben kalmışız Herkes mışıl mışıl uyuyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…