- 11 Temmuz 2024
- 2.207
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.330
- 78
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #38.981
Ahah valla öyle canım nesilden nesile yumuşamışızOkadar haklısınki hiç böyle düşünmemiştim insanoğlu duygusal olarakda evrimleşmiş resmen bizede anlatırlar sanarsın anne baba değil çin işkencesi görevlilerişimdidie şumu düşündüm çok yüz verip x alfa kuşağı gibi tepemize çıkarmayalım ay güldürdün beni
Ay hiç utanmıyorda bu konulara girerken bir erkek olarak arsız hadsizİnsanlar o kadar hadsizlerki. Geçende benim bir erkek akrabam yaşı da var yani 60 falan, ben anne sütünü biberonla veriyorum ya emir mıyor musun dedi hayır dedim. Halam da biberondaki de anne sütü emmiyor bebiş dedi. Adam da sen vermemişsin versen emer dedi. Ben uğraşamam öyle şeylerle emzirme falan bana göre değil dedim. Kendisi düşünsün ciddi miyim onunla dalga mı geçtim diye. Utanmasa olmayan memesiyle bana emzirme dersi verecek hadsiz
Ay ahahah valla hakketmiş bu lafıAmca sen kaç çocuk emzirdin baya tecrübelisin diyesim geldi biz onların bilmemnerelerine laf atıyor muyuz tövbe yarabbim
Katılıyorum. Doktorumuzu dinledim çocuğum gözünü çıkarıyordu az dahaBence anne ıcgudunuz ne dıyorsa onu yapın.bende bır bucuk haftadır verıyorum.en ıyısını bebegınız için siz bılırsınız canlar
Bebısım suanda en sevdıgımız sey bebıtolar cunku şurda 1 yaslarına ne kaldı sonra ozlerız bu kucukluk hallerını soylemedı deme,tabıkı gececek,bı bakmıssın buyumusler.ben sacımı bıle tarayamıyorum ama olsun bebeklerımıze guzel sevgı dolu mutlu bır bebeklık yasatmak bence herseyden onemlı,sonra herseye coook zamanımız olur hıc endıselenme.Kocamla kpnusuyoz diyo ki sen napiyon hiç anlatmiyosun.... Dedim ki tüm gün ipekle ugrasiyorum sadece hayatimda sana anlatabilecegim bir şeyler yaşamıyorumbi durup düşününce üzüldüm açıkçası. Hayatsiz gibiyim geçer mi bu günler ya biraz ayaklansa parka falan çıkarırım orda insaan görürüm en azından diyodum ama bilmiyorum şimdi düşününce sanki artık tüm hayatım böyle gidecekmiş gibi geldi. Kendime ait hiçbir şey yapmıyorum enerjim kalkıyor. En son Aralık ayında PC başına geçtim... Google bana mail atmış. Hiçbir şey yapmamissin bir hareket goremezsek geliştirici hesabını 60 gün içinde geri dönüşsüz kapaticaz diye.... Ona güncelleme atmam lazım ama motivasyonum da yok biri bana geçecek kendine geleceksin yine kendi sevdiğin şeyleri yapabileceksin falan desin ya
Bende mama verdırmemıstı bebege dogdugunda doktor cocuk aclıktan sarılık oldu atesı cıktı o gunden berı annelık ıcgudulerımı dınlıyorum.dogru yolu gosterıyor benceKatılıyorum. Doktorumuzu dinledim çocuğum gözünü çıkarıyordu az daha
15 hafta 2 günlük canım. 3,5 aya geldikSenin bebiş tam be kadarlık canım ?Ay çok fena çok kaç gündür böyıe ne uyku ne bir şeybizim diş de kesin doktor dedi .Aşı da oldu ,hepsi üst üste geldi maalesef
Canım benim bebişin doktoru, her mamadan sonra mutlaka 1-2 çay kaşığı su ver dedi. Ve bunu unutup her kontrolde tekrar ediyor, bence ağzı temizlensin diye de söylüyor sanki. Ben de her mamadan sonra olmasa da arada veriyorum.Bence anne ıcgudunuz ne dıyorsa onu yapın.bende bır bucuk haftadır verıyorum.en ıyısını bebegınız için siz bılırsınız canlar
İnsanlar çok garip yaaHer şeyi çok biliyorlarben hiç vermedim su. Bugün hastanede kızıma biberondan mama veriyordum. Yandan hemen yırtık dondan fırlar gibi bir teyze fırladı sütün yok mu diye yok dedim. Sana ne be kadın
Zaten onun da farkındayım uyuyunca bile özlüyorum fotilerine bakıyorumBebısım suanda en sevdıgımız sey bebıtolar cunku şurda 1 yaslarına ne kaldı sonra ozlerız bu kucukluk hallerını soylemedı deme,tabıkı gececek,bı bakmıssın buyumusler.ben sacımı bıle tarayamıyorum ama olsun bebeklerımıze guzel sevgı dolu mutlu bır bebeklık yasatmak bence herseyden onemlı,sonra herseye coook zamanımız olur hıc endıselenme.
Ya ben de öyle uyurken ya da yanımda değilken çok özlüyorum ilk doğduğu hallerine bakıyorum hep telefondanZaten onun da farkındayım uyuyunca bile özlüyorum fotilerine bakıyorumama işte bi yandan da böyle bakınca bi garip oluyorum.... Benim saç bi de kıvırcık hep topuz yapıyorum evde rastgele iki gün yıkayıp taramazsam yandık jsndjsjd birbirine öyle bi giriyor ki.... Topuz demişken bebem yüzlere çok bakmiyoken beni topuzumdan tanıyordu sjdhsjsusysusjs odada ben varsam başka kimseye sümük atmiyo aksnjsnsjdhjsjs ve yeni güncelleme aldık babannesini falan çok görmedi yani zaman bulamadilar iş güç ben de gitmedim çocuğu verdim onlara aglamaya başladı yani onların kucağında olduğunu anlayınca ağlıyor yüzlerini görünce falan, bi önceki gün de komşumu gördü birden önüne geçti gibi oldu ağlamaya basladi sipa sjndjsjjsnsksjs ben bu guncellemeyi sevdim insanlara herkese gülmesin zaten gerek yok smdnndnxjd
Zaten onun da farkındayım uyuyunca bile özlüyorum fotilerine bakıyorumama işte bi yandan da böyle bakınca bi garip oluyorum.... Benim saç bi de kıvırcık hep topuz yapıyorum evde rastgele iki gün yıkayıp taramazsam yandık jsndjsjd birbirine öyle bi giriyor ki.... Topuz demişken bebem yüzlere çok bakmiyoken beni topuzumdan tanıyordu sjdhsjsusysusjs odada ben varsam başka kimseye sümük atmiyo aksnjsnsjdhjsjs ve yeni güncelleme aldık babannesini falan çok görmedi yani zaman bulamadilar iş güç ben de gitmedim çocuğu verdim onlara aglamaya başladı yani onların kucağında olduğunu anlayınca ağlıyor yüzlerini görünce falan, bi önceki gün de komşumu gördü birden önüne geçti gibi oldu ağlamaya basladi sipa sjndjsjjsnsksjs ben bu guncellemeyi sevdim insanlara herkese gülmesin zaten gerek yok smdnndnxjd
Ay kızlaar bende o uyurken fotilerine bakıyorumYa ben de öyle uyurken ya da yanımda değilken çok özlüyorum ilk doğduğu hallerine bakıyorum hep telefondançıldırdığım günlerdi ama geçti şükür daha güzel günler yakında inşallah benim bebeğim de halasının kucağındaydı enişteye gidelim gel dedi götürüyordu gözümün içine bakıp ağlamaya başladı yavrum beni iyice tanımış ayıracak diye korktu ben aldım hemen sustu çok değişik duygu ya annelik
Benim yeğenim de öyleydi restorana girdik masalardaki insanlara bakıp bakıp gülüyordu resmen gülücük dağıtıyordu bebe zmxndkjd bizimki o kadar değil kaşlar dışarda hep çatık ayni ben sjsnjsndjs babası da öyle dışardaAy kızlaar bende o uyurken fotilerine bakıyorumayy bızımkı herkese gıdıyo dogdugundan berı hep bırlıkte oldugumuz ıcınmı dıcemde yok doktora bıle asık asık bakıyo
Ahahahahah elinize mızrak ve malum bölgeler yaprakla ahu ahu ahu diye çıksaydınız bir de işte o zaman kocalar anlar neyle uğraştığımızıAnneleri günün her saati günaydın
Çok sevindim önemli olmamasına
Biz gece yoğun mesaideydik ben tektim ve iki oğlum da çıldırdılar birini bırakıp öbürünü alaba kadar kustu büyüğü üst baş yatak battı tulumu bitane hava soğuk ona mı üzüleyim yataktan kalkamadım kusmuktan onamı üzüleyim diğer bebe ağlıyor kucaklayamıyorum tek başınalık oy oy eşimi aradım işin içinden çıkamıyorum dye o gelene kadar hepimizi soydum üçümüzüde çıplak gören adam neye uğradığını şaşırdıaz çnce yine kusmuk seansımız vardı hemen yazamadım alıntıladımda
@Delallll galiba bir yanlışlık var neyapayım tekrar başvurasımda gelmiyor çocukkende bursluluğa giremezsik yardım felan alamazdık ünide abimwde banada ne yurt çıktı ne geri ödemesiz kredi ondada öğrenci burslarından yararlanamadık sıkıldım memuriyet yüzüne böyle olmasından belki bunun alakası yok ama benim kaderim ya vermezler kesin sanki para içinde yüzdük babamız kocamız memur diye ne halle okuduk sadece yurda asgari ücret ödüyorduk okurken ve dört kardeşim daha vardı bemim iyi yapıyorlar iyi
Çok geçmiş olsun canımAllah bidaha göstermesin yavrularımızın ayağına taş değmesin biz onlardan daha çok acı çekiyoruz valla sana gelen bana gelsin diyorum ben klasik ana sözlerini bende kullanmaya başladım artık
Tırnaklarını kesmişmiydin genede kısayken mi böyle oldu ? Ya eldiven yada çorap takınca elleri yumuk kalıyor öylede üzülüyorum ben sürekli tırnak kesiyorum ama bizim büyük bebe kaç defa parmakladı gözünü açıkken beyaz akına soktu çıkardı çizdi elinden korusak ondan koruyamıyoruz günlük dayak yiyor muhakkak
Ay kızlaar bende o uyurken fotilerine bakıyorumayy bızımkı herkese gıdıyo dogdugundan berı hep bırlıkte oldugumuz ıcınmı dıcemde yok doktora bıle asık asık bakıyo
Ben aşı dönemlerine kendimi hani final haftası vize haftası diye ayarlarsın ya işte o hesap hem mental hem fiziksel hazırlıyorum şuanYaptiriyoruz biz canim özel aşıları da yaptırmayı düşünüyorumbu aralarda yapcam ama zamanina karar veremedim sjdnjd
Evet bizde de öyle, bir de gece kumdakladığım için ellerini çıkartırken eldiven içeride kalıyor geceleri fobim olduGeçmiş olsun canım yaben de hep ucundan yakaliyorum elini ağzına gotururken parmaklar goze giriyor nerdeyse son anda cekiyoruz hep
Kızlar sabah sabah hastane yollarına düştükkızım tırnağıyla gözünü çizdi. Bir anda çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Ne olduğunu anlamadık sonra bir baktık göz kızarmış, içi de kanlanmış hafif. Göz doktoruna gittik, sıkıntı yok birkaç güne geçer dedi ama yaşadığım korkuyu anlatamam çok ağladım eldivenlerini taktım yine daha da çıkarmam. Ellerini hep yüzüne gözüne götürüyordu zaten korkuyordum gözüne sokacak diye soktu sonund
Kızım da 16. Haftasında .Su an çok ağlıyor bu kadar ağladığı sayılıdır .Asla uyumak istemiyor ,diş de mahvetti sanırım ,aşı da oldu iki gün önce .Ama tabii yeni beceriler de kazanıyor o yüzden o da çok zorlanıyor biz de çok zorlanıyoruz.Bugun çok ağladım mesela .İki çocuğum var aileden uzakta ,eşim çok yoğun çalışıyor eve zor geliyor .Güçlü olayım derken çok sıkmışım kendimi .İnanılmaz yorgun tükenmiş hissediyorum15 hafta 2 günlük canım. 3,5 aya geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?