2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ahah valla öyle canım nesilden nesile yumuşamışız
Ay hiç utanmıyorda bu konulara girerken bir erkek olarak arsız hadsiz
Amca sen kaç çocuk emzirdin baya tecrübelisin diyesim geldi biz onların bilmemnerelerine laf atıyor muyuz tövbe yarabbim
Ay ahahah valla hakketmiş bu lafı

Kocamla kpnusuyoz diyo ki sen napiyon hiç anlatmiyosun.... Dedim ki tüm gün ipekle ugrasiyorum sadece hayatimda sana anlatabilecegim bir şeyler yaşamıyorum bi durup düşününce üzüldüm açıkçası. Hayatsiz gibiyim geçer mi bu günler ya biraz ayaklansa parka falan çıkarırım orda insaan görürüm en azından diyodum ama bilmiyorum şimdi düşününce sanki artık tüm hayatım böyle gidecekmiş gibi geldi. Kendime ait hiçbir şey yapmıyorum enerjim kalkıyor. En son Aralık ayında PC başına geçtim... Google bana mail atmış. Hiçbir şey yapmamissin bir hareket goremezsek geliştirici hesabını 60 gün içinde geri dönüşsüz kapaticaz diye.... Ona güncelleme atmam lazım ama motivasyonum da yok biri bana geçecek kendine geleceksin yine kendi sevdiğin şeyleri yapabileceksin falan desin ya

Bebısım suanda en sevdıgımız sey bebıtolar cunku şurda 1 yaslarına ne kaldı sonra ozlerız bu kucukluk hallerını soylemedı deme,tabıkı gececek,bı bakmıssın buyumusler.ben sacımı bıle tarayamıyorum ama olsun bebeklerımıze guzel sevgı dolu mutlu bır bebeklık yasatmak bence herseyden onemlı,sonra herseye coook zamanımız olur hıc endıselenme.

Katılıyorum. Doktorumuzu dinledim çocuğum gözünü çıkarıyordu az daha
Bende mama verdırmemıstı bebege dogdugunda doktor cocuk aclıktan sarılık oldu atesı cıktı o gunden berı annelık ıcgudulerımı dınlıyorum.dogru yolu gosterıyor bence

Bence anne ıcgudunuz ne dıyorsa onu yapın.bende bır bucuk haftadır verıyorum.en ıyısını bebegınız için siz bılırsınız canlar
Canım benim bebişin doktoru, her mamadan sonra mutlaka 1-2 çay kaşığı su ver dedi. Ve bunu unutup her kontrolde tekrar ediyor, bence ağzı temizlensin diye de söylüyor sanki. Ben de her mamadan sonra olmasa da arada veriyorum.

Her şeyi çok biliyorlar ben hiç vermedim su. Bugün hastanede kızıma biberondan mama veriyordum. Yandan hemen yırtık dondan fırlar gibi bir teyze fırladı sütün yok mu diye yok dedim. Sana ne be kadın
İnsanlar çok garip yaa
Geçen hastanede sıra beklerken bi anne çantadan biberonu çıkardı bebeğine mama verdi. Karşısında oturan iki kadın da, biri yaşlıydı hatta, doysun da neyle doyarsa doysun diyerek desteklediler kadını. Benim bile gözlerim doldu, sevindim. Anneyi üzmediler hiç. İnsanlar biraz had bilseler ne güzel oluyor işte.

Zaten onun da farkındayım uyuyunca bile özlüyorum fotilerine bakıyorum ama işte bi yandan da böyle bakınca bi garip oluyorum.... Benim saç bi de kıvırcık hep topuz yapıyorum evde rastgele iki gün yıkayıp taramazsam yandık jsndjsjd birbirine öyle bi giriyor ki.... Topuz demişken bebem yüzlere çok bakmiyoken beni topuzumdan tanıyordu sjdhsjsusysusjs odada ben varsam başka kimseye sümük atmiyo aksnjsnsjdhjsjs ve yeni güncelleme aldık babannesini falan çok görmedi yani zaman bulamadilar iş güç ben de gitmedim çocuğu verdim onlara aglamaya başladı yani onların kucağında olduğunu anlayınca ağlıyor yüzlerini görünce falan, bi önceki gün de komşumu gördü birden önüne geçti gibi oldu ağlamaya basladi sipa sjndjsjjsnsksjs ben bu guncellemeyi sevdim insanlara herkese gülmesin zaten gerek yok smdnndnxjd

Ya ben de öyle uyurken ya da yanımda değilken çok özlüyorum ilk doğduğu hallerine bakıyorum hep telefondan çıldırdığım günlerdi ama geçti şükür daha güzel günler yakında inşallah benim bebeğim de halasının kucağındaydı enişteye gidelim gel dedi götürüyordu gözümün içine bakıp ağlamaya başladı yavrum beni iyice tanımış ayıracak diye korktu ben aldım hemen sustu çok değişik duygu ya annelik

Ay kızlaar bende o uyurken fotilerine bakıyorumayy bızımkı herkese gıdıyo dogdugundan berı hep bırlıkte oldugumuz ıcınmı dıcemde yok doktora bıle asık asık bakıyo

Ay kızlaar bende o uyurken fotilerine bakıyorumayy bızımkı herkese gıdıyo dogdugundan berı hep bırlıkte oldugumuz ıcınmı dıcemde yok doktora bıle asık asık bakıyo
Benim yeğenim de öyleydi restorana girdik masalardaki insanlara bakıp bakıp gülüyordu resmen gülücük dağıtıyordu bebe zmxndkjd bizimki o kadar değil kaşlar dışarda hep çatık ayni ben sjsnjsndjs babası da öyle dışarda daha 3 ayliksin neye catiyon kaşlarini bu ne ciddiyet

Ahahahahah elinize mızrak ve malum bölgeler yaprakla ahu ahu ahu diye çıksaydınız bir de işte o zaman kocalar anlar neyle uğraştığımızı

benimki de dişi sinek görse sırıtmaya başlıyor. Yaşlı genç farketmez

Geçmiş olsun canım. Allah korumuş.

15 hafta 2 günlük canım. 3,5 aya geldik
Kızım da 16. Haftasında .Su an çok ağlıyor bu kadar ağladığı sayılıdır .Asla uyumak istemiyor ,diş de mahvetti sanırım ,aşı da oldu iki gün önce .Ama tabii yeni beceriler de kazanıyor o yüzden o da çok zorlanıyor biz de çok zorlanıyoruz.Bugun çok ağladım mesela .İki çocuğum var aileden uzakta ,eşim çok yoğun çalışıyor eve zor geliyor .Güçlü olayım derken çok sıkmışım kendimi .İnanılmaz yorgun tükenmiş hissediyorum

Acelya A canım tek başına iki bebek büyütmeye çalışmak bizim şartlarımızda çok zor .O yüzden lütfen elinden en iyisini yapmaya çalıştığını bil ,zor da olsa geçecek inşallah bu günler .Sonra oh be diyeceksin beraber oynarken onlar sen rahat edeceksin Zor biliyorum ama sakin kalmaya biraz da olsun Bebeklerden ayrı zaman geçirmeye çalış sana çok iyi gelecek bu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…