2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar doktor bebişte laktoz intoleransı olabilir dedi de yaşayan var mı
Sıkıntı bısey degıl canm ben 3 aydır ocean laktaz enzımı kullanıyorum bebege.3 aydan sonra kendı bagırsagı uretmeye baslıyormus zaten.suttekı laktaz enzımını sındırememekle alakalı oda karın agrısı gaz ıshal gıbı sorunlara yol acıyor

Kizlar benim bebe yüzüstü dönmeye basladi sanirim artik yerde takilmamiz gerekiyor bebisle
Benim bebiş de yerde bırakıp gitmiştim geri geri halının ucuna gitmiş çok gitmemiş ama battaniyeden inmiş nasıl oldu anlamadım. 2 çocuk büyüttüm ama her şeyi unutmuşum.
Ayy bu kadar büyüdülermi yaabenımde en korktugum seydır yataktan dusmesı Allah korusun,yastıkla bariyer yapıyorum bende kısa surelıgıne yanından ayrılsam bıle.bakalım bızımkıler ne zaman donecekler

ilk basta gaz sancisinsan kendini sıkarken top gibi dönerek basladi. 2 gundurde normal dönuyor valla cok dikkatli olmamiz lazim artk

ilk basta gaz sancisinsan kendini sıkarken top gibi dönerek basladi. 2 gundurde normal dönuyor valla cok dikkatli olmamiz lazim artk
Benımkının kafası bıraz buyukceondan zor döner dıye tahmın edıyorum kıdogdugundan berı kılo alımı ne kadar oldu kızlar ya sızın bebıtoların benımkı cok ıyı alıyodu asıdan sonra zayıfladı toplamda 3 ayda 2.600 almıs oldu.bu ay mahfettı cocugumu aşı.kafamı taktım bıraz zayıfladı dıye ne yapsamkı

ParlayanGece bacim sen de yoksun nasılsın iyisindir inşallah
Bayadır yoktum kuzu. Bugün girip bakayım dedim. Meme reddi yaşıyorum. Anne sütü kaşığı da ağzını mı acıtıyor anlamadım çok ağladı. Biberonla sağıp veriyorum sürekli. Ama sürekli sağım yapmakta zor. Meme reddi yaşayan var mı? Nasıl çözdünüz?

Kızlar ben artım pes ettim. Bir kaç gündür eds ile uğrasıyordum. Yok çocuk aç kalıyor ağlıyor bu kez memeyide istemiyor. Memeyi emsin diye uğrasırken iyice nefret edecek. Zaten bıraksam 24 saat memede kalıyor ama ememiyor. Uyuyor, oynuyor takılıyor orda. Karnını doyurmak için mutlaka biberon istiyor ben biberona döndüm. Artık dönüşü olmaz herhalde ama napiyim çok uğrastım kısmet bu kadarmış.
Benim içtiğim süt arttırıcıları eşim içse onun bile sütü gelirdi. Süt az olunca memeye adapte olamadı minnoşum.
Sağarak 2 öğün bile anne sütü versem yeter artık napıyım tükendim

Acelya A canım paylaşımını gördüm ama yazamadım dünden beri aklımdasın kız Allah seni ne etmesin, çocuk dudak büzdü diye mi üzüldün seeenn ben dudak büzmeyi öğrendi diye çok sevinmiştim, artık ağlamayı da öğreniyor diye çok mutlu olmuştum, kendilerini ifade etmeyi öğreniyorlar bunun senin anneliğinle ilgisi yok, onu da geçtim biz tek çocukla neler yaşıyoruz ki sen bir de köydesin sobalı evdesin kolay mı.. kendine yüklenme, onlar daha bunları anlayacak aşamada değiller, sen mükemmel bir annesin, hepimiz öyleyiz, kimse bizim anneliğimizi sorgulamasın.. biz üç kardeştik, doğumlar sırasıyla 87-88-89 annem diyor ki artık size yetişemiyordum g*tünüzde kuruyordu ama bak gelmişiz bugünlere..

Çok yoruldum sağım yapmaktan. Biberona alıştı memeyi emmiyor. Emse bile 10 dk yı geçmiyor. Emzirme danışmanlığı biberonu bıraktır anne sütü kaşığı dedi. Çocık kaşığı ağzına alınca öğürüyor istemiyor.

Beraber duşa girin kuzum ten teması olsun orda verirsin memeyi. Çok işe yarıyor

Bana da eds dediler ama hortum ağzına gelince memeyide bırakıp ağlıyor deli gibi 3 saatte ancak savaşarak bitiriyor bu sefer bir sonraki öğünü geçiyor. Zaten zor toparladık zayıflayacak çocuk. Biberonla mutlu yani yapacak bişeyim yok. Senin sütün yeterliyse biraz daha uğras kuzum. Ben zaten mama da veriyordum her emzirmeden sonra.
2. Ayda çoğu bebekte oluyormus meme reddi. Duşu bir dene çözeceğine inanıyorum

ParlayanGece Balbocegi9 ohhooo ben artık dün itibariyle hortumdan mortumdan vazgeçtim, veriyorum artık biberonu ama tebrik ettim kendimi öyle bir unutturmuşum ki biberonu reddetti, tutturana kadar bu sefer de iki gün ona uğraştım, hatta biberonun emziği tuhaf geldi almadı, onun ucuna silikon meme ucunu takıp verince aldı ne kadar saçma fikir varsa hepsini ürettim ve uyguladım ben artık çocuğuma da kendime de eziyet etmekten vazgeçtim. Bir süredir mamayı hep 100 ml veriyordum, hortumla hemen 5 dk içinde çekip bitiriyordu baktım doymuyor 120’ye çıkardım birkaç gün.. biberona geçince 120 içemedi emmekten yorulduğu için hep bir ölçek artırdı.. o mutluysa, karnı doyuyorsa benim için artık tamamdır, bugünlere zorlaya zorlaya 3 ayı bitirdik resmen.. pompaları görmek dahi istemiyorum, pavlovun köpeği gibi koşullanmışım resmen, her gördüğümde kötü anıları çağırıyor. Pes etmedim mücadeleden kesinlikle, yine memeyi son süt damlasına kadar vermeye devam edeceğim, ama artık tercihlerim değişti diyebilirim..

Yaa biberonumu unutmus minnoş ya ahahaha.
Aynı durumdayım canım yarım saat memede tut, mama ver sonra süt sağ bir sonraki öğünü geliyor. Hayatım böyle oldu ve ben stres oldukça çocukda oluyor. Dünyanın sonu değil olduğu kadar artık yapacak birşey yok. Çok istedim emzirmeyi ama kısmet olmadı. Sağlıklı ve mutlu olsunlar da takmamaya çalışacağım artık.

Bende bıraktım bşberona döndğm gerçekten artık birkaç öğün bile alsalar yeter gittiği yere kadar zaten zamanla kesilir ilk kızımda da öyle olmuştu benim 2-3. Ayda kesilmişti yapcak birleyim yok

Cnm benimkide o civarda sanirim yani kilo alimi iyi bence kafana takma. Zaten 40indan sonra yavasladi kilo alımları

Ben de yatağa koltuğa bırakmıyorum düşebilirler artık

Ben şimdiden ilk ayını özlüyorum
Aynen bak gördün mü sbbbbd biz anayiz onlar icin dunyada tek biziz bir parcamiz bu bebeler bizi seviyo aklını bulandirma
Bebitom gece mesailerimde bakıyorum da bir sen bir ben kalmışız Herkes mışıl mışıl uyuyor mu acaba
Geberiyodum ben o sıralarda nbghjghj bebe kucağımda bayilacaktim artık ondan ugrayamadim hgghhjghjhgjj
Bende öyleyim uyuyamıyroum geri zaten gün doğduysa hepimiz ayaktayız
Bugün eşim bey evde yok komşuya gitmeyi düşünüyorum iki bebeyle kabul eden olursa
Git git havan değişsin bebelerin de değişir
Bak 3800 doğdu ama ödem atinca 3500 şuan 6380 falan ikisini de baz alsak 2500/2800 arası almış işte o yüzden takılma bence
Mutlu anne mutlu bebek arkadaşlar bu kadar yipratio hirpalamayin kendinizi. Her şeyi denediniz ama metanetinizi kaybedecek kadar ileri gitmeyin. Bebeginizin anne sütünden daha çok size ihtiyaci var ben mama aldim diye ilerde sizden sogumayacak sonuçta. Elinizden geleni yaptiniz artık arkaya dönüp bakmayın anın tadini kaçırmayın

Cnm benimkide o civarda sanirim yani kilo alimi iyi bence kafana takma. Zaten 40indan sonra yavasladi kilo alımları

İçimi rahatlattınız valla ya 20 gunde 300 gram aldıgını duyunca baya kafamı takmıstım,rahatladım sımdı bıraz daha

Vaveylay bayadır yok aklıma geldi, görürsen yaz kız merak ettim seni
Bayaaa uzun suredir hiç giremedim tesekkur ederim meram ettiğin için iyiyiz çok şükür yaa bebis büyüyor artık uyku düzenimiz çok kötü onunla uğraşıyoruz sürekli siz nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…