2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Çok sağol canım ona bakayım hemen

geçyi mi

Evet genellikle sebep buymuş çok korkutucu gerçekten. Şuna bak hiçbir şeyin yok bebeğine kavuşamadan ölüyorsun allah korusun gerçekten

Benim doktor bana kan sulandırıcı vermişti iğne olarak diğer 2 doğumda kullanmamıştım. 2 kez vuruldum daha kullanmadım. İçinde domuz yağı vardı hem de acıtıyorsun biraz ben de okumuştum özellikle sezaryenden sonra oluyormuş pıhtı durumu

Benim de çatlak olayım gayet iyi gidiyordu yine kabız oldum magnezi diye toz içiyordum çok iyiydi üşendim içmedim ve yine kanadı. Toza başladım yine ama fenayım . Duphalac nasıl tamamen ishal mi ediyor yumuşatıyor mu. Biraz fazla içersem ishal ediyor not al içersem de etkisiz gibi. Mide bulantısı gaz yapıyor. Tadı tebeşir tozu gibi

Tamamen değil kullaniyorum hala ama eskisi gibi yara yapmiyor ve daha az acıyor memnunum ama umarım geçer yani ömür boyunca kullanamayiz sonuçta
Ay iğrenç tadı şerbet seviyosan seversin tadini sjsbjsbd ben 5-15 ml arasi gün aşırı içiyorum komple oshal yapmadı yumuşattı genel olarak işime yaradı yani 2&3 günde bir wc gidiyordum şuan her gün çıkıyorum herhalde arada 2. Gunun sabahi buluyo işte dozunu ayarlamak lazim bence toz kabızlığa engel sadece duphalax da ayni şekilde krem vs iyilestiren bir şey sürmek lazım yoksa başa sarıyor herhalde. Duphalax ve kremden beri wc kan gölü olmayı kesti bazen minicik peceteye damla olarak geliyor o kadar ona d nazar boncuğu diyorum yeter ki başa sarmasin sjdbdjj fazla zorlayınca basurlae geri çıkıyor bu arada yani bende öyle şuanda

basur var mı şuan dışts

Ben de gayet iyiydim aksattım kremleri felan proctonun fitil aldım bir de onu deneyeyim. Benim kan gölü az oluyordu ama wcden somra 8 saat acı çekiyordum. Ağlıyordum hatta şuan az var acı

Nohut yedim Allah'ım lütfen dokunmasın ya skxbjsnd zor bela yiyebilecegim en hızlı şeyleri yaptım bi de temizlik vs derken mememde süt bitti bu bebe de bugün çok emmek istiyor jndndndkdnd napacuk bilmiyorum

Ben de gayet iyiydim aksattım kremleri felan proctonun fitil aldım bir de onu deneyeyim. Benim kan gölü az oluyordu ama wcden somra 8 saat acı çekiyordum. Ağlıyordum hatta şuan az var acı
Seninle benim sorunumuz başka o zaman benim wcden sonra 1 saat basurlae sistigi veya kanadifo için ağrı yapiyodu sonra geçiyordu ama wc kan gölü işte dnndndnd umarım senin de çözülür

Yorgunluk bazen süt azlığı yapıyor bendede ama toparlayanilirsin çerez ye muhakkak kurumeyve falan ye suyunu bol iç sen su pek içmiyordun
Nohut yedim Allah'ım lütfen dokunmasın ya skxbjsnd zor bela yiyebilecegim en hızlı şeyleri yaptım bi de temizlik vs derken mememde süt bitti bu bebe de bugün çok emmek istiyor jndndndkdnd napacuk bilmiyorum

Yorgunluk bazen süt azlığı yapıyor bendede ama toparlayanilirsin çerez ye muhakkak kurumeyve falan ye suyunu bol iç sen su pek içmiyordun
Bugün yemek çok yiyemedigim için su içtim baya şimdi emzirdim çok dolu olmadığını bilerek çünkü durmuyordu yqrim saat emdi oynaya oynaya sjbdjejdjd kaldirdim kustu :') buçukga kadar oyalarsam duşa sokcam yarim saat de öyle gecse emziririm gazı cikar vs derken 8 e doğru uyur inşallah diye umuyorum ama planlar degisebilir sjsnksnd

Seninle benim sorunumuz başka o zaman benim wcden sonra 1 saat basurlae sistigi veya kanadifo için ağrı yapiyodu sonra geçiyordu ama wc kan gölü işte dnndndnd umarım senin de çözülür
İçinde acı olmuyormu peki
Aynen bendeki çatlak sendeki basur hamileyken basur olmuştum çatlak daha zor
Galiba bende ikiside vardı hem çok acı hem şişlikler vardı şimdi hafif şişlik dışında bişey kalmadımama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…