2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Evet insanoğlları (küfür etmiyorum güzel konuşuyorum) anlamamakda ısrar ediyor bende anlatamıyorum asosyalsin evden çıkmıyorsun kimseyle görüşmüyorsun armaıyorsun diyorlar ama neyapayım rezil olduğumla kalıyorum hem 12 saat yol bu ya iki bebekle ben gelirken neler çektim acaba haberleri varmı görmeyen halimi anlamazdı ikisinide kucağımda getirdin hemde kusa kusa benide yol tutuyor daha düzenlerin alt üst olması çamaşırları bşr yana bizim memleketlerde yakın değil bir ordayız bir orda gidince annemdede kalmak istiyorum ay amann gidicez diye seviniyorum ama b*ku da yicem gidince misafirden geçilmeyecek ev

Ah ah bende keske uzaga gitsem gurbete diyorum. Sonra gurbette olan kaynim gorumcem aklima geliyor. Cunku kaynanam surekli ogluna kizina gider gelir her gitmesinde 2 hafta kalir rahat. Yani banada gurbete gitmek cozum olmazmis tipki senin gibi esim ilk evlendigimiz donemde bana sormadan misafir cagirirdi ablasini kardesini falan. Uyardim kac kere daha yeni yeni alisti duruma. Bide kaynanam beni degil hep oglunu arar geleceginde yada bizi cagiracagi zaman. Benim bildigim evin hanimini ararsin geleceksen. Esim ailesinede cok duskun malesef. Istiyorki her hafta sonu onlara gidelim tum gun orda duralim. Gittigimizdede ben odadan cikamiom emzirmeydi uyutmaya calismaydi falan. Odaya hapis gibi oluyorum. Bebektede ayri bir huzursuzluk oluyor baska yerde. Of neyse hepimiz dolmuşuz taşmak üzereyiz

Gazı ya da sindirim problemi olabilir mi uykusuzluk yapar çünkü inliyor mu yatarken

Hangi modeli peki canım? Of o da çok pahalı ya eşimi ikna edemem gibi kjgffjklşş max 5k bütçe alabildim buna da şükür
Omni 360. Tr de cok pahaliymis baktim simdi de bizim burda yarisindan azdi indirimlerle falan
Uyku duzeni konusunda da etiketleyemedim ama ben de kendi cocugumun duzenini kendim bozdum resmen. Once ay babannesi dedesi geldi ayip olur dedi esim cocugu uyandirdik, sonra tatile gittik hemen yine ayip olmasin dondurma yemege giderken cocugu da arabaya koyduk, neden ben gelmezsem ayip olur cunku, al su an bana ayip olmuyor hic ama, 12 ye kadar uyusun diye bekliyorum. Yapay zekayla duzeltmeye calistim ben de ama beceremedik ya, su tasinma olayi bitsin, yeni ev ve yeni yatakta hem kundagi biraktircam hem de uyku egitimine baslicam insallah

Ben gurbetteyim, kurtuldum saniyordum dhaa kotu oldu. Gelen gitmek bilmiyor tr de olsam en azindan gelip giderlerdi surekli kalmazlardi ya

Selam kızlar, benim park yatak almam lazım. Kullanıp memnun olduğunuz modeller varsa yazabilir misiniz? Benim minnoşu beşiğe düzgünce yatırıyoruz bir uyanıyoruz beşiğin ucuna inmiş bacaklar katlı top gibi olmuş park yatakda geniş geniş yatar en azından

Ya çok üzücü tansiyon falan mı vardı acaba

Ayy delal senın koca = benim koca bebeler ondan benzıyor hele bızım

İsmin delal mı galiba bizim kiler akaraba olabilir nede olsa aynı şehirdeler miş

Bizdeki elele madre anne yanı olan modelden ben memnunum ama daha iyileride var dı muhakkak çok kullanışlı hafif bişey ya hiç sevmiyorum bu yatakları ama iyiki almışız diyorum yatala birleşik şuan bizimki

Bizdeki elele madre anne yanı olan modelden ben memnunum ama daha iyileride var dı muhakkak çok kullanışlı hafif bişey ya hiç sevmiyorum bu yatakları ama iyiki almışız diyorum yatala birleşik şuan bizimki
Bende hiç sevmiyorum o yüzden almamıştım. Arkadasımdan beşik almıstım sonra odasına yatırırız diyordum da imkansız yani, saçmalamışım bende hafif bişey istiyorum ama benim kız sallanmadan uyumuyor asla sallanması lazım park yatağında

Bende de hamileliğim de pıhtılaşma olmuştu iğne kullanmıştım. O kadar üzüldüm ki şuan, en büyük korkumdu.. Ha küçücük yavru annesinin kokusuna doyamadı. Şimdiye kadar da hep etmesi diye dert ediyordum ama şükür bebeklerimizin yanındayız Allah kimseye yaşatmasın çok üzücü

Bende doğum sırasında bebeğin çıkmasının arkasına vücudun pıhtı attığını duymuştum çok korkutucu gelmişti demekki doğumda öldü denilenlerin çoğunun yaşadığı bişey miş, bende çok etkilendim özellikle bebek için

Park beşik sallanıyor hatta sallanma ayağını kapatırçyoruz öte beri yapınca gene sallanıyor eşim bu gece bile salladı
Bende güzel bişey olsun diye direttim annem hedşye aldı bunu ısrarla hiç sevmedim ama vallahi çok kullanışlı arkadaşlarım ahşap falan aldı hepsi değiştirdi beşiği biz bunu daha bir 5 sene kullanırız gibi görünğyor fiyatıda baya uygun

Çocugu hala junoda yanında yatıran bendaha besıgıyle tanısamadı yavrucugum,kafası juno kadar oldu ama cok sevıyor besıge alıstırmam lazım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…