• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Aman tanınsak nolcak😄bebelerıne bakmaya calısan hayatta kalmaya calısanlar kulubuyuz,o kadarcık dedıkoduda yapalım😄😄
Ben yazdığımı gönderip dğzenleme yapayım eksik olmuş diyene kadar maşallah ne çabuk yazdın😅yavaşlığımı burdada konuşturuyorum😄burda insan rahat ediyor tabi herkesle herşey konuşamadığımızdan🫢

Kızlar gece uykusunu çözen bana destek olsun nolur.8 de uyuyor bebıs,12de 1 de kalkıyor ve sonra dogru duzgun hıc uyumuyoruz sureklı saat bası uyanıyor mızır mızır,bi ıkınma bi mızırdanma çok yoruldum uykusuzluktan.çözümlerinizi bekliyorum neler yapayım❤️
Benim bebide akşam 7 ile gece 3 arası uyumuyordu perişan etmişti beni günlerdir Ben dün çizelge tutarak yapay zekanın veridpi bilgilere göre uyutup uyandırdım biranda çocuk 10 givbi uyudu hemde sabah 5 e kadar 😅bukadar çabuk sonuç beklemiyordum inşallah bu düzende devam ederiz

Çoğumuz aynı durumdayız malesef , ben doğuma 69 la gidip doğumdan 70 kiloyla gelmiş insanım 🥹 hastanede aldığım kanlar ve serumlar yüzünden emzirme döneminde ilk zamanlar hızla verirken , sonra süt olsun diye ye babam ye üzerine daha da kilo aldım , ama ben bu yaz kendime izin verdim , sonuçta yeni doğum yaptık kolay değil vğcudumuzın toparlanması zamanla hem zayıflayıp hem sıkılaşacağız , şuan heryerimiz yumuş yumuş göbek Bi yandan memeler Bi yandan nerdeyse bir yıldır vücudumuz bambaşka bir formdaydı ...
Ben ,doğuma gittim efendim 15 kilo verdim yarımı doğumda bıraktım geldim diyenlere hayret ediyorum bak demekki hiç vermeyende oluyor bende çok az vermiştim eve geldiğimde bide yeni doğum yaptığımda bana sen normal doğurdun bu göbek ne sezaryen mi oldun yoksa falan dediler çok üzüldüm o an bir iki sene sonra deselerrdi haklılar dı belki ben boğazımı tutamamış belki kendimi toparlayamamış olurdum ki ozaman bile denmezdaha 15 gün olmuştu mevlütteydik ve 55 kiloydum göbeğimde yok tu ayrıca yemek yiyip çok su içtiğim için hafif çıkıyordu üst üste çocuğum olmuş ayrıca kimse kendi kilosuna bakmıyor

Bi de kızlar aklıma bi şey takıldı her kontrolde sizin kilo ile boy ve baş çevresi ölçülüyor mu. Bizim 1.ayda hepsine bakılmıştı ama 2.ay kontrolünde sadece kiloya bakıldı çok ağlıyor olunca benim de aklıma gelmedi boya bakalım demek . Uygulamaya girilmiş ama boy ve baş çevresi doktor kafasına göre nasıl girmiş anlamadım

Ay bizimki henüz o iki bacaktan olan aşıları olmadı. Hastaneden yeni çıkmıştık veremi yapalım çocuğu fazla yormayalım onların süresi yok bayramdan sonra yaparız dedi yanlış mı acaba yaaa
Biz de ilk veremi olduk araya çok zaman girmedi ama bugün de iki bacaktan olduk sorun olmaz bence öyle dedilerse

Bi de kızlar aklıma bi şey takıldı her kontrolde sizin kilo ile boy ve baş çevresi ölçülüyor mu. Bizim 1.ayda hepsine bakılmıştı ama 2.ay kontrolünde sadece kiloya bakıldı çok ağlıyor olunca benim de aklıma gelmedi boya bakalım demek . Uygulamaya girilmiş ama boy ve baş çevresi doktor kafasına göre nasıl girmiş anlamadım
özelde ölçülüyor benim ama sağlık ocağı boy kilo bakıyor sadece baş çevresi hiç ölçmedi. Oraya rastgele giriyorlar doğru veriler değil

özelde ölçülüyor benim ama sağlık ocağı boy kilo bakıyor sadece baş çevresi hiç ölçmedi. Oraya rastgele giriyorlar doğru veriler değil
Biz de özele gidiyoruz ama sadece kilo baktı . Sağlık ocağında zaten ölçüm yapılmadı hiç halası orda çalışıyor o baktı boyuna sadece aşıya gidince ama oradaki değerden düşük de kafama takıldı

Biz de özele gidiyoruz ama sadece kilo baktı . Sağlık ocağında zaten ölçüm yapılmadı hiç halası orda çalışıyor o baktı boyuna sadece aşıya gidince ama oradaki değerden düşük de kafama takıldı
Bir sonraki kontrolde bakar bence boy vs de, dediğim gibi girilen verilere takılma bendekiler de yanlış

Ölçüyorlar ama yanlış ölçüyorlar😂 kale almıyorum sağlık ocağını doktorumuz ölçüyor her seferinde

Ay bizimki henüz o iki bacaktan olan aşıları olmadı. Hastaneden yeni çıkmıştık veremi yapalım çocuğu fazla yormayalım onların süresi yok bayramdan sonra yaparız dedi yanlış mı acaba yaaa
2. Ay aşısı bunlar aslında bizimki bir hafta önce yapıldı. Aşı takvimi değişince piyango size vurdu galiba karman çorman oldu

Back
X