- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #40.801
Çok haklısın valla benim eşyalarım ikinciel evlenirken eşya almadık onlarda bile örtü serili örtüsüz hiçbişeyim yok bebekken kirlenmezdi ama şimdi elini heryere bulaştırıp sürüyor oraya buraya hiçbişey yapmasa tükürüklüyorÇocuklar buyuyene kadar ne güzel bir haki nede pahalı bı koltuk takimi alırım tuvalete alıştırma sürecinde de çok batıyor ortalık halılar ince yıkanabilir halılar o yüzden çiş de yapsalr takmadigim için iki kızda 2 yaşı az biraz geçtiğinde tuvaleti öğrendi arkadaşım 3 yaşında oğlu hala ogretemedi
Evet bende öyleyim atletimin içine kadar kusmuk giriyor kusmuk kokusuna alıştık hep kokulu kokulu geziyoruz eşimin omzu hep kusmuk işe bazen öyle gidiyormuş unutupOsman gonulaldi galiba, tadimlara baslamadan once sizinle mama sandalyesinde masada dursun diyordu siz yemek yerken. Ben de boyle planliyorum, bir iki hafta eline kasigi ver takilsin diyorlar sen yemek yerken. Zaten kafasini dikntutabildigi zaman sandalyede baslatin diyorlar.
Bu dudak bagi, benimkinde de vardikestirdikten sonra ock rahatladik, sutum bile artti.
Sorma ya, ben gecen unutup tam onumde kusmukla disari cikmisimbenimki artik bir kusuyor sirttan bacaga kadar, gunde uc dort kiyafet degistiriyorum
Daha yürümeden evden kaçma planlarımı yapıyorKöleleri olduk gerçekten nsbdjsbdjdjd henüz donemiyor ama ayaklarıyla kendini geri geri baya götürüyor uyandığında beşiğin
Yiyor ama halılarla birlikte galibaYavrumm yaaa anasını morartmış eme eme
Destekli blw olmazsa sıvı yemekleri vermek mümkün değil onuda eliyle yiyemiyorki
He sorma ya sjdnjsjdkdDaha yürümeden evden kaçma planlarımı yapıyor
Canım daha kucukmus,henuz tam oturmaz uyuma seklı benımkının kac kere degıstı,bı bakarsın ayakta kolda bı oraya bı buraya zıplayarak uyurdu,bı alnını severek,bı ara annem ayakta sallayarak uyutuyodu,bı ara omuzda gezerek habıre degısıyor,eger yorgun olursa sızar kıcagında bence pış pış yaparken.dısarısı bebeklerı yoruyor rahat uyuyorlarKızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz . Ben ne kolda en omuzda uyutamıyordum aşırı zor oluyordu omuzda da kolda da kendini atıyor kafasını vuruyor felan zorla uyutuyordum. Ayakta zaten asla durmutordu. Hamak aldım maşallah kaçgğndğr koyup sallıyorum hemen yatıyor . Neler çektim iki ay bunu uyutmak için şekilden şekile giriyordum ya zıplıyordum hopluyordum pilates topunda yaylanıyordum yok anacım çocuk dalmıyordu yani aşırı zor dalıyordu bir saat sürerdi . Hamak benim hayatımı kurtardı beş dakika da yatıyor aşırı bir sancısı yoksa. Şimdi kaç gündür evden çıkmadık da çıksam anneme kaynanama gitsem orada nasıl yatıracağımı düşünüyorum. Hamağa bayağı alıştı resmen uyutma şekli yok çocuğumu ya hamak dışında neyle nasıl uyuturum hiç bilmiyorum
Valla ben bugün öyle uyuttum çok şükür sokakta uyuduDısarı cıkar hemen bayılır
Bizim bebeler çok benzer ya aynen durduğum an gözünü acıyor . Topuklarımı hissetmiyorum bi yerden sonraAyakta sallarken durmamla uyaniyor sirf uyusun diye gucum yetene kdr salliyorum ama sonra ayaga kalkamiyorum agridan
Valla canım aslında gece kuru kalkiyorsq falan diyorlar ama öyle bişey yok benimkiler in bezi hep ıslaktı ikinci ilkinden dolayı kolay öğrendi kesiyorsan bezden kararlo olacaksin öyle bir hafta da öğrendi filan yok yani onlar instamomlarin hikayesi önce farkına varıyor sonra oturuyor herşey ben direk bezi çıkardım ben yaparken beni hep izlemelerinr izin verdim cokda oyunla filan öğrendik gece de bezi uyuduktan sonra elbise üstünden farketmeden bağladımBu konulara daha var ama nasıl ilerlemistin bu konuda
İşte o inat dönemine girmeden baslamk doğrusu benim tamamen hiç kaçırmadan öğrenmesi 3 ayı buluyor geceleri biraz daha geç oluyiBen büyüğe öğretmeyi düşünüyordum ama bilemedim vazmıgeçsem iki bebeğede bez taşımak bez almak külfet olmaya başladı bşde günde bir koca kova dolusu bez çıkıyor çok kaka yapıyorlar bitere giderken poşet dolusu bez bde fiyatıda ortada alıştırma külodu aldım belki başlarım diye annem sana bağlı ne zaman öğretsen öğrenir diyor ama benim oğlan gel desen gelmez git desen gitmez dünyadan bi haber
Tuvaleti bekle bnce sonraÇok haklısın valla benim eşyalarım ikinciel evlenirken eşya almadık onlarda bile örtü serili örtüsüz hiçbişeyim yok bebekken kirlenmezdi ama şimdi elini heryere bulaştırıp sürüyor oraya buraya hiçbişey yapmasa tükürüklüyordüzenlide kustukları için mecbur örtülü , bende burdan taşınınca eşyaları değiştirmeyi düşünüyordum bir yandanda beklesemmi büyüselermi diyorum
Nasıl bişey bu hamak atsanaKızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz . Ben ne kolda en omuzda uyutamıyordum aşırı zor oluyordu omuzda da kolda da kendini atıyor kafasını vuruyor felan zorla uyutuyordum. Ayakta zaten asla durmutordu. Hamak aldım maşallah kaçgğndğr koyup sallıyorum hemen yatıyor . Neler çektim iki ay bunu uyutmak için şekilden şekile giriyordum ya zıplıyordum hopluyordum pilates topunda yaylanıyordum yok anacım çocuk dalmıyordu yani aşırı zor dalıyordu bir saat sürerdi . Hamak benim hayatımı kurtardı beş dakika da yatıyor aşırı bir sancısı yoksa. Şimdi kaç gündür evden çıkmadık da çıksam anneme kaynanama gitsem orada nasıl yatıracağımı düşünüyorum. Hamağa bayağı alıştı resmen uyutma şekli yok çocuğumu ya hamak dışında neyle nasıl uyuturum hiç bilmiyorum
Bende arkadasimdan duymustum hamakta uyutmus hep. Bendemi denesem. Gec mi kaldim hamak icin acabaKızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz . Ben ne kolda en omuzda uyutamıyordum aşırı zor oluyordu omuzda da kolda da kendini atıyor kafasını vuruyor felan zorla uyutuyordum. Ayakta zaten asla durmutordu. Hamak aldım maşallah kaçgğndğr koyup sallıyorum hemen yatıyor . Neler çektim iki ay bunu uyutmak için şekilden şekile giriyordum ya zıplıyordum hopluyordum pilates topunda yaylanıyordum yok anacım çocuk dalmıyordu yani aşırı zor dalıyordu bir saat sürerdi . Hamak benim hayatımı kurtardı beş dakika da yatıyor aşırı bir sancısı yoksa. Şimdi kaç gündür evden çıkmadık da çıksam anneme kaynanama gitsem orada nasıl yatıracağımı düşünüyorum. Hamağa bayağı alıştı resmen uyutma şekli yok çocuğumu ya hamak dışında neyle nasıl uyuturum hiç bilmiyorum
Ya bende yuzunu örtüyorum ama yarim saat anca uyuyor artk napcagimi sasirdm gunduz asla uyumuyor. Bugun kaynanam diyor uyusa kilo alirdi falanNasıl bişey bu hamak atsana
Hamakta birçoj bebek duruyorya kullananlar memnun ondanda
Ben memede daldırıyordum ama artık yüzüne örtü örtüp bekliyorum kendi uyuyor bazende ayağımda hafif titretiyorum sallamak hoşuma gitmiyor örtü işe yarıyor uykusu varsa tabi yoksa tövbe uyumax
Ya ne alaka beee ne alaka üfff gelip senin kaynanayi tokatlamak lazım he xjxnjdnxnd insani yetersiz hissettirecek ne kadar şey varsa hepsini söylüyor kadın yaYa bende yuzunu örtüyorum ama yarim saat anca uyuyor artk napcagimi sasirdm gunduz asla uyumuyor. Bugun kaynanam diyor uyusa kilo alirdi falan
Aslnda bu soyledigi mantikli gelmisti biran. Oyuzden bse diyemedimYa ne alaka beee ne alaka üfff gelip senin kaynanayi tokatlamak lazım he xjxnjdnxnd insani yetersiz hissettirecek ne kadar şey varsa hepsini söylüyor kadın yanasıl dayaniyorsun bacım
Nazarmi degdi acaba senin bebise yaa ne guzel uyuyordu ipek kuşBenim bebe de bozuldu arkadaşlar uyumuyor 3 gündür..... Gece de bölük bölük gündüz hiç
Saatine dikkat etmezsem benimki de hiçbiryerde uyumuyor şu ara örtüye alıştırmaya çalışıyorum dayımın eşi çocuklarını bir battaniyeye alıştırırdı çocuk onu kucaklar uyurdu çokda akıllı olurlardı ondan feyz aldımYa bende yuzunu örtüyorum ama yarim saat anca uyuyor artk napcagimi sasirdm gunduz asla uyumuyor. Bugun kaynanam diyor uyusa kilo alirdi falan
Şimdiden gazamiz mubarek olsun diyorum o zaman snxndnndValla canım aslında gece kuru kalkiyorsq falan diyorlar ama öyle bişey yok benimkiler in bezi hep ıslaktı ikinci ilkinden dolayı kolay öğrendi kesiyorsan bezden kararlo olacaksin öyle bir hafta da öğrendi filan yok yani onlar instamomlarin hikayesi önce farkına varıyor sonra oturuyor herşey ben direk bezi çıkardım ben yaparken beni hep izlemelerinr izin verdim cokda oyunla filan öğrendik gece de bezi uyuduktan sonra elbise üstünden farketmeden bağladım
Yok ya bence alakası yok tamam uyku uyumasi lazim evet ama kilosuyla ilgili değildir senin bebe boyu uzundu zaten sanki boydan almış yani çok normal hiç takılmaAslnda bu soyledigi mantikli gelmisti biran. Oyuzden bse diyemedimesim dedi kilosu boyuna gidiyor oda toz kondurmuyor allahtan
Bilmiyorum uyku gerilemesi falan demisti acelya belki ona girmiştir djndjdjdjNazarmi degdi acaba senin bebise yaa ne guzel uyuyordu ipek kuş
Aynen saati önemli ya kacirdim mi kaçıyor hepsiSaatine dikkat etmezsem benimki de hiçbiryerde uyumuyor şu ara örtüye alıştırmaya çalışıyorum dayımın eşi çocuklarını bir battaniyeye alıştırırdı çocuk onu kucaklar uyurdu çokda akıllı olurlardı ondan feyz aldımemzikde vercemde almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?