2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Çok haklısın valla benim eşyalarım ikinciel evlenirken eşya almadık onlarda bile örtü serili örtüsüz hiçbişeyim yok bebekken kirlenmezdi ama şimdi elini heryere bulaştırıp sürüyor oraya buraya hiçbişey yapmasa tükürüklüyor düzenlide kustukları için mecbur örtülü , bende burdan taşınınca eşyaları değiştirmeyi düşünüyordum bir yandanda beklesemmi büyüselermi diyorum

Evet bende öyleyim atletimin içine kadar kusmuk giriyor kusmuk kokusuna alıştık hep kokulu kokulu geziyoruz eşimin omzu hep kusmuk işe bazen öyle gidiyormuş unutup

Kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz . Ben ne kolda en omuzda uyutamıyordum aşırı zor oluyordu omuzda da kolda da kendini atıyor kafasını vuruyor felan zorla uyutuyordum. Ayakta zaten asla durmutordu. Hamak aldım maşallah kaçgğndğr koyup sallıyorum hemen yatıyor . Neler çektim iki ay bunu uyutmak için şekilden şekile giriyordum ya zıplıyordum hopluyordum pilates topunda yaylanıyordum yok anacım çocuk dalmıyordu yani aşırı zor dalıyordu bir saat sürerdi . Hamak benim hayatımı kurtardı beş dakika da yatıyor aşırı bir sancısı yoksa. Şimdi kaç gündür evden çıkmadık da çıksam anneme kaynanama gitsem orada nasıl yatıracağımı düşünüyorum. Hamağa bayağı alıştı resmen uyutma şekli yok çocuğumu ya hamak dışında neyle nasıl uyuturum hiç bilmiyorum

Canım daha kucukmus,henuz tam oturmaz uyuma seklı benımkının kac kere degıstı,bı bakarsın ayakta kolda bı oraya bı buraya zıplayarak uyurdu,bı alnını severek,bı ara annem ayakta sallayarak uyutuyodu,bı ara omuzda gezerek habıre degısıyor,eger yorgun olursa sızar kıcagında bence pış pış yaparken.dısarısı bebeklerı yoruyor rahat uyuyorlar

Bu konulara daha var ama nasıl ilerlemistin bu konuda
Valla canım aslında gece kuru kalkiyorsq falan diyorlar ama öyle bişey yok benimkiler in bezi hep ıslaktı ikinci ilkinden dolayı kolay öğrendi kesiyorsan bezden kararlo olacaksin öyle bir hafta da öğrendi filan yok yani onlar instamomlarin hikayesi önce farkına varıyor sonra oturuyor herşey ben direk bezi çıkardım ben yaparken beni hep izlemelerinr izin verdim cokda oyunla filan öğrendik gece de bezi uyuduktan sonra elbise üstünden farketmeden bağladım

İşte o inat dönemine girmeden baslamk doğrusu benim tamamen hiç kaçırmadan öğrenmesi 3 ayı buluyor geceleri biraz daha geç oluyi

Tuvaleti bekle bnce sonra

Nasıl bişey bu hamak atsana
Hamakta birçoj bebek duruyorya kullananlar memnun ondanda
Ben memede daldırıyordum ama artık yüzüne örtü örtüp bekliyorum kendi uyuyor bazende ayağımda hafif titretiyorum sallamak hoşuma gitmiyor örtü işe yarıyor uykusu varsa tabi yoksa tövbe uyumax

Bende arkadasimdan duymustum hamakta uyutmus hep. Bendemi denesem. Gec mi kaldim hamak icin acaba

Ya bende yuzunu örtüyorum ama yarim saat anca uyuyor artk napcagimi sasirdm gunduz asla uyumuyor. Bugun kaynanam diyor uyusa kilo alirdi falan

Ya bende yuzunu örtüyorum ama yarim saat anca uyuyor artk napcagimi sasirdm gunduz asla uyumuyor. Bugun kaynanam diyor uyusa kilo alirdi falan
Ya ne alaka beee ne alaka üfff gelip senin kaynanayi tokatlamak lazım he xjxnjdnxnd insani yetersiz hissettirecek ne kadar şey varsa hepsini söylüyor kadın ya nasıl dayaniyorsun bacım

Ya ne alaka beee ne alaka üfff gelip senin kaynanayi tokatlamak lazım he xjxnjdnxnd insani yetersiz hissettirecek ne kadar şey varsa hepsini söylüyor kadın ya nasıl dayaniyorsun bacım
Aslnda bu soyledigi mantikli gelmisti biran. Oyuzden bse diyemedim esim dedi kilosu boyuna gidiyor oda toz kondurmuyor allahtan

Saatine dikkat etmezsem benimki de hiçbiryerde uyumuyor şu ara örtüye alıştırmaya çalışıyorum dayımın eşi çocuklarını bir battaniyeye alıştırırdı çocuk onu kucaklar uyurdu çokda akıllı olurlardı ondan feyz aldım emzikde vercemde almıyor

Şimdiden gazamiz mubarek olsun diyorum o zaman snxndnnd
Aslnda bu soyledigi mantikli gelmisti biran. Oyuzden bse diyemedim esim dedi kilosu boyuna gidiyor oda toz kondurmuyor allahtan
Yok ya bence alakası yok tamam uyku uyumasi lazim evet ama kilosuyla ilgili değildir senin bebe boyu uzundu zaten sanki boydan almış yani çok normal hiç takılma
Nazarmi degdi acaba senin bebise yaa ne guzel uyuyordu ipek kuş
Bilmiyorum uyku gerilemesi falan demisti acelya belki ona girmiştir djndjdjdj
Aynen saati önemli ya kacirdim mi kaçıyor hepsi Quinnn sen de böyle bir şey demiştin sanki nasıl alistiriliyor yavaştan alistirayim kucağımda uyuyor sallamiyorum tabi ama battaniyesi ona uyku için destek olursa daha güzel olur biraz daha kendini kontrol edebildiği zaman baslarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…