2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Aynisi 20 30 ancak cikiyor

Benimki 40 ı çıkana kadar çok fenaydı kucağımda dalar yatağına koyuyordum kafamı yastığa koyduğum an basıyordu çığlığı uykusuzluktan geberiyordum kaç defa ağladım bu yüzden nezaman geçecek diye. Sonra doktora söyledim meğerse gaz sancısından uyuyamiyormus benimki hem meme hem mama destekli gidiyor, mamayı değiştirdim rahatladı sonrada desteksiz bir şekilde kaşları kızarıp gözlerini ovuşturmaya başlayınca anlıyordum uykusu olduğunu öpüp yatağına koyuyordum bir iki sağa sola döndürürdü kafasını sonra dalardı. Çok şükür hala öyle arada uyku saati kaçınca biraz mizmizlanip ağlarsa da kucağımda bir iki dakika pışpışlayıp mayışınca yatırıyorum dalana kadar bekliyorum çok gecmeden uyumus oluyor çıkıyorum odadan kamera var ordan izliyorum. Nazar degdirmeyeyim maşallahı var gece boyu 6-7 saat uyur acıkınca uyanır mamasını içer tekrar uyuyor 10-11 e kadar. Birtek gündüz uykulari biraz kısa Max yarım saat nadir 1 saati bulur.

Ekledim fotoğrafını çok iyi uyuyor ya valla yoksa hiç uyutamıyordum ben
Bende arkadasimdan duymustum hamakta uyutmus hep. Bendemi denesem. Gec mi kaldim hamak icin acaba
Fotoğraf ekledim balabilirsiniz - reklam değildir
Ay maşallahhh harika bir dğzen ya bize de nasip olsjn böyle uyuması. Bizim de çok gazlı mama bikere değiştirdim golden goat aldım o gün çok ağrısı sancısı oldu diğer gün kak yaptı rahatladı ama o diğer gün ben eski mamaya dönmüştüm artık kaka yaptı diye mi rahatladı yoksa eski mamaya döndük diye mi çözemedim aslında biraz daha devam etmeliydim golden goat a ama korkup bıraktım sanki daha arttı diye. Siz hangisini kullanıyorsunuz mama benim sma comfort. Doktorum gazlı bebeklere sma comfort ve aptamil comformil öneriyorum dedi

Eklentiler

• IMG_8900.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 50
Ya ne alaka beee ne alaka üfff gelip senin kaynanayi tokatlamak lazım he xjxnjdnxnd insani yetersiz hissettirecek ne kadar şey varsa hepsini söylüyor kadın ya nasıl dayaniyorsun bacım
Anti delalin kaynanası grubu kuracağız az kaldı Delallll

Kızlarrrr ne çok yazmışsınız hepsini okuyamadım .Esim nöbetçiydi üzerine hasta olarak geldi eşimde fmf yani Akdeniz ateşi var ama en ağır olanından o yüzden atakları çok ağır geçiyor ki onu bekliyordum az dinleneyim diye .Aksam da hastaneye gitti ,serum takmışlar tahlil vs .Bilmiyorum ne zaman çıkar ?Onu zorla gönderdim eğer gitmezsen artık seninle konuşmayacağım diye .Bu halde hala işe gitmeyi düşünüyor ki hep gider asla kendini düşünmez .Yani çok güçlüsün diyorlar da güçlü olmak zorunda kalıyorum sanırım

Bu arada ben de Güneş 4 aylık olmasına rağmen 4.ay atağı diye düşünüyordum ama 4.Ay atağı dediğimiz atak dönemi 19. Hafta diye geçiyor anladığım kadarıyla .Bir tane atak tablosu olusturdum ona göre de daha 12. Hafta atagında görünüyor .Sanırım 4. Ay atagı sandığımızdan uzun ve zorlu geçecek ama sonrası her şey daha oturmus olacak .Ay karışık yazmış olabilirim ama eminim anlarsınız

Anti delalin kaynanası grubu kuracağız az kaldı Delallll
Evet evet evet
Geçmiş olsun canım zor valla ben de bazen aşırı yoruluyorum beyin olarak da vücut olarak da gerçekten desteksiz olmak çok zor

Ben ilk başta sma comfort kullanıyordum ama inanilmaz gaz yaptı benim bebeye, sonra doktor aptamil conformil önerdi onla rahatladı , bir buçuk ay onu kullandım sonra bağırsak tembelliği yapabileceğini okudum bi yerde aptamil pronutraya geçtim hiçbir sıkıntı yaşamadım artık 2 haftadir aptamil pronutra kullanıyorum gaz şikayeti geri gelmedi.

Benimki dun hic uyumaz ciglik atarken dayadim emzigi biraz tuttu. Bu sabah da tuttu, esim geldi cikartti emzigi. Aylardir emsin diye dua ediyorduk niye cikarttik, o kadar kotuyum ki elim ayagim titriyor uykusuzluktan.

Benimki dun hic uyumaz ciglik atarken dayadim emzigi biraz tuttu. Bu sabah da tuttu, esim geldi cikartti emzigi. Aylardir emsin diye dua ediyorduk niye cikarttik, o kadar kotuyum ki elim ayagim titriyor uykusuzluktan.
Niye çıkarttı ki kendi cekmiyo bencillik ediyo bazen bu kocalar tüm gün vermiyorsaniz bir zararı da yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…