- 29 Mart 2024
- 772
- 1.898
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #41.201
Gaz damlasını bırakcaktım bu ay. Dibinde az kalmış damlamıyor bile. Vermedim dibini 1 gün öyle geçti. anaaa çocuk sanki ilk ayına döndü bacak çekmeler falan.. Eşim bile fark etmiş alalım dedi. Aşıdan dönerken hemen yeni şişe aldıkAyy birkaç gündür benim bebekte ay bir gazlı bir gazlı sanarsın yeni doğmuş , heralde tekrar zirve yapıp düşecek artık ne gazmış be arkadaş
Onermiyolar ya sağlık ocagininkileri malesefKızlar uraz 4. Ay aşılarını oldu bugün. Kan damlası verdiler. Çok boyar eski şey giydir dedi. 4 aylık bebenin ilkbaharda nesi eski olacaksaher şeyi yeni, yazlık aldık. Açıkçası yorumları da çok içime sinmedi. 2. Rota aşısını da 5. Ay düşünüyorum doktors gitmiycem bu ay. Ocean kan damlası kullansn duyan var mı onu mu alsam acaba bilemedim
Bir süre daha devam edersiniz madem inşallah bu şişe bitene kadar bitmis de olur gazi kurtulur yavrucakGaz damlasını bırakcaktım bu ay. Dibinde az kalmış damlamıyor bile. Vermedim dibini 1 gün öyle geçti. anaaa çocuk sanki ilk ayına döndü bacak çekmeler falan.. Eşim bile fark etmiş alalım dedi. Aşıdan dönerken hemen yeni şişe aldık
Benimki göğsünü kaldiramiyor daha ama kafa 90 derece kalkıyor artık grcenlerde de konuşmuştuk o zaman yüz üstü kaldiramiyodu anxa yastikla falan koyunca kaldirabiliyordu. Bence normal her bebiş farklı birbirinden yakında onu da yapar bebelerimiz merak etmeKizlar oglum yuzustu yatirdigimda basini cok az kaldiriyor. Videolarda 3 aylikken basiyla birlikte gogsunude kaldiran bebekler var. Benim oglum 3bucuk aylik. Sizce normalmi
Evet gecen gunde sormustum benim bebe hala ayni. Birde yuzustu durmayi hic sevmio o yuzden kaslari guclenmiyor olabilirBenimki göğsünü kaldiramiyor daha ama kafa 90 derece kalkıyor artık grcenlerde de konuşmuştuk o zaman yüz üstü kaldiramiyodu anxa yastikla falan koyunca kaldirabiliyordu. Bence normal her bebiş farklı birbirinden yakında onu da yapar bebelerimiz merak etme
Yastikla da mi durmuyorEvet gecen gunde sormustum benim bebe hala ayni. Birde yuzustu durmayi hic sevmio o yuzden kaslari guclenmiyor olabilir
Duruyor ama hemen agliyorYastikla da mi durmuyor
Bak bende bi oyuncak var dur video cekmistim onu atayim sana o tarz bir şeyi belki dikkatini cekerDuruyor ama hemen agliyor
Başta benimki de mizmizlanıp ağlıyordu zamanla gün içinde arttıra arttıra süreyi arttırdım, bide ilgisini cekecek oyuncak yada çıngırakla karşısına geç ağlamaz belki ben öyle yapıyorum. Bide oyun matı aldım geçen gün geldi haliyle dönmeler başlayacak en guvenlisi dedim alayım onun üstüne yatırıp konusuyorum oyuncak gösteriyorum benimki de kafasını kaldırıyor ama göğsünü daha kaldıramıyor her bebeğin gelişimi farklıDuruyor ama hemen agliyor
Aynen ben bazen onu öyle koyup odayı toparliyorum etrafında gezinince falan izliyor meraklıBaşta benimki de mizmizlanıp ağlıyordu zamanla gün içinde arttıra arttıra süreyi arttırdım, bide ilgisini cekecek oyuncak yada çıngırakla karşısına geç ağlamaz belki ben öyle yapıyorum. Bide oyun matı aldım geçen gün geldi haliyle dönmeler başlayacak en guvenlisi dedim alayım onun üstüne yatırıp konusuyorum oyuncak gösteriyorum benimki de kafasını kaldırıyor ama göğsünü daha kaldıramıyor her bebeğin gelişimi farklıwarcrew in dediği gibi endişelenme sadece yavaş yavaş önce yastıkta sorna normal bir dakika bir dakika uzat süreyi canım.
Aynen bende öyle yapıyorumAynen ben bazen onu öyle koyup odayı toparliyorum etrafında gezinince falan izliyor meraklısupuruyorum falan keyfi yerindeyse tabi değilse o iş de yaş
Emdikten sonra içinde gaz kaldiysa ve cikmiyosa böyle koyuyorum bir iki tepinince kendinden çıkıyor bazen jdbdjdndnxAynen bende öyle yapıyorumbide ne çok aç ne de hemen emdikten sonra yapmamak lazım , açken sinirden ağlar, emdikten sonra da kusabilir.
Onun o yanaklarini yicem yaaa tombikEmdikten sonra içinde gaz kaldiysa ve cikmiyosa böyle koyuyorum bir iki tepinince kendinden çıkıyor bazen jdbdjdndnx
dimi jdbchdbbdx az önce seviyodum biraz daha böyle kalsın çok isterim yaOnun o yanaklarini yicem yaaa tombikdudaklari yanaklarinin arasinda kaybolmuş cadının
vegaferon verdiler canım. Newwiti çok temiz diyorlar ama o da boyuyormuş. Birkaç yorumda da ocean değerleri artırmıyor denmiş. Aralık grubuna mı sorsak napsak ya valla ne zormuş her detayı düşünmekOnermiyolar ya sağlık ocagininkileri malesefiçerik olarak ve dişleri bozuyormus galiba hem de rengi malum leke cikmiyor ya. Ben de ocean onerisi çok duydum ve rengi de yokmuş tadini da begeniyomuş bebeler içerik olarak da aynı şekilde yani dvitamini gibi bunun da içerik çok tsmiz değil diyolar ama araştırmak lazım hangi marka veriyorlar?
Rota bizim de 3-5 yazmıştı doktoru öyle ayarladık kısmetse4. Ay aşılarını da temmuzun 10 unda olacak sanırım aşı kartına öyle ayarladik hemsireyle inşallah huzursuzlanmaz fazla yan etkisiz atlatirsiniz
Bir süre daha devam edersiniz madem inşallah bu şişe bitene kadar bitmis de olur gazi kurtulur yavrucak
Canım benımkıde oyle,kafası 41 cm belkı tartamıyordur tam dıye dusunuyorum kendı zayıf cunku.kucagındayken falan kafasını tutuyor ve eteafa cevırıyorsa onemlı degıl bence.benımkı daha hıc kendılıgınden donmedı ayrıca,ama ıkı elını tutunca yukarı kaldırmaya calısıyor kendını,yatmayı hıc sevmıyorKizlar oglum yuzustu yatirdigimda basini cok az kaldiriyor. Videolarda 3 aylikken basiyla birlikte gogsunude kaldiran bebekler var. Benim oglum 3bucuk aylik. Sizce normalmi
Bır hafta sonra bende kontrole gıdıcem canm ocean kullanmayı dusunuyorum ben demır olarak.herseyı o marka kullandım demırıde ordan devam ederım.vegaferon verdiler canım. Newwiti çok temiz diyorlar ama o da boyuyormuş. Birkaç yorumda da ocean değerleri artırmıyor denmiş. Aralık grubuna mı sorsak napsak ya valla ne zormuş her detayı düşünmek
Canım spor yapıyor musunuz? İki haftadır düzenli spor yapiyoruz kollar bacaklar. İlk zamanlar fark ettim o kadar esnemiyor sertti. Şimdi daha esnek ve kollarından tutuyorum poposu ve göğsü kaldırmak istiyor sırt üstü yatarken ben de çekip kaldırıyorum zorlamadan. Oyun gibi yapiyoruz hem seviyor hem eğleniyor böyle böyle kafasını dik tutmaya da alıştı. Gönderdiğim fotolarda ki gibi. Şimdi yastıksız da koyuyorum yastıkla olduğu kadar uzun olmuyor ama deniyor. Kollarından güç alması lazım ya spor destekleyebiliyorKizlar oglum yuzustu yatirdigimda basini cok az kaldiriyor. Videolarda 3 aylikken basiyla birlikte gogsunude kaldiran bebekler var. Benim oglum 3bucuk aylik. Sizce normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?