- 2 Ekim 2022
- 2.771
- 4.230
- 63
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #41.161
Yuzustu yatirmaya tumy time yaptirmaya calisiorum hergun ama 2 dk yi geçemioruz agliyor hemen yada pat diye kusuyor yuzustu oluncaBenimki de kafası sağ tarafa doğru yatıyor ve o taraf düz, nekadar sola çevirsem de tekrar dönüyor sağa. Bugün doktora sordum tummy time yaptır bide sola yatır dedi dönüyor deyince de arkasına destek yastık koy dedi. Bide istersen beyin cerrahına gösterebilirsin dedi kask falan veriyorlarmış sıkıntılı yamukluk varsa. Ama artık doktorları gezmekten bıktım tekrar yeni bişey çıkar diye tedirgin oluyorum. Napacagimi bilemedim
Bende sanırım Palm yağıydı duyduğum bizi de bilgilendir canımhemen bakacağım şimdi
Evet keçi sütlüsünü kullanmıştım bende hipp in sonra içerikten dolayı sma ya geçtimPalm yağı mı var ki acaba, anne sütüne en yakın dendiğini duyuyorum ben de genelde hipp için
Benimde aynıydı silikon uçla ne kadar alıyordu bilmiyorum ama çok as duruyordu memede mama veriyordum sonra sütüm azaldı tamamen mama veriyorum artık . Sağmaya da fırsatım olmuyordu sağıp vereyim ellemedim kesildi sütüm de muhtemelen artık yokturŞuan 3 ay 7 günlük, doğum kilosu düşüktü benimkinin 2610 boyu 51 cm 39+6 da doğdu. Ilk bir kac hafta emzirdim ama kilo alımı zayıf olduğu için doktor mama başlattı 60 cc le başladık sonra kademeli 90-120-150 cc ye çıkardım. Şuan şükür kilo alımı iyi. Bana kalsa sadece anne sütü almasını istiyorum ama maalesef normal memeyi verince çığlık çığlığa ağlıyor silikon uçla bir saat emse durur ama nekadar çekiyor hiçbir fikrim yok sütüm de azaldı pompayla 20-30 anca çıkıyorbestlak damla kullanıyorum bakalım inşallah arttırır da güzel emer mamayı bırakırız.
Benim oğlum da şuan 5450 çıktı ama görüntü de hiç öyle kilolu durmuyor kaynanam hatta inanmıyor zayıf bu çocuk diyor ama daha bir hafta olmadı tartıldı doktorda kıyafetleri çıkartıldı 5450 çıktı . Yine de kaynanam inanmıyor diyo aptamil mi alsan çocuğa kilo yapıyormuş diyo allahım ya çocuğun kilosu iyi anne diyorum he iyi de acaba kemiğine boyuna mı gidiyor diyo öyle tombik durmuyor ya kadın inanmıyor galiba. Bana kilo yapması önemli değil çocuğum doysun vitamin alsın sma comfort kullanıyorum bende nama değiştirmeye çok korkuyorum golden gost denedim iki gün aşırı gazlandı çocuk ama mamadan mı bilmiyorum diğer gün kaka yaptı rahatladı ama ben sma ya dönmüştüm o sırada işte çözemedim kaka yağtı da mı rahatladı yoksa sma ya döndüm diye mi çocuk rahatladı onu anlamadım cesaret edip şimdi yeniden de veremiyorum golden goat orada duruyor paket biara bidaha deneyeyim diyorum aslında süresi geçmedendr’ların en çok önerdiği marka bu aslında canım, anne sütüne en yakın olan da bu.. diğer markalarda şeker oranı fazla o yüzden bebekler onu daha çok seviyor ama içeriğinde ağır metaller içerenler bile var maalesefbenim bebeğimi toparlayan bu mama oldu canım, anne sütünden mamaya geçince gerçekten hem kilo olarak hem boy olarak farketti, benimki de 6’ya yakın muhtemelen, en son ölçtüğümüzde 5.5 falandı
Ben mama içeriklerini araştırdığımda kolza kanola palm gibi yağlar içeriyor, bu yağlar hakkında hem zararlı hem faydalı şeyler yazıyor en iyi mamayı bulup vermeye çalıştığımda baya uğrştım içeriği en iyi olan olsun diye ama hepsi benzer içerikli seçemedim ben pekBende sanırım Palm yağıydı duyduğum bizi de bilgilendir canım
Benimki de öyle yaKızlar bebeğim bir kaç gündür emerken kusuyor yani süt geliyor direk ağzından neden olabilir acaba
hava yuttuğu için olabilirmiş internetten baktım da birazBenimki de öyle yadaha emmesi bitmeden başlıyor emdiği her şeyi parça parça kusuyo resmen
Valla canım görünüşe göre yok, eğer zararlı farklı yağlar varsa onu da ben bilmiyorum içerik olarak, bilen varsa aydınlatsın. Peynir altı suyu falan var doğallık sağlamak için, geçen gün eşimle içeriğini konuşuyorduk çünkü, bebişin hızlı toparlanmasını ne sağladı diye, öyle kalmış aklımda. Bazı mamalarda ağır metal içerdiği için şeker oranını artırıyormuş, hatta bir deney yapmışlar mıknatıs turmuşlar mamaya ve mama mıknatıs yönünde hareket etmiş.. nelerle besliyoruz bu bebeleri yaa o kadar üzülüyorum kiBende sanırım Palm yağıydı duyduğum bizi de bilgilendir canım
Emerken mi yutuyor yoksa havaya çıkarınca rüzgardan olan hava mi yutuyor ikisi de gaz yaoiyomus ya malum jsbdjd havadan nem kapiyo bu bebeler de yahava yuttuğu için olabilirmiş internetten baktım da biraz
Gerçekten öyleEmerken mi yutuyor yoksa havaya çıkarınca rüzgardan olan hava mi yutuyor ikisi de gaz yaoiyomus ya malum jsbdjd havadan nem kapiyo bu bebeler de ya
Ya aşırı hızlı saldırıyor sanki sabahtan akşama aç kalmış gibi aşırı hızlı emmeye çalıştığı için arada boğazında falan kalıyor kesin hava yutuyodur diye düşünüyorum ben de zaten çözemiyorum bu araGerçekten öyleemerken yutuyor bence
Senin ipek kız bile atağa girdiyse bizimkilerin var haline.Ya aşırı hızlı saldırıyor sanki sabahtan akşama aç kalmış gibi aşırı hızlı emmeye çalıştığı için arada boğazında falan kalıyor kesin hava yutuyodur diye düşünüyorum ben de zaten çözemiyorum bu arahuy değiştirdi resmen
Kendin için mi bebek için mi ? İkiniz içim de d vitamini yazabilir doktorKizlar saglik ocaginda hala d vitaminine bakilmiyor dimi. Acaba d vitamini istesem yazabilirmi yoksa tahlil mi lazim
Valla anlamadım sesini keşfediyor sjdbsjjdjd gece gündüz hiç önemlidir değil uyanık olduğu her an ciyak ciyakSenin ipek kız bile atağa girdiyse bizimkilerin var haline.gerci benim bebe dogustan beri atakta
Maalesef ben bu gece nöbetçiyim, aşılardan dolayı ateşi çıkıyor bebemin, bide yavrum çok huysuz bu saat oldu hala uyumadı. Oysaki en geç 9-9;30 da uyumus olurduBugün kimse yok dutluk olmuş buralar nsnxjdnxjsjd
Geçmiş olsun. Umarım çok yükselmez ateşi bebişininMaalesef ben bu gece nöbetçiyim, aşılardan dolayı ateşi çıkıyor bebemin, bide yavrum çok huysuz bu saat oldu hala uyumadı. Oysaki en geç 9-9;30 da uyumus olurduinşallah çok uzun sürmez ateş diye umut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?