2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Önemli işler wjdbjshdjsj

Bak sizin de önemli işler varken bolselerdi böyle seninki de almazdi içeri belki jsbxhsbdhdndhbdjdjd saygısız insanlardan nefretttttt
Önemlı ısten kastı neydı bılmıyorum ama benımde dırek aklıma bebıto yapma calısmaları geldı hahahahyaw ılerde bızım sıpalardsmı boyle olacak yaa uff evlenmesın en ıyısı kafamı agrıtamam ben hıc hahahah

Bacım sen niyeyse bana eski kadınları anımsatıyorsun bazen. Her şeyi üstlenen ve bu durumu kabullenen. Valla kıymetini bilsinler.

Allah kolaylık versın canım ya bende travma kaldı 2.ay asısı demekkı 4. Ay asısıda yukseltıyor atesı…hıc kıyamıyorum bebeklere ınsallah ıyı olur kuzum benım sabaha bısey kalmaz,calpolu kılosuna gore vermeyı unutma bızde 1 kasık ıse yaramamıstı.megerse kıloya gore vermek gerekıyormus ondan yukselmeye devam etmıs atesı.gece doktoru aramıstık

Kızlar bugün eşime dedim ki ben yemek yapmayı sevmeyen biri olsam öyle biriyle evlenseydin yani sorun olur muydu ? Yok dedi dışardan söylerdik ne olacak ben sana hep diyorum kendini yorma diye.Belki de iyi niyetle dedi ama ben hergün farklı yemek yapmaya çalışan biriyim. E haliyle de takdir görmek istiyor insan mesela geçen karnıyarık pilav yaptım, sonraki gün fırın poşet inde etli türlü ve sütlü domates çorbası sonraki gün semiz otlu yoğurtlu çorba yanına tavuk kızartma dün fasulye bugünde köfte patates pilav mercimek çorba yaptım. Yarın da muhtemelen balık yapacaktım. Ama öyle söyleyince e ben boşuna uğraşıyotum dedim. İyi niyetli olabilir düşüncesi de doğru olabilir ama insan der ki ne güzel her gün çeşit çeşit ev yemekleri yiyorum. Keza iş arkadaşları gelmişti foto paylaşacağım nasıl ağırladığımı. Şimdi diyorum ki yemek yapmayavapım dışardan söylesin pazar günü yine arkadaşları gelecek aynı minvalde masa hazırlayacaktım yapmayayım yapmayınca nasıl oluyormuş görsün bunca işin arasında sanki önemsiz bir şeymiş gibi Haksız mıyım

Eklentiler

• 1000019931.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 48
Ya insanlardaki rahatliga bak. Bu bir toplum kuralidir gorgu kuralidir. Cok rahatsiz edici coook

Emdikten sonra içinde gaz kaldiysa ve cikmiyosa böyle koyuyorum bir iki tepinince kendinden çıkıyor bazen jdbdjdndnx
Yüzüstü pozisyonda çok güzel gaz çıkarıyorlar gerçekten ya. Bide çok tatşlı gözüküyor öyle yiyesim geliyo
Evet kakasini yapiyor gazini cikariyor karni tok alti temiz ama hep mizmiz ve aglak.
Uyusa mutlu olcak ama nerdeeee
Her emmesinde memede uyuyakaliyor. Oyle içli uyuyorki ama yatagina biraktigim an uyaniyor
Sanki Güneş’i anlattın birde şimdi şey başladı memede uyuyor ben biriyle konussam ağlamaya baslıyor istiyor ki ben hiç konusmayayım o orda uyusun

Maşallah ya bunları yapmaya nasıl vakit buluyorsun alıştırmamak lazım erkekleri bence böyle kusursuzluğa

Kız ellerine sağlık maşallah öyle dediğine bakma sen 1-2 dışardan söyler sonra sıkılırdı laf yapardı canım, bu yaptıklarının yerini asla tutmaz
Mesela ben yemek yapmayı hiç sevmiyorum o yüzden anne babasında yiyordık hep ama yazın memlekete gittiler. vakit de bulamıyorum bazen dışardan söylüyoruz genelde makarna gibi pratik şeylerle geçiştiriyoruz onu da eşim işten gelince yapıyor ama aşırı yoruluyor haklı adam, keşke senin gibi yapabilsem ben de imrendim açıkçası

Hahahahhaha yaaa aynısıııı emerken konuşmamı asla istemiyor mızmızlanıyor hemen sinirleniyor tamam sustum diyorum mdmdmdkdlkd

Maşallah ya bunları yapmaya nasıl vakit buluyorsun alıştırmamak lazım erkekleri bence böyle kusursuzluğa
Tabiki vakit bulamıyorum hamileyken börek sarma poğaça biber dolma fln dolaba atmıştım bolca lazım olur diye ama evet alıştırmamal gerekiyormuş bir önemi kalmıyor sonra

İnan ben de vakit bulduğumdan değil boş zamanlrımda yaptım çoğunu hamileyken izne ayrıldığımda söylesim dışarıdam yapmıcam insan iki güzel laf söyler ya

Hahahahhaha yaaa aynısıııı emerken konuşmamı asla istemiyor mızmızlanıyor hemen sinirleniyor tamam sustum diyorum mdmdmdkdlkd
Şuan kendisine çok sinirliyim ama çok tatlılar ya yine hamsi dansı başladı asla uyumuyor ve bu ne enerji bu saatte anlamıyorum

Şuan kendisine çok sinirliyim ama çok tatlılar ya yine hamsi dansı başladı asla uyumuyor ve bu ne enerji bu saatte anlamıyorum
Kuzum benjmkı suanda uyyyor ama benımkıde 3-4 ten sonra uyumuyorortaları yok eger gecenın ılerleyen saatlerınde uyuyosa ona sükür dıyıp uyu hemen

İnan ben de vakit bulduğumdan değil boş zamanlrımda yaptım çoğunu hamileyken izne ayrıldığımda söylesim dışarıdam yapmıcam insan iki güzel laf söyler ya
Elıne saglık canım maşallah gercekten takdır edılesıbılıyosun erkolara ayarım ama bence eşin şunu demek ıstemıs yemek önemli değil sen önemlisin yemek bi şekilde hallolur demek istemıs gıbı geldı banao yuzden durduk yerde bu guzel sofralardan mahrum kalmayın

Kuzum benjmkı suanda uyyyor ama benımkıde 3-4 ten sonra uyumuyorortaları yok eger gecenın ılerleyen saatlerınde uyuyosa ona sükür dıyıp uyu hemen
Ya bütün gün uyumayınca gece de uyuyamıyor herhalde enerji patlaması yasıyor. Üzülüyorum büyüyemeyecek diye
Şuan ben cinnet geçiriyorum eşimde diyor ki Güneşe Allah neşeni arttırsın ahshhshs. Erkeklerin bakış açısı

En iyisini yapıyosun vallaben onceden aşırı titiz düzenliydim herseyıyke ılgılenıyodum esımınde,ama şimdi ne nerde bı haberım 2 haftada bı kadın gelıyor yapıyo bıseyler onun dısında yemek bıle yapamıyorum cogu zaman.hasretım boyle guzel sofralara yaaacıktım bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…