- 14 Mayıs 2021
- 5.977
- 12.841
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #41.281
Önemlı ısten kastı neydı bılmıyorum ama benımde dırek aklıma bebıto yapma calısmaları geldı hahahahÖnemli işler wjdbjshdjsj
Bak sizin de önemli işler varken bolselerdi böyle seninki de almazdi içeri belki jsbxhsbdhdndhbdjdjd saygısız insanlardan nefretttttt
Bacım sen niyeyse bana eski kadınları anımsatıyorsun bazen. Her şeyi üstlenen ve bu durumu kabullenen. Valla kıymetini bilsinler.Kv de deyken ev bizim gibi davranırız ben tüm işleri yüklenirim eşim habire akraba eş dost eve getirir bir gün gene kalabalık misafir geliyor 50 kişi var en az yemekleri zor yetiştirdim tam giyineyim derken aşağıdaki kapıdan yallah misafirler doluştu içeri üzerim hiiç müsait değildi ve erkeklerde içeri girdi ben reziil oldum nasıl kaçtım bilmiyorım hemen giyinip çıktım ya dedim kapıyı çalsaydınız daha güzel olmazmıydı yengelerden biri dediki Gapıı açıktııı açıkll ne çalacazzzzöğöğğğ peki tamam dedim orda anlaşıldı zaten herşey bende onlara gidince bazen kapı açık oluyot ama asla birşni görmeden içeri davet edilmeden girmiyorum. Tabi gocamın umru değil
Allah kolaylık versın canım ya bende travma kaldı 2.ay asısı demekkı 4. Ay asısıda yukseltıyor atesı…hıc kıyamıyorum bebeklere ınsallah ıyı olur kuzum benım sabaha bısey kalmaz,calpolu kılosuna gore vermeyı unutma bızde 1 kasık ıse yaramamıstı.megerse kıloya gore vermek gerekıyormus ondan yukselmeye devam etmıs atesı.gece doktoru aramıstık38.3ü gördük kızlar, carpol verdim banyo yaptırdık ılık suyla. Şimdi 37.8 olmuş bakalım gece nasıl olacak inşallah düşer yğkselmez daha. Çıtçıtlı atletle duruyor. 2. Ay aşılarında bu kadar yükselmemişti
Ya insanlardaki rahatliga bak. Bu bir toplum kuralidir gorgu kuralidir. Cok rahatsiz edici coookKv de deyken ev bizim gibi davranırız ben tüm işleri yüklenirim eşim habire akraba eş dost eve getirir bir gün gene kalabalık misafir geliyor 50 kişi var en az yemekleri zor yetiştirdim tam giyineyim derken aşağıdaki kapıdan yallah misafirler doluştu içeri üzerim hiiç müsait değildi ve erkeklerde içeri girdi ben reziil oldum nasıl kaçtım bilmiyorım hemen giyinip çıktım ya dedim kapıyı çalsaydınız daha güzel olmazmıydı yengelerden biri dediki Gapıı açıktııı açıkll ne çalacazzzzöğöğğğ peki tamam dedim orda anlaşıldı zaten herşey bende onlara gidince bazen kapı açık oluyot ama asla birşni görmeden içeri davet edilmeden girmiyorum. Tabi gocamın umru değil
Off hic sormaO saygı meselesi sizdede mi var yaa gerçi bizimkilern toprağı aynı sayılırdı
Yüzüstü pozisyonda çok güzel gaz çıkarıyorlar gerçekten ya. Bide çok tatşlı gözüküyor öyle yiyesim geliyoEmdikten sonra içinde gaz kaldiysa ve cikmiyosa böyle koyuyorum bir iki tepinince kendinden çıkıyor bazen jdbdjdndnx
Sanki Güneş’i anlattınEvet kakasini yapiyor gazini cikariyor karni tok alti temiz ama hep mizmiz ve aglak.
Uyusa mutlu olcak ama nerdeeee
Her emmesinde memede uyuyakaliyor. Oyle içli uyuyorki ama yatagina biraktigim an uyaniyor
Maşallah ya bunları yapmaya nasıl vakit buluyorsunKızlar bugün eşime dedim ki ben yemek yapmayı sevmeyen biri olsam öyle biriyle evlenseydin yani sorun olur muydu ? Yok dedi dışardan söylerdik ne olacak ben sana hep diyorum kendini yorma diye.Belki de iyi niyetle dedi ama ben hergün farklı yemek yapmaya çalışan biriyim. E haliyle de takdir görmek istiyor insanmesela geçen karnıyarık pilav yaptım, sonraki gün fırın poşet inde etli türlü ve sütlü domates çorbası sonraki gün semiz otlu yoğurtlu çorba yanına tavuk kızartma dün fasulye bugünde köfte patates pilav mercimek çorba yaptım. Yarın da muhtemelen balık yapacaktım. Ama öyle söyleyince e ben boşuna uğraşıyotum dedim. İyi niyetli olabilir düşüncesi de doğru olabilir ama insan der ki ne güzel her gün çeşit çeşit ev yemekleri yiyorum. Keza iş arkadaşları gelmişti foto paylaşacağım nasıl ağırladığımı. Şimdi diyorum ki yemek yapmayavapım dışardan söylesin pazar günü yine arkadaşları gelecek aynı minvalde masa hazırlayacaktım yapmayayım yapmayınca nasıl oluyormuş görsün bunca işin arasında sanki önemsiz bir şeymiş gibi Haksız mıyım
Kız ellerine sağlık maşallahKızlar bugün eşime dedim ki ben yemek yapmayı sevmeyen biri olsam öyle biriyle evlenseydin yani sorun olur muydu ? Yok dedi dışardan söylerdik ne olacak ben sana hep diyorum kendini yorma diye.Belki de iyi niyetle dedi ama ben hergün farklı yemek yapmaya çalışan biriyim. E haliyle de takdir görmek istiyor insanmesela geçen karnıyarık pilav yaptım, sonraki gün fırın poşet inde etli türlü ve sütlü domates çorbası sonraki gün semiz otlu yoğurtlu çorba yanına tavuk kızartma dün fasulye bugünde köfte patates pilav mercimek çorba yaptım. Yarın da muhtemelen balık yapacaktım. Ama öyle söyleyince e ben boşuna uğraşıyotum dedim. İyi niyetli olabilir düşüncesi de doğru olabilir ama insan der ki ne güzel her gün çeşit çeşit ev yemekleri yiyorum. Keza iş arkadaşları gelmişti foto paylaşacağım nasıl ağırladığımı. Şimdi diyorum ki yemek yapmayavapım dışardan söylesin pazar günü yine arkadaşları gelecek aynı minvalde masa hazırlayacaktım yapmayayım yapmayınca nasıl oluyormuş görsün bunca işin arasında sanki önemsiz bir şeymiş gibi Haksız mıyım
Hahahahhaha yaaa aynısıııı emerken konuşmamı asla istemiyor mızmızlanıyor hemen sinirleniyor tamam sustum diyorum mdmdmdkdlkdYüzüstü pozisyonda çok güzel gaz çıkarıyorlar gerçekten ya. Bide çok tatşlı gözüküyor öyle yiyesim geliyo
Sanki Güneş’i anlattınbirde şimdi şey başladı memede uyuyor ben biriyle konussam ağlamaya baslıyor istiyor ki ben hiç konusmayayım o orda uyusun
Tabiki vakit bulamıyorumMaşallah ya bunları yapmaya nasıl vakit buluyorsunalıştırmamak lazım erkekleri bence böyle kusursuzluğa
İnan ben de vakit bulduğumdan değil boş zamanlrımda yaptım çoğunu hamileyken izne ayrıldığımdaKız ellerine sağlık maşallahöyle dediğine bakma sen 1-2 dışardan söyler sonra sıkılırdı laf yapardı canım, bu yaptıklarının yerini asla tutmaz
Mesela ben yemek yapmayı hiç sevmiyorum o yüzden anne babasında yiyordık hep ama yazın memlekete gittiler. vakit de bulamıyorum bazen dışardan söylüyoruz genelde makarna gibi pratik şeylerle geçiştiriyoruz onu da eşim işten gelince yapıyor ama aşırı yoruluyor haklı adam, keşke senin gibi yapabilsem ben de imrendim açıkçası
Odun bunlar nxnxnxmdkxkxl yapma bakalım ne dicek bizi de haberdar etİnan ben de vakit bulduğumdan değil boş zamanlrımda yaptım çoğunu hamileyken izne ayrıldığımdasöylesim dışarıdam yapmıcam insan iki güzel laf söyler ya
Şuan kendisine çok sinirliyim ama çok tatlılar yaHahahahhaha yaaa aynısıııı emerken konuşmamı asla istemiyor mızmızlanıyor hemen sinirleniyor tamam sustum diyorum mdmdmdkdlkd
Kuzum benjmkı suanda uyyyor ama benımkıde 3-4 ten sonra uyumuyorŞuan kendisine çok sinirliyim ama çok tatlılar yayine hamsi dansı başladı asla uyumuyor ve bu ne enerji bu saatte anlamıyorum
Elıne saglık canım maşallah gercekten takdır edılesıİnan ben de vakit bulduğumdan değil boş zamanlrımda yaptım çoğunu hamileyken izne ayrıldığımdasöylesim dışarıdam yapmıcam insan iki güzel laf söyler ya
Ya bütün gün uyumayınca gece de uyuyamıyor herhalde enerji patlaması yasıyor. Üzülüyorum büyüyemeyecek diyeKuzum benjmkı suanda uyyyor ama benımkıde 3-4 ten sonra uyumuyorortaları yok eger gecenın ılerleyen saatlerınde uyuyosa ona sükür dıyıp uyu hemen
En iyisini yapıyosun vallaMesela ben sürekli evi toplamaya temizlemeye çalışıyordum baktım hiç takdir etmiyor saldım dndnjxkcldld şimdi de beraber yapalım vs diyor mecbur yaptığımda da hoşuna gidiyor, hep yapmamak lazım valla dkdkdkslslsş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?