- 28 Ağustos 2024
- 632
- 1.426
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #41.301
Kesinlikle öyle düşünüyorum bende haber edeceğim yarın başlıyorumOdun bunlar nxnxnxmdkxkxl yapma bakalım ne dicek bizi de haberdar et
İnsan sürekli yapınca en yakınonda olsa görev biliyor galiba yaMesela ben sürekli evi toplamaya temizlemeye çalışıyordum baktım hiç takdir etmiyor saldım dndnjxkcldld şimdi de beraber yapalım vs diyor mecbur yaptığımda da hoşuna gidiyor, hep yapmamak lazım valla dkdkdkslslsş
Valla iyi niyet olabilir. Ben yemek yapmayı bilmiyor veya sevmiyor da olabilirim gayet doğal ama yapmışım, yapıyorum övsene be adamElıne saglık canım maşallah gercekten takdır edılesıbılıyosun erkolara ayarım ama bence eşin şunu demek ıstemıs yemek önemli değil sen önemlisin yemek bi şekilde hallolur demek istemıs gıbı geldı bana o yuzden durduk yerde bu guzel sofralardan mahrum kalmayın
1 çay kaşığı öğlen, 1 çay kaşığı akşam 8 gibi verdim canım doğru mu bilmiyorum, dr bir çay kaşığı ver demişti. Düşüşe geçti bakalım. 1 saat daha bekliycem zaten, acıkır uyanır uyuyor şuanAllah kolaylık versın canım ya bende travma kaldı 2.ay asısı demekkı 4. Ay asısıda yukseltıyor atesı…hıc kıyamıyorum bebeklere ınsallah ıyı olur kuzum benım sabaha bısey kalmaz,calpolu kılosuna gore vermeyı unutma bızde 1 kasık ıse yaramamıstı.megerse kıloya gore vermek gerekıyormus ondan yukselmeye devam etmıs atesı.gece doktoru aramıstık
Bu yazdıklarının aynısını ben de yaşıyorumKızlar bugün eşime dedim ki ben yemek yapmayı sevmeyen biri olsam öyle biriyle evlenseydin yani sorun olur muydu ? Yok dedi dışardan söylerdik ne olacak ben sana hep diyorum kendini yorma diye.Belki de iyi niyetle dedi ama ben hergün farklı yemek yapmaya çalışan biriyim. E haliyle de takdir görmek istiyor insanmesela geçen karnıyarık pilav yaptım, sonraki gün fırın poşet inde etli türlü ve sütlü domates çorbası sonraki gün semiz otlu yoğurtlu çorba yanına tavuk kızartma dün fasulye bugünde köfte patates pilav mercimek çorba yaptım. Yarın da muhtemelen balık yapacaktım. Ama öyle söyleyince e ben boşuna uğraşıyotum dedim. İyi niyetli olabilir düşüncesi de doğru olabilir ama insan der ki ne güzel her gün çeşit çeşit ev yemekleri yiyorum. Keza iş arkadaşları gelmişti foto paylaşacağım nasıl ağırladığımı. Şimdi diyorum ki yemek yapmayavapım dışardan söylesin pazar günü yine arkadaşları gelecek aynı minvalde masa hazırlayacaktım yapmayayım yapmayınca nasıl oluyormuş görsün bunca işin arasında sanki önemsiz bir şeymiş gibi Haksız mıyım
Yok bende biri için yapmayı bıraktım gözğmün önü dağınık kalmasın aradığım bulunsun yeter hemen hergün misafirim oluyor ikramlık yapuyorum ama evi onlar için artık toplamıyorum bitti benden bukadar..Mesela ben sürekli evi toplamaya temizlemeye çalışıyordum baktım hiç takdir etmiyor saldım dndnjxkcldld şimdi de beraber yapalım vs diyor mecbur yaptığımda da hoşuna gidiyor, hep yapmamak lazım valla dkdkdkslslsş
İnsan buna takılıyor işte. Yapsakta olur yapmasakta olursa biz niye yapiyoruz ki. Ben tek başıma olsam yemek yapmam eşim var diye yapıyorum sabah bebek uyuyunca koştur koştur yemek yapıyorum 10 olmadan bitiyor işim. Kendim kahvaltı bile yapamıyorum. Ne demek olsa da olur olmasada olurBu yazdıklarının aynısını ben de yaşıyorumbugünkü menüm dü karnıyarık da, hergün farlı farklı yapmaya çalışıyorum bepeniyormmusun yada şu güzel oluyor diyorsanondan yapayım dedim bunu dediğim gün içli köfte yapmıştım insan eline saplık vs denmesini bekliyor gerçektrn ne halle yapıyoruz ama bana olsada oluuur olmasada olur dedi şook oldum artık kendi canım ne isterse onu yapıyorum genede farklı farklı yapmaya çalışıyorum yani makarna felanda yapmam kolay kolay enayi gibi hissettim kendimi
O sırada makarna haşlanırlen yanına nuddle kızartan ve ayfere hazır patates atan benBu yazdıklarının aynısını ben de yaşıyorumbugünkü menüm dü karnıyarık da, hergün farlı farklı yapmaya çalışıyorum bepeniyormmusun yada şu güzel oluyor diyorsanondan yapayım dedim bunu dediğim gün içli köfte yapmıştım insan eline saplık vs denmesini bekliyor gerçektrn ne halle yapıyoruz ama bana olsada oluuur olmasada olur dedi şook oldum artık kendi canım ne isterse onu yapıyorum genede farklı farklı yapmaya çalışıyorum yani makarna felanda yapmam kolay kolay enayi gibi hissettim kendimi
Ayy kesinlikle ben bazen farklı tarifler bakıyorum hep yanı şeyler olmasın diye hepsi çok zorAma pratik tarifi olanlar yazsa birbirimize destek olur du bendeki çoğu tarif meşakkatli sanki
Noddle kızartma nasıl oluyor hazırlarını yaptım da kızartma da güzel oluyor muO sırada makarna haşlanırlen yanına nuddle kızartan ve ayfere hazır patates atan ben
Bende yapmaya çalışıyorum bana sanki aile ortamini evde yemek pişen evler veriyor gibi benimde menüm taze fasulye bulgur pilavı yayla çorbası yedi bazen benim ikinci güne kalıyor yemekler aynısını yiyoruz ama genelde yapıyorum dediğiniz gibi de insan takdir bekliyor aslında ben eşimden değilde ailesi tarafından çok bekliyoum ramazanda doğum yaptım o zmn bile yemeği pişirdim sahura kalktık ama şu bı gercek ne kadar yapabilir gösterirsen kendini o kadar kucumseniyor yaptığın başarı olarak gorulmuyorBu yazdıklarının aynısını ben de yaşıyorumbugünkü menüm dü karnıyarık da, hergün farlı farklı yapmaya çalışıyorum bepeniyormmusun yada şu güzel oluyor diyorsanondan yapayım dedim bunu dediğim gün içli köfte yapmıştım insan eline saplık vs denmesini bekliyor gerçektrn ne halle yapıyoruz ama bana olsada oluuur olmasada olur dedi şook oldum artık kendi canım ne isterse onu yapıyorum genede farklı farklı yapmaya çalışıyorum yani makarna felanda yapmam kolay kolay enayi gibi hissettim kendimi
Hergün yemek yapmak, uğraşmak seçmek kolay sanıyorlar. Bebek olmasa bile zorBende yapmaya çalışıyorum bana sanki aile ortamini evde yemek pişen evler veriyor gibi benimde menüm taze fasulye bulgur pilavı yayla çorbası yedi bazen benim ikinci güne kalıyor yemekler aynısını yiyoruz ama genelde yapıyorum dediğiniz gibi de insan takdir bekliyor aslında ben eşimden değilde ailesi tarafından çok bekliyoum ramazanda doğum yaptım o zmn bile yemeği pişirdim sahura kalktık ama şu bı gercek ne kadar yapabilir gösterirsen kendini o kadar kucumseniyor yaptığın başarı olarak gorulmuyor
Kiz bende üç taneHergün yemek yapmak, uğraşmak seçmek kolay sanıyorlar. Bebek olmasa bile zor
Ne güzel cevap vermişKiz bende üç taneama böyle desem bu defa dogurmasaydin oluyor bir gün eşime kız kardeşi hangi akla hizmet 3 çocuk yaptınız dedi eşim de durur mu doğru bende anneme anne ben yeterim ne gerek var başka çocuk yapmayın dedim ama seni yaptılar dedi
Şşşş ellemeO değilde benim bebe 9 dan beri uyuyor uyandirsam mi kısa kollu bezi de dolu mihtemeln normalde 11 12 de yatardı bu gece erken gece uykusuna geçti e sim.di uyandırmadan ben uyuduğum da dengesiz vakitte uyanacak of çok zor bir seçim
Benim.kayinvalidem üst katımda biri öyle demiş.takdir etmek lazım.diye biz 3 kadınız bakıyoruz demiş halasida var bekar sanki gece onlar bakiyor.ama hayatta demez aynen zor helal.olsun diyeNe güzel cevap vermiş3 tane çocukla zaten hayatın doğal akışında devam edebilmek gerçekten benim gözümde kahramanlık ve takdir edilesi keşke herkes farkında olsa bunun.
Benimde 12 gibi uyusa 4 5 gibi uyanıyor sonra emip 8 de uayniyor bakalım bu gece nasıl olckŞşşş ellemeBenimkide öyle ama gece 2 gibi uyanır bence sonra sabah 6. Uyuyunca uyuyası geliyor bence, uyumayınca bir defa daha da uyumuyor meselâ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?