2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Benimde kanadi yani patlatinca icinden sut degilde kan gelmisti oyle rahatlamistim cok gecms olsn cnm

Biz kadınlar rüyalarımızın çok etkisinde kalıyoruz maalesef keşke bu kadar büyümeseymiş ama olan olmuş. Sonuçta lohusayız hala, umarım eşin alttan alır çok uzamaz durumunuz

Nereye gitti sen nereye gidiyon haksızsa çok saçma kendini haklı bulması...

Kiz noldu nere gidiyon konuyu kacirdim sanırım ama sakin ol keyfine bak hatasini alicaktir illaki
Ben rüya için tartışmayacaktım aslında gülerek anlattım o savunmaya vs geçince tartışmaya dönüştü valla nereye gidem bilmiyormdağa çıkacam mevbur 5 saatlik eşya alıyorum yanıma iki bebe ile bir valiz doldu ama ne olursa olsun ev berbat heryer cam kırığı ve oğlum yürüyor sürekli kahvaltıda yapmadan bırkaıp gitti adam

Benimde kanadi yani patlatinca icinden sut degilde kan gelmisti oyle rahatlamistim cok gecms olsn cnm
Çok sağol canım
Keşke yakın olsaydık ya kıyamam sana ya kafanı toplayabileceğin bir yere git bari. Çocuklu olunca evi terketmek bile saatli 5 saatlik eşya aldım diyorsun ahahah
Eşin umarım hatasını anlar

Nereye gideceksin bebelerle öfkeyle kalkan zararla oturur tabi ki bu yaptığı doğru değil ama evden gitme

5 Saatlik dedigin neresi cnm ay dur evi temizlemeye calis gitme biryere o halde 2 cocukla

Buralarda dolanıyoruz işte gidilmiyorda biyere
Farklı bir yerde olsaydın keşke. Ama sinirlendiysen bile kendini ve çocukları yoracağına boşver hiçbir şey yok gibi davran çok gül daha çok eğlen. Sinirim geçene kadar da yokmuş gibi davran, anlar hatasını kendi canını sıkma hiç

Esine helal valla, dun konusulmus ama sukusunu vermeden gecemedim

Ahahahahah. Ellerine saglik. Ama adama yuklenme ya, iyi niyetinden soylemis bence, nasil yaranacklarini bilmiyorlar Bizde de aylardir yemegi annem ya da onun annesi yapiyor, ben arada yapiyorum. Ama hicbirisi esimin alistigi gibi yapmadi, belki lezzetlidirler benimkinden, okey ama ben hep bi cesit karbonhidrat koyardim ona mesela, proteinimiz hep bol olurdu, ya da kaynanayla tarzlarimiz cok farkli, bakalim herkes gidip bana kalinca ne dicek cok merak ediyorum

İcli kofteye kul kole olunur, bir hafta koy onune makarnayi bakalim nasil anliyor degerini. Biz simartiyoruz bu erkekleri valla
Kızlar çocuklara piş piş sesi yada beyaz gürültü açıyor musunuz yatarken. Uyku boyunca açık mı kapatıyor musunuz
Ben hem beyaz gurultu hem pis pis birlikte aciyorum tum tuslara basiyorum uyusun diye. Tum gece acik kalmasin diyor osman gonulal ama bizim eski yatagimiz akilliydi ve hep vardi baselineinda bir beyaz gurultu. Cocuk ona alismis, yatak degistirince uyuyamadi. Ayni markanin beyaz gurultu makinesi vardi, onu aldim, dun gece yarim saatte bir uyanmadi cok sukur, iki saatte bir uyandi bu sayede

Hastane tipi cok farkediyor canim, benim eller serbest pompamin en az 2-3 kati cikartiyor

Bence görev biliyor artık bir hafta yapmasam midesi bulanır dışarıda yemekten ya bir de işe gitmiyorum evde çocuklayım ya galiba her yaptığıma övgü bekliyorum birileri beni onaylasın istiyorum dün dedim yapmayacağım artık misafir de ağırlamayacağım diye sonra akşam babam geldi kahve yapıyor babama, bana çay getiriyor önüme sehpa koyuyor falan ama yemezler sizde de seve seve yiyecek ne olacak, bence alışmıştır zaten hatta şuan bile sizin yemeklerinizi arıyordur

Konu nerelere gelmiş ayy komşularınla iyi vakit geçiriyodun sanki onlarla filan takıl kafan dağılsın akşam da konuşur halledersiniz inşallah

Kizlar selam, menenjit aşılarını da rota gibi kendimiz alip saglik ocağına gidip mi vurduruyoruz nasıl oluyor
Selam canim evet eczaneden alıp götürdük biz de. Soğuk zincir olduğu için çok sıcakta beklemeden götürmek lazım gerekirse buz bataryasi veriyorlarsa iyi olur bizw vermişti eczaci
Kiz nereye gidiyosun bırak o gitsin alma eve çok istiyosan djxbjdnd ya da gelsin hiç bir şey yokmuş gibi takil yüz verme ne bileyim zor olmaz mi bebişlerle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…