- 2 Ekim 2022
- 2.771
- 4.230
- 63
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #41.361
Benimde kanadi yani patlatinca icinden sut degilde kan gelmisti oyle rahatlamistim cok gecms olsn cnmÇok saçma ama bende böyle hissediyorum
Maalesef canım bu konuda hemen hemen her zorluğu yaşadımama annemde hiç böyle şeyler olmadı bir de onun sütüde boldu kardeşimi hatırlıyorum 2 bucuk yasına kadar emdi çok da şişkoydu ben bu genetiği nerden aldım bilmiyorum. 5-6 aysa daha çok var ya tükendim valla insallah geçer bir an önce
Biz kadınlar rüyalarımızın çok etkisinde kalıyoruz maalesefkeşke bu kadar büyümeseymiş ama olan olmuş. Sonuçta lohusayız hala, umarım eşin alttan alır çok uzamaz durumunuz
Bende dün gece iğne batırdım dayanamayıp kanattım ama patlamadı duruyor orda hala gördükçe de sinirim bozuluyor. Ya bu meme sıkıntılarından evde rambo gibi geziyorum. Memelerimi görmekten gına geldi
Biz kadınlar rüyalarımızın çok etkisinde kalıyoruz maalesefkeşke bu kadar büyümeseymiş ama olan olmuş. Sonuçta lohusayız hala, umarım eşin alttan alır çok uzamaz durumunuz
Nereye gitti sen nereye gidiyonhaksızsa çok saçma kendini haklı bulması...
Ben rüya için tartışmayacaktım aslında gülerek anlattım o savunmaya vs geçince tartışmaya dönüştü valla nereye gidem bilmiyormKiz noldu nere gidiyon konuyu kacirdim sanırım ama sakin ol keyfine bak hatasini alicaktir illaki
Çok sağol canımBenimde kanadi yani patlatinca icinden sut degilde kan gelmisti oyle rahatlamistim cok gecms olsn cnm
Keşke yakın olsaydık yaBen rüya için tartışmayacaktım aslında gülerek anlattım o savunmaya vs geçince tartışmaya dönüştü valla nereye gidem bilmiyormdağa çıkacam mevbur 5 saatlik eşya alıyorum yanıma iki bebe ile bir valiz doldu ama ne olursa olsun ev berbat heryer cam kırığı ve oğlum yürüyor sürekli kahvaltıda yapmadan bırkaıp gitti adam
Nereye gideceksin bebelerle öfkeyle kalkan zararla oturur tabi ki bu yaptığı doğru değil ama evden gitmeBen rüya için tartışmayacaktım aslında gülerek anlattım o savunmaya vs geçince tartışmaya dönüştü valla nereye gidem bilmiyormdağa çıkacam mevbur 5 saatlik eşya alıyorum yanıma iki bebe ile bir valiz doldu ama ne olursa olsun ev berbat heryer cam kırığı ve oğlum yürüyor sürekli kahvaltıda yapmadan bırkaıp gitti adam
Bu imkanlarla fazla uzaklaşamam zatenNereye gideceksin bebelerle öfkeyle kalkan zararla oturur tabi ki bu yaptığı doğru değil ama evden gitme
5 Saatlik dedigin neresi cnm ay dur evi temizlemeye calis gitme biryere o halde 2 cocuklaBen rüya için tartışmayacaktım aslında gülerek anlattım o savunmaya vs geçince tartışmaya dönüştü valla nereye gidem bilmiyormdağa çıkacam mevbur 5 saatlik eşya alıyorum yanıma iki bebe ile bir valiz doldu ama ne olursa olsun ev berbat heryer cam kırığı ve oğlum yürüyor sürekli kahvaltıda yapmadan bırkaıp gitti adam
Buralarda dolanıyoruz işte gidilmiyorda biyere5 Saatlik dedigin neresi cnm ay dur evi temizlemeye calis gitme biryere o halde 2 cocukla
Farklı bir yerde olsaydın keşke. Ama sinirlendiysen bile kendini ve çocukları yoracağına boşver hiçbir şey yok gibi davran çok gül daha çok eğlen. Sinirim geçene kadar da yokmuş gibi davran, anlar hatasını kendi canını sıkma hiçBuralarda dolanıyoruz işte gidilmiyorda biyere
Esine helal valla, dun konusulmus ama sukusunu vermeden gecemedimBAyramda esimin abileri sehir disindan geldi kv de kaliyorlardi hepsi. Bize oturmaya cagirdik. Ve esim dediki evden cikinca beni arayin haber verin hazirlanalim dedi. Bunlar habersiz pat diye gelmesinlermiesimde kapiyi acmadi habersiz niye geldinz asagida bekleyin hazirlaninca acariz kapiyi dedi. Yarim saat beklediler oyle actik kapiyi tabi kalabaliklardi gorumceler kayinlar eltiler kv falan.. yani rahatliklari beni artik rahatsiz ediyor gercekten bak bende smdi sinirlendim
Ahahahahah. Ellerine saglik. Ama adama yuklenme ya, iyi niyetinden soylemis bence, nasil yaranacklarini bilmiyorlarKızlar bugün eşime dedim ki ben yemek yapmayı sevmeyen biri olsam öyle biriyle evlenseydin yani sorun olur muydu ? Yok dedi dışardan söylerdik ne olacak ben sana hep diyorum kendini yorma diye.Belki de iyi niyetle dedi ama ben hergün farklı yemek yapmaya çalışan biriyim. E haliyle de takdir görmek istiyor insanmesela geçen karnıyarık pilav yaptım, sonraki gün fırın poşet inde etli türlü ve sütlü domates çorbası sonraki gün semiz otlu yoğurtlu çorba yanına tavuk kızartma dün fasulye bugünde köfte patates pilav mercimek çorba yaptım. Yarın da muhtemelen balık yapacaktım. Ama öyle söyleyince e ben boşuna uğraşıyotum dedim. İyi niyetli olabilir düşüncesi de doğru olabilir ama insan der ki ne güzel her gün çeşit çeşit ev yemekleri yiyorum. Keza iş arkadaşları gelmişti foto paylaşacağım nasıl ağırladığımı. Şimdi diyorum ki yemek yapmayavapım dışardan söylesin pazar günü yine arkadaşları gelecek aynı minvalde masa hazırlayacaktım yapmayayım yapmayınca nasıl oluyormuş görsün bunca işin arasında sanki önemsiz bir şeymiş gibi Haksız mıyım
İcli kofteye kul kole olunur, bir hafta koy onune makarnayi bakalim nasil anliyor degerini. Biz simartiyoruz bu erkekleri vallaBu yazdıklarının aynısını ben de yaşıyorumbugünkü menüm dü karnıyarık da, hergün farlı farklı yapmaya çalışıyorum bepeniyormmusun yada şu güzel oluyor diyorsanondan yapayım dedim bunu dediğim gün içli köfte yapmıştım insan eline saplık vs denmesini bekliyor gerçektrn ne halle yapıyoruz ama bana olsada oluuur olmasada olur dedi şook oldum artık kendi canım ne isterse onu yapıyorum genede farklı farklı yapmaya çalışıyorum yani makarna felanda yapmam kolay kolay enayi gibi hissettim kendimi
Ben hem beyaz gurultu hem pis pis birlikte aciyorumKızlar çocuklara piş piş sesi yada beyaz gürültü açıyor musunuz yatarken. Uyku boyunca açık mı kapatıyor musunuz
Hastane tipi cok farkediyor canim, benim eller serbest pompamin en az 2-3 kati cikartiyorHastane tipi sağım makinesi kiralasam fayda eder mi? Burcı diye bir fenomen yeni kahve çıkarmış ondan da söyledim. Bestlakta devam. Artması lazım en azından mamaya destek versem iyi olur. Sütüm çok iyiydi ama emmediği için bitti artık. Bir yol bulmam lazım. En azından 6 ayı tamamlamam lazım. İnstagram da görüyorum 1 yıl yada 7-8 ay ara vermiş emzirmemiş şimdi sağarak tekrar süt getirdi. E ben ilk günden beri sağıyorum neden bitti sütüm
Bence görev biliyor artıkAhahahahah. Ellerine saglik. Ama adama yuklenme ya, iyi niyetinden soylemis bence, nasil yaranacklarini bilmiyorlarBizde de aylardir yemegi annem ya da onun annesi yapiyor, ben arada yapiyorum. Ama hicbirisi esimin alistigi gibi yapmadi, belki lezzetlidirler benimkinden, okey ama ben hep bi cesit karbonhidrat koyardim ona mesela, proteinimiz hep bol olurdu, ya da kaynanayla tarzlarimiz cok farkli, bakalim herkes gidip bana kalinca ne dicek cok merak ediyorum
Onu da deneyeceğim ne bileyim olmasa bile vicdanım rahat etsin en azındanHastane tipi cok farkediyor canim, benim eller serbest pompamin en az 2-3 kati cikartiyor
Dene bence de, ben de bugun hastane tipi pompami iade edecegim duygusalim birazOnu da deneyeceğim ne bileyim olmasa bile vicdanım rahat etsin en azından
Konu nerelere gelmiş ayy komşularınla iyi vakit geçiriyodun sanki onlarla filan takıl kafan dağılsın akşam da konuşur halledersiniz inşallahSabah biraz dalmışım daha önce eşimle tartıştığımız konuyla ilgili rüya gördüm, rüyamda garezime yapıyordu, uyandım çok etkilenmişim o konuyu tekrar açtım tekrar kendini haklı bulunca biz tekrar tartıştık heryer cam kırığı oldu ve gitti bende birazdan çıkacağım bakalım kimin inadı kiminkini geçecek
Selam canim evet eczaneden alıp götürdük biz de. Soğuk zincir olduğu için çok sıcakta beklemeden götürmek lazım gerekirse buz bataryasi veriyorlarsa iyi olur bizw vermişti eczaciKizlar selam, menenjit aşılarını da rota gibi kendimiz alip saglik ocağına gidip mi vurduruyoruz nasıl oluyor
Kiz nereye gidiyosun bırak o gitsin alma eve çok istiyosan djxbjdnd ya da gelsin hiç bir şey yokmuş gibi takil yüz verme ne bileyim zor olmaz mi bebişlerle yaBen rüya için tartışmayacaktım aslında gülerek anlattım o savunmaya vs geçince tartışmaya dönüştü valla nereye gidem bilmiyormdağa çıkacam mevbur 5 saatlik eşya alıyorum yanıma iki bebe ile bir valiz doldu ama ne olursa olsun ev berbat heryer cam kırığı ve oğlum yürüyor sürekli kahvaltıda yapmadan bırkaıp gitti adam
Peki iadeden sonra normal pompa yla mı devam edeceksiniz? Bir de emiyor mu aynı zamanda benimki hiç emmiyor sadece sağıyorum daDene bence de, ben de bugun hastane tipi pompami iade edecegim duygusalim biraz
Meme reddi olabilir maalesefKızlar bebem emerken ağlıyo gezdirerek biraz emiyor ama sürekli çıkarıyor, emzik verince susuyor. Aç olsa susmaz herhalde dimş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?