2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar sadece sağarak süt veren var mı ? Benim sütüm çok azaldı. Günlük 80 ml ancak çıkıyor. İlk zamanlar dolaba süt atmıştım onlardan veriyorum şimdi. Yakında onlar bitecek mamaya başlayacağım. Nasıl artıracağım bu sütü ben var mı bir yolu ya

Çok sağol canım. Bebeğim memede duruyor ama doğru düzgün emmiyor. Sağım yapıyorum ama son günlerde dışarı çok çıktım aksattım herhalde ondan tekrarladı gerçekten korkunç bir acı yaşayan bilir. Çok teşekkürler

Hastane tipi sağım makinesi kiralasam fayda eder mi? Burcı diye bir fenomen yeni kahve çıkarmış ondan da söyledim. Bestlakta devam. Artması lazım en azından mamaya destek versem iyi olur. Sütüm çok iyiydi ama emmediği için bitti artık. Bir yol bulmam lazım. En azından 6 ayı tamamlamam lazım. İnstagram da görüyorum 1 yıl yada 7-8 ay ara vermiş emzirmemiş şimdi sağarak tekrar süt getirdi. E ben ilk günden beri sağıyorum neden bitti sütüm

Uyumuyor bari tumy time yapalim dedim. Ama baslamasiyla bitmesi bir oldu
Pes etme saat başı ara ara koy tekrar jdbxbdbdbd bu bebeler inatsa biz daha inat olmaliyiz
Geçmiş olsun canım süt kabarcığı ney süt incisi mi yoksa tıkanıklık oluyor icerdeki damar gibi dolununca vs acıyor öyle bir şey mi
Tutabildiğin kadar tutmaya çalış devamlı. Bir iki dakikada ağlıyordu benimki de. Her gün yaptırıyorum. Bugün tam 8 dakika emzirme yastığının üstünde durdu.
Azimli minik fare öyle böyle öğrenecekler zaten daha da artar merak etme

Ben hastane tipi kiraladım şuan onu kullanıyorum. Çift pompalı olması çok iyi zamandan tasarruf ediyorum. Ama süt konusunda ekstrası oldu mu dersen bence olmadı. Bende doğumdan beri süt arttırmaya calısıyorum her gece power pumping yapıyorum. Eskisinden daha iyi ama maalesef hala az sütüm. Her emzirme sonrası mutlaka mama veriyorum. Tüm gün sağımlarımdan günde maksimum 2 öğünü karşılayabiliyorum.
Bir tane pompa gördüm çift başlıklı o da hastane tipiyle aynı etkide diyorlar. Her ay buna kira vereceğime onu almayı düşünüyorum. Sende bir araştır istersen.
#reklam değil

Valla bence aynı şey kuzum. Meme ucunda beyaz bir tıkanıklık oluyor ama küçücük bir şey insanın canını nasıl bu kadar yakar anlayamıyorum. Allah kimseye yaşatmasın

Çok teşekkür ederim, cidden artık canım sıkılmaya başladı yani günde 1 litre süt sağarken şimdi 80 çıkmıyor. Doktora sordum sağarken azalmaz diyor e niye azalıyor bu süt.

Ben sağarak veriyordum 2 gündür sağmadım iyice azaldı 20 ml çıkıyordu artık. Her şeyi de denedim hiçbir şekilde artmadı. Mamayla devam.

Çok teşekkür ederim, cidden artık canım sıkılmaya başladı yani günde 1 litre süt sağarken şimdi 80 çıkmıyor. Doktora sordum sağarken azalmaz diyor e niye azalıyor bu süt.
Genelde daha önce sütü olanların geri geliyor bence çok takmamaya çalış. Biz kafamıza çok takıyoruz ondan böyle oluyor benim doktorum sağarak azalacağını söyledi çünkü bu hormonel birşey makinada çalışmıyor hormonlar.
Süt hakkında doktorlarda birşey bilmiyor bence çünkü hepsi farklı konusuyor. Lacmix diye bir multivitamin var onu da bir arastır istersen

Benim de daha önce vardı sütüm ama yok bitti ya. Teşekkür ederim canım söylediklerine bakayım belki fayda eder

Evet aklıma geldikçe aklımdan atmaya çalışıyorum yoksa üzülcem yani. Elimizden olmayan şeyler için üzülmemek lazım da işte insanın kendine söz geçirmesi biraz zor oluyor
İlk zamanlar diyordum nasip meselesi ve mama alımına da karşı değilim ama böyle yolun sonuna geldiğimi fark edince insan söz geçiremiyormuş kendine. Sanki çocuğun bir şey almak istiyor da alamıyorsun yetişemiyorsun yetemiyorsun, çocuğun diğerlerinden geri kalıyor gibi bir his

Mastit gibi süt kabarcığı da da aynı yöntem işe yarıyor sıcak uygulama masaj boşaltma arkasına ağrı varsa birde soğuk uygulama yaklaşık 5-6. Ay gibi bişeyin kalmaz vücut süte alışıyor çook biriktirmediğin sürece tekrar etmez bence bu genetik bişey herkesde olmuyor sende benim gibi talihsiz olanlardan mışsın

Sabah biraz dalmışım daha önce eşimle tartıştığımız konuyla ilgili rüya gördüm, rüyamda garezime yapıyordu, uyandım çok etkilenmişim o konuyu tekrar açtım tekrar kendini haklı bulunca biz tekrar tartıştık heryer cam kırığı oldu ve gitti bende birazdan çıkacağım bakalım kimin inadı kiminkini geçecek

BEnde 2 defa oldu gercekten kucuk ama acisi buyuk ben temiz bir igneyle patlattim sıktım. Tabi asla tavsiye edilen bir yöntem degil ama ben öyle yapmstim

Nereye gitti sen nereye gidiyon haksızsa çok saçma kendini haklı bulması...

Kiz noldu nere gidiyon konuyu kacirdim sanırım ama sakin ol keyfine bak hatasini alicaktir illaki

Çok saçma ama bende böyle hissediyorum
Maalesef canım bu konuda hemen hemen her zorluğu yaşadım ama annemde hiç böyle şeyler olmadı bir de onun sütüde boldu kardeşimi hatırlıyorum 2 bucuk yasına kadar emdi çok da şişkoydu ben bu genetiği nerden aldım bilmiyorum. 5-6 aysa daha çok var ya tükendim valla insallah geçer bir an önce
Biz kadınlar rüyalarımızın çok etkisinde kalıyoruz maalesef keşke bu kadar büyümeseymiş ama olan olmuş. Sonuçta lohusayız hala, umarım eşin alttan alır çok uzamaz durumunuz
BEnde 2 defa oldu gercekten kucuk ama acisi buyuk ben temiz bir igneyle patlattim sıktım. Tabi asla tavsiye edilen bir yöntem degil ama ben öyle yapmstim
Bende dün gece iğne batırdım dayanamayıp kanattım ama patlamadı duruyor orda hala gördükçe de sinirim bozuluyor. Ya bu meme sıkıntılarından evde rambo gibi geziyorum. Memelerimi görmekten gına geldi

Kizlar selam, menenjit aşılarını da rota gibi kendimiz alip saglik ocağına gidip mi vurduruyoruz nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…