- 2 Ekim 2022
- 2.771
- 4.230
- 63
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #41.341
Darisi benimkine insallah cnmTutabildiğin kadar tutmaya çalış devamlı. Bir iki dakikada ağlıyordu benimki de. Her gün yaptırıyorum. Bugün tam 8 dakika emzirme yastığının üstünde durdu.
Çok sağol canım. Bebeğim memede duruyor ama doğru düzgün emmiyor. Sağım yapıyorum ama son günlerde dışarı çok çıktım aksattım herhalde ondan tekrarladıCanım ,bende de oldu birkaç kez .İnanılmaz ağrı yapıyor çok iyi anlıyorum .Meme tam bosalmayınca oluyor maalesef.Tam olarak boşaltmalı bebişi koltuk altından emzirmelisin .Çanta pozisyonu mu ne deniyordu adına .Masaj ve duş da iyi gelir
Hastane tipi sağım makinesi kiralasam fayda eder mi? Burcı diye bir fenomen yeni kahve çıkarmış ondan da söyledim. Bestlakta devam. Artması lazım en azından mamaya destek versem iyi olur. Sütüm çok iyiydi ama emmediği için bitti artık. Bir yol bulmam lazım. En azından 6 ayı tamamlamam lazım. İnstagram da görüyorum 1 yıl yada 7-8 ay ara vermiş emzirmemiş şimdi sağarak tekrar süt getirdi. E ben ilk günden beri sağıyorum neden bitti sütümKızlar sadece sağarak süt veren var mı ? Benim sütüm çok azaldı. Günlük 80 ml ancak çıkıyor. İlk zamanlar dolaba süt atmıştım onlardan veriyorum şimdi. Yakında onlar bitecek mamaya başlayacağım. Nasıl artıracağım bu sütü ben var mı bir yolu ya
Pes etme saat başı ara ara koy tekrar jdbxbdbdbd bu bebeler inatsa biz daha inat olmaliyizUyumuyor bari tumy time yapalim dedim. Ama baslamasiyla bitmesi bir oldu
Geçmiş olsun canımBugün bende sabah 7 ye kadar uyuyamadım, çok kötüyüm vallasüt kabarcığı oldu yine acısı uyutmadı beni. Neden oluyor, ne zamana kadar olacak gerçekten tükendim artık. Bebeğimi kucağımda tutmaya bile zorlanıyorum.
İnşallah gruptan kimseye olmuyordur ama buna çare bulan, bilen var mı? Valla kurtulursam dualarımla cennetlik olur bunu çözen
Azimli minik fareTutabildiğin kadar tutmaya çalış devamlı. Bir iki dakikada ağlıyordu benimki de. Her gün yaptırıyorum. Bugün tam 8 dakika emzirme yastığının üstünde durdu.
Ben hastane tipi kiraladım şuan onu kullanıyorum. Çift pompalı olması çok iyi zamandan tasarruf ediyorum. Ama süt konusunda ekstrası oldu mu dersen bence olmadı. Bende doğumdan beri süt arttırmaya calısıyorum her gece power pumping yapıyorum. Eskisinden daha iyi ama maalesef hala az sütüm. Her emzirme sonrası mutlaka mama veriyorum. Tüm gün sağımlarımdan günde maksimum 2 öğünü karşılayabiliyorum.Hastane tipi sağım makinesi kiralasam fayda eder mi? Burcı diye bir fenomen yeni kahve çıkarmış ondan da söyledim. Bestlakta devam. Artması lazım en azından mamaya destek versem iyi olur. Sütüm çok iyiydi ama emmediği için bitti artık. Bir yol bulmam lazım. En azından 6 ayı tamamlamam lazım. İnstagram da görüyorum 1 yıl yada 7-8 ay ara vermiş emzirmemiş şimdi sağarak tekrar süt getirdi. E ben ilk günden beri sağıyorum neden bitti sütüm
Valla bence aynı şey kuzum. Meme ucunda beyaz bir tıkanıklık oluyor ama küçücük bir şey insanın canını nasıl bu kadar yakar anlayamıyorum. Allah kimseye yaşatmasınPes etme saat başı ara ara koy tekrar jdbxbdbdbd bu bebeler inatsa biz daha inat olmaliyiz
Geçmiş olsun canımsüt kabarcığı ney süt incisi mi yoksa tıkanıklık oluyor icerdeki damar gibi dolununca vs acıyor öyle bir şey mi
Azimli minik fareöyle böyle öğrenecekler zaten daha da artar merak etme
Çok teşekkür ederim, cidden artık canım sıkılmaya başladı yani günde 1 litre süt sağarken şimdi 80 çıkmıyor. Doktora sordum sağarken azalmaz diyor e niye azalıyor bu süt.Ben hastane tipi kiraladım şuan onu kullanıyorum. Çift pompalı olması çok iyi zamandan tasarruf ediyorum. Ama süt konusunda ekstrası oldu mu dersen bence olmadı. Bende doğumdan beri süt arttırmaya calısıyorum her gece power pumping yapıyorum. Eskisinden daha iyi ama maalesef hala az sütüm. Her emzirme sonrası mutlaka mama veriyorum. Tüm gün sağımlarımdan günde maksimum 2 öğünü karşılayabiliyorum.
Bir tane pompa gördüm çift başlıklı o da hastane tipiyle aynı etkide diyorlar. Her ay buna kira vereceğime onu almayı düşünüyorum. Sende bir araştır istersen.
#reklam değil
Spectra 9s Çift Göğüs 2in1 Elektronik Süt Pompası (USB VE PİLLİ İLE KULLANIM) 7456 - Fiyatı, Yorumları
Spectra 9s Çift Göğüs 2in1 Elektronik Süt Pompası (USB VE PİLLİ İLE KULLANIM) 7456 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Valla bence aynı şey kuzum. Meme ucunda beyaz bir tıkanıklık oluyor ama küçücük bir şey insanın canını nasıl bu kadar yakar anlayamıyorum. Allah kimseye yaşatmasın
Ben sağarak veriyordum 2 gündür sağmadım iyice azaldı 20 ml çıkıyordu artık. Her şeyi de denedim hiçbir şekilde artmadı. Mamayla devam.Kızlar sadece sağarak süt veren var mı ? Benim sütüm çok azaldı. Günlük 80 ml ancak çıkıyor. İlk zamanlar dolaba süt atmıştım onlardan veriyorum şimdi. Yakında onlar bitecek mamaya başlayacağım. Nasıl artıracağım bu sütü ben var mı bir yolu ya
Genelde daha önce sütü olanların geri geliyor bence çok takmamaya çalış. Biz kafamıza çok takıyoruz ondan böyle oluyorÇok teşekkür ederim, cidden artık canım sıkılmaya başladı yani günde 1 litre süt sağarken şimdi 80 çıkmıyor. Doktora sordum sağarken azalmaz diyor e niye azalıyor bu süt.
Takmamaya çalışıyorum ama insan gerçekten üzülüyor elden bir şey de gelmiyorBen sağarak veriyordum 2 gündür sağmadım iyice azaldı 20 ml çıkıyordu artık. Her şeyi de denedim hiçbir şekilde artmadı. Mamayla devam.
Benim de daha önce vardı sütüm ama yok bitti ya. Teşekkür ederim canım söylediklerine bakayım belki fayda ederGenelde daha önce sütü olanların geri geliyor bence çok takmamaya çalış. Biz kafamıza çok takıyoruz ondan böyle oluyorbenim doktorum sağarak azalacağını söyledi çünkü bu hormonel birşey makinada çalışmıyor hormonlar.
Süt hakkında doktorlarda birşey bilmiyor bence çünkü hepsi farklı konusuyor. Lacmix diye bir multivitamin var onu da bir arastır istersen
Evet aklıma geldikçe aklımdan atmaya çalışıyorum yoksa üzülcem yani. Elimizden olmayan şeyler için üzülmemek lazım da işte insanın kendine söz geçirmesi biraz zor oluyorTakmamaya çalışıyorum ama insan gerçekten üzülüyor elden bir şey de gelmiyor
İlk zamanlar diyordum nasip meselesi ve mama alımına da karşı değilim ama böyle yolun sonuna geldiğimi fark edince insan söz geçiremiyormuş kendine. Sanki çocuğun bir şey almak istiyor da alamıyorsun yetişemiyorsun yetemiyorsun, çocuğun diğerlerinden geri kalıyor gibi bir hisEvet aklıma geldikçe aklımdan atmaya çalışıyorum yoksa üzülcem yani. Elimizden olmayan şeyler için üzülmemek lazım da işte insanın kendine söz geçirmesi biraz zor oluyor
Bugün bende sabah 7 ye kadar uyuyamadım, çok kötüyüm vallasüt kabarcığı oldu yine acısı uyutmadı beni. Neden oluyor, ne zamana kadar olacak gerçekten tükendim artık. Bebeğimi kucağımda tutmaya bile zorlanıyorum.
İnşallah gruptan kimseye olmuyordur ama buna çare bulan, bilen var mı? Valla kurtulursam dualarımla cennetlik olur bunu çözen
Mastit gibi süt kabarcığı da da aynı yöntem işe yarıyor sıcak uygulama masaj boşaltma arkasına ağrı varsa birde soğuk uygulama yaklaşık 5-6. Ay gibi bişeyin kalmaz vücut süte alışıyor çook biriktirmediğin sürece tekrar etmez bence bu genetik bişey herkesde olmuyor sende benim gibi talihsiz olanlardan mışsınCanım ,bende de oldu birkaç kez .İnanılmaz ağrı yapıyor çok iyi anlıyorum .Meme tam bosalmayınca oluyor maalesef.Tam olarak boşaltmalı bebişi koltuk altından emzirmelisin .Çanta pozisyonu mu ne deniyordu adına .Masaj ve duş da iyi gelir
BEnde 2 defa oldu gercekten kucuk ama acisi buyukBugün bende sabah 7 ye kadar uyuyamadım, çok kötüyüm vallasüt kabarcığı oldu yine acısı uyutmadı beni. Neden oluyor, ne zamana kadar olacak gerçekten tükendim artık. Bebeğimi kucağımda tutmaya bile zorlanıyorum.
Nereye gitti sen nereye gidiyonSabah biraz dalmışım daha önce eşimle tartıştığımız konuyla ilgili rüya gördüm, rüyamda garezime yapıyordu, uyandım çok etkilenmişim o konuyu tekrar açtım tekrar kendini haklı bulunca biz tekrar tartıştık heryer cam kırığı oldu ve gitti bende birazdan çıkacağım bakalım kimin inadı kiminkini geçecek
Kiz noldu nere gidiyon konuyu kacirdim sanırım ama sakin ol keyfine bak hatasini alicaktir illakiSabah biraz dalmışım daha önce eşimle tartıştığımız konuyla ilgili rüya gördüm, rüyamda garezime yapıyordu, uyandım çok etkilenmişim o konuyu tekrar açtım tekrar kendini haklı bulunca biz tekrar tartıştık heryer cam kırığı oldu ve gitti bende birazdan çıkacağım bakalım kimin inadı kiminkini geçecek
Çok saçma ama bende böyle hissediyorumİlk zamanlar diyordum nasip meselesi ve mama alımına da karşı değilim ama böyle yolun sonuna geldiğimi fark edince insan söz geçiremiyormuş kendine. Sanki çocuğun bir şey almak istiyor da alamıyorsun yetişemiyorsun yetemiyorsun, çocuğun diğerlerinden geri kalıyor gibi bir his
Maalesef canım bu konuda hemen hemen her zorluğu yaşadımMastit gibi süt kabarcığı da da aynı yöntem işe yarıyor sıcak uygulama masaj boşaltma arkasına ağrı varsa birde soğuk uygulama yaklaşık 5-6. Ay gibi bişeyin kalmaz vücut süte alışıyor çook biriktirmediğin sürece tekrar etmez bence bu genetik bişey herkesde olmuyor sende benim gibi talihsiz olanlardan mışsın
Biz kadınlar rüyalarımızın çok etkisinde kalıyoruz maalesefSabah biraz dalmışım daha önce eşimle tartıştığımız konuyla ilgili rüya gördüm, rüyamda garezime yapıyordu, uyandım çok etkilenmişim o konuyu tekrar açtım tekrar kendini haklı bulunca biz tekrar tartıştık heryer cam kırığı oldu ve gitti bende birazdan çıkacağım bakalım kimin inadı kiminkini geçecek
Bende dün gece iğne batırdım dayanamayıp kanattım ama patlamadı duruyor orda hala gördükçe de sinirim bozuluyor. Ya bu meme sıkıntılarından evde rambo gibi geziyorum. Memelerimi görmekten gına geldiBEnde 2 defa oldu gercekten kucuk ama acisi buyukben temiz bir igneyle patlattim sıktım. Tabi asla tavsiye edilen bir yöntem degil ama ben öyle yapmstim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?