2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ellerine sağlık
Valla bende özendim bugün fırında patates oturtma, sebzeli bulgur ve mercimek çorbası yaptım ama bu sıcakta yaptığıma pişmanım ahshsh
Valla maşallah kızlar ben bugün yeöek yapmadım çiğköfte söyledim dünden de çorba vardı

Maşallah arkadaşımıza Afiyet olsuuun ay yemeksiz ev düşünemiyorum ben yemek yemeye bayılıyorum zayıf olduğuma bakmayın

Allah yardımcınız olsun özellikle Delallll özellikle senin sıcağı hiç sevemiyoruö ve biz halen yorgan örtüyoruz geceleri hava çok güzel şuan
Ben yazı ve sıcağı çok seviyorum aslında ama bazen bunaltıyor tabi Delallll in oralarda sıcak korkunç gerçekten

Maşallah arkadaşımıza Afiyet olsuuun ay yemeksiz ev düşünemiyorum ben yemek yemeye bayılıyorum zayıf olduğuma bakmayın
Canımm sagolhadı eve gıt sende olur bazen boyle seyler guzel canını sıkna.bende asırı severım yemeyı ama ıste oglan durmuyor

Allah yardımcınız olsun özellikle Delallll özellikle senin sıcağı hiç sevemiyoruö ve biz halen yorgan örtüyoruz geceleri hava çok güzel şuan
Burada ayı öldüren sıcakları başladi malesef benim yillardir hayalim yaz kis serin bir yerde yasamak. Eşime diyorum memleketine gidelim orda yasayalim. Oda cok soguk sevmiyor deli

Herbokologlardan nefretttttt aç değil susun artık aynisi sjndjejdjdn aşırı hızlı emiyor genel olarak o yüzden çok da kusuyor bu bebeler rayina girene kadar biz raydan çıkacaz herhalde
Kızlar bebeğiniz nasıl uyuyor ben ayakta sallıyorum anca öyle ne yapabilirim önerileriniz var mı sallamak istemiyorum
Ben kucağıma yatiriyorum emziği veriyorum tam uykusunu yakaladiysam kendi kendine gözleri kayiyor, ucundan yakalayacak gibiyse de kaşlarını falan üstünü okşuyorum hafif hafif yine gözler gidiyor, krize girdiyse ve uykuya gecemiyorsa sakinlesin diye sırtını ovaliyorum biraz sallıyorum hafif ama sallamayi vs kesmeyince dalmiyor yani bu destekten çok köstek oluyor en son yine bayılıyor bu ara tam gözleri kapanmadan yatırmayı deniyorum genel olarak başarılı ama bu düzen kalıcı değil farkındayım 4-5-6 aylarında bozulma ihtimali yüzde 99 ama olsun sjxbdjcnfk
Düzensiz onun saatleri belli bir düzeni yok ama her kavgada haklı olan benim niyeyse kadınlıktan gelen bişey mi yoksa gerçekten hklı mıyım bilmiyorum
Mevzuyu bilmiyorum ama bence haklisindir boşver jsbsjwjdihs
Eline sağlık ndbxjsjsk
Ellerine sağlık
Valla bende özendim bugün fırında patates oturtma, sebzeli bulgur ve mercimek çorbası yaptım ama bu sıcakta yaptığıma pişmanım ahshsh
Bursa yaniyooooo jxbxjdnd geberdim ... Yeni yeni tam çıkılacak saat ama bebişin uyku saati :')

ben de yemek yapmadım balık aldık ozdilekten kılçığı alınmış jshxjdjsjx onu kizarticam yeto

Ahh ahh kizlar hic sormayin nefes aldirmiyor insana. Ekimde bile yazı yasıyoruz burda
Ay evet oralar öyle malesef ya benim düğün 30 ekimdi kasımın ilk haftasi da antalyadaydik sıcaktı yani güzel oluyor kısa girmeye yakın ama yazın ayı boğan dediginiz sıcakta bayilirim herhalde hiç alışık değilim kaç dereceyi görüyor şuan mersin

Ya benim minnoşumda alıştı hergün çıkmaya. Bugün ben mutfaktan çıkamadığım için dışarı çıkaramadım. Bir sürü mızıklandı resmen sokak istedi babası çıkardı şimdi ben çıkamadım bizim uyku saatimiz 00:30 daha çok var gecelere akabilir serseri kız

Aynen o yönden şanslı mısınız bilmiyorum ama bebiş de sizi ortamlardan alıkoymak istememis belli nsbdhsjdjdjdj çıkarın valla her yeri izliyor artık önceden görmüyordu ama şuan her şeyi herkesi izliyor evde bunalinca da çıkarıyorum durmuyorsa ama artık çok sıcak akşam anca cikarabilirim işte uykudan önce

Evet ya herşey ilgisini çekiyor gözümüzün önünde her gün biraz biraz büyüyorlar. Özleyeceğiz bu şapşik hallerini

BU aralar 32 33 derecelerde ve bize biraz serin geliyor dusun artik ama.temmuz agustos eylul feci sıcak klimasız asla duramazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…