2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Nazar oldu hep ipek kuşa 😀😀😍😍
Bilemiyorum benim hatam olabilir birazcik jdbdbddje memem kopacak korkusuyla ikinci memeyi de emmek isteyince verdim normalde vermiyorum çünkü "doydum ben yeter" demeyi bilmiyo eşşek sıpası öyle olunca çok emmiş oldu ondan kustu yüksek ihtimalle baya da kustu demekki ikinci meme direkt fazla geldi dkdndjjdjd
Yok daha aşı maşı da olmadık 🥹🥹
Haydaooo gecmedi bu atak haftalari ya :( umarım geçer hemen 🥹
Alışkanlık kazandırdılar bize uyanmasalarda belli saatlerde biz kalkıyoruz 🫨😂
Ben gece çok uyumadim ya 1 den sonra yattım ve algilarim çok açıktı anlamsız şekilde....

Kızlaaar hangi mamayı kullanıyorsunuz? Doktor tadı anne sütğne en yakın sma dedi. Aptamil tadını da seviyorlarmış ama. Bir tanıdığım da bebelac gold önerdi kafalar karışık 😕😀 az önce hazır aptamil aldım içti gibi sanki

Kızlaaar hangi mamayı kullanıyorsunuz? Doktor tadı anne sütğne en yakın sma dedi. Aptamil tadını da seviyorlarmış ama. Bir tanıdığım da bebelac gold önerdi kafalar karışık 😕😀 az önce hazır aptamil aldım içti gibi sanki
Ben hipp kullanıyorum genelde ama sma da aldım onu da içiyor

Ben hipp kullanıyorum genelde ama sma da aldım onu da içiyor
Hip tadı biraz acıymış galiba ve palm yağı var dediler. Gerçi doktor yok hepsi hemen hemen aynı dedi de. Siz memnunsunuz ikisimden de değil mi ? Evde aptamil var doğumda almıştım hiç kullanmadım daha onunla başlasam mı yoksa vermesem başka mı alsam

Hip tadı biraz acıymış galiba ve palm yağı var dediler. Gerçi doktor yok hepsi hemen hemen aynı dedi de. Siz memnunsunuz ikisimden de değil mi ? Evde aptamil var doğumda almıştım hiç kullanmadım daha onunla başlasam mı yoksa vermesem başka mı alsam
En çok hipp kullandım ben canım ve memnundum deneme amaçlu sma aldım ondan da memnunum. Varsa başla bence aptamil de çok kullanılıyıe ve her bebek farklı

Quinnn Quinnn canım bestiron mu aldın sen de demir olarak?
Evet canım ama başlamadım daha
Hhajah bende sen zannediodum 😀😀

Yalnız değilsin 😁
Eheheh 😂😂😂 mutlu oldum tek cahil olmadığıma 😂😂😂
Aptamil kullanma canım, şeker oranı yüksek o yüzden bebeler çok seviyor, tadını içinde ağır metaller var benim bildiğim, onu vermektense Palm yağı vermeyi tercih ederim.. hipp combitoik kullanıyorum ve Palm yağı yok diye biliyorum.

Back
X