2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar bu arafa bugüb menenjit b olduk gitmişken su verme konusunu sordum. Ek gıdaya başlayınca ya da mama veriyosan ver dedi. Mama suyunu fazla koyabilirsin ama sade suya alıştırsan daha güzel olur suyun tadını çok sevmiyolar, mamadan sonra 10-20ml su ver dedi bana

Yarabbi Şükür 😂😂 iyi bari en azından öyle bir ihtimal yok kafan rahat eder daha önlemini alarak hareket edersin canim. Ben de gitsem kesin smear diyecekler belli ki ben de gerginim acıtan bir şey mi napiyolar bir arastirayim gitmeden bari xjxbbdbd bir de korunma hapı dedin doğum kontrol hapı mi ? Emzirirken kullaniliyo muymuş
Evet canım verdiği hap için bu sadece süt emzirenş korur başkasını korumaz diyerek verdi .3 ay kullan gel dedi ben başlamadım direk kocayı yataktan attım 🤣🤣 smear testi rahim ağzından parça alma işi diye biliyorum valla içeri girdiğimde önceki hastanın kanı falan yerdeydi psikolim bozuldu hiç uğraşmak istemedim

Yarabbi Şükür 😂😂 iyi bari en azından öyle bir ihtimal yok kafan rahat eder daha önlemini alarak hareket edersin canim. Ben de gitsem kesin smear diyecekler belli ki ben de gerginim acıtan bir şey mi napiyolar bir arastirayim gitmeden bari xjxbbdbd bir de korunma hapı dedin doğum kontrol hapı mi ? Emzirirken kullaniliyo muymuş
Evet canım verdiği hap için bu sadece süt emzirenş korur başkasını korumaz diyerek verdi .3 ay kullan gel dedi ben başlamadım direk kocayı yataktan attım 🤣🤣 smear testi rahim ağzından parça alma işi diye biliyorum valla içeri girdiğimde önceki hastanın kanı falan yerdeydi psikolim bozuldu hiç uğraşmak istemedim
Kızlaaar hangi mamayı kullanıyorsunuz? Doktor tadı anne sütğne en yakın sma dedi. Aptamil tadını da seviyorlarmış ama. Bir tanıdığım da bebelac gold önerdi kafalar karışık 😕😀 az önce hazır aptamil aldım içti gibi sanki
Ben sma kullanıyorum başta içmedi ama sürekli anne sütü aldığı için içmedi 2 haftaya yakın içiyor yavaş yavaş 60 cc civarı

Evet canım ama başlamadım daha

Eheheh 😂😂😂 mutlu oldum tek cahil olmadığıma 😂😂😂

Aptamil kullanma canım, şeker oranı yüksek o yüzden bebeler çok seviyor, tadını içinde ağır metaller var benim bildiğim, onu vermektense Palm yağı vermeyi tercih ederim.. hipp combitoik kullanıyorum ve Palm yağı yok diye biliyorum.
Aptamili vermeyeyim o zaman. Ben de şekerli diye duydum ama evde öyle durunca atayım madem onu

Ben sma kullanıyorum başta içmedi ama sürekli anne sütü aldığı için içmedi 2 haftaya yakın içiyor yavaş yavaş 60 cc civarı
Oysa anne sütü tadına en yakın olan sma imiş

Ya kızlar doğumdan sonra sizde hasta oldunuz mı böyle vücut yenilemesi olayı gibi her organınıza zaman zaman bişeyler oluyor mu . Bi gün göz bi gün boğaz bi gün mide bi gün ciğer gibi . Ben bi türlü toparlayamıyorum herhalde yenilenme olayı var bende

Evet canım ama başlamadım daha

Eheheh 😂😂😂 mutlu oldum tek cahil olmadığıma 😂😂😂

Aptamil kullanma canım, şeker oranı yüksek o yüzden bebeler çok seviyor, tadını içinde ağır metaller var benim bildiğim, onu vermektense Palm yağı vermeyi tercih ederim.. hipp combitoik kullanıyorum ve Palm yağı yok diye biliyorum.
Kesinlikle sana katılıyırum en sooon kullanacağın mama ne deseler aptamil derim benim ilk bebeğimde resmen bağımlılık yapmıştı vermezsem krize giriyordu bir fırt çekmeden sakinleşmezdi içinde şeker varmış meğerse ve başkalarındada bağımlılık yaptığını duymuştum sütüm yok zannediyordum aptamil yüzüne , hipp combotiğe geçmiştim hemen araştırıp en temiz o geldi bana içerik olarak şekerde yok diye biliyorum ilk 3 sene bebeklere şeker vermememiz gerekiyor bağışıklık sistemlerinin şekillenmesi için ve bu yaşlarda şeker ile tanışan bebeklerin ilerleyen zamanlarda daha fazla hastalandıkları görülmüş dikkat etmek lazım

Ya kızlar doğumdan sonra sizde hasta oldunuz mı böyle vücut yenilemesi olayı gibi her organınıza zaman zaman bişeyler oluyor mu . Bi gün göz bi gün boğaz bi gün mide bi gün ciğer gibi . Ben bi türlü toparlayamıyorum herhalde yenilenme olayı var bende
Araştırıyorum ama bulamıyorum Bu yenilenme olayı ile ilgiili makale bilimsel yazı falan bulan varsa bana atabilirmi😁
Herkes yenilenmeden bahsediyorda dediğin hibi ama boğazım ağrıyor öksürük geçmiyor mide bulantısı bel ağrısı falan derken hani yenilenme nerde onu merak ediyorum

Bilemiyorum canım belkide kıvamı yoğun olduğu için içmek istemedi . Çokta vermemeye çalışıyorum bir 10 gün sonra falan yoğurt muz vermeye başlarım
Yaa erkrn değil mi? Ben de çok vermek istşyorum yani mamaya yükleneceğime ek gıda alsın madem anne sütü veremeyeceğim. Ama doktor 5. Ay dedi öncesi çok istisnai durumlarda biberonu reddeder kilo alımı olmazsa dedi

Bir de mesela iki ay önce hip almıştım bir defa vermiştim. Kutu öylece duruyor. Kullanılmaz o artık açıldığı için değil mi

Bilemiyorum canım belkide kıvamı yoğun olduğu için içmek istemedi . Çokta vermemeye çalışıyorum bir 10 gün sonra falan yoğurt muz vermeye başlarım

Yaa erkrn değil mi? Ben de çok vermek istşyorum yani mamaya yükleneceğime ek gıda alsın madem anne sütü veremeyeceğim. Ama doktor 5. Ay dedi öncesi çok istisnai durumlarda biberonu reddeder kilo alımı olmazsa dedi
Bende 5. Ay gibi başlamayı düşünüyorum
Yabi bizim daha 1,5 2 ayımız var, tadım olduğu için ilk 2 ay nerdeyse midelerne pek bişey inmeyecek tadına bakacaklar çoğu zaman tükürecekler kusacaklar doyurucu değil yani bide 6-7 den sonra başlayan bebeklerin reddettiklerini gördüm bşraz korkuda var bende

Bende 5. Ay gibi başlamayı düşünüyorum
Yabi bizim daha 1,5 2 ayımız var, tadım olduğu için ilk 2 ay nerdeyse midelerne pek bişey inmeyecek tadına bakacaklar çoğu zaman tükürecekler kusacaklar doyurucu değil yani bide 6-7 den sonra başlayan bebeklerin reddettiklerini gördüm bşraz korkuda var bende
Bende 5. Ay tadım 6. Ay da artık yoğunlaştırırım diye düşünüyorum. Doktor da illa 6. Ay demedi başlangıç için mesela 5. Ayda başlarız dedi

Oldumm önce boğazlarım şişti ve günlerce tüm kemiklerim ağrıdı sonra gözüm apse yaptı sonra dış kulak iltihabı geçirdim ve ara ara diş etlerim feci ağrıdı. Bu kadarcık 😄😄

Oldumm önce boğazlarım şişti ve günlerce tüm kemiklerim ağrıdı sonra gözüm apse yaptı sonra dış kulak iltihabı geçirdim ve ara ara diş etlerim feci ağrıdı. Bu kadarcık 😄😄
Geçmiş olsun 💐😄benim dişlerimde teker teker elveda diyorlar sanki komple ağrı saplanıyor arada eşim de sana takma diş alacam diyor😂

Adı neyyyy bi arkadaş soruyor da xgiyiyfuiguvcu araştırayım neymiş 🥰🥰🥰
Benim de her gün bir yerim agriyor :( ciger miger bilmem de bagirsaklarim calismiyo ya :( tembel kaldilar inşallah bir süre sonra devam eder calismaya üf ben ne kadar krem de sursem duphalac i bıraktım an başa saracak omur boyu da kullanmayacağıma göre.....
Ben 4 un sonunda yavaştan tadına ufak ufak baktiricam ek gıda gibi değil de diliyle bakmış olur jhghjghjh
Araştırıyorum ama bulamıyorum Bu yenilenme olayı ile ilgiili makale bilimsel yazı falan bulan varsa bana atabilirmi😁
Herkes yenilenmeden bahsediyorda dediğin hibi ama boğazım ağrıyor öksürük geçmiyor mide bulantısı bel ağrısı falan derken hani yenilenme nerde onu merak ediyorum
Aynı yaa 🥹 yenilenen tek şey vücutta yeni yeni çöküşler oldu jshdjsjdj
Çok azmış ya sksbsjsj

3 ay sonra korunma yöntemi ne olacak konuştunuz muu🥹

Back
X