- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #41.581
Ayy gerçekten gerçekten öyle şuan yaşadığım Yerde bahsediyorum size ne kadar soğuk ne kadar soğuk ne yaz ne kış ne kar asla bebeklerde çocuklar da çorap olmaz, özel yemek pişmez oyuncakları bir iki tanedir dört beş yaşına geldiler mi kızlar anneye erkek ler babaya yardım odun taşırlar hayvana giderler , kolay kolay da hasta olmazlar hatta bir ev var 13 tane çocuk bebek var en büyüğü 13 yaşlarında o evde ki çocuklar sofraya oturur karnını doyuurur kapış kapışa gider yemek aç kalan aç kalır kimse demezki oğlum sen açmısın benn ise sokakta bile oğlumun arkasında kaşık gezdiriyorum aman yesin aman çeşit çeşit tarifler üzeri şuan üç kat giydirilmiş bende öyle halen çift çoraplıyımsümüklü dolanıyorum genede artıkın bende salacam ne oluyorsa olsunginy Hastanede doğum sancısı çekerken doğum yapan kadınlardan biri bebeğin poposuna hani şu bildiğin pudralar var ya onlardan kullandı gözümün önünde ben böyle kalakaldım pudrayı dökünce.. pudra da bu üç harfli marketlerde sarılan dandik bir marka o kadar deyim sana.. biz de yok o marka pişik kremi yok bu marka bez.. diğer taraftan da bakıyorum onların çocukları zımba gibi büyüyor valla.. biz mi abartıyoruz onlar mı çok boşvermiş anlamadım..
Bende de aynı durum var. Ama kakayı hergün yapıyor. Çok terliyor. Gaz da çıkarıyor. Doktor kaka için mama da alda 3-4 günde bri yapması da normal bir günde 3-4 defa yapması da dedi. O yüzden bir danış doktoruna ama korkma bence normal gibi. Ve evet bu aralar süt içmek istemiyor mama almıştım bu tek içimlik hazır olandan onda da mızmızlandıYa kızlar acil bısey danısmam lazım sıze.oglum bıkıyosunuz gazlı bebek kakayıda 3gunde bır falan yapıyor,bugun mama yemıyor emmıyor,ıkınmaya baslıyo anıden mama yerken buram buram terlıyor rota asısıda olmustuya bagırsak dugumlenmesı falan olsa gaz cıkısı olmaz demı?gaz cıkısı var ama kaka yok,ılk kez boyle bısey oldu bır terlıyor anlatamam bır ıkınıyor halıyle yemıyorda bısey
İçim üzülüyor o çocuklaraAyy gerçekten gerçekten öyle şuan yaşadığım Yerde bahsediyorum size ne kadar soğuk ne kadar soğuk ne yaz ne kış ne kar asla bebeklerde çocuklar da çorap olmaz, özel yemek pişmez oyuncakları bir iki tanedir dört beş yaşına geldiler mi kızlar anneye erkek ler babaya yardım odun taşırlar hayvana giderler , kolay kolay da hasta olmazlar hatta bir ev var 13 tane çocuk bebek var en büyüğü 13 yaşlarında o evde ki çocuklar sofraya oturur karnını doyuurur kapış kapışa gider yemek aç kalan aç kalır kimse demezki oğlum sen açmısın benn ise sokakta bile oğlumun arkasında kaşık gezdiriyorum aman yesin aman çeşit çeşit tarifler üzeri şuan üç kat giydirilmiş bende öyle halen çift çoraplıyımsümüklü dolanıyorum genede artıkın bende salacam ne oluyorsa olsun
Ben ateşi çıkmadan vermedim ama akşama doğru çıktı ateşi bende uykusuzluk yaptı 9 da uyuyan bebek 12:30 da anca uyudu gece. Iki gün sürdü ateşi sonra geçti hafif de ishal yaptı ama benim hem menenjit hem rota vuruldu.Kızlar menenjit sizde ne zaman ateş yaptı ve uyku yaptı mı? Çocuğum 4 saattir uyuyor resmen ya, aşıdan 1 saat sonra calpol verdim uyanınca tekrar vericem ateşi olmasa da
Ben ateşi çıkmadan vermedim ama akşama doğru çıktı ateşi bende uykusuzluk yaptı 9 da uyuyan bebek 12:30 da anca uyudu gece. Iki gün sürdü ateşi sonra geçti hafif de ishal yaptı ama benim hem menenjit hem rota vuruldu.Kızlar menenjit sizde ne zaman ateş yaptı ve uyku yaptı mı? Çocuğum 4 saattir uyuyor resmen ya, aşıdan 1 saat sonra calpol verdim uyanınca tekrar vericem ateşi olmasa da
Yok canım nerden bileceksin sanki. Benim de bir hemşrie arkadaşım sudocremi yatan hastalarda yatak yarası için kullanıyoruz hiç hava aldırmıyor bariyer oluşturuyor çünkü ama pişik için kullanma demişti. Ben de almıştım sonra bıraktım kullanmayıYaa kızlar bu lanet sudocrem kızımda pişik yaptı kafayı yicemşimdiye kadar hep mustela kullandık hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım, şurda birkaç gündür kullandım kıpkırmızı olmuş bugün, kutuyı da daha yeni açtım halbuki. Tekrar hemen mustela sürdüm inşallah geçer, kendimi sorumsuz anne gibi hissediyorum.. birkaç saatte bu nasıl oluyor anlamıyorum gerçekten
Evet az önce çok sulu kaka yaptı ben yine de calpol verdim tekrar biraz huysuzlanmasın diye, çok teşekkür ederim canımBen ateşi çıkmadan vermedim ama akşama doğru çıktı ateşi bende uykusuzluk yaptı 9 da uyuyan bebek 12:30 da anca uyudu gece. Iki gün sürdü ateşi sonra geçti hafif de ishal yaptı ama benim hem menenjit hem rota vuruldu.
Ya çok garip biz de ilk başta mustela kullandık pişik oldu sudocrem'e geçtik düzeldi hemen. Bu da bebekten bebeğe değişiyor demek ki.Yaa kızlar bu lanet sudocrem kızımda pişik yaptı kafayı yicemşimdiye kadar hep mustela kullandık hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım, şurda birkaç gündür kullandım kıpkırmızı olmuş bugün, kutuyı da daha yeni açtım halbuki. Tekrar hemen mustela sürdüm inşallah geçer, kendimi sorumsuz anne gibi hissediyorum.. birkaç saatte bu nasıl oluyor anlamıyorum gerçekten
Ben incianın pişik kremini kullanıyorum içerik olarak temiz. Şimdiye kadar şükür hiç pişik olmadı. Ki düzenli de kullanmıyorum 1 hafta olmuştur kullanmayalı. Her alt değiştirmede bir kaç dakika açık bırakıyorum altını hava alsın diye. Sudocrem çok temiz içerikli değil diye okumuştum.Yaa kızlar bu lanet sudocrem kızımda pişik yaptı kafayı yicemşimdiye kadar hep mustela kullandık hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım, şurda birkaç gündür kullandım kıpkırmızı olmuş bugün, kutuyı da daha yeni açtım halbuki. Tekrar hemen mustela sürdüm inşallah geçer, kendimi sorumsuz anne gibi hissediyorum.. birkaç saatte bu nasıl oluyor anlamıyorum gerçekten
Off ne guzel sarkıdır o..Değerli turkuaz bir taş, Türk rengi olmasından dolayo tercih ettik aynı zamanda uğur getiren anlamına da geliyor soyadımız uğurlu oldupu için istedik bir de tabi her canlı müzikte eşimle istek parçamızdı sezen aksu- firuzeve ismi taşoyan kişiye zerafet ve doğal güzellik getirirmiş
Şila Lila bunlari tek gecerimKız firuze adını hiç duymadın mı Lina, lalin muamelesi gördü güzelim isim
Şila Lila bunlari tek gecerimKız firuze adını hiç duymadın mı Lina, lalin muamelesi gördü güzelim isim
Misir nisastasi gercekten yariyormuymus. Ben gorumcem kafadan sallamistir diye dusunmustumİnsallah canım sana da geçmiş bitmiş olsun
Ben hipp kullanıyorum doktor önerisiyle bir sorun yaşamadık
Ya bende çok dikkat ediyordum. Kızımın boynu pişik olmuş annem pudra alıp döktü 1-2 saatte düzeldi şaka gibi. O günden beri bende solumaması için dikkat ederek sürüyorummısır nişastasını da duydum onu deneyeceğim bir sonraki sefere
Evet evet benim sözüne çok güvendiğim birisi söyledi. Evde yoktu diye deneyemedim ama deneyeceğimŞila Lila bunlari tek gecerim
Misir nisastasi gercekten yariyormuymus. Ben gorumcem kafadan sallamistir diye dusunmustum
Ben de her alt değiştirmede kullanmıyorum ama dönüşümlü olarak hametol, bepantol ve mustela kullandım kızarıklık vs görünce ya da uzun süre altına bakamıcaksam. Sürekli sürmüyorum ama dediğim gibi alışmasın diye pişik sorunu da yaşamadım şükür
Valla ben de tam bilemedim ki bi yerlere yazmıştım ama. Benzer duyguları yaşayan bi arkadaş vardı o zaman yazmıştım. Ben terapiye başlayana kadar ruhsal bi çöküntüde gibiydim ve hiç geçmeyecek diye diye ağlıyordum. Geçmeyeceğini düşünmek zaten insanı daha çok bunalıma sokuyorAyy hiç bahsettin mi ben hatırlayamadım nisana mı yazdın yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?