- 22 Eylül 2023
- 611
- 1.483
- 33
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #41.601
Zaten lohusalıktan kafalar gidip iyice beyinsiz olduk demek kiKizlar bize hakaret etmisler
Bebebao aldım uygun diye ama memnunumKızlar giyilebilir pompa da lansinoh mu yoksa mochi mi sanki kullananlar olmuştu burda
En basit şeyi bile buna soruyorlar biz de soruyoruz uzun vadede cidddn çok basit motor düşünme becerimizi aldığını düşünüyorum ben zaten normal yaniKizlar bize hakaret etmisler
Allah Allah olabilir ben pek inanmam ama , yasemin yağı var evde olmazmı acaba o ,Evet sürekli değişken ruh halimiz olduğu için enerjimiz sürekli tavan olduğu için çok kolay bu tarz şeylere düşüyor muşuzlavanta yağı kullanıyorum burcumuzun iyi gelen kokuların dan
Anam bu benim anam ağzına herşeyin suyunu damlattım üzüm suyu özellikle düzenli sıktım der hepAy gerçekten şansa bala büyümüşüz bizler de, annem diyo ben size her şeyi yediriyordum kardeşin bronşit diye 2 haftalık çocuğa bıldırcın yedirdim pekmez verdim öyle iyileşti diyo ben şok nendndjdksks bal vs de vermiş hep yaşımızı beklemeden
Ayy geçmiş olsun canım piği varsa altını yıkayabilirsin açıkda tutarsan hemencik geçer inşallahYaa kızlar bu lanet sudocrem kızımda pişik yaptı kafayı yicemşimdiye kadar hep mustela kullandık hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım, şurda birkaç gündür kullandım kıpkırmızı olmuş bugün, kutuyı da daha yeni açtım halbuki. Tekrar hemen mustela sürdüm inşallah geçer, kendimi sorumsuz anne gibi hissediyorum.. birkaç saatte bu nasıl oluyor anlamıyorum gerçekten
Hatırladım galiba o sıra birçok kişide vardı bu ruh hali dediğin gibi geçmeyecek olmasını düşünmek insanı bitiryorValla ben de tam bilemedim ki bi yerlere yazmıştım ama. Benzer duyguları yaşayan bi arkadaş vardı o zaman yazmıştım. Ben terapiye başlayana kadar ruhsal bi çöküntüde gibiydim ve hiç geçmeyecek diye diye ağlıyordum. Geçmeyeceğini düşünmek zaten insanı daha çok bunalıma sokuyor
Hametan ve kantaron kullanıyorum doktor tavsiyesi ile canım zaten kantoron bizim dötlere çalıştı bu senePişik kremi deyince ne kullanıyorsunuz kızlar yavrulara, ben mustela almıştım bir küçük tüp bitti şimdiye kadar, bir de doğumdan önce sudocrem aldım, birkaç kez kullandım ama sanki sevemedim yaa.. hafif bir kızarıklık olduğunda kullanıyordum hemen geçirieyordu ama sudocrem o etkiyi vermedi gibi, anlamadım ben mi yanılıyorum ?
Dur dur bende yazcam nefret ediyorum oturduğu yerden baba olan bu varlıklardanKadin kondomu ne kiz aizhjsjdkdj ya nefret ediyorum gercekten bu bencil erkolardan. 10 satır daha yazmıştım sildim sjbdhwbdjbehd
Firuze adını duydum anlamını bilmiyordumKız firuze adını hiç duymadın mı Lina, lalin muamelesi gördü güzelim isim
Şila Lila bunlari tek gecerim
Zekageriliğimiz tescillendimi şimdi yaKizlar bize hakaret etmisler
Diğer adı kelepçe galiba xnxnndnx yumurtalıkların Assa inmesini engelliyo diye biliyorum sndbsbdb ya da spermin oraya ulasmasini ajdbsjdbjsjd hormonluyu bilmem de normali işte kayarsa vs sıkıntı olabiliyor duzenli kontrol ettirmek de lazım yan etkisi var diye biliyorum onun daBacılar gbt bana bilgilerini at dedi bende baya yazdıö istekelrimi vs bilgileri oda bana hormonlu sprail önerdi sonrada implant önerdisprail nasıl bişey yaptıran varmııı
Valla spiral mi o yapıştırıcı olmasın yada sipirail mi israil gibi olduDiğer adı kelepçe galiba xnxnndnx yumurtalıkların Assa inmesini engelliyo diye biliyorum sndbsbdb ya da spermin oraya ulasmasini ajdbsjdbjsjd hormonluyu bilmem de normali işte kayarsa vs sıkıntı olabiliyor duzenli kontrol ettirmek de lazım yan etkisi var diye biliyorum onun dayan etkisiz bir şey yok zaten bizim için olan seçeneklerde sprail spiral değil mi aynı sey oldugunu düşünüyorum yazilisindan emin değilim skndwkkdd
Ya geri gelecek mi bizim kafalar acabaZaten lohusalıktan kafalar gidip iyice beyinsiz olduk demek ki
Gpt terimi Türkçe'ye veya ing haliyle yazdiysa biz de diğerini bildigmiz icin farkli bir şey sandik bence aynı sey skndjdjd implant kullananlar da adet goremeyen var veya 10 günde tekrar tekrar gören varmış sıkıntı işte o da bedenin ağzına ediyoruz böylelikle nsnxjdbxhd doktora danışmak lazımValla spiral mi o yapıştırıcı olmasın yada sipirail mi israil gibi oldu
Hepsi yan etkili orası kesin ben 7 sene çocuk istemiyorum falan dedim oda garanti olsun hormonlu spiral 7 sene korur dedi sonrada implant dediii
Bunun sebebi beyin bebeğin ik demesinden bile neyi var amlamaya programlaniyor dogumdan sonraYa geri gelecek mi bizim kafalar acababenim çok sinirimi bozmaya başladı bu durum
Sma confort çook memnunum. Aptamili de seviyordu ama müthiş gaz yaptı bizde. Kıvranıyordu yavrum resmen.Kızlaaar hangi mamayı kullanıyorsunuz? Doktor tadı anne sütğne en yakın sma dedi. Aptamil tadını da seviyorlarmış ama. Bir tanıdığım da bebelac gold önerdi kafalar karışıkaz önce hazır aptamil aldım içti gibi sanki
Kalıcı değişiklikler beynimin az çalışması ve vücudumun berbat hale gelmesi ahsgsggsGpt terimi Türkçe'ye veya ing haliyle yazdiysa biz de diğerini bildigmiz icin farkli bir şey sandik bence aynı sey skndjdjd implant kullananlar da adet goremeyen var veya 10 günde tekrar tekrar gören varmış sıkıntı işte o da bedenin ağzına ediyoruz böylelikle nsnxjdbxhd doktora danışmak lazım
Bunun sebebi beyin bebeğin ik demesinden bile neyi var amlamaya programlaniyor dogumdan sonrayani normal alanlarda kullandığımız beyin diyo ki boşuna bunlarla kendimi meşgul edemem bebeğe odakliyim ana olduk artık evet biraz toparlariz yaş aldıkça bebeler ama kalıcı degisiklikler oldu işte hiç çocuksuz halimize gelecegimizi sanmıyorum
Aslında doğru. Düşünmeyi unutabiliriz. Kendi adıma konuşayım işin bkunu çıkardım. Geçen sonucu bildiğim ama emin olmam gereken ve biraz karışık bir hesap yapmam gerekiyordu, amaaan ne uğraşcam diyip yapay zekaya hallettirdim.Kizlar bize hakaret etmisler
Belki tam tersi etki de yapabilir yumuş yumuş olursunwarcrew Hepsinin yan etkisi var ya ama benimde işi garantiye alma vaktim geldi geçiyor , ve en kötüsüde ruh halini etkilemeleri daha agresif sinirli yapıyormuş şuan benim cinlerim tepemde zaten bşrde ben bu yöntemlerle nasıl biri olurum düşünemiyorum en korktuğum yan etkisi bu eski sessiz sakin halimi çok özlüyorum..bu sırada arkadan yalan çalıyor
Bir ben var benden içeri ajbdjabdjdnjdjKalıcı değişiklikler beynimin az çalışması ve vücudumun berbat hale gelmesi ahsgsggs
Ben artık ben değilim
Ya bende az önce altını paraya çeviremedim uğraştım uğraştım hesaplayamadım altı üstü grama göre hesaplayacaktım ama olmadı o 35 gram gram olarak kaldı benim seviye anaokulu na düşmüş , benim tüm aile amca teyze hala vs hepside mat hocası yazıklar olsun bana ne diyimAslında doğru. Düşünmeyi unutabiliriz. Kendi adıma konuşayım işin bkunu çıkardım. Geçen sonucu bildiğim ama emin olmam gereken ve biraz karışık bir hesap yapmam gerekiyordu, amaaan ne uğraşcam diyip yapay zekaya hallettirdim.o dediyese doğrudur diyip konuyu kapattm.
Keşkemmm olsaaaBelki tam tersi etki de yapabilir yumuş yumuş olursunçaresiz olmak çok zor ya gerçekten inşallah istediğin etkiyi alırsın sıkma canını
Bir ben var benden içeri ajbdjabdjdnjdj
Artık çok kullanmıyorum. Birkaç defa açığını yakaladım, ıspatlanmış bilgiye dayanmayıp doğaçlama yorumlarla cevap verdiği çok oluyorduKizlar bize hakaret etmisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?