2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kizlar bize hakaret etmisler
En basit şeyi bile buna soruyorlar biz de soruyoruz uzun vadede cidddn çok basit motor düşünme becerimizi aldığını düşünüyorum ben zaten normal yani fazla abartmamak lazim zaten dogurunca beynin yarısi gitti bjraz kaldi onu da kaybetmeyelim sjshshdbsjdnd

Evet sürekli değişken ruh halimiz olduğu için enerjimiz sürekli tavan olduğu için çok kolay bu tarz şeylere düşüyor muşuz lavanta yağı kullanıyorum burcumuzun iyi gelen kokuların dan
Allah Allah olabilir ben pek inanmam ama , yasemin yağı var evde olmazmı acaba o ,

Anam bu benim anam ağzına herşeyin suyunu damlattım üzüm suyu özellikle düzenli sıktım der hep
Ayy geçmiş olsun canım piği varsa altını yıkayabilirsin açıkda tutarsan hemencik geçer inşallah

Hatırladım galiba o sıra birçok kişide vardı bu ruh hali dediğin gibi geçmeyecek olmasını düşünmek insanı bitiryor

Hametan ve kantaron kullanıyorum doktor tavsiyesi ile canım zaten kantoron bizim dötlere çalıştı bu sene
Kadin kondomu ne kiz aizhjsjdkdj ya nefret ediyorum gercekten bu bencil erkolardan. 10 satır daha yazmıştım sildim sjbdhwbdjbehd
Dur dur bende yazcam nefret ediyorum oturduğu yerden baba olan bu varlıklardan
Kız firuze adını hiç duymadın mı Lina, lalin muamelesi gördü güzelim isim
Firuze adını duydum anlamını bilmiyordum
Aaaaa lila faworim gerçekten bu barbi isimlerinden gına geldi halen koymakda ısrar ediyorlar uydurulmuş barbi bebk isimleri herkesde aynısını koyuyor
Şila Lila bunlari tek gecerim

Zekageriliğimiz tescillendimi şimdi yavalla ben çok kullanmıyom unutuyorum

Bacılar gbt bana bilgilerini at dedi bende baya yazdıö istekelrimi vs bilgileri oda bana hormonlu sprail önerdi sonrada implant önerdisprail nasıl bişey yaptıran varmııı

Bacılar gbt bana bilgilerini at dedi bende baya yazdıö istekelrimi vs bilgileri oda bana hormonlu sprail önerdi sonrada implant önerdisprail nasıl bişey yaptıran varmııı
Diğer adı kelepçe galiba xnxnndnx yumurtalıkların Assa inmesini engelliyo diye biliyorum sndbsbdb ya da spermin oraya ulasmasini ajdbsjdbjsjd hormonluyu bilmem de normali işte kayarsa vs sıkıntı olabiliyor duzenli kontrol ettirmek de lazım yan etkisi var diye biliyorum onun da yan etkisiz bir şey yok zaten bizim için olan seçeneklerde sprail spiral değil mi aynı sey oldugunu düşünüyorum yazilisindan emin değilim skndwkkdd

Valla spiral mi o yapıştırıcı olmasın yada sipirail mi israil gibi oldu
Hepsi yan etkili orası kesin ben 7 sene çocuk istemiyorum falan dedim oda garanti olsun hormonlu spiral 7 sene korur dedi sonrada implant dediii

Valla spiral mi o yapıştırıcı olmasın yada sipirail mi israil gibi oldu
Hepsi yan etkili orası kesin ben 7 sene çocuk istemiyorum falan dedim oda garanti olsun hormonlu spiral 7 sene korur dedi sonrada implant dediii
Gpt terimi Türkçe'ye veya ing haliyle yazdiysa biz de diğerini bildigmiz icin farkli bir şey sandik bence aynı sey skndjdjd implant kullananlar da adet goremeyen var veya 10 günde tekrar tekrar gören varmış sıkıntı işte o da bedenin ağzına ediyoruz böylelikle nsnxjdbxhd doktora danışmak lazım
Ya geri gelecek mi bizim kafalar acaba benim çok sinirimi bozmaya başladı bu durum
Bunun sebebi beyin bebeğin ik demesinden bile neyi var amlamaya programlaniyor dogumdan sonra yani normal alanlarda kullandığımız beyin diyo ki boşuna bunlarla kendimi meşgul edemem bebeğe odakliyim ana olduk artık evet biraz toparlariz yaş aldıkça bebeler ama kalıcı degisiklikler oldu işte hiç çocuksuz halimize gelecegimizi sanmıyorum

Sma confort çook memnunum. Aptamili de seviyordu ama müthiş gaz yaptı bizde. Kıvranıyordu yavrum resmen.

warcrew Hepsinin yan etkisi var ya ama benimde işi garantiye alma vaktim geldi geçiyor , ve en kötüsüde ruh halini etkilemeleri daha agresif sinirli yapıyormuş şuan benim cinlerim tepemde zaten bşrde ben bu yöntemlerle nasıl biri olurum düşünemiyorum en korktuğum yan etkisi bu eski sessiz sakin halimi çok özlüyorum..bu sırada arkadan yalan çalıyor

Kalıcı değişiklikler beynimin az çalışması ve vücudumun berbat hale gelmesi ahsgsggs
Ben artık ben değilim

Aslında doğru. Düşünmeyi unutabiliriz. Kendi adıma konuşayım işin bkunu çıkardım. Geçen sonucu bildiğim ama emin olmam gereken ve biraz karışık bir hesap yapmam gerekiyordu, amaaan ne uğraşcam diyip yapay zekaya hallettirdim. o dediyese doğrudur diyip konuyu kapattm.

Belki tam tersi etki de yapabilir yumuş yumuş olursun çaresiz olmak çok zor ya gerçekten inşallah istediğin etkiyi alırsın sıkma canını
Kalıcı değişiklikler beynimin az çalışması ve vücudumun berbat hale gelmesi ahsgsggs
Ben artık ben değilim
Bir ben var benden içeri ajbdjabdjdnjdj

Ya bende az önce altını paraya çeviremedim uğraştım uğraştım hesaplayamadım altı üstü grama göre hesaplayacaktım ama olmadı o 35 gram gram olarak kaldı benim seviye anaokulu na düşmüş , benim tüm aile amca teyze hala vs hepside mat hocası yazıklar olsun bana ne diyim
Neyse gbt ye sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…