- 18 Temmuz 2023
- 1.181
- 2.931
- 63
- 37
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #41.561
Allahmmm bu neeeSelam teyzoşlaaaryeni konseptimiz fikir olsun
Sızdırıyor yazmışlar bir de az çekiyormuşLansinoh u bilmiyorum canım ben mochi kullandım memnundum
Ben bir kere sızdıtma yaşamıştım onfa da iyi kapatamadığım için. Bi de çok dolmadan boşaltmak gerekiyor eğilince vs akıtabiliyor. Çekimi de bana göre iyiydi ama lansşnohu hiç bilmiyoeumSızdırıyor yazmışlar bir de az çekiyormuş
Ateş ölçer ne alaka ki yumurtlama günüylewarcrew eğer hiçbir yöntemi kullanmak istemiyorsan yumurtlama günlerini takip et canım, ben aldığım ateşölçer sayesinde doğru yumurtlama günümü yakalamıştım, bu cihazı hem doğurganlık hem de aile planlaması için kullanıyorlar. Tavsiye ederim, en azından hangi günler kardeş olacağını bilirsin
Aynen düşük yapınca da öyle diyorlar ya bir bacağı icerde kaldırmış falan diyeBu korunma işini napıcaz yaa,bende daha atraksıyon baslamadı ama yakındırdaha onceden gerı cekılme kullandık hep ama oda korunma yontemı degıl sonucta bu yastan sonra bıde bu cıktı bıkere dogurunca vucut asırı dogurganlısıyor cok dıkkatlı olmamız lazkm
Aramıza hoşgeldin jabdhshdjsndjday kızlar ben bide ne olursa chatgbt ye sorma hastalığına yakalandım onsuz yapamıyorum resmen herşeyi ona yaptırıyorum kızımın doğum günü konseptini bile ayarladı
Sor bakalım ne dicek jsbshbjndOzaman korunmayıda bi gbt ye soralım
Çok teşekkür ederim canımBen bir kere sızdıtma yaşamıştım onfa da iyi kapatamadığım için. Bi de çok dolmadan boşaltmak gerekiyor eğilince vs akıtabiliyor. Çekimi de bana göre iyiydi ama lansşnohu hiç bilmiyoeum
Rica ederimmmÇok teşekkür ederim canım
Maşallah minnoşaSelam teyzoşlaaaryeni konseptimiz fikir olsun
Evet firuzeMaşallah minnoşaismi Firuze mi
Anlamı neEvet firuze
Al sordumAteş ölçer ne alaka ki yumurtlama günüyledüşünüp kendime cekmek istemiyorum kocam korunuyor yani patlama çatlama olmazsa sjbdhshdjsjdhshsksndhd7
Aynen düşük yapınca da öyle diyorlar ya bir bacağı icerde kaldırmış falan diyedogurunca da öyle oluyo demekki
Aramıza hoşgeldin jabdhshdjsndjd
Sor bakalım ne dicek jsbshbjnd
Değerli turkuaz bir taş, Türk rengi olmasından dolayo tercih ettik aynı zamanda uğur getiren anlamına da geliyor soyadımız uğurlu oldupu için istedik bir de tabi her canlı müzikte eşimle istek parçamızdı sezen aksu- firuzeAnlamı ne
Bildiğim kadarıyla öyle olması lazımBir bebek kilo alıyorsa süt yeterli anlamına mı geliyor
Hiç bilmiyordum anlamını ilk kez duydum ama isim sahibi naif birini anımsatıyorDeğerli turkuaz bir taş, Türk rengi olmasından dolayo tercih ettik aynı zamanda uğur getiren anlamına da geliyor soyadımız uğurlu oldupu için istedik bir de tabi her canlı müzikte eşimle istek parçamızdı sezen aksu- firuzeve ismi taşoyan kişiye zerafet ve doğal güzellik getirirmiş
İnsallah canım sana da geçmiş bitmiş olsunEvet ama sağıyorsun da ya o da bir şekilde boşaltıyor rahatlatması lazım aslında bende özellikle yara olduğu zamanlar emzirmekten ziyade sağım da yapıyordun rahatlamak için emzirme can yakıyor diye iyi geliyordu çok geçmiş olsun canım ya acısı çekilecek gibi değil benim de ilkinde bu kadar canım yanmamıştı en fazla 1 aydı bu niyeyse gümüş kapak vs kullanmama rağmen geçmek bilmedi bu aralar iyiyim şükür seninde geçer biter inşallah
Ben hipp kullanıyorum doktor önerisiyle bir sorun yaşamadıkKızlaaar hangi mamayı kullanıyorsunuz? Doktor tadı anne sütğne en yakın sma dedi. Aptamil tadını da seviyorlarmış ama. Bir tanıdığım da bebelac gold önerdi kafalar karışıkaz önce hazır aptamil aldım içti gibi sanki
Ya bende çok dikkat ediyordum. Kızımın boynu pişik olmuş annem pudra alıp döktü 1-2 saatte düzeldi şaka gibi. O günden beri bende solumaması için dikkat ederek sürüyorumginy Hastanede doğum sancısı çekerken doğum yapan kadınlardan biri bebeğin poposuna hani şu bildiğin pudralar var ya onlardan kullandı gözümün önünde ben böyle kalakaldım pudrayı dökünce.. pudra da bu üç harfli marketlerde sarılan dandik bir marka o kadar deyim sana.. biz de yok o marka pişik kremi yok bu marka bez.. diğer taraftan da bakıyorum onların çocukları zımba gibi büyüyor valla.. biz mi abartıyoruz onlar mı çok boşvermiş anlamadım..
Tabi doktorlar ona göre karar veriyor mama takviyesine. Yeterli kilo alıyorsa süt yetiyordurBir bebek kilo alıyorsa süt yeterli anlamına mı geliyor
Kadin kondomu ne kiz aizhjsjdkdj ya nefret ediyorum gercekten bu bencil erkolardan. 10 satır daha yazmıştım sildim sjbdhwbdjbehdAl sordum
Kız firuze adını hiç duymadın mı Lina, lalin muamelesi gördü güzelim isimAnlamı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?