2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ateş ölçer ne alaka ki yumurtlama günüyle düşünüp kendime cekmek istemiyorum kocam korunuyor yani patlama çatlama olmazsa sjbdhshdjsjdhshsksndhd7
Aynen düşük yapınca da öyle diyorlar ya bir bacağı icerde kaldırmış falan diye dogurunca da öyle oluyo demekki
ay kızlar ben bide ne olursa chatgbt ye sorma hastalığına yakalandım onsuz yapamıyorum resmen herşeyi ona yaptırıyorum kızımın doğum günü konseptini bile ayarladı
Aramıza hoşgeldin jabdhshdjsndjd
Ozaman korunmayıda bi gbt ye soralım
Sor bakalım ne dicek jsbshbjnd

Al sordum

Eklentiler

• IMG_5347.webp
    37 KB · Görüntüleme: 24
Değerli turkuaz bir taş, Türk rengi olmasından dolayo tercih ettik aynı zamanda uğur getiren anlamına da geliyor soyadımız uğurlu oldupu için istedik bir de tabi her canlı müzikte eşimle istek parçamızdı sezen aksu- firuze ve ismi taşoyan kişiye zerafet ve doğal güzellik getirirmiş

Hiç bilmiyordum anlamını ilk kez duydum ama isim sahibi naif birini anımsatıyor

İnsallah canım sana da geçmiş bitmiş olsun
Ben hipp kullanıyorum doktor önerisiyle bir sorun yaşamadık
Ya bende çok dikkat ediyordum. Kızımın boynu pişik olmuş annem pudra alıp döktü 1-2 saatte düzeldi şaka gibi. O günden beri bende solumaması için dikkat ederek sürüyorum mısır nişastasını da duydum onu deneyeceğim bir sonraki sefere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…