- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #42.081
İçinde neler var canımBen elenetal 3 kullanıyorum. Kısmen işe yarıyor gibi
sizin suçunuz ne işinix var markette bu marketler yüzüne gelin kayanana bir birine giriyorBizim kv bugün de markete gitmişiz ona gitmemişiz diye küstüeşimi aradı, o da marketten yeni eve girdik açamadım dedi. Başlamış saydırmaya siz her yere gidiyonuz markete bile gidiyonuz da bu bebeği bana niye getirmiyonuz tövbe tövvbbeee. Markete de mi gitmeyek açlıktan ölek mi bilmiyom ben artık
Canım bizimki eski model opel astra, 3 gündür gidip geliyorum yavaş yavaş alışmaya da başladım ama büyük kolaylıkmış gerçektenBizde otomatik bakıyoruz şuan hangi model aldınız ? Zormu yoksa kullanması yaa benim için alıyoruz bide rahat kullanmam için
Aa dün baktık opel astra sonra eşim emin olamadıCanım bizimki eski model opel astra, 3 gündür gidip geliyorum yavaş yavaş alışmaya da başladım ama büyük kolaylıkmış gerçektenmanuelde zaten kendimi dolmuşçu gibi
Aaa hadi yaaAa dün baktık opel astra sonra eşim emin olamadıHiç sürmediğim için kullanamayacakmışım gibi geldi bian siirtte otobüs şoförleri genelde kadın buarada helal olsun sürüyorlar
Maalesef öyle arabasız olmuyor kendi memleketimiz olsa gene neyse ama burda mecbur bana kalsa araba yerine ev almak isterim gurbet ellerde pek mümkün olmuyor işte , o kasa da güzel ya çok eski sayılmaz, bakalım astra ile focus arasında bakınıyoruzAaa hadi yaayok valla her türlü sürersin kendine güven, bizimki H kasaymış eski model ama külüstür de olsa kapıda araba şart gerçekten
O ne biçim adetmiş ya en büyük olması gerekmez miBende dua ediom zaten kayinpeder 100 yasina kadar yasasinbide bunlarda anneyi en kucuk erkek alirmis yanina. Yani benim sucum ne evin kucuk erkegiyle evlenmek mi
Geçmiş olsun, şifa olsun. Ben şok olmuştum zaten sen eczacı böyle söyledi dediğindeayy kızlar noldu biliyo musunuz, ben dün bu aşı muhabbetini konuşmak için sağlık ocağına gittim drla konuşmaya, hocam dedim biz menenjit menenjit aşısını bulamıyoruz, ecza deposunda giriş bile yapılmamış yok mu piyasada diye sorduk, adam yooo öyle bir sıkıntı yok tedarik ediliyor demesin misiz doğru eczacıyla çalıştığınıza emin misiniz dedi hocam dedim menejiti yaptırmanıza gerek yok falan diyorlar dedim adam nasıl sinirlendi, onlar eczacı değil kesin kalfadır falan dedi ve gerçekten de öyleymiş bunların yüzünden gecikti aşımız neyse ben drla konuşurken sıra bekleyen bir abla dedi siz neyi bulamadınız benim kardeşim bölge ecza deposunda çalışıyor söyleyelim getirsin dedi, adamla dün akşam konuştuk bugün getirdi vurduk aşıyı… Allah doğru insanlarla karşılaştırsın gerçekten benexo ve nimenrix aşıları yapıldı, bu sefer de Dr demesin mi niye iki tane aşı, menenjit için zaten 2 doz yeterli biz böyle vurmuyoruz, karıştırıp mı vuracağız ayrı ayrı mı demesin mi allahm bunları sanki sayıyla veriyor neyse biz ayrı ayrı vuralım dedi ve o şekilde vurdu… işte bu da benim saçma bir anı hatıramdı neyse ki vurduk
En büyük iyilik kendimize yaptığımız.. Büyük kolaylık valla.. İyi yapmışsınız.. Ayy ben hele kamyonetçi gibiyim bizim arabayı sürdüğüm deCanım bizimki eski model opel astra, 3 gündür gidip geliyorum yavaş yavaş alışmaya da başladım ama büyük kolaylıkmış gerçektenmanuelde zaten kendimi dolmuşçu gibi hissediyordum
Hayır hayır öyle düşünme.. Çok da güzel sürersin. Ben sana inanıyorumAa dün baktık opel astra sonra eşim emin olamadıHiç sürmediğim için kullanamayacakmışım gibi geldi bian siirtte otobüs şoförleri genelde kadın buarada helal olsun sürüyorlar
Eski Türk devletlerinde bir adet de evin en küçük erkek çocuğu anne ve babaya bakmakla yükümlüdürO ne biçim adetmiş ya en büyük olması gerekmez mi
Geçmiş olsun, şifa olsun. Ben şok olmuştum zaten sen eczacı böyle söyledi dediğinde
Bir şey daha öğrenmiş oldum. Eski Türk devletlerinin her adetini yerine getiriyoruz sanki, bunu sürdürecekleri tutmuşEski Türk devletlerinde bir adet de evin en küçük erkek çocuğu anne ve babaya bakmakla yükümlüdürüfff tarihçi öğretmen kimliğim yine açığa çıktı
O eski türk devleti geleneklerini sorunsuz bir şekilde sürdürüyoruz öğrencilere canlı örnek gösterebilirsinEski Türk devletlerinde bir adet de evin en küçük erkek çocuğu anne ve babaya bakmakla yükümlüdürüfff tarihçi öğretmen kimliğim yine açığa çıktı
İkindi vakti uyunmaaz kızzAyyyy bi uyumuşum bi tarafıma rüzgar esmiş saçma sapan kötü rüyalar gördüm alıntıları yazcam şimdi by nvcbbcbb
Ay az önce arkadaşım ses atmış bi tarih dersi birde ev işi nankör diye şuan onu dinliyorumEski Türk devletlerinde bir adet de evin en küçük erkek çocuğu anne ve babaya bakmakla yükümlüdürüfff tarihçi öğretmen kimliğim yine açığa çıktı
Vay anasını satayım ya snsbhsbsjsndjsn bu şey gibi oldu dünyanın öbür ucunda savaş çıksa mermi gelir gene Türkiye'yi bulur diyolar ya snxbjsdnjsndjdhd kv yine sebep bulmuş bdbxnsbxdbdb son küsüşü olsa da kurtulsan(temelli)Bizim kv bugün de markete gitmişiz ona gitmemişiz diye küstüeşimi aradı, o da marketten yeni eve girdik açamadım dedi. Başlamış saydırmaya siz her yere gidiyonuz markete bile gidiyonuz da bu bebeği bana niye getirmiyonuz tövbe tövvbbeee. Markete de mi gitmeyek açlıktan ölek mi bilmiyom ben artık
Al işte gerizekalilar ya.... İyi yapmışsınız netice önemli boşver şifa olsun kuzucugunaayy kızlar noldu biliyo musunuz, ben dün bu aşı muhabbetini konuşmak için sağlık ocağına gittim drla konuşmaya, hocam dedim biz menenjit menenjit aşısını bulamıyoruz, ecza deposunda giriş bile yapılmamış yok mu piyasada diye sorduk, adam yooo öyle bir sıkıntı yok tedarik ediliyor demesin misiz doğru eczacıyla çalıştığınıza emin misiniz dedi hocam dedim menejiti yaptırmanıza gerek yok falan diyorlar dedim adam nasıl sinirlendi, onlar eczacı değil kesin kalfadır falan dedi ve gerçekten de öyleymiş bunların yüzünden gecikti aşımız neyse ben drla konuşurken sıra bekleyen bir abla dedi siz neyi bulamadınız benim kardeşim bölge ecza deposunda çalışıyor söyleyelim getirsin dedi, adamla dün akşam konuştuk bugün getirdi vurduk aşıyı… Allah doğru insanlarla karşılaştırsın gerçekten benexo ve nimenrix aşıları yapıldı, bu sefer de Dr demesin mi niye iki tane aşı, menenjit için zaten 2 doz yeterli biz böyle vurmuyoruz, karıştırıp mı vuracağız ayrı ayrı mı demesin mi allahm bunları sanki sayıyla veriyor neyse biz ayrı ayrı vuralım dedi ve o şekilde vurdu… işte bu da benim saçma bir anı hatıramdı neyse ki vurduk
Evet ya onlar lohusa, onlara doğurduk biz bu bebeleri zatenyaaa üfff bi salın artık bu nedir yaaabu saatten sonra sadece çocuğu pışpışlamamız lazım bu nedir yaaa
İyi olmuş bari tepenize çıkmasın daha fazla şaka gibi yaValla eşim en sonunda patladı yani annesi de yüzüne kapattı nolur artık bundan sonrası bilmem
Ohh gezin gezinbizim de seminerler devam ediyor, minik kuşumla gidiyoruz her gün seminere öğlen geliyoruzsınıfları geziyoruz birlikte şimdiden alışsın üfff bizim de araba sorunumuz vardı, ben 20 yıldır manuel araba kullanıyorum ve ilk defa otomatiğe geçiş yaptım, çok zorlanıyorum sol ayağım durmuyor kasislerde elim vitese gidiyor köyde babamın traktörünü kullanan ben, otomatiği kullanmakta zorlanıyorum oto koltuğu almıştık zaten daha önce, ona da alıştırmaya çalışıyorum ki uzun yollarda sıkıntı yaşamayalım.. bir de pazartesi ilk uçak deneyimimiz olacak, kanguru aldım onun için de her gün bir saat kadar çıkıp gezdiriyorum ona da alışsın diye
Nsbzhsbsjdjhd evet çok asil herkes eski geleceklere göre yaşıyorlar bunu da yapmasalar hatrim kalir sjxhsjhdBir şey daha öğrenmiş oldum. Eski Türk devletlerinin her adetini yerine getiriyoruz sanki, bunu sürdürecekleri tutmuş
Teşekkür ederimHayır hayır öyle düşünme.. Çok da güzel sürersin. Ben sana inanıyorum
Ya telefona bakiyodum uzanirken o ara gözler gidince dedim Büşra uyu geç uyuyorum zaten bari şimdi uyuyayim sjdbbdnd 1 saat uyudum maxİkindi vakti uyunmaaz kızz
Analara her saat mübah aslındaYa telefona bakiyodum uzanirken o ara gözler gidince dedim Büşra uyu geç uyuyorum zaten bari şimdi uyuyayim sjdbbdnd 1 saat uyudum max
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?