2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
sizin suçunuz ne işinix var markette bu marketler yüzüne gelin kayanana bir birine giriyor

Bizde otomatik bakıyoruz şuan hangi model aldınız ? Zormu yoksa kullanması yaa benim için alıyoruz bide rahat kullanmam için
Canım bizimki eski model opel astra, 3 gündür gidip geliyorum yavaş yavaş alışmaya da başladım ama büyük kolaylıkmış gerçekten manuelde zaten kendimi dolmuşçu gibi hissediyordum

Canım bizimki eski model opel astra, 3 gündür gidip geliyorum yavaş yavaş alışmaya da başladım ama büyük kolaylıkmış gerçekten manuelde zaten kendimi dolmuşçu gibi
Aa dün baktık opel astra sonra eşim emin olamadı Hiç sürmediğim için kullanamayacakmışım gibi geldi bian siirtte otobüs şoförleri genelde kadın buarada helal olsun sürüyorlar

Aa dün baktık opel astra sonra eşim emin olamadı Hiç sürmediğim için kullanamayacakmışım gibi geldi bian siirtte otobüs şoförleri genelde kadın buarada helal olsun sürüyorlar
Aaa hadi yaa yok valla her türlü sürersin kendine güven, bizimki H kasaymış eski model ama külüstür de olsa kapıda araba şart gerçekten

Aaa hadi yaa yok valla her türlü sürersin kendine güven, bizimki H kasaymış eski model ama külüstür de olsa kapıda araba şart gerçekten
Maalesef öyle arabasız olmuyor kendi memleketimiz olsa gene neyse ama burda mecbur bana kalsa araba yerine ev almak isterim gurbet ellerde pek mümkün olmuyor işte , o kasa da güzel ya çok eski sayılmaz, bakalım astra ile focus arasında bakınıyoruz

Bende dua ediom zaten kayinpeder 100 yasina kadar yasasin bide bunlarda anneyi en kucuk erkek alirmis yanina. Yani benim sucum ne evin kucuk erkegiyle evlenmek mi
O ne biçim adetmiş ya en büyük olması gerekmez mi
Geçmiş olsun, şifa olsun. Ben şok olmuştum zaten sen eczacı böyle söyledi dediğinde

Canım bizimki eski model opel astra, 3 gündür gidip geliyorum yavaş yavaş alışmaya da başladım ama büyük kolaylıkmış gerçekten manuelde zaten kendimi dolmuşçu gibi hissediyordum
En büyük iyilik kendimize yaptığımız.. Büyük kolaylık valla.. İyi yapmışsınız.. Ayy ben hele kamyonetçi gibiyim bizim arabayı sürdüğüm de

O ne biçim adetmiş ya en büyük olması gerekmez mi

Geçmiş olsun, şifa olsun. Ben şok olmuştum zaten sen eczacı böyle söyledi dediğinde
Eski Türk devletlerinde bir adet de evin en küçük erkek çocuğu anne ve babaya bakmakla yükümlüdür üfff tarihçi öğretmen kimliğim yine açığa çıktı

Eski Türk devletlerinde bir adet de evin en küçük erkek çocuğu anne ve babaya bakmakla yükümlüdür üfff tarihçi öğretmen kimliğim yine açığa çıktı
Bir şey daha öğrenmiş oldum. Eski Türk devletlerinin her adetini yerine getiriyoruz sanki, bunu sürdürecekleri tutmuş

O eski türk devleti geleneklerini sorunsuz bir şekilde sürdürüyoruz öğrencilere canlı örnek gösterebilirsin tarihe çalışırken hiç karşıma çıkmadı tabi bizimki yüzeysel di

Vay anasını satayım ya snsbhsbsjsndjsn bu şey gibi oldu dünyanın öbür ucunda savaş çıksa mermi gelir gene Türkiye'yi bulur diyolar ya snxbjsdnjsndjdhd kv yine sebep bulmuş bdbxnsbxdbdb son küsüşü olsa da kurtulsan(temelli)
Al işte gerizekalilar ya.... İyi yapmışsınız netice önemli boşver şifa olsun kuzucuguna
yaaa üfff bi salın artık bu nedir yaaa bu saatten sonra sadece çocuğu pışpışlamamız lazım bu nedir yaaa
Evet ya onlar lohusa, onlara doğurduk biz bu bebeleri zaten
Valla eşim en sonunda patladı yani annesi de yüzüne kapattı nolur artık bundan sonrası bilmem
İyi olmuş bari tepenize çıkmasın daha fazla şaka gibi ya
Ohh gezin gezin büyüdü minik kuş da annesiyle gezmelere gidiyor ya
Bir şey daha öğrenmiş oldum. Eski Türk devletlerinin her adetini yerine getiriyoruz sanki, bunu sürdürecekleri tutmuş
Nsbzhsbsjdjhd evet çok asil herkes eski geleceklere göre yaşıyorlar bunu da yapmasalar hatrim kalir sjxhsjhd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…