- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #42.121
Bu aksam bende aynısını yaşadım. Banyo yaptırdım sonra emerken bir anda yıktı ortalığı. Nasıl ağlıyor meme ağzına yaklaşınca. O an eşim sakin ol dediği için bile çıldırdım kayıvalideye hiç tahammül edilmezKızlar resmen sinirden ağladım az önce, benim bebe yine başladı meme reddine banyo yaptırdım hadi emzireyim dedim yırttı kendini ağlamaktan , bide her böyle yaptığında kv koştur koştur geliyor sakinleştiricek aklınca sinir oluyordum en son patladım tamam dedim ya müdahale etmene gerek yok ben varım annesiyim sakinleştiririm sustu çıktı odadan. Mecbur mama hazırladım sakinledi
Dur senin yaşın da küçüktüGaliba bende sipairş vereceğim dişlerim dökülecek takma dişe geçeceğim saçlarda gitti tabi artı takma peruk
By taziği nasıl anlıyorsunuz üzeriniz mi ıslanıyor? Ben sıkınca fışkırıyor ileri doğru ama normalde sütüm az.Ay ben de bugün red yaşadım ama sebebini anladım çok tazyikli geliyordu sütüm. Normalde böyle değildi noldu anlamadım çocuk rahatsız oldu baya meme hörünce bile ağzını sıkı sıkı kapıyor bugün bunfan dolayı
Benim bebe uyku reddi yapıyoAy hepimiz red mi yaşamışız bugün ne
Bebek tıkanıyor emerken, nefes nefese kaliyor savaş veriyor resmen emerken çok geldiği için de ağzını çekip nefrslenio bidaha emiyor o arada görüyorum zaten biraz ip gibi incecik süt yüzüne gidiyor bazen damla damla üstüme akıyor anlık yani bebe zorlanıyor işte emerkenBy taziği nasıl anlıyorsunuz üzeriniz mi ıslanıyor? Ben sıkınca fışkırıyor ileri doğru ama normalde sütüm az.
Peki boğazına kaçıyor mu? Benim bu aralar oğlan memeyi reddediyor arada, öksürüyor nefes alıyor ve ağlıyor ama yüzüne gözüne geldiğini görmedimBebek tıkanıyor emerken, nefes nefese kaliyor savaş veriyor resmen emerken çok geldiği için de ağzını çekip nefrslenio bidaha emiyor o arada görüyorum zaten biraz ip gibi incecik süt yüzüne gidiyor bazen damla damla üstüme akıyor anlık yani bebe zorlanıyor işte emerken
Tazyik şiddetine bağlı olabilir belki çok anlamıyorum ama fiskirmasa bile tikayabilir bence, veya bebeğin hızlı emmeye çalışıyorsa o da tıkıyor olabilir. Boğazına kaçıyor bence o yüzden öksürük tutuyor geri cekilip nefeslenip devam ediyorPeki boğazına kaçıyor mu? Benim bu aralar oğlan memeyi reddediyor arada, öksürüyor nefes alıyor ve ağlıyor ama yüzüne gözüne geldiğini görmedim
İşte fışkırması tazyik oluyor canım, baya fışkırdı ben de sıkınca normalde böyle olmuyordu. Genzine kaçıyor yutamıyor hızlı geliyor rahatsız ediyor çocupuBy taziği nasıl anlıyorsunuz üzeriniz mi ıslanıyor? Ben sıkınca fışkırıyor ileri doğru ama normalde sütüm az.
Bu bilgi gercekmiEski Türk devletlerinde bir adet de evin en küçük erkek çocuğu anne ve babaya bakmakla yükümlüdürüfff tarihçi öğretmen kimliğim yine açığa çıktı
Benimde bazi zamanlar hafif bir skmayla tazyikli cikiyor. Ama herzaman degil. Ara sira olmasinin nedeni ne acaba ilginc dimiİşte fışkırması tazyik oluyor canım, baya fışkırdı ben de sıkınca normalde böyle olmuyordu. Genzine kaçıyor yutamıyor hızlı geliyor rahatsız ediyor çocupu
heryerim ağrıyor nerdeeeDur senin yaşın da küçüktüyazık olur at bi vitamin canlan hemen
Ay evet ya neden anlamadıö ars sıra oluyordu ama bekleyip tekrar emiyordu şiödi resmen nefret etti çocukBenimde bazi zamanlar hafif bir skmayla tazyikli cikiyor. Ama herzaman degil. Ara sira olmasinin nedeni ne acaba ilginc dimi
Artık türklerde böyle bişey kalmadıki seninkiyle benimki görevi üstlenmiş görünüyorBenimde bazi zamanlar hafif bir skmayla tazyikli cikiyor. Ama herzaman degil. Ara sira olmasinin nedeni ne acaba ilginc dimi
2 Cocuk daha miheryerim ağrıyor nerdeeegençlikte bir işe yaramadı daha iki çocuk doğuracaktım ben vazgeçeceğim sanırım
Benimki en önde koşarak bayrak taşıyor canımArtık türklerde böyle bişey kalmadıki seninkiyle benimki görevi üstlenmiş görünüyor
Amin canım. Evet mecburen biberon kullanıyorum çünkü yeterli derecede emmediği için mamayı biberonla veriyorum. Sanırım biberona iyice alıştı meme zor geliyor ondan memeyi reddediyor. Üzülmek istemiyorum bebişi de etkiliyor ama ister istemez üzülüyor insan. Pes etmemeye çalışıyorum bakalım inşallah memeyi tamamen bırakmaz. Ay bu kv ler gerçekten manipüle etmekte bir numaralar, yaparlar yaptıklarını sonrada madur rolüne giriyorlar.Allah yardımcın olsun canım
Ara ara böylemi yapıyor bebeğin
Sebebini bulabildin mi peki biberon kullanıyormsun
Ben daha çok sinir oluyorum kv koşa koşa gelip elini atınca hele bir rahat bırak yaa bende bikere tahamül edemeyip yeter bırak dedim kadın ortalığı ayağa kaldırdı kolu komşu annem eşim kim varsa ağlaya ağlaya şikayet etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?