2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Hiç sorma arkadaş ne saçma şeyler yaşıyorum diyorum ben bazen bir memeyi reddetmek nedir şuan düzeldimi peki senin bebedemi meme seçiyor birini seviyor birini sevmiyor

Evet 3 aşı birden yapıldı 2. Ayda. Calpolu doktorumuz 38,5 olursa verin yoksa vermeyin aşının etkisini düşürmesin demişti. Bizim ateş 37,5 olsu en fazla vermedim o yüzden. Çok halsiz olmuştu ama
Hadi ya öyle de bi durum var yani aşının etkisini düşürebilir. Sürekli kontrol mü ettiniz o zaman ya da çıkmasın diye ne yapabilirim var mı bilginiz acaba ?

Evet 3 aşi birden oldu bizim de, calpolu kullanmadım ateşi çıkmadı bazisinda çıkıyor bazısında çıkmıyor sanırım. Ama çıkmadan çok önermiyorlar sanırım vücudu savaşsin biraz istiyorlar yine siz daha iyi bilirsiniz doktorunuza danışın bence yarasın kuzuya
Doğru aslında illa 4. Ay olmak zorunda değil demi bende korkuyla 120. Günün gece 12 olmasını bekliyorım
Öyle olsaydı rn azından gittiği tsrihi de tam bilir gün sayardik jsbxjsbdjd ne güzel olurdu hee

Hiç sorma arkadaş ne saçma şeyler yaşıyorum diyorum ben bazen bir memeyi reddetmek nedir şuan düzeldimi peki senin bebedemi meme seçiyor birini seviyor birini sevmiyor
Sanırım birinden daha az süt geliyor olabilir. Benim de sağ memeyi emiyor sol memeyi ne zaman önce versem emmiyor. O yüzden sağ verip biraz doyunca sola geçiyorum ancak o şekilde emiyor. Baktım hiç emmiyor mama veriyorum başka yapacak bi şey yok artık diyorum

Eğer ki o memeden daha az süt geliyorsa bebekler bunu yapıyor. Arkadasım da tek meme emziriyordu bu sebeple. Emmedikçe de o memede süt azalıyor. Uyurken alıyorsa uykuluyken hep onu vermeye çalış bence.
Olabilir evet geceleri uyurken hep solu vereceğim buseferde süt azalacak ki solda daha az süt var bende dengelemek için solunfaxla veriyordum bebem bunu farketti ve beni alt ediyor

Hiç o açıdan düşünmedim ya vermeyeyim o zaman. Ateş beni hep korkutuyor o yüzden önlem almak istedim ama hiç vermeyeyim

Hadi ya öyle de bi durum var yani aşının etkisini düşürebilir. Sürekli kontrol mü ettiniz o zaman ya da çıkmasın diye ne yapabilirim var mı bilginiz acaba ?
Ben sürekli kontrol ettim valla o gece hep tetikteydim. Her bebek ateslenmiyor ama yapılacak birşey yok bence onun için. Dr ateşlenirse bile sebebini biliyoruz aşıdan o yüzden korkmayın demişti. Bir de 3 gün yıkanmayacak yıkayıp getirin demişlerdi. Size de söylemişlerdir.

Hiç o açıdan düşünmedim ya vermeyeyim o zaman. Ateş beni hep korkutuyor o yüzden önlem almak istedim ama hiç vermeyeyim
Aşının yaptığı ateşten cok korkmamak lazım diye bir şey duymuştum. Normal ateş olsa evet çünkü ne kadar çıkacağını kestiremiyorsun ama aşıdan kaynaklı olunca zaten maksimumu belli illaki çözümü oluyor. Çok korkuyorsan mesela 38 i beklemezsin 37.5 larda falan verirsin yine hiç ateş olmadan vermekten iyidir diye düşünüyorum. Belki ateşi hiç çıkmaz bizde çıkmadı çünkü

Dur bende bir sorayım gbt ye merak ettim devaö sütü hakkında bilgi almak istiyorum bende şu paketli sütler varya devam yazıyor büyük oğlum için çünkü ondan veriyorum buara açık sütler bozuluyor yetiştiremiyoruz , beni anlamadı bilgi alamadım devam diyince mamadan bahsetti

Acelya A canım benim de başından beri sol meme uçtan dolayı sıkıntılı ve doğru düzgün alamadığı için almak istemiyordu hep sağdan veriyordum sağdıgımda da sol ile sağ arasında yarı yarıya fark var şimdi yine fark var ama eskisi gibi değil az geldiğini farketmiştir beben bir de bu aylar da red olayı fazla Salı gününden beri biz de çığlık kıyamet iki memeyi de almamaya çalışıyor üstüne gidiyoruz bakalım umarım yeneriz hepimiz

Galiba çoğumuzun solundan daha az süt geliyor şuan öğrenmiş oldum tek bende böyle sanıyordum bide boyutlarıda değişik duruyor biri yukarda küçük gibi diğeri büyük aşağıda inşallah şu riskli ayları atlatırız tünelin sonundaki son karanlıktayız bence düze çıkacağız inşallah

Ahah aynen benim sağ solun iki katı biri anyaya bakıyor biri konyaya yer çekiminin etkisiyle de aşağı doğru kayık

Benimde mastit ve sürekli süt incisi olan memem sol. Ordan az süt geliyor ben zaten onu vermiyorum artık sağıyorum sadece valla vermeye can dayanmıyor

Ben lansinoh biberon kullanıyorum en başından beri bir kaç yerde anne memesine en yakın diye okudum. Olmadı onu da bir dene istersen deneme yanilmayla anca sorunu bulabilirsin bence ya mama ya biberon. Allah yardımcın olsun gerçekten zor.

fnd_50 @misophonia_ @lulukimki @Nilikom34 bacikolarim napiyorsunuz iyisinizdir inşallah arada uğrayın bir ses edin merak ediyorum inşallah iyisinizdir bebişlere birlikte
Canooo iyiyim ama çok yoğun geçiyor günler aşırı 2 çocuklu hayat hahshhshs tek çocuk hiç çocukmuş onu anladım
Banada 2. Den sonra öyle geldi aslında çok rahat mışım tek çocuk gerçekten hiç çocukmuş
kesinlikle öyle canım tek çocuk hiç çocukmuş iki tane ile şaftım kaydı 3,4,5 çocuğu olanları düşünemiyorum ki ben çok çocuk seven biriyim normalde ama 2 çocuk yeter diyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Ay hoşgeldin rjnshsbsnjs iki olunca tabi ki daha zor oluyordur. Biri uyusa diğeri ilgi bekliyor sonuçta iyiysen sıkıntı yok kız arada uğra bir selam ver git sndbdndn
İkisinin uyumadığı ve ikisinin de ilgi beklediğini düşün aynı anda Allah sağlık versin korusun evlatlarımızı da tek ne yapalım idare edeceğiz artık tamam bacım haklısın arada gireyim zaten arada girebiliyorum

Ben aptamil kullanıyorum kuzum eymende de sorun yaşamadım keremde de olmadı şuana kadar çok şükür. İçerisinde probiyotik var. #reklam değil

Hoşgeldin canım valla özlettin kendini bayağıdır yoksun nasılsın eymenikon nasıl iyileşti mi tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…