2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Amin canım sağlıklı olsunlar da başka bir şey istemiyorum gir gir bak misophonia_ da bi o gün geldi yine kayboldu ara ara etiket sallayayim en iyisi size ben

Hiç o açıdan düşünmedim ya vermeyeyim o zaman. Ateş beni hep korkutuyor o yüzden önlem almak istedim ama hiç vermeyeyim
İkinci ay aşılarinda benimki de de çıkmadı ateşi, 3. Ayda menenjitle rotada çıktı, 37.5 görünce ılık kompres yaptım koltuk altlarına ve anlına çok giydirmedim daha da yükselince calpol verdim düşürdü. İnşallah çıkmaz sende de.

Kızlar bebişimin boynunda katlanma kısımları bir kac gündür kızarık, hava almadığı için sanırım, banyo yaptırıyorum akşamları gün içinde de suyla yıkayıp yüz üstü yatırıyorum hava aslın diye yoksa normalde açmıyor boynunu sonra da pişik kremi sürüyorum. Başına gelen oldu mu ? Neler yaptınız iyice tahriş olmasından korkuyorum.

Teşekkür ler ben üstüme alındım Allah yardımcın olsun iki çocukluların hepsi böyle üçleyenler sanki daha iyi bizden

Bende bilemiyorum canım merka ediyorum ne yapmamız lazım yoğurt falanmı sürsek sıcak memlekette kızarıyor pütür gibi bişeyler çıkıyor şuan burası serin diye sadece kızarmış ama bacakları hep katkat kızarık

Banyo sonrası yağlıyor musunuz ? O da çok iyi geliyor. Bir de klima ya da vantilatör kullanmanız gerekiyor bulunduğunuz ortam çok sıcak oluyor demek ki. Sıcakta hemen isilik ya da alerji oluyor

Bizdede oluyor ara sira. Ayni sik sık havalandir boynunu acmaya calis bezle temizle. Ileri derece tahris olmadi hic

Banyo sonrası yağlıyor musunuz ? O da çok iyi geliyor. Bir de klima ya da vantilatör kullanmanız gerekiyor bulunduğunuz ortam çok sıcak oluyor demek ki. Sıcakta hemen isilik ya da alerji oluyor
Klima kullanıyoruz , klima yatak odamizda , gündüz salonda duruyoruz kapılar açık bir şekilde klima derecesini 21 e ayarliyorum ki salona kadar anca serinlik gelir ama izmir sıcağı yinede yetersiz demekki. Gece yatarken kısıyorum yada kapatıyorum 24-25 derece oluyor . Çok soğuk olursa da hasta olur korkusu oluyor bilemedim.

Ben hemen geçiş yaptım ama kademeli öneriyordu chatgbt ye sorduğumda 2 ölçek eski mama bir ölçek yeni mama diyordu sonraki gün 2 ölçek yeni mama bir ölçek eski mama sonra tamamen yeni mama diye gidiyor. Ama ben direk geçtim bir sorun yaşamadım gerçi bugün 3. Gün daha kaka henüz yapmadı benimki de bakalım kaka da belli eder kendini bu golden goat iyi geldi mi gelmedi mi kabız mı değil mi o zaman anlayacağım bende. Bende sma comforttan gaz konusunda çok memnundum ya mama reddindne dolayı golden a geçtim yoksa sma comfort kaka da da gaz da da sorun yoktu benim ama her çocukta her mama farklıymış çok baktık bende birine yarayan sana yaramıyor felan deneyerek bulacaz başka çare yok . Bende önce meme ve mama bir gidiyordum sonra meme tamamen bitince mama olunca bizim de bebek çok gazlı olmuştu birden bire o da yani sma comfort gazlı bebekler için en iyi mama ona rağmen birden mama artınca tamamen mama olunca bayağı kıvranmıştı sonra bir hafta on güne alıştı demek bağırsakları biraz daha azaldı gazı ama zaman zaman sancı tutuyor tabi yine eskisi gibi değil ama

Canım uraz da böyle zorlanınca ikinci ayda, makatta çatlak oldu minik. Dr madecassol krem vermişti. Dr atlarsa mutlaka kontrol ettir görünce yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…