- 22 Ekim 2024
- 4.126
- 9.810
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #42.241
Amin canımİkisinin uyumadığı ve ikisinin de ilgi beklediğini düşün aynı andaAllah sağlık versin korusun evlatlarımızı da tek ne yapalım idare edeceğiz artık tamam bacım haklısın arada gireyim zaten arada girebiliyorum
İkinci ay aşılarinda benimki de de çıkmadı ateşi, 3. Ayda menenjitle rotada çıktı, 37.5 görünce ılık kompres yaptım koltuk altlarına ve anlına çok giydirmedim daha da yükselince calpol verdim düşürdü. İnşallah çıkmaz sende de.Hiç o açıdan düşünmedim ya vermeyeyim o zaman. Ateş beni hep korkutuyor o yüzden önlem almak istedim ama hiç vermeyeyim
Canooo iyiyim ama çok yoğun geçiyor günler aşırı 2 çocuklu hayat hahshhshs tek çocuk hiç çocukmuş onu anladım
kesinlikle öyle canım tek çocuk hiç çocukmuş iki tane ile şaftım kaydı3,4,5 çocuğu olanları düşünemiyorum ki ben çok çocuk seven biriyim normalde ama 2 çocuk yeter diyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Bende bilemiyorum canım merka ediyorum ne yapmamız lazım yoğurt falanmı sürsekKızlar bebişimin boynunda katlanma kısımları bir kac gündür kızarık, hava almadığı için sanırım, banyo yaptırıyorum akşamları gün içinde de suyla yıkayıp yüz üstü yatırıyorum hava aslın diye yoksa normalde açmıyor boynunu sonra da pişik kremi sürüyorum. Başına gelen oldu mu ? Neler yaptınız iyice tahriş olmasından korkuyorum.
Banyo sonrası yağlıyor musunuz ? O da çok iyi geliyor. Bir de klima ya da vantilatör kullanmanız gerekiyor bulunduğunuz ortam çok sıcak oluyor demek ki. Sıcakta hemen isilik ya da alerji oluyorKızlar bebişimin boynunda katlanma kısımları bir kac gündür kızarık, hava almadığı için sanırım, banyo yaptırıyorum akşamları gün içinde de suyla yıkayıp yüz üstü yatırıyorum hava aslın diye yoksa normalde açmıyor boynunu sonra da pişik kremi sürüyorum. Başına gelen oldu mu ? Neler yaptınız iyice tahriş olmasından korkuyorum.
Bizdede oluyor ara sira. Ayni sik sık havalandir boynunu acmaya calis bezle temizle. Ileri derece tahris olmadi hicKızlar bebişimin boynunda katlanma kısımları bir kac gündür kızarık, hava almadığı için sanırım, banyo yaptırıyorum akşamları gün içinde de suyla yıkayıp yüz üstü yatırıyorum hava aslın diye yoksa normalde açmıyor boynunu sonra da pişik kremi sürüyorum. Başına gelen oldu mu ? Neler yaptınız iyice tahriş olmasından korkuyorum.
bebeni tahriş ettirmediysen orda helal olsunBizdede oluyor ara sira. Ayni sik sık havalandir boynunu acmaya calis bezle temizle. Ileri derece tahris olmadi hic
Yapamadıı sshsafsaaHEm is hem bebe zor olur gercekten haklsn cnm. Yazlikta keyif yaparsin biraz annen varsa
Klima kullanıyoruz , klima yatak odamizda , gündüz salonda duruyoruz kapılar açık bir şekilde klima derecesini 21 e ayarliyorum ki salona kadar anca serinlik gelir ama izmir sıcağı yinede yetersiz demekki. Gece yatarken kısıyorum yada kapatıyorum 24-25 derece oluyor . Çok soğuk olursa da hasta olur korkusu oluyor bilemedim.Banyo sonrası yağlıyor musunuz ? O da çok iyi geliyor. Bir de klima ya da vantilatör kullanmanız gerekiyor bulunduğunuz ortam çok sıcak oluyor demek ki. Sıcakta hemen isilik ya da alerji oluyor
Ben hemen geçiş yaptım ama kademeli öneriyordu chatgbt ye sorduğumda 2 ölçek eski mama bir ölçek yeni mama diyordu sonraki gün 2 ölçek yeni mama bir ölçek eski mama sonra tamamen yeni mama diye gidiyor. Ama ben direk geçtim bir sorun yaşamadım gerçi bugün 3. Gün daha kaka henüz yapmadı benimki de bakalım kaka da belli eder kendini bu golden goat iyi geldi mi gelmedi mi kabız mı değil mi o zaman anlayacağım bende. Bende sma comforttan gaz konusunda çok memnundum ya mama reddindne dolayı golden a geçtim yoksa sma comfort kaka da da gaz da da sorun yoktu benim ama her çocukta her mama farklıymış çok baktık bende birine yarayan sana yaramıyor felan deneyerek bulacaz başka çare yok . Bende önce meme ve mama bir gidiyordum sonra meme tamamen bitince mama olunca bizim de bebek çok gazlı olmuştu birden bire o da yani sma comfort gazlı bebekler için en iyi mama ona rağmen birden mama artınca tamamen mama olunca bayağı kıvranmıştı sonra bir hafta on güne alıştı demek bağırsakları biraz daha azaldı gazı ama zaman zaman sancı tutuyor tabi yine eskisi gibi değil amaKızlar bu kabızlık mevzunu aıle hekımınede danıstım bugun hala kaka yok cunku mama yapmıs olabılır dıyor.dogdugundam berı hipp kullanıyorum ama sutum azaldıgı ıcın mamayı artırdım son zamanlarda etkısı olabılır.sız hangı mamaları kullanıyosunuz?kabızlık sorunu yapmayan?bıde yenş mamaya geçişi hemen mi yapacagım yoksa kademelimi
Dolaptan çıkardıysam ısıtıyorum dışardaysa direkt veriyorum benKızlar sağdığınız sütleri direk mi veriyorsunuz yoksa ısıtıyor musunuz aklım karıştı biraz
O an içecekse hemen veririm ama o an içneyecekse dolaba koyuyorumKızlar sağdığınız sütleri direk mi veriyorsunuz yoksa ısıtıyor musunuz aklım karıştı biraz
2 aylıkken gittik 6 aylık bidaha gelin dediHanımlar konuşuldu mu bilmiyorum bu yıl yaz tatili düşünen var mı? Tecrübeli anneler de fikir verebilirse sevinirim
Merhaba benim de prematüre bebeğim var düzenli doktor takibinde misiniz? Öyleyse doktorunuz fark eder
Canım uraz da böyle zorlanınca ikinci ayda, makatta çatlak oldu minik. Dr madecassol krem vermişti. Dr atlarsa mutlaka kontrol ettir görünce yazmak istedim.Bence duzelecek bak gorursun.sana dr un verdıklerınden cok fayda gören var zaten prebıyorıkle cınko baktımda.fitillerle şuruplarla zeytınyagkarla zor yaptırdık canım ya o kadar koyuydu ki kakası bı gun daha cıkmasa yıne dr a goturecektık ki çok şükür aglaya aglayada olsa yaptı.ben prebıyotıgı bırakmıstım orda hata ettım mama mıktarınıda cogalttım bu sıralar memeyı cok emmıyor gunduzlerı gozu hep dısarda konsantresı yok emmeye:) ınsallah bıda boyle olmaz.
Hemen vereceksem ısıtmıyorum. Ama beklediyse ısıtıyorum. Soğuk süt gaz yapabiliyormuşKızlar sağdığınız sütleri direk mi veriyorsunuz yoksa ısıtıyor musunuz aklım karıştı biraz
Tesekkur ederım canımCanım uraz da böyle zorlanınca ikinci ayda, makatta çatlak oldu minik. Dr madecassol krem vermişti. Dr atlarsa mutlaka kontrol ettir görünce yazmak istedim.
Surekli yikiyoruz yoksa dayanamaz buranin havasinabebeni tahriş ettirmediysen orda helal olsun
Niye kizz hayirdirrYapamadıı sshsafsaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?