2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Canım benim çok çok geçmiş olsun iyi düşünelim iyi olsun. Babanın yanında da moralini yüksek tutmaya çalış öyle görürse daha çok üzülür. Şu an herkesten çok onun morale ihtiyacı var. Allah beterinden korusun. Uzun bir süreç olacak ama yavaş yavaş düzelecektir inşallah

Evet gidin beni böyle görmeyin demiş. Beni görüntülü arqdılar öyle gördüm tuttum kendimi. Yoğun bakımda olduğu için görüş sıkıntı biraz inşallah ben de gidicem

Aman ataklar redler falan…
Ay en zor aydayız resmen şu ataklar bir geçeydi kurtulsaydık
Elini saçıma sür de ben de tatile gidem sjndjdj
Bebe ile zor bacım seneye düşünün boşver
Ay canım benim çok üzüldüm Allah şifasını versin babanın bir an önce normale dönsün inşallah Pendik te misiniz neresinde olmuş kaza bende tuzla dayım yardımcı olabileceğim bir şey olursa söyle lütfen acaba video görüntüleri falan bar mı ceza için yardımcı olur görüntüler Allahım yarabbim trafik kazaları insanın canını çok sıkıyor şifasını bulsun inşallah

Evet gidin beni böyle görmeyin demiş. Beni görüntülü arqdılar öyle gördüm tuttum kendimi. Yoğun bakımda olduğu için görüş sıkıntı biraz inşallah ben de gidicem
Allah'ım safi ismiyle şifa versin inşallah eskisinden de dinç çıksın hastahaneden sen de kendini mental olarak iyi tutmaya çalış baba evet çok zor ama o da üzülür daha çok üzülürsünüz

Pendik sahil batı mahallesi mi ne bilmiyorum tam canım. İlk gün izlemiş annemler bi yerden ama ben bulamadım görüntüyü. Polis tutanak tutmuş zaten süreç şlerleyecek inşallah bakalım canım çok teşekkğr ederim
Allah'ım safi ismiyle şifa versin inşallah eskisinden de dinç çıksın hastahaneden sen de kendini mental olarak iyi tutmaya çalış baba evet çok zor ama o da üzülür daha çok üzülürsünüz
Amşn canım benim güçlü olmaya öalışıyoruz teşekkür ederim

Canımmm çok çok geçmiş olsun,Rabbim şifa versin babam da ben lisedeyken çok yüksek bir yerden boynunun üzerine düşmüştü .Doktorlar çok umutsuzdu ama çok şükür ki bir hasar kalmadan atlattı .Cok zor bir beyin ameliyatı geçirdi çok uzun sürdü ama geçti iyileşti .Babacığın da iyi olacak Allah’ın izniyle.Cok çok dua edeceğiz canım .

Çok sevindim çok şükür canım benim çok teşekkür ederim inşallah kavuşacak sağlığına

İnşallah hak ettiği cezayı bulsun tabi
Allah şifasını versin inşalalh canım dualarımız sizinle süreçten haberdar et bizi de

Geldim nasılsınız begonvil çok geçmiş olsun , bu ara yaşadığım üst üste yorgunluklar çocukların düzenlerinin alt üst olması misafir in bitmemesi vs beni çok zorladı buraya bile ne halle girip yazıyordum, ağzımda vücudumda yaralar çıkmaya başladı günde 2 saat bile uyuyamıyordum üç haftadır, yemek yiyemiyordum zaten iştahım da yok yazıyordum, 48 kiloya düşmüşüm bunalım yüklenmeye başlamıştı, üstüne bide ben iyilik edip komşularımı yemeğe çağırmıştım o gün de kavga çıktı evimde suç bana kaldı kısaca burnumdan geldi, Allah kimseye kaza bela hastalık vermesin alışkın olmadığımız durumlar bizi böyle sürükledi şmarıklık işte bizmkisi

Hoşgeldin , keşke bir müddet oradan uzaklaşabilsen ne güzel olur, sana da çocuklarına da iyi gelir , yada ailecek uzaklaşsanız eşinin izni falan oluyor mu yaz döneminde ,, bazen mekan değişimi insanı resetliyor..

Gitti mi herkes zaten kendi halinizde kalsaniz çocuklar da eaht ederdi sen de ederdin geçmiş olsun sana da canim

Biliyormusun yakınlarda gidebileceğim biyer yok ailelerimiz 12 saat uzakllıkta 2 bebek olumca yol çekilmiyor bi misafirliğe gitsem rezil olup dönüyorum ikiside durmuyor diğeri kafasına göre gidiyor merdiven tehlike vs dinlemiyor gitme desen inatlaşıyor krize giriyor birde çok eziliyor küçük olduğu için itip kalkıyorlar Diyorumkü kendime ben hiçbiryere sığamıyorum artık, ben bu hayatta herşeye sabredebiliyormuşumda çocuğuma yapılan hiçbirşeye sabredemiyorum sesim bişeye çıkmaz da çocuklarım olursa aslan kesiliyorum

Şubata kadar sabredeceğim nasıl edeceğim bilemiyorumsonrada evi taşıyacağım

Şubatta tayin mi alacaksınız. Allah kolaylık versin cok yiyemesen de yediklerinin besleyici olmasına gayret etki vücudun güç toplasın canım. Büyüğün yaşı en zor zamanlar. Ben oğluma ondan beridir söz geçiremiyorum

Ya kızlar moralim çok bozuk . Akşam bebek görmeye geldiler iki aile gelir gelmez benim bebek bastı çığlığı ama nasıl ağlamak duyan bi yeri koptu sanacak sakinleşmiyor bi türlü yattığımız odaya götürdüm çok zor sakinleştirp emzirip uyuttum ama sürekli ağlayarak uyandı . Seslerden çok etkileniyor . Gelen ailenin de bebeği var bizimkinden 10gün küçük ama hiç sesi çıkmadı pusette durdu öylece benim bebeğim neden böyle diye ağladım yabani mi uykuya mı düşkün ses mi sevmiyor ne ben anlayamadım ne Yapıcam böyle ya

Hep mi böyle?
Hep böyle olsa bile normal bence . Her bebeğin huyu farklı. Diğer bebeğin sakin bi zamanına gelmiş olabilirsin, senin bebeğin korkmuş olabilir. Kıyas yapma asla. Bebek büyütürken en yanlış şeylerden biri kıyas yapmak her bebek kendine özgü. Bizler de öyle değil miyiz

Diğer bebeğin kardeşleri var alışmış gürültüye kıyas yapmak değil de ne bileyim ya benimki alerjik diye mi böyle huysuz ne anlamadım genel olarak zaten çok ağlıyor ama gündüzleri yabancı görse böyle olmuyor

Elbette alerji olmasının da bunda payı vardır. Benim yeğenim de alerjik bi bebekti ve bu bahsettiğin şeyler yaşıyolardı. Zamana bırakıp hafiflemesini beklicen mecburen ama az daha büyüyünce ortadan kalkıyor bu huzursuzluk durumu hiç merak etme. Maşallah şu an öyle uyumlu bi çocuk ki herkes imreniyor

İnşallah öyle olur ya gerçekten o kadar moralim bozuldu üzüldüm ki

Selam canım hoşgeldin biraz kendine vakit ayır kendini dinle boşver misafiri ağırlama bak değer de bilmemişler çok üzüldüm senin adına kavga çıkmasına seni suçlamalarına nankör insan görünce sinir oluyorum
Evet gerçekten öyle oluyor sen istediğini söyle birisi söylediğinde insanın çok canı sıkılıyor bende bu duruma çok üzülüyorum
Selam canım alerjik bebekler genelde huysuz oluyor benim de ilk kızım öyleydi süt alerjisi vardı nereye gitsek ağlardı evde de ağlardı sürekli ağlardı her dışarı çıkışımızda burnumuzdan gelirdi eşimle kavga ederek dönerdik çok yorardı şimdi bu bebeğe bakıyorum ilki ile alakası yok bu da çok uslu değil ama ilki kolik artı süt alerjisi normalden iki katı daha zor böyle bebekleri büyütmek biz eşimle diyoruz bunun gibi ikiz bebe üçüz bebe bakarmışız ama ablası gerçekten zirveydi öyle zordu zamanla duruluyorlar ama merak etme daha iyi olacak büyüdüklerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…