- 16 Haziran 2018
- 1.097
- 2.636
- 133
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.981
Ayakta gezinerek, aspritör ışığı ve sesi açıkken denedin mi aklıma ne gelirse yazıyorum denemişsindir muhakkakBana da sessiz reflü olabilir dedi reflü şurubu verdi bitane 3 gündür kullanıyorum da bir fark yok henüzdiş için de gidince doktoruma bi sorayım da bir aydır böyle 2. Aydan beri diş olmaz ki bu tamamen reddediyor ya inşallah düzelir umudum hiç yok ama böyle diyip düşürmek istemiyorum düzelecek demek istiyorum
Evet denedim kafasını çeviriyor çok ağlıyor istemiyor aspiratör ışığında sesinde denedim telefondan beyaz gürültü ile denedim evde kucağımda yürüterek denedim birkere öyle içti umutlandım yürüyerek içti diğer öğün yok yine onu da kabul etmedi maalesef akla gelebilecek herşey denedim yardımcı olmaya çalışatığınız için teşekkür ederimAyakta gezinerek, aspritör ışığı ve sesi açıkken denedin mi aklıma ne gelirse yazıyorum denemişsindir muhakkak
Herkes doktor olmasın yaKızlar az önce instads bir video izledim. Bebeğe nurofen vermiş dr. Kadın da kullanmış. Birkaç gün sonra çocuk fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar bir sürü tedavi iliğinde problem olmuş böbrekler iflas noktasına gelmiş yoğun bakımlar fln. Çocuğun kolları mosmor olmuş kan almaktanSonra nurofenden kaynaklandığı anlaşılmış. Çocuk kurtulmuş şükür. Ordaki doktorlar demiş işte nurofen nasıl vermişler çocuğa, asla kullanılmaz diye, hatta bazı ülkelerde yasaklamış bu ilaç. Aklınızda bulunsun diye yazayım dedim videoyu atacaktım kaybettim.
Nasıl bi hatadır bu ya bebeğin canıyla oynamışlar resmen. İhmalin bu kadarına da insan artık diyecek bir şey bulamıyor gerçekten. Allah korusun hepimizin bebeğiniKızlar az önce instads bir video izledim. Bebeğe nurofen vermiş dr. Kadın da kullanmış. Birkaç gün sonra çocuk fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar bir sürü tedavi iliğinde problem olmuş böbrekler iflas noktasına gelmiş yoğun bakımlar fln. Çocuğun kolları mosmor olmuş kan almaktanSonra nurofenden kaynaklandığı anlaşılmış. Çocuk kurtulmuş şükür. Ordaki doktorlar demiş işte nurofen nasıl vermişler çocuğa, asla kullanılmaz diye, hatta bazı ülkelerde yasaklamış bu ilaç. Aklınızda bulunsun diye yazayım dedim videoyu atacaktım kaybettim.
Son bir de pilates topunda zıplayarak deneEvet denedim kafasını çeviriyor çok ağlıyor istemiyor aspiratör ışığında sesinde denedim telefondan beyaz gürültü ile denedim evde kucağımda yürüterek denedim birkere öyle içti umutlandım yürüyerek içti diğer öğün yok yine onu da kabul etmedi maalesef akla gelebilecek herşey denedim yardımcı olmaya çalışatığınız için teşekkür ederim
Ağız şapırdatma yediklerimize ilgi duyma ve oturma ek gıdanın göstergeleri. Elzem bir durum yoksa bunlar olunca başlamak en sağlıklısı gibi geliyor bana. Poyraz biz yemek yerken ağzında bişe var gibi çiğniyor kaç kere açtık baktım bişe mi var ağzında diyeChatgbt'ciğim de benden yanadoktora o kadar para verip, sonra gelip chatgbt'ye sormam
Evet onu hiç denemedim pilates topum yok ama onun yerine yatakta zıplıyorum aklıma o gelmişti pilates topu gibi etki eder belki diye ama olmamıştıSon bir de pilates topunda zıplayarak dene
Meme reddinde öyle yapıyorlar ya
Son çare kaşıkEvet onu hiç denemedim pilates topum yok ama onun yerine yatakta zıplıyorum aklıma o gelmişti pilates topu gibi etki eder belki diye ama olmamıştı
Aman ataklar redler falan…Selam bacikolar nasılsınız bir tatil yapıp geldik 20 sayfayı geçmiş okuyamadım
Var mı bir dedikodu falanHerkes iyidir inşallah
Evet gerçekten çok zor oldu bu kadar zorlanacağımı beklemiyordum ikinci bebeğim daha tecrübeliyi. Diye rahattım açıkçası ama beklenmediğim yerden vuruldum beslenme reddi hiç beklemiyordum onun dışında gaz huysuzluklar uykusuzluklar hepsine hazırdımSon çare kaşıksana zor olacak. Bizim bebeler neden böle ya ben hiç emziremedim süt varken hem de. Hep sağarak verdim ama yoruldum artık sağım aralarını arttırdım sütüm de azalıyor
Aynen dilini falan çiğniyor ipek de henüz masaya çok almadım kucagimda zor oluyor bana diye bu ay birsin oturtucam yavastan mama sandalyesine deAğız şapırdatma yediklerimize ilgi duyma ve oturma ek gıdanın göstergeleri. Elzem bir durum yoksa bunlar olunca başlamak en sağlıklısı gibi geliyor bana. Poyraz biz yemek yerken ağzında bişe var gibi çiğniyor kaç kere açtık baktım bişe mi var ağzında diyeçatalla bişe uzattığımızda da uzanıyor artık ama herşeye uzanıyor ağzına sokmak için
Elini saçıma sür de ben de tatile gidem sjndjdjSelam bacikolar nasılsınız bir tatil yapıp geldik 20 sayfayı geçmiş okuyamadım
Var mı bir dedikodu falanHerkes iyidir inşallah
Kürek kemiklerim berbat yaEvet gerçekten çok zor oldu bu kadar zorlanacağımı beklemiyordum ikinci bebeğim daha tecrübeliyi. Diye rahattım açıkçası ama beklenmediğim yerden vuruldum beslenme reddi hiç beklemiyordum onun dışında gaz huysuzluklar uykusuzluklar hepsine hazırdımcanları sağolsun da napalım.. vallahi gün boyu sıcakta su döküyorum terden sürekli uyutmaya çalışıp yedirmeye çalışmaktan sırtım heryerim tutuldu artık gece yatağa girince ağrılarımı fark ediyorum
Geçmiş olsun Rabbim şifalar versin sizi birbirinize bağışlasın inşallahKızlar annem dün bana gelmişti bende kalıyordu babam telefonunu kaybetmiş aradılar yolda bulduk diye sonra annem kardeşimi aradı baban geldi mi telefonunu düşürmüş dedi sonra birisi arayıp kaza yaptığını söyledi biz de arabayla yaptı sandık meğer babama yürürken motor çarpmış neredeyse kafa hariç her yerinde kırık varmış ve kanaması da varmış dua eder misiniz lütfen
Aaa sen de mi bahçelievlerdesin ben de öetinkayanın karşısındayımEşimle annem gitti ben bahçelievlerdeyim babamlar pendikte. Haber bekliyorum telefon başında bi gelişme yok henüz
Öğretmen isen kullanılamaz. Diğerleri yarı çalışma kullanılıyor ise süt izni olmuyor işçilerde böyleydi daha önce kısmi çalışmaKızlar memurlar için yarı çalışma geldi ya şimfi sorun şu süt izni ve yarı çalışma nasıl kullanılır acabaa sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?