2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Gerçekten bizimki de öyle sürekli ağlıyor çok yıprandım tek başıma bakmaktan yaşlandım resmen ya her gören çok zayıflamışsın diyor böyle çocukla nasıl zayıflamayayım 😂🤦🏻‍♀️
Çok normal ya süt diyeti de yapıyorsun o da çok etkiliyor bende ilk 6 ay da 50 kilonun altına düşmüştüm ilk bebe de ☺️
Ya uyuma konusunda benim ikinci ablası olmasına rağmen sese alışamadı tv acıktı bebekken de yok yani mümkün değil seste uyumuyor en ufak sese uyanıyor bebekten bebeğe değişiyor herhalde bende ilk 3 ay sürekli tv dizi izledim hep açıktı ablasının sesi de vardı keşke alışsaydı benimki sesli yerde uyumaya alışamadı

Bugün babişimi görmeye gittim normalde görüş yoktu bi şekilde içeri girdik ablamla. Çok duygulandı belli etmemdyd çalıştı ama göz yaşlarını tutamadı ben de sildim göz yaşlarını. Morali bozulmasın diye sğlamafım hiç, torununun resmini gösterdim. Ben getirin tırunumu dedim getirmediniz dedi :(
İyisin maşallah çok güçlüsün gğçlü kal hep beraber olucaz dedim tamam dedi
İnşallah bi engel durumu kalmaz dedi biz de babacım bunu mu düşünüyosun takma yok olmsz bişey dedik ablamla ama omurilik de hasar almış. Önceliğimiz sağ olmadı ve konuşmaak gerisi önemli değil ama babamın psikolojisi çok etkilenmiş.
Şikayetçi olmucam suçlu benim dedi ( yaya yolundan geçnemiş ve elinde telefon varmış sanırım) gencecik çocuğun hayatı kararmasın dedi. O sıra kusur yarı yarıya diyr biliyofıl biz çıkınca amcam karakoldan geldi uüzde yüz çocuk kusurlu bütün hız limitlerini aşmış dedi.
Bir slnraki görüşte babamı şikayetçi olmaya şkna edecekler çünkü olan babama oldu, çocuğun ailesinden kşmse geçmiş olsun bile demedi kimse gelmedi. Babam mantıklı düşünemiyor şu an
Allah şifasını versin inşallah hemen toparlasın inşallah babacığın canım gerçekten ne kadar da pamuk kalpli düşünceli bir baban var 🙏🏻
Allah kalbine göre versin sapa sağlam dimdik ayakta çıksın inşallah ☺️
Kaç yaşlarında bu motorcu merak ettim ama haklısın bence de belki devam edecek abuk subuk başka canlarda yakacak kendi canı da yanacak ailesinin haberi var mı acaba

Oyy kendinden önce karşısındakini de düşünmüş 🥹 pamuk kalpli baban ❤️ iyi olsun da gerisi hallilur bir şekilde. İnşallah sapasağlam cikar 🙏🏻

Siz şikayetçi olmasaniz bile kamu davasi aciliyo muydu normal kazalarda bilmiyorum. Zaten yavaş çarpsa bu kadar ağır olmazdi babanin durumu. Daha hafif atlatirdi. 50/50 bile verseler ikisi de kusurluysa yine de şikayetçi olabilirsiniz. Karşı tarafa da üzgünüm kimse yara almasaydi keşke ama bu kadar pervasiz surmemeli kimse. Otoyol mu orası? Yarın bir gün bizim veya cocugumuza da denk gelse böyle mi sürecek? Bilemiyosun işte bence de sikayetci olsun. Karşı taraf da insan mahcup olur biraz utana sıkıla da olsa gelip özür diler bir ihtiyacınız var mi diye sorar. İnsanlik kalmamış belli ki. Hak etmiyorlar sizin iyi niyetinizi
Evet evet adli vaka oldığu için dosya açıkmış zaten
İnşallah canım benim bakalım

Allah şifasını versin inşallah hemen toparlasın inşallah babacığın canım gerçekten ne kadar da pamuk kalpli düşünceli bir baban var 🙏🏻
Allah kalbine göre versin sapa sağlam dimdik ayakta çıksın inşallah ☺️
Kaç yaşlarında bu motorcu merak ettim ama haklısın bence de belki devam edecek abuk subuk başka canlarda yakacak kendi canı da yanacak ailesinin haberi var mı acaba
20lerinde öuhtemelen. Vardır çünkü çocuk da hastanede yattı ayağı kırıldı

Çocugun instagram paylasımlarına çok üzüldüm(instagramda paylastıklarına yazık yani hız tutkusı yüzünden bir ailenin canını çok yaktı).ben senın yerınde olsam ona yazardım.bidaha kımsenın canı yanmasın.ki hatırlarmısın bılmıyorum engellı bı adam bızım arabaya carpmıstı cok hızlı gıdıyodu bızım arabanın önü dagılmıstı ki eksper 100de 100 kusuru adama verdi.ben dedım adama arabada cocugum olsaydı eger yakanı bırakmazdım sana bısey demıyorum ama bu sana ders olsun dedım boyle hızlı arac kullanmaman gerektıgını ogrenmıssındır umarım dedım.suçlu kim olursa olsun Allah korusun trafık kurallarına uymamanın sonu bi eve ateş düşmesidir..şimdi aklıma geldi gecen vıdeo gordum ınstagramda aydında bı kadın evınde bebegıyle otururlen dugun konvoyunda acılan ates bebege ısabet etmıs ve bebek hayatını kaybettı,Allah gostermesın çok çok acı agladım vıdeoyu ızlerken kadın kucagında bebegı yalınayak sokaga fırlıyo kurtarın bebegımı dıye Allahım esırgesın..Allah akıl fikir hidayet versin böyle insanlara inşallah🙏🙏🙏ki baskalarının canını yakmasınlar…en kısa sürede babacıgın iyi olur inşşallah🙏

Çocugun instagram paylasımlarına çok üzüldüm(instagramda paylastıklarına yazık yani hız tutkusı yüzünden bir ailenin canını çok yaktı).ben senın yerınde olsam ona yazardım.bidaha kımsenın canı yanmasın.ki hatırlarmısın bılmıyorum engellı bı adam bızım arabaya carpmıstı cok hızlı gıdıyodu bızım arabanın önü dagılmıstı ki eksper 100de 100 kusuru adama verdi.ben dedım adama arabada cocugum olsaydı eger yakanı bırakmazdım sana bısey demıyorum ama bu sana ders olsun dedım boyle hızlı arac kullanmaman gerektıgını ogrenmıssındır umarım dedım.suçlu kim olursa olsun Allah korusun trafık kurallarına uymamanın sonu bi eve ateş düşmesidir..şimdi aklıma geldi gecen vıdeo gordum ınstagramda aydında bı kadın evınde bebegıyle otururlen dugun konvoyunda acılan ates bebege ısabet etmıs ve bebek hayatını kaybettı,Allah gostermesın çok çok acı agladım vıdeoyu ızlerken kadın kucagında bebegı yalınayak sokaga fırlıyo kurtarın bebegımı dıye Allahım esırgesın..Allah akıl fikir hidayet versin böyle insanlara inşallah🙏🙏🙏ki baskalarının canını yakmasınlar…en kısa sürede babacıgın iyi olur inşşallah🙏
Benim instagramım yok canım ablamdan kardeşimden vs öğrendim ve kayıt altına aldılar tehlikeli videoları ki iyi ki öyle yapmışlar çocuk silmeye başlamış başıma iş açılacak diye.
Çok öok geçmiş olsun sana da canım evet hatırladım. Allahım kimseye yaşatmasın böyle acıları 🙏🏻🙏🏻
Amşn inşallah, ameliyata alınmasını bekliyoruz hala yoğun bakımda. İnşallah güzelce atlatır bu sğreci

Bugün babişimi görmeye gittim normalde görüş yoktu bi şekilde içeri girdik ablamla. Çok duygulandı belli etmemdyd çalıştı ama göz yaşlarını tutamadı ben de sildim göz yaşlarını. Morali bozulmasın diye sğlamafım hiç, torununun resmini gösterdim. Ben getirin tırunumu dedim getirmediniz dedi :(
İyisin maşallah çok güçlüsün gğçlü kal hep beraber olucaz dedim tamam dedi
İnşallah bi engel durumu kalmaz dedi biz de babacım bunu mu düşünüyosun takma yok olmsz bişey dedik ablamla ama omurilik de hasar almış. Önceliğimiz sağ olmadı ve konuşmaak gerisi önemli değil ama babamın psikolojisi çok etkilenmiş.
Şikayetçi olmucam suçlu benim dedi ( yaya yolundan geçnemiş ve elinde telefon varmış sanırım) gencecik çocuğun hayatı kararmasın dedi. O sıra kusur yarı yarıya diyr biliyofıl biz çıkınca amcam karakoldan geldi uüzde yüz çocuk kusurlu bütün hız limitlerini aşmış dedi.
Bir slnraki görüşte babamı şikayetçi olmaya şkna edecekler çünkü olan babama oldu, çocuğun ailesinden kşmse geçmiş olsun bile demedi kimse gelmedi. Babam mantıklı düşünemiyor şu an
Olsun tabi hatalıysa. Seni korkutmamak için yazmamıştım daha önce. Kuzenin eşinin babasına da motor çarptı, adamcağız öldü. Şikayetçi oldular tabi. Sigortası mı ne varmış çarpanın, yüklü bir tazminat aldılar. Tabi can daha önemli kuşkusuz ama, babasının borçları varmış, o parayla kapattılar. Allah babana sağlık uzun ömürler versin inşallah herhangi bir sağlık problemi kalmadan atlatır bu süreci🙏

Aman ya çokta küçük verilen imkanlarla şımartılmış bir çocuk o zaman 🤦🏻‍♀️
Kızlaaar nasılsınız🌸🌸ayy bızımkının diş kaşınması huysuzlukları basladı,diş çıkaracak galiba,sürekli diş kasıyıcı ile dıslerını kaşıyor,bu aşamadan sonra diş ne zaman gelır😄
Selam canım bir ayı bulur herhalde ama kabarıklık var mı öyleyse 1-2 haftaya patlayadabilir kolaylıkla gelsin dişleri inşallah 🙏🏻
Gerçekten öyle Allah korusun bende trafik kazası böyle ani şeylerden çok korkarım Allah başa vermesin 🙏🏻

Kızlar ya, bugün pazar, pzt gece almıştım ellayı.. Regl de oldum erken oldum ella'dan sebep. Bebeğin ağzında emzik, memeyi dayadim her gün yüzüne ki unutmasın. Artık bu gece emzirmek istiyorum pzt gece içtiğim için 6. Gün oluyor. Emzirsem mi artık? 7 gün yazıyordu kutuda. Valla vicdan azabımı anlatamam.

Kızlar köye gittik dakka bir dedesinin kucağındaykem yavru bir köpek urazın ayağındaki çoraba atladı. Çorabı alırken dişiyle ayağını çizdi kan aktı. Acile geldik hemen kuduz aşısı yapıldı her ihtimale karşı. 3 doz daha yapılcak 1 ay içinde. 😞
Yaa çok geçmiş olsun 😔

Begonvil9699 Begonvil9699 canım baban nasıl oldu?
Canım çok şükür daha iyi diyaliz alıyordu kesmişler onu iki kaşık çorba da içirmişler. Hala yoğın bakımda yarın ameliyat olabilirmiş karar verilecek inşallah 1ay sonra da evine dönecek 🙏🏻

Kızlar köye gittik dakka bir dedesinin kucağındaykem yavru bir köpek urazın ayağındaki çoraba atladı. Çorabı alırken dişiyle ayağını çizdi kan aktı. Acile geldik hemen kuduz aşısı yapıldı her ihtimale karşı. 3 doz daha yapılcak 1 ay içinde. 😞
Yaaa çok geçmiş olsun kuzuya 🙏🏻

Geçmiş olsun canım ya :( minik kuş nasıl 🥹
Canım çok şükür daha iyi diyaliz alıyordu kesmişler onu iki kaşık çorba da içirmişler. Hala yoğın bakımda yarın ameliyat olabilirmiş karar verilecek inşallah 1ay sonra da evine dönecek 🙏🏻
İnşallah sağ salim atlatirsiniz bu süreci canim 🙏

Çok geçmiş olsun

Back
X