2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Reflü şurubunun adını öğrenebilir miyim

geçmiş olsun canım 🌺 bal limon nane deneyebilirsin
Reflü şurubu Gastrotuss baby ama ben 2-3 gün kullandım fayda görmedim dedim ys enaz 1 hafta kullanılacskmış artık düzenli kullancam bir umut inşallah faydası olur şimdi 3. Gündür tam düzenli veriyorum bir fark yok ama belki sonra olur . Size de şifa olsun eğer sorununuz reflüyse 🙏doktorum tamamen bitkisel dedi bu ilaç kategorisinde de değil

geçen hafta bende adet oldum, tam 4 ay sonra hiçbir ağrı sızı yok inanılmaaz, ve berrak bir kırmızı önceden böyle olmazdı,
Süt azalıyor yazan olmuştu çok korktum ben bebek ne yiyecek diye ama sanki pek azalma olmadı adet olup sütü etkilenmeyen varmı

ay nasıl korktum yaa bu korkuyla bile kesilebilirdi 😆güncellememi gelmiş bu uygulamaya yazdığım mesajlar burdan silinmiyor erindim artık😄
Bazen takılıyor sjbdbsjdjd

Reflü şurubu Gastrotuss baby ama ben 2-3 gün kullandım fayda görmedim dedim ys enaz 1 hafta kullanılacskmış artık düzenli kullancam bir umut inşallah faydası olur şimdi 3. Gündür tam düzenli veriyorum bir fark yok ama belki sonra olur . Size de şifa olsun eğer sorununuz reflüyse 🙏doktorum tamamen bitkisel dedi bu ilaç kategorisinde de değil
İki bebeğmde reflü, büyüğü hastalandı yine kusmaları aşırı arttı sağlık ocağından motis vermişler ama bana mısın demiyor üç beş dk bir öğürüyor başımın belası bu reflü kurtulamadık gitti

İki bebeğmde reflü, büyüğü hastalandı yine kusmaları aşırı arttı sağlık ocağından motis vermişler ama bana mısın demiyor üç beş dk bir öğürüyor başımın belası bu reflü kurtulamadık gitti
Ahhh canımmm yaaa Allah yardımcın olsun inşallah 🙏 çok bunaldın sen de.. keşke gidebilsen bir yerlere annenlere falan biraz alsalar üstünden yükü

İşte büyüdükçe azalması gerekmiyor muydu bu reflü nin ya bizde de arttı kusma yok ama midesi ağzına geliyor sürekli 3-4 gündür kötü oldu doktora götürcem bugün gerekirse mama kıvamlaştırıcı varmış internette gördüm sorcam onu bi emzirenler de 30 cc anne sütüne katıp içiriyormuş reflü ye kusmaya iyiymiş ama doktora sorcam bakalım

Kızlaar bugun 4. Ay aşısını gecıkmeli olarak olacagız aksam işten cıkınca goturcem 4 te.şifa olsun inşallah ates yapmasın🫠
İnşallah ateş yapmaz canım ama bizimki 37.7’ye kadar yükseldi gece, 38 olsaydı şurup verecektim. Verem olmadığı için ateş yükselmez dediler ama bizimkinde yükseldi gece, sabah da kendine gelemedi bir türlü, şurup verince 15 dk sonra kendine geldi minnoşummm 🥰🥰🥰

İnşallah ateş yapmaz canım ama bizimki 37.7’ye kadar yükseldi gece, 38 olsaydı şurup verecektim. Verem olmadığı için ateş yükselmez dediler ama bizimkinde yükseldi gece, sabah da kendine gelemedi bir türlü, şurup verince 15 dk sonra kendine geldi minnoşummm 🥰🥰🥰
Yerım ben onu🧿🥰ben gıtmeden bır saat once verıcem bu kez,gecen korktum ateşi cıkınca en ıyısı bu kez onden tedbırlı olmak yoksa aniden panik yapıyorum🫣☺️

Eklentiler

• 1753098841512805484445273604993.webp
    1753098841512805484445273604993.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar, urazın sabahtan beri ateşi var. Dedesi demiş ki, köpek patisiyle çorabını çekti, ayağını ısırmadı, o çizik tırnağından oldu dedi. Dedesinin kucağındaydı. Ateş de olunca tekrar acile götürdük. Tetanoz gerekir mi diye, dr gerek yok zaten 2. Ve 4 ayda olmuştu karma aşıda dedi. Tahlillerde enfeksiyon da çıkmadı, aşı ateş yapmaz diyor inatla. Üiütmüştür dedi. Denk mi geldi anlamadım. Beyaz küre sınırdan az düşük çıktı, 4 gün sonra kontrol yine. Neler geldi minnoşumun başına ya, çok ağladı kan alınırken 😞doktoru dan yabancıladı ona da ayrı ağladı.

Kızlar, urazın sabahtan beri ateşi var. Dedesi demiş ki, köpek patisiyle çorabını çekti, ayağını ısırmadı, o çizik tırnağından oldu dedi. Dedesinin kucağındaydı. Ateş de olunca tekrar acile götürdük. Tetanoz gerekir mi diye, dr gerek yok zaten 2. Ve 4 ayda olmuştu karma aşıda dedi. Tahlillerde enfeksiyon da çıkmadı, aşı ateş yapmaz diyor inatla. Üiütmüştür dedi. Denk mi geldi anlamadım. Beyaz küre sınırdan az düşük çıktı, 4 gün sonra kontrol yine. Neler geldi minnoşumun başına ya, çok ağladı kan alınırken 😞doktoru dan yabancıladı ona da ayrı ağladı.
Isırması ile pati arasında ne fark var ki her türlü tetenoz gerekmiyor mu bi de dün tetenoz yaptırmamış miydiniz kiz ben yanlış mi anladim 🥹 inşallah ateşi diner kendine gelir bebiton 🙏🏻

Yok hiç alerji belirtisi yok bizim. Yani tadını almadan direk ağzına değince almak istemiyor biberonu sanki sorun tat değil gibi pekmez de kattım iştahla yemedi çocuk rahatsız oluyor bence ya reflüden dolayı ağzına geliyor boğazını mı yakıyor nedir bilmiyorum tam ama bence öyle birşey mutlu değil beslenirken ve uykuda ds yedikten sonra ds kıvranıyor rahatsız oluyor midesini bulandırıyor çok üzülüyorum böyle keyifsiz bir beslenme yaşıyor bugün doktora gidip bunları bahsedecem çocuğa eziyet oluyor sanki böyle olsun istemiyorum inşallah bir çözüm bulunur
İdrar testi yaptırdınız mı. Bİzde de aynı durum vardı idrar tahlili yaptırdı doktor.idrar yolu enfeksiyonu muhtemel. Her zaman ateş yapmıyormuş huzursuzluk mama reddi ve kusma da oluyormuş

İdrar testi yaptırdınız mı. Bİzde de aynı durum vardı idrar tahlili yaptırdı doktor.idrar yolu enfeksiyonu muhtemel. Her zaman ateş yapmıyormuş huzursuzluk mama reddi ve kusma da oluyormuş
Yok yaptırmadık doktor ds birşey demedi hatta böyle anşden bağırıp ağlıyor ben sordum hocam idrar yaparken mi ağlıyor acaba çocuk aşırı huysuz huzursuz olmaya başladı 3 gündür beter durumda . Yok dedi idrarı iyi görünüyor felan dedi ama anlamıyorum noldu ya daha tamam beslenme reddi vardı ama böyle huzursuz değildi ay her geçen gün öncesine şükrediyorum ys yemiyordu sma duruyordu yatıyordu bu üç gündür beter halde aşırı kendini kasıyor geriye atıyor ne kucakta susuyor ne başka şekilde ve asla uykuya dalamıyor napcam ben ya gittikçe kötü oldu çocuk

Back
X