2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Begonvil9699 baban nasıl oldu canım var mı bir gelişme
Canım çok şükür daha iyi morali de yerime gelmiş, canım muz istiyor meybe sıyu istiyor bi de ayran çorbası istiyor demiş fjjdmdksmska kardeşim götürdü muz meyve suyu, bugündne annem çorbayı götürecek
Ayak ve el parmaklarını hareket ettirmiş, değerleri stabil şu an diyaliz alıyordu onu bıraktılar. Pıhtı atma ve kalp krizi riski hala var ondan yoğun bakımda tutuluyor. Perşembeye kadar ameliyata alınacak tüm işlemler tek ameliyatta gerçekleşecekmiş, biraz ağır bir ameliyat olacak hayırlısı olsun

Hadi inşallah sağlıcakla olsun güzel geçsin ameliyatı sevindim ama güzel gelişmeler yiyebilmesi de çok güzel bir şey inşallah zamanla daha da iyi olur

Çok şükür canım benimmm Allah o hastaneden yürüyerek çıktığını da görmeyi nasip etsin inşallah kaç yaşında babacığın

ipeksi19 canıımmmm merhabalar Salı dönüş var bir ay nasıl geçti anlamadım valla.. hiçbir şeye elimi bile sürmedim vallahi, ne yemek yaptım ne bulaşık yıkadım varsa yoksa Begüm kuşu sen napıosn nasılsın

Çok şükür canım benimmm Allah o hastaneden yürüyerek çıktığını da görmeyi nasip etsin inşallah kaç yaşında babacığın
55 yaşında canım, amin inşallah
Sana bir şey sormak istiyorum eşim trafik polisi demiştin, kaza tutanağını okudum babamın hatası 70m ilerde yaya geçidi varken kullanmamak çocuğunki de hızını vs ayarlamamak. Tutanakta herhangi bi kusur oranı yazmıuor ama ablam %75 babam kusurlu tutanağa göre dedi birilerine sormuş sanırım onu anlamadım ben.

Valla benim kızda gayet sakindi anlattığın gibi herkes hayret ederdi ama durumlar seninki gibi. Ben ayakta sallıyorum valla bide oğlum var ona da vakit gerekiyor kreşe gidiyo dersleri oluyo

Valla benim kızda gayet sakindi anlattığın gibi herkes hayret ederdi ama durumlar seninki gibi. Ben ayakta sallıyorum valla bide oğlum var ona da vakit gerekiyor kreşe gidiyo dersleri oluyo
Benim tek olmasına rağmen zor geliyo valla Allah iki üç tane olanlara daha büyük sabir ve güç versin

Kızlar Allah aşkına fikir verin oğlum saatlerce ağlıyor diş sancısı çektiğini düşünüyorum jel aldım ile yaramadı pek soğuk diş kaşıyıcı veriyorum bir süre idare ediyor sonra yine başlıyor ağlamaya kucaktan inmiyor benzer durum varmı aranızda yaşayan

Çok gençmiş canım korkma Allah’ın izniyle kırığı çıkığı hemencecik iyileşir..bu kötü günler anı olarak kalsın inşallah ve bir daha dönüp bakmayın

4 ayliksa ve dişlerde sisme yoksa ondan değildir bence. Benim kızda öyle hep bi huysuz hep ağlamaklı. Kucak istiyo devamlı. Yada oyun hiç boş ve yalnız kalmak istemiyo. Büyüme atağı bence canım bu dönem geçince fiziksel bazı özellikler kazanacaklar diye düşünüyorum. Bide ek olarak benimki uyumuyor gündüz nerdeyse hiç.

4 Gün sonra 5 ay olucaz alt diş etlerinde beyaz beyaz görebiliyorum sanki dişi tek başımayım birde o kadar yoruldum ki 3 gündür mahvolmuş durumdayım

4 Gün sonra 5 ay olucaz alt diş etlerinde beyaz beyaz görebiliyorum sanki dişi tek başımayım birde o kadar yoruldum ki 3 gündür mahvolmuş durumdayım
Dişler icin zeytinyağlılar karanfil yağı sürüyorlar canım bide onu dene istersen karıştırarak . Tek başına olunca zor valla haklısın Allah yardımcın olsun anlayabiliyorum seni

Canım çok geçmiş olsun rabbim biran önce sağlına kavuştursun inşallah hastaneden yürüyerek çıkacak içini ferah tut

Bu böyle gidiyo herhalde wkbdjsndjd ben de bekarken neye yoruluyodum acaba diyodum
Yemin ederim felç gibi hissediyorum kendimi boynumdan başlıyor ağrı, belime iniyor, belim de ağrıyor, belimin ağrısı da bacaklarıma vuruyor, damarlarım ağrıyor bacaklarımı ne toplayabiliyorum ne uzatabiliyorum o da yetmez gibi topuk dikeninden şüpheleniyorum hem de iki ayağımda birden vah ben nerelere gidemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…