- 11 Temmuz 2024
- 2.196
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.298
- 78
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #44.141
Canım çok şükür daha iyi morali de yerime gelmiş, canım muz istiyor meybe sıyu istiyor bi de ayran çorbası istiyor demiş fjjdmdksmska kardeşim götürdü muz meyve suyu, bugündne annem çorbayı götürecek
Hadi inşallah sağlıcakla olsun güzel geçsin ameliyatı sevindim ama güzel gelişmeler yiyebilmesi de çok güzel bir şey inşallah zamanla daha da iyi olurCanım çok şükür daha iyi morali de yerime gelmiş, canım muz istiyor meybe sıyu istiyor bi de ayran çorbası istiyor demiş fjjdmdksmska kardeşim götürdü muz meyve suyu, bugündne annem çorbayı götürecek
Ayak ve el parmaklarını hareket ettirmiş, değerleri stabil şu an diyaliz alıyordu onu bıraktılar. Pıhtı atma ve kalp krizi riski hala var ondan yoğun bakımda tutuluyor. Perşembeye kadar ameliyata alınacak tüm işlemler tek ameliyatta gerçekleşecekmiş, biraz ağır bir ameliyat olacak hayırlısı olsun
Çok şükür canım benimmmCanım çok şükür daha iyi morali de yerime gelmiş, canım muz istiyor meybe sıyu istiyor bi de ayran çorbası istiyor demiş fjjdmdksmska kardeşim götürdü muz meyve suyu, bugündne annem çorbayı götürecek
Ayak ve el parmaklarını hareket ettirmiş, değerleri stabil şu an diyaliz alıyordu onu bıraktılar. Pıhtı atma ve kalp krizi riski hala var ondan yoğun bakımda tutuluyor. Perşembeye kadar ameliyata alınacak tüm işlemler tek ameliyatta gerçekleşecekmiş, biraz ağır bir ameliyat olacak hayırlısı olsun
55 yaşında canım, amin inşallahÇok şükür canım benimmmAllah o hastaneden yürüyerek çıktığını da görmeyi nasip etsin inşallah kaç yaşında babacığın
Valla benim kızda gayet sakindi anlattığın gibi herkes hayret ederdi ama durumlar seninki gibi. Ben ayakta sallıyorum valla bide oğlum var ona da vakit gerekiyor kreşe gidiyo dersleri oluyoBebesi krizde olan analar biliyosunuz ipek ipek gibi nazik sessiz bazen de kendi kendine uyuyan etliye sütlüye karışmayan sabaha kadar uyuyan bir bebeydi xnxnsjdnjd malesef artık tam tersi... 3-4 gündür her uyju öncesi gece gündüz 1 er saat ağlıyoruz birlikte.. kucağa da alsam devam ediyor, gezdirinxe biraz daha sakin ama yatirmaya gecince tekrar başlıyoruz. En son uykuya yenik düşüp bayiliyo yoksa uyuyacağı da yok. Normalde emip köşesine cekilirdi suan saat basi emiyor emmeyince kıyameti koparıyor. 4 saat uyanık kaldı gündüz bi ara ve 2 ser meme her tur emzirmişimdir. Beter hale geldik snbdsbdjd dışarda sakindi her akşam çıkarıyorum. Bugün sakinlikten eser yok huysuz ağlak takildik hepniye anlatıyorum çünkü canınızı sikmamaya çalışın hepinizin normal sakin dedigi ipek de bozuldu bu ay gelin sarılalım üzülmeyin
Bu arada emzik de hala redli. Bu güne kadar vermedigim kadar destek veriyorum uyusun diye bir tek ayakta sallamamisimdir ona doğru yoldayiz
Benim tek olmasına rağmen zor geliyo valla Allah iki üç tane olanlara daha büyük sabir ve güç versinValla benim kızda gayet sakindi anlattığın gibi herkes hayret ederdi ama durumlar seninki gibi. Ben ayakta sallıyorum valla bide oğlum var ona da vakit gerekiyor kreşe gidiyo dersleri oluyo
Amin. İnsan bir çocuğu olunca çocuk yokken ne yapıyordum niye yoruluyodum diyo. Sonra ikinci olunca bi taneyle niye yoruluyodum diyoBenim tek olmasına rağmen zor geliyo valla Allah iki üç tane olanlara daha büyük sabir ve güç versin
Bu böyle gidiyo herhalde wkbdjsndjd ben de bekarken neye yoruluyodum acaba diyodumAmin. İnsan bir çocuğu olunca çocuk yokken ne yapıyordum niye yoruluyodum diyo. Sonra ikinci olunca bi taneyle niye yoruluyodum diyo
Allah kalıcı şifa versin babana canım. Bu çocuğun ilk vukuati mi acaba. Eğer değilse ders alan biri değil hiç acimamak gerekir.ipeksi19 bu arada çocuk 32 yaşındaymış,ailem bilmiyor söylemeyin demiş. Özel hastanede tedavi görüyormuş o da omuz kol bacak kırılmıi
Çok gençmiş canım korkma Allah’ın izniyle kırığı çıkığı hemencecik iyileşir..55 yaşında canım, amin inşallah
Sana bir şey sormak istiyorum eşim trafik polisi demiştin, kaza tutanağını okudum babamın hatası 70m ilerde yaya geçidi varken kullanmamak çocuğunki de hızını vs ayarlamamak. Tutanakta herhangi bi kusur oranı yazmıuor ama ablam %75 babam kusurlu tutanağa göre dedi birilerine sormuş sanırım onu anlamadım ben.
4 ayliksa ve dişlerde sisme yoksa ondan değildir bence. Benim kızda öyle hep bi huysuz hep ağlamaklı. Kucak istiyo devamlı. Yada oyun hiç boş ve yalnız kalmak istemiyo. Büyüme atağı bence canım bu dönem geçince fiziksel bazı özellikler kazanacaklar diye düşünüyorum. Bide ek olarak benimki uyumuyor gündüz nerdeyse hiç.Kızlar Allah aşkına fikir verin oğlum saatlerce ağlıyor diş sancısı çektiğini düşünüyorum jel aldım ile yaramadı pek soğuk diş kaşıyıcı veriyorum bir süre idare ediyor sonra yine başlıyor ağlamaya kucaktan inmiyor benzer durum varmı aranızda yaşayan
Kesinlikle aileye ulaşılmalı ve bu çocuk davranışının sorumluluğunu üstlenmeliipeksi19 bu arada çocuk 32 yaşındaymış,ailem bilmiyor söylemeyin demiş. Özel hastanede tedavi görüyormuş o da omuz kol bacak kırılmıi
4 Gün sonra 5 ay olucaz alt diş etlerinde beyaz beyaz görebiliyorum sanki dişi tek başımayım birde o kadar yoruldum ki 3 gündür mahvolmuş durumdayım4 ayliksa ve dişlerde sisme yoksa ondan değildir bence. Benim kızda öyle hep bi huysuz hep ağlamaklı. Kucak istiyo devamlı. Yada oyun hiç boş ve yalnız kalmak istemiyo. Büyüme atağı bence canım bu dönem geçince fiziksel bazı özellikler kazanacaklar diye düşünüyorum. Bide ek olarak benimki uyumuyor gündüz nerdeyse hiç.
Dişler icin zeytinyağlılar karanfil yağı sürüyorlar canım bide onu dene istersen karıştırarak . Tek başına olunca zor valla haklısın Allah yardımcın olsun anlayabiliyorum seni4 Gün sonra 5 ay olucaz alt diş etlerinde beyaz beyaz görebiliyorum sanki dişi tek başımayım birde o kadar yoruldum ki 3 gündür mahvolmuş durumdayım
Canım çok geçmiş olsun rabbim biran önce sağlına kavuştursunCanım çok şükür daha iyi morali de yerime gelmiş, canım muz istiyor meybe sıyu istiyor bi de ayran çorbası istiyor demiş fjjdmdksmska kardeşim götürdü muz meyve suyu, bugündne annem çorbayı götürecek
Yemin ederim felç gibi hissediyorum kendimiBu böyle gidiyo herhalde wkbdjsndjd ben de bekarken neye yoruluyodum acaba diyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?