2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Yani belirtiler aynı bszen çığlık atarak ağlayarak uyanıyor bir anda. Ne olur ne olmaz isteyin tahlil isterseniz. 4. Ay atağı da olabilir tabi bilmiyorum ama bir de çiş rengimiz sarardı bizim. Sütten mamaya geçiş zamanımızdı ondnadır belki dedim ama değilmiş. Bir de hafif koku vardı kötü koku değil ama çiş kokusunu alıyordum o da terden mi acaba dedim sıcaktan. Doktor da pek ihtimal vermedi ama brn yapalım yine de tahlil dedim. Bakteri yüksek çıktı tekrar yapılacak test ona gmre de tedavi başlanır. Aynı şey mi bilmiyorum ama içinizde kalmasın isterseniz

Bebesi krizde olan analar biliyosunuz ipek ipek gibi nazik sessiz bazen de kendi kendine uyuyan etliye sütlüye karışmayan sabaha kadar uyuyan bir bebeydi xnxnsjdnjd malesef artık tam tersi... 3-4 gündür her uyju öncesi gece gündüz 1 er saat ağlıyoruz birlikte.. kucağa da alsam devam ediyor, gezdirinxe biraz daha sakin ama yatirmaya gecince tekrar başlıyoruz. En son uykuya yenik düşüp bayiliyo yoksa uyuyacağı da yok. Normalde emip köşesine cekilirdi suan saat basi emiyor emmeyince kıyameti koparıyor. 4 saat uyanık kaldı gündüz bi ara ve 2 ser meme her tur emzirmişimdir. Beter hale geldik snbdsbdjd dışarda sakindi her akşam çıkarıyorum. Bugün sakinlikten eser yok huysuz ağlak takildik hep niye anlatıyorum çünkü canınızı sikmamaya çalışın hepinizin normal sakin dedigi ipek de bozuldu bu ay gelin sarılalım üzülmeyin

Bu arada emzik de hala redli. Bu güne kadar vermedigim kadar destek veriyorum uyusun diye bir tek ayakta sallamamisimdir ona doğru yoldayiz

Isırması ile pati arasında ne fark var ki her türlü tetenoz gerekmiyor mu bi de dün tetenoz yaptırmamış miydiniz kiz ben yanlış mi anladim inşallah ateşi diner kendine gelir bebiton
Kuduz aşısı oldu canım. Pati atınca tetanoz da gerekiyor sanırım tırnak arasında her türlü mikrop vardır diye. Ama işte dr gerek yok, zaten 6lı rutin aşılarını oluyor içinde tetanoz aşısı da var dedi. İnşallah bir şey olmaz valla kedi köpek daha yaklaştırmam. Carpol 1 çay kaşığı az dedi, yarım ölçekten az fazla ver dedi. Verdim düştü.

Doğru tetanoz vuruluyor zaten 2 doz olmuş bile bence de o korur bebişi valla benim de kedim var bahcede besliyorum mahallenin kedisi oldu mısır ama çöllere giriyor, diğer kedilerle tartışıyor diye ben kendime de çok yanastirmiyorum hayvan sonuçta bilemiyosun ateşi de düşmüş iyi bari bir şey olmaz Allah'ın izniyle inşallah

Ay aynısı hatta doktora giderken çiş kokusu değişik yoğun geldi dedim bunun çişi de kokuyor bence enfeksiyon doktora da dedim dedi yaz aylarında az ve yoğun kokulu çiş normal felan dedi rengi iyi görünüyor dedi ihtimal vermedi ama bende şüphelendim çocuk beter ya 3-4. Gündür aşırı uykuya geçerken krize giriyor uyumayınca ds on dakika normal duruyor sonra basıyor çığlığı napcağımı şaşırdım 4. Aya atağına da daha çok var ya 3 ay 10 günlük felan şuan

O zaman ne olur ne olmaz bi isteyin isterseniz. Ben tahlili isterken eşim bir şey çıkmayacak normal falan dedi ama anneler hisseder

Kızlar bu sefer aşıya gıtmeden bir saat once kılosuma uygun dozda calpol verdım.ve bıde 7 saat sonra bırdaha verdım cok sukur ates ve o inleme halsızlık olmadı.bılsem gecenkındede verırdım ya hata etmısım..çok şükür bı sıkıntı olmadı ınsallah gecede olmaz.sadece çok sulu ıshallı kaka yaptı bırkez.oda ya aşının ya calpolun etkısı herhalde.iyi geceler hepınıze

İdrar testi yaptırdınız mı. Bİzde de aynı durum vardı idrar tahlili yaptırdı doktor.idrar yolu enfeksiyonu muhtemel. Her zaman ateş yapmıyormuş huzursuzluk mama reddi ve kusma da oluyormuş
Merhaba, bizdede aynı durum var yaklaşık 12 gündür. Sizin ne kadar sürmüştü. Doktorumuz tatilde ama idrar verin dedi bugün gidemedik. Bu kadar uzun sürer miydi idrar yolu enfeksiyonu

Senin anlattıklarının aynısını yaşıyoruz biz de, benim kız da seninki gibi sakin uykusu geldimi uyurdu. Şimdi uykuya direniyor yırtıyor kendini, tek bırakmak ne mümkün yanından ayrıldığım gibi başlıyor ağlamaya . Bir de dönmeyi öğrendi sırt üstünden yüz üstüne dönüyor gece uyurken de dönüyor öyle sonra geri sırt üstüne dönmediği için başlıyor ağlamaya bizimki yüz üstü uyumaya alışamadı hep sırt üstü ama totosu da durmuyor dönüyor 4 ay atağı içimizden geçti maalesef inşallah eski hallerine dönerler

Bana sağlık ocağındaki dr ver demişti. Kimi doktor da vermeyin diyor ama ben de vericem artık.

Ay inşallah ya normale donseler de onlar da bi rahatlasa biz de... Benim bebe kendi donemiyo yüz üstüne ama ben yana cevirince kendini atıp yanlışlıkla yüz üstü oluyo bir kolu altta kalıyor kurtarmazsam ağlamaya başlıyor snbdhebdj sadece sola dönüyor minnoşlar

Ben de yavaştan alıştırmaya başlıyorum bugün sahile gittim ama bebek arabasında durmak istemedi ben de kanguruya başlıcam kucak çok seviyor onu sever . Bi anlık çok taktım üzüldüm ağladım ama şimdi kabullendim bu çocuk böyle alerjik de olduğu için hıysuz . Suyuna gidicez . Beyaz gürültü açıp uyuttum bugün televizyon da açtım alışır yavaş yavaş

Kızlar size dün yaşadığım olaydan bir kesit anlatıcam. Uraz kuduz aşısı olurken hiç ağlamadı. Köpek ayağını çizdiğinde de bir çığlık attı sadece. Hastanede hemşire dedi ki " Ay 5 aylık bebek nasıl oldu bu iş, nasıl buldu bu miniği " Dedi. Ben orda coştum bsşladım ağlamaya, zor tutmuştum o ana kadar kendimi. Özür dilerim bebeğim seni koruyamadım dedim ağlayarak o bebek arabasında ben yere yanına çöktüm. urazla göz göze geldik, gözleri sulandı, ağlamadı ama sanki anne ağlama der gibiydi, acımı hissetti gözlerinden birer damla yaş geldi. Ölsem unutmam o anı. Bebekler kesinlikle annenin üzüntüsünü hissediyor.

Bana sağlık ocağındaki dr ver demişti. Kimi doktor da vermeyin diyor ama ben de vericem artık.
Banada doktor verme demıstı dınledım ama çok rahatsızlanmıstı cocuk,ıkısınıde deneyen bırı olarak bencede verılmelı.yazık bosa esıyet etmısım hem cocuga hem kendıme.uraz nasıl oldu canım bi sıkıntı yok değilmi fotografını cekseydın köpekle bari hatıra kalsaydı büyğnce anlatırsın artık

Ayy yerım ben ıkınızıde yaa ben bıle duygulandımkorkma annesi olabilir böyle şeyler,doğayla tanısması kötü bişey değil minik kazalar olabilir,hele senın sucun hıc degıl..bi anısı oldu öyle düşün uyurken hikaye olarak bol bol anlatırsın biraz büyüyünce..

Dedesi köpeği bahçeye kapattı ne nolur ne olmaz diye, gözetim altında kalmalıymış hayvan. Babası köpeğe hayatta yanaştırmaz daha, gerçkten korkunç kötü bir hismiş evladını o hâlde görmek. Aklımdan milyon tane şey geçti. Allah kimseyi evladıyla sınamasın gerçekten Ayağında çok kötü bir durum yok, çizik sadece. Merhem sürüyorum. Ateşi de düştü. İnşallah tekrar çıkmaz. Doktor kuduz aşısından ateş olmaz diyor ama 3 dozu daha var, yine çıkarsa artık emin olcam aşıdan kaynaklı çıktığına.

Merhaba, bizdede aynı durum var yaklaşık 12 gündür. Sizin ne kadar sürmüştü. Doktorumuz tatilde ama idrar verin dedi bugün gidemedik. Bu kadar uzun sürer miydi idrar yolu enfeksiyonu
Hiç bilmiyorum ama yeni olan bir şey değil bziim de 10-15 gündğr devam eden bir durum. Zaten o idrarı vermek çok mesele biz eve getirdik evde almaya çalıştık ama poşet gibi bir şet takıyorlar falan zor olıyor almak bazen orayada değil beze akıyor iki defa almsya çalıştık

Çok teşekkürler. Yarın tartmak için bir sağlık ocağına götüreceğim orda sorarım idrar tahlili alırlar mı diye. Şuan az yediği için çişi de az denk gelirse artık

Bu arada çok geçmiş olsun.

Reflü şurubunun adını öğrenebilir miyim

geçmiş olsun canım bal limon nane deneyebilirsin
Sağol canım bu sıcakta da hiç gitmiyor yahu sen naptın nerelerdesin yoktun bir ara
Keşpiş olsun parol dışında kullanamazifimiz için ilaç onerim yok djndjdjdjd alternatif tıp bilgim de düşük... Nane limon kaynat belki iyi gelir caniko
Sağol kuzum dün yattım bugün biraz daha iyiydim dün felaket bir baş ağrısı vardı anlamadım hamileyken böyle olmadım yazın ortasında nasıl devldim böyle umarım bebeme geçmez
Canımmm kızlaarrr güünnaaydııınnn
günaydın canım sende yoktun bayağıdır sanki nerelerdesin geldin mi annengilden
Ah ya o hissiyatı çok iyi bilirim 2 yaşlarında bizide kedi tırmalamıştı biz de olmak durumunda kaldık üstüne hamileyken kedi sevdim sevdiğim kedi de hamileymiş Bir cırmıkladı beni bayağı burayada yazmıştım o kadar kötü hissettim ki kendimi sanki ne var o kadar sevmemişim sabretmişim doğuma kalmış 2 ay derin cırmıklar yedim doktor da tetenız oldun zaten bir şey olmaz kontrol altında bir kedi mi dedi evet dedim okulun bahçesindeydi hep gözümüzün önünde ama bir şey olur mu diye ki vicdan azabı insanı maf ediyor böyle gelmiş geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…