2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Dişler icin zeytinyağlılar karanfil yağı sürüyorlar canım bide onu dene istersen karıştırarak . Tek başına olunca zor valla haklısın Allah yardımcın olsun anlayabiliyorum seni
Eşimden karanfil isteyin birde onu deneyim sağ ol canım . Artık belimi felan hissetmiyorum . Sabrım tükeniyor gibi hissediyorum bazen içten sinirleniyorum onu da hissediyor mu acaba sonra birde vicdan yapıyorum korkunç bir döngü içindeyim uykusuzluk zaten bitiriyor . İnşallah sakinlikle atlatabiliriz şu süreci

Benimki de öyleee gündüz uykuları 30-40 dk, ama o gece uykusuna geçiş tam bir kabus, dün gece 11’i buldu uyuması ki normalde 19.30-20.00 en geç 20.30 uyurdu.. gözleri kaşları kıpkırmızı oluyor ama yok halen uyumam diye diretiyor.. eli hep ağzında ama kontrol ettim henüz bir kabarıklık yok diş etlerinde, diş değil ama büyüme ağrıları olabilir şu an mızırdaklığının sebebi.. bir de normalde 4. Aya girmeden önce 120 ml mama içerdi, şimdi 80-90 zorluyorum ki içsin, emziği de bıraktı sadece uykuya dalarken alıyor (ondan yana memnunum)..

Ölmüşsün gomenin yok dediklerinden olmuş sana sjndbsbdjdjdj geçmiş olsun umarım diken yoktur

Enimki de emziği sadece uyurken alıyordu şuan hic almiyo cjwbdjendjnddj verince daha çok aglamaya devam ediyo pes etmek yok asla sjndjsndjdn

Merhaba canımm kızlar alıntı yapamadım .Zor giriyorum .Bir taraftan aşırı sıcaklar ,bir taraftan diş sancıları ,atak dönemi ,oğlumun ayağını burkması haftada üç gün spor derken yıkılmadım ama çok yorgunum

Daha önce yaşadığımız ataksa bu ne diyorum ,sanırım o büyük atagı diş ile birlikte şimdi yaşıyoruz .Melek gibi kızım sürekli ağlıyor ,uyumuyor sürekli de ağlayarak uyanıyor.Beslenme reddi olan arkadaşlarım Güneş de öyle maalesef.Hatta ayı büyük olmasına rağmen az içiyor dediğiniz ölçüleri içince ben içmiş sayıyorum ve beslenme araları uzun ,zaten genelde böyleydi ama şimdi daha beter ama hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz sanırım zor bir süreç de olsa normali bu gibi .İnanıyorum ki sağlık problemi olmadığı sürece her şey yoluna girecek .

Doktor kontrolü ve rotanın ikinci dozu vardı .Çok şükür ki erken doğuma rağmen kilosu ve boyu gayet ayıyla uyumlu çıktı .Kilo alımı benim de 3,4 arası çok azdı .Bu ayda 700 gr civarı almış .Ek gıda için de asla acele etme dedi doktorum .

Diş için de Tetagil granül çok iyi geldi bize .Herkes de memnun .Denemekte fayda var ,sadece biraz pahalı .

Begonvil9699 umarım yanlış etiketlemedim .Rabbim babana tez zamanda şifa versin ,hiç yaşamamış dönsün insallah .Allah yardımcınız olsun canım

Merhaba, bu atak hepimizi mahfetti anlaşılan. Evet bende arastırdım o kadar çok bebekde bu dönemlerde yeme reddi var ki. Sabredeceğiz yapacak bir şey yok. Güneş minnoşlarımız güzel güzel büyüsün ek gıdaya tam 6. Ayda mı geçeceksiniz?

Allah yardımcın olsun seni o kadar iyi anlıyorum ki. Sinirlenmek normal inanki metal olarak cok sağlıklı bi dönemde degiliz birde uykusuzluk eklenince hepten vahim durumdayiz

Merhaba hem de nasıl ama geçecek çünkü geçiyor ben oğlumu 9 yaşına hep atak döneminde gibi getirdim çünkü çok zor bir çocuktu .Biliyorum ki her zorlu şeyin ardından bir güzellik mutlaka oluyor bunu anksiyete ataklarından 8 ay hamileliği ölüm gibi geçen biri olarak söylüyorum inanın .Amin Güneşli günler gelecek merak etme canım
Benim kızım 34 haftalık doğdu .Doktorum gelişimi çok iyi ,boyun bel vs kontrolü iyi dedi ,istekli mi diye sordu biz yemek yerken vs ki çok istekli görünüyor rotayı bile ağzı sulanarak iştahla içti doktor da ilk kez görüyorum dedi ama acele etmeyin 4,5 aylık kabul edip ağustosun sonunda başlayın dedi .Benim de kafam karışık 11 Ağustos’ta 6 ayı kronolojik olarak doluyor .Ben sanki bu ayın sonunda tadım olarak başlarım gibi

Genele baktığımızda hepimiz aynı seylerden şikayetçiyiz. Kimisi biraz daha erken kimisi daha gec. Ben oğlumda böyle yaşamadım mesela. Onun için bende tecrübeli değilim. Uykusu güzeldi onun aşırı meme reddi vardı. 2 ayda toplam 250 gr almıştı. Ondan sonra kilo alımı cok yavaşladı.

Yaa dimi bizde yemek yerken yemeğe bakıp ağzını oynatıyor içim gidiyor benimde ne anlıyorlarsa. Umarım ek gıdaya geçince iştahlı bebekler olurlar bence de ufak ufak başlanabilir ama sadece meme emen bebeklerde ek gıdaya erken geçildiğinde meme reddi olabiliyormuş. Benimki de meme mama karısık gittiği için her şey yolunda giderse 5 bucuğa doğru başlamayı planlıyorum. Tam 6. Ayında işe döneceğim zaten

Vallahi ben az verdim diline değince elinle çekiyor ver diye ağlıyor ama sonra ne olur bilmiyorum
Ben de mama meme hatta mama daha çok bu ara .O yüzden az az başlarım ben de .Benimki meme reddi gibi de değil çok değişik yani ağlayınca meme emen bir bebek değil aç mı Depil mi anlaşılmıyor bile .Ben de artık oluruna bıraktım .

Maşallah umarım hep istekli olur öyle valla mecbur oluruna bırakıyoruz herşeyi çünkü onlar nasıl isterse öyle oluyor ben bunu kabullendim. Çok mücadele ettim meme emsin sadece diye ama baştan biberon verdiğim için o kolayına geldi. Memede keyif yapıp karnını biberonla doyuruyordu. Bende bu süreçde 10 kez falan mastit oldum. Şuan bu atak döneminde yeter ki yesin de ne yerse yesin kafasına geçtim zaten.

Oh mis ne güzel olmuş bir ay sana tatil gibi rahat ettirmişler iyi ki var ailelerimiz
Sağol canım biz de iyiyiz çok şükür aynı yuvarlanıp gidiyoruz uyku durumu bizimde aynı sizin gibi şuan dün gece 23:30 gibi uyudu gündüz hiç uyumadı bazen gündüzleri 30-40 dk kestiriyor sadece bu aralar fenalarda uyku durumumumuz
ipeksi19 bu arada çocuk 32 yaşındaymış,ailem bilmiyor söylemeyin demiş. Özel hastanede tedavi görüyormuş o da omuz kol bacak kırılmıi
Allah bilir ailesi ne kadar uyardı ne kadar korkuttu ailesin de söylemeyin diyor Zor gerçekten aileler de laf anlatamıyor napsınlar bu kazadan sonra bir daha cesaret edemez muhtemelen ama yine de cezasını çeksin birine sebep olmak kolay mı sizi ne kadar zora soktu

Kiz rotayi severek içmesi güzel bir şey miymiş ilek de öyle içmişti şekerlidir diye düşünmüştüm ben djdbsjbdjd bize 5. Aya gidince tadima ufaktan baslayabilirsiniz dedi doktoru sebzelerle baslicaz 5 in sonuna doğru da yogurt falan denersin severse alwrji de olmazsa sonra yoğurda karıştırarak öyle öyle ilerlersin dedi ben meyve vermek istiyodum ya cuk cuk emsin diye djbdjdbdjdjd beklicez malesef

Kızlar iştw oldugumdan etıketleyemedım benımkide az yıyor baya bi hemde,ben uykusunda beslemeye basladım o zaman yıyor 120ml mi mesela uyudu ya uykuya daldıgıdma verıyorum bıberonu ıcıyor,bırde oyle deneyın.zaten memeyı bıraktı malesefkı sadece gunde bırkez sagıp verıyorım.dun aşı olurken hemsıre dediki iştah azalması meme reddı normalmış bu zamanlarda..düzelir inşşalh hiç üzülmeyin en kötü ek gıdaya baslarız ıkı haftaya. Begonvil9699 canım babana tekrardan şifalar diliyorum Dualarımız senınle..

Evet ya senin aşırı sıkıntı oldu bu mastit meselesi tekrarlamasin da ondan kurtul bari ya inşallah ek gidadan yüzünüz güler hepinizin

4 Gün sonra 5 ay olucaz alt diş etlerinde beyaz beyaz görebiliyorum sanki dişi tek başımayım birde o kadar yoruldum ki 3 gündür mahvolmuş durumdayım
Benim bebeğim hep böyle hep beslerken oturmamı bile istemiyor ayakta olucam hep kucakta olucak sürekli bişeler bakıncak ya da beraber oyun oynucaz asla tek başına durmak yok

Ben de full mama gidiyorum artık. Günde bir kez sağıp veriyorum bazen de uykuya dalacakken 2-3 dk emiyor beni o kadar. Ve 100ml içiyor genelde iştahı benşmkinin de azaldı
Ben de full mama. Sabah öğle akşam sağıyorum az bi süt geliyor içiriyorum onu o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…