- 29 Mart 2024
- 763
- 1.883
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #44.201
Aman zaten çileklerde neredeyse ℅90 pestisit varmış. Bahçesi olan eksin yenecek tarafları yok.Aman canım sakın ilk etapta meyveyle başlama, şekerli olduğu için kesin sever bu sefer de diğer sebzeler tatsız gelir almaz.. ben de çok istiyorum kavun karpuz vereyim ama önceliği sebzelere vermemiz lazım.. çilek de yanlış hatırlamıyorsam bir yaşına kadar yasak alerjik olabileceği için
Doktora götürdünüzmüKızlar iyi akşamlar bayadır giremedim ben de okudum mesajları yalnız değilim demek ki bebeğimin gündüz uykuları yok gece çok kalkmaya başladı yemeyi çok az yiyor idrarında ilk defa turunculuk gördüm sürekli tek bir tarafına yatmaya başladı diğer tarafa asla yatmıyor sürekli ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum
Amin canım Öyle gerçekten en çok mahveden uykusuzluk zaten bedenim kaldırmıyor artık . İnşallah hızlı bir şekilde sağlıkla atlatırızAllah yardımcın olsun seni o kadar iyi anlıyorum ki. Sinirlenmek normal inanki metal olarak cok sağlıklı bi dönemde degiliz birde uykusuzluk eklenince hepten vahim durumdayiz
Çok zor çok ama bu günlerde geçecek inşallahBenim bebeğim hep böyle hep beslerken oturmamı bile istemiyor ayakta olucam hep kucakta olucak sürekli bişeler bakıncak ya da beraber oyun oynucaz asla tek başına durmak yok
Bende olmadım daha doğum yapalı 5 ay olacakKızlar benimki gibi hala adet olmayan var mı ya
Zaten pcosum zamanında olmuyrudum da bu kadar uzun da olunca şaşırdımBende olmadım daha doğum yapalı 5 ay olacak
Mantıklı evet sjsbshdjdhd ben bu aralar sütüm biraz azalmış gibi hissediyorum veya ipoşuma yetmiyo gibi bilmiyorum emziriyorum heo tek meme verirdim şuan teki alıyor bir saat gecmeden açlıktan agliyo gibi memede bitiyo yine belki ataktir onu da bilemedim de sbdjsbdjd tadimlara başlamak istiyodum zatenNeyden yapmak lazım bilmemekle beraber ben çorbalara geçene kadar dana etine geçip kurbandan ayırdığım ilikleri kaynatır katarım çorbasına.ikinci çocuk da her konuda daha esneğim ben
Şu an bana en kolay gelen şey emzirmek. Bi 6 ay daha ek gıda verme, emzir deseler bayram ederim.Diğer taraftan 180 günü tamamlamadan ilk kızımda da vermedim, bunda da hak geçirmeyim kafasındayım
Bilmem xjbdhdbd elini atıyor her şeye belki ondandırCanım senin beybi anne sütü alıyor sana niye 5. Ay dedi? Dr başla dedi biliyorsun ama ben henüz karar veremedim bekliyorum 5,5 ay olsun diye. Mamadan sebep başla dedi diye düşünüyordum.
Bende aynı durumdayım canım. Aynaya bakmak istemiyorum. Kıyafetlerim dizimden yukarı çıkmıyor. Ağustosta tatile gidicez ona bile hevesim kalmadı. Aslında motivasyonumu toplayıp evde spora baslamıstım ama son günlerde kızımın yeme problemi ve huysuzluğu yüzünden ona da vakit olmuyor.Kızlar yaa benim sorunum da kilolarım ve geçmek bilmeyen yorgunluğum. Nasıl gidecek bu kilolar? Ben bildiğiniz yiyorum yani. Hani emzikli kadın iştahı denir ya, o benim işte. Spor veya yürüyüşe vaktim de yok. Büyüğü bırakabilsem, akşam serinlikte küçüğü bebek arabasına atar yürürüm ama böyle bir imkanım da yok. Paketli gıda, hamur işi (sürekli evde olmaktan kaynaklı), kahve yanı abur cubur vs çok pis besleniyorum. Karnım inmişti tekrar çıktı. Kocaman bir göbek oldu. Sırtım falan kalınlaştı. Kıyafetlerim hiç olmuyor. Kendimi görmek istemiyorum aynada. Zaten yorgun yüzüme bakmak da istemiyorum (psikolojik sanırım bu isteksizlik) Şöyle sağlıklı besleneyim ufak ufak da hareket edeyim, hiç değilse Leslie 1 mil falan yapayım diyorum ama düşünceden öteye geçemeyecek kadar yorgunum. Evin hali de perişan. Düzen kalmadı resmen. Beden yorgunluğunun dışında bir yorgunluktan muzdaribim. Var mı benim gibi olan? Kan değerlerimin düşük olduğundan eminim. Takviyelerimi bile kullanmayı unutacak kadar unutkanım.
Bizimkinde de diş sancısı var, memeyle sakinleşiyor. Bazen iştahsız az emiyor, bazen de saat başı emiyor. Biz yemek yerken bakıyor sürekli. İştaha gelmesi açısından iyi olur görmesi tabi. Anne sütü yetersizse 6 ay dolmadan başlatabiliyor doktorlar ama 6 aydan sonra da tadım olacağını unutmamak lazım canım. Anne sütü veya mama ile doyum sağlayacak bebişler. Ek gıdaya çok yüklenmemek lazım. Sonra da kabızlıkla uğraşılıyor. Doktor söylemiştir ama yine de aklında olsun kuzum.Mantıklı evet sjsbshdjdhd ben bu aralar sütüm biraz azalmış gibi hissediyorum veya ipoşuma yetmiyo gibi bilmiyorum emziriyorum heo tek meme verirdim şuan teki alıyor bir saat gecmeden açlıktan agliyo gibi memede bitiyo yine belki ataktir onu da bilemedim de sbdjsbdjd tadimlara başlamak istiyodum zaten
Tatil benim de kabusum oldu. Büyük kızımı havuza götürmek istiyorum ama kilom o kadar rahatsız ediyor ki. Geçenlerde elbise giydim iç bacağım birbirine sürtünmekten tahriş oldu. Evde herkes uyudu, ben boş boş oturup çay içiyorum bu saatte.Bende aynı durumdayım canım. Aynaya bakmak istemiyorum. Kıyafetlerim dizimden yukarı çıkmıyor. Ağustosta tatile gidicez ona bile hevesim kalmadı. Aslında motivasyonumu toplayıp evde spora baslamıstım ama son günlerde kızımın yeme problemi ve huysuzluğu yüzünden ona da vakit olmuyor.
Bazen böyle boş boş durmak istiyorum. Sağlık ocağına değerlerime baktırmam lazım ama ona bile gidesim kan aldırasım gelmiyor.. insallah toparlarız biran önce
Yorgunluğa tek önerim magnezyum gibi insanı dinç tutabilecek vitaminler olabilir onu da ne dozda kullanilir doktorla görüşmek lazım vitaminlerimiz cokuslerde zaten çok normal. Ben de bi o yana bi bu yana saliyorum kendimi bulduğum her yere oturmaya çalışıyorum enerjim sıfırKızlar yaa benim sorunum da kilolarım ve geçmek bilmeyen yorgunluğum. Nasıl gidecek bu kilolar? Ben bildiğiniz yiyorum yani. Hani emzikli kadın iştahı denir ya, o benim işte. Spor veya yürüyüşe vaktim de yok. Büyüğü bırakabilsem, akşam serinlikte küçüğü bebek arabasına atar yürürüm ama böyle bir imkanım da yok. Paketli gıda, hamur işi (sürekli evde olmaktan kaynaklı), kahve yanı abur cubur vs çok pis besleniyorum. Karnım inmişti tekrar çıktı. Kocaman bir göbek oldu. Sırtım falan kalınlaştı. Kıyafetlerim hiç olmuyor. Kendimi görmek istemiyorum aynada. Zaten yorgun yüzüme bakmak da istemiyorum (psikolojik sanırım bu isteksizlik) Şöyle sağlıklı besleneyim ufak ufak da hareket edeyim, hiç değilse Leslie 1 mil falan yapayım diyorum ama düşünceden öteye geçemeyecek kadar yorgunum. Evin hali de perişan. Düzen kalmadı resmen. Beden yorgunluğunun dışında bir yorgunluktan muzdaribim. Var mı benim gibi olan? Kan değerlerimin düşük olduğundan eminim. Takviyelerimi bile kullanmayı unutacak kadar unutkanım.
Unutmasam içeceğim de onu da unutuyorumYorgunluğa tek önerim magnezyum gibi insanı dinç tutabilecek vitaminler olabilir onu da ne dozda kullanilir doktorla görüşmek lazım vitaminlerimiz cokuslerde zaten çok normal. Ben de bi o yana bi bu yana saliyorum kendimi bulduğum her yere oturmaya çalışıyorum enerjim sıfıriştahım yok zaten ama düzgün dengeli de beslenemeyince iyice bitik dolanıyoruz. Sana yemek yap ye diyemem ben de yapamıyorum zaman olmuyo bir gün var bir gun yok çözümü olan bana da paslasin
Benimde basen iç bacak korkunç durumda. 10 kilo fazlam var nasıl verilir hiç bilmiyorumTatil benim de kabusum oldu. Büyük kızımı havuza götürmek istiyorum ama kilom o kadar rahatsız ediyor ki. Geçenlerde elbise giydim iç bacağım birbirine sürtünmekten tahriş oldu. Evde herkes uyudu, ben boş boş oturup çay içiyorum bu saatte.
Kan değerleri önemli, kilo vermeyi zorlayan sebepler mevcut bizde bence. Disiplinsizlik ve iradesizlikte var bende. Bi denedim 2-3 kilo verdim, geri aldım. İnşallah toparlarız. Bebişlerin ilk yaş gününde istediğimiz bedende olsak ne güzel olur
Bizimkinin derdini çözemedim henuz dnxnndnd Aynen zaten anne sütü öncelikli bir süre daha ufak ufak gidicez zaten 10 aydan sonra herhalde ek gıda asıl doyurucu olacak şekilde ilerleniliyor emin değilim nsbxndndn sağol canimBizimkinde de diş sancısı var, memeyle sakinleşiyor. Bazen iştahsız az emiyor, bazen de saat başı emiyor. Biz yemek yerken bakıyor sürekli. İştaha gelmesi açısından iyi olur görmesi tabi. Anne sütü yetersizse 6 ay dolmadan başlatabiliyor doktorlar ama 6 aydan sonra da tadım olacağını unutmamak lazım canım. Anne sütü veya mama ile doyum sağlayacak bebişler. Ek gıdaya çok yüklenmemek lazım. Sonra da kabızlıkla uğraşılıyor. Doktor söylemiştir ama yine de aklında olsun kuzum.
Bende yemek olmadığı için alternatif mecburen abur cubur oluyo cipsle.kahvalti yaptığım oldu ndbxndndndndsjxsjnx öneri değildirUnutmasam içeceğim de onu da unutuyorum
Benim evde her gün yemeğim olur, evde bir çocuk daha var malum. Ne istiyorsa yapılıyor bir şekilde. Çorbam eksik olmaz mesela. Eşim de öğle yemeğini evden götürüyor. Ama ben biraz abur cuburun dozunu kaçırıyorum.
En son gittiğimiz de böyle bir durum yoktu götürücez şimdiDoktora götürdünüzmü
Yaa kıyamam sanaBende yemek olmadığı için alternatif mecburen abur cubur oluyo cipsle.kahvalti yaptığım oldu ndbxndndndndsjxsjnx öneri değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?