2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
9. aydan sonra, emzirmeden önce ek gıdasını vermek gerekiyor. Önce emerse, gıdayı almıyor çünkü. Zaten ufacık midesi. Ben kızımın bir kase çorba içmesini bekliyordum, sonra yemiyor diye söyleniyordum

Bir kase icebiliyolar mi ki 9 ayken skbxjsndjdjdjd

Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki, her konuda. Hiçbir kıyafetim olmuyor. Cıvıl cıvıl giyinip elbiseler giyer çıkardım, şimdi tayt, biraz da bol olsun popo kapansın diye xxxl tişort. 2 aydır kombinim bu. Benimle bir doğum yapan 2 kişi var ikisi de zayıfladı. Gördükçe sinirim bozuluyor. Ya onlar kendilerini çok yıpratıyor ya da ben güçsüzüm her konuda. Ev rezalet durumda. Sürekli dağılıyor. Sadece süpür sil,eşimle yapıyoruz onu da. Yatak odasını daha sık sadece. Olmuyor, yapamıyorum gücüm yetmiyor. Bebek uyuduğunda yapayım diyorum, kendimi kahve yapıp dinlenirken buluyorum, sonraki uykusunda da yemek yapıyorum. Gece yapayım diyorum, halim kalmıyor. Gündelikçi aldım bir defa, 2 kişi geldiler ama bi bka yaramadılar...neyse sövmicem. Ben onlardan iyi yapardım.

Yalnız değilsin kendinizi kimseyle kıyaslamayın diyorlar ama bende şimdi instada yeni doğurup direk sıfır beden olanlara sardım. 2026 da hepimiz eski halimize döneceğiz insallah

Yalnız değilsin kendinizi kimseyle kıyaslamayın diyorlar ama bende şimdi instada yeni doğurup direk sıfır beden olanlara sardım. 2026 da hepimiz eski halimize döneceğiz insallah
Yaa bende cok uzgunum dğn müdürle bi müşteride fotograf cekındık vee heryerde paylasıldı bu foto ve beeen resmen ben degıldım eskı havalı halımden eser yok duba gıbıyım,aslında 8 kılo fazlam var hamılelık oncesıne gore ama demekkı 8 kılo çok asırı bı kılo.kendımı duba gıbı hıssedıyorum

Akşama ne iş olsa kalıyor zaten. Ütüyü akşam serinliğinde yapayım diyorum, çocuklar uyuyunca da bir şey yapasım gelmiyor. Ben de doğumdan sonra ev temizliği için birini çağırdım, ilk gelişi 1 yıl önceydi. Göze girmek içinmiş meğer o temizlik uğraşı. Bu gelişinde arkasından evi temşzledim. Ev zaten 2+1, küçük bir ev. Çoğu işte yardım ettim kızım uyurken. Kadın mutfağı temizlemedi. Yetiştiremedi. Şimdi paramla rezil olmayayım diye çağırmıyorum da kimseyi. Benim de gücüm yok, ne olacak bilmiyorum.
Ben de bu sabah hastanede benimkinden küçük bebeği olan bir kadının karnına imrendim. Ben hamile gibi karnımla duruyorum, kadının maaşallah hiç doğum yapmamış gibi fiziği. 2 aylık anca vardı bebeği. Kilo dizlere de yük bindiriyor, o kadar rahatsızım ki.

Merhaba canım. Başladın mı işe? Kim bakıyor bebişe?

Merhaba canım. Başladın mı işe? Kim bakıyor bebişe?
Malesef başladım canım.1 ay ucretsız kullanabıldım sadece bızım sektör fazlasını kaldırmadı.kendı annem ve babam bakıyor sabah bırakıyorum,oglenlerıde haftanın 2-3gunu gıdıyorum,öğlendem sonra saat 4 tede alıyorum poyrazı.bu 3. Haftamız,yavas yavas alısıyoruz bakalım bu tempoya.

Banada ıkı haftada bır gelıyor oglum dogalı ama ev boceklendı en son gecen hafta düşünbende elımden geldıgınce kendım yapmaya calısıyorum baskası yapamıyor ya ama el mecbur cagırıyorum bide bızım ev 7 odalı ıkı katlı
Kiloya gelınce hamıleyken kılo almadım dogurdugumda eskı halıme dondum sonradan duba gıbı oldum ben anlamadım bu işi,kesınlıkle zayıflamamız lazım ben kendımı kötü hıssetmeye basladım toplum ıcıne cıkınca,evde ıyıydımde.inşallah zayıflarız en kısa zamanda bu koşturmadan vakıt bulabılır isek.

Allah yardımcın olsun canım

Zaten pcosum zamanında olmuyrudum da bu kadar uzun da olunca şaşırdım
Ben ilk bebekte ,9 ay ikincide bir buçuk sene olmadım sütten kesene kadar sütten kestigim ay adet oldum bu bebeğimde de olmadim hiç bir yan etkisini de görmedim açıkçası şişkinlik sinir sitres vs olmadı bende

Ay şaka gibi insanlar ya bir iş yapıyorsun parasıyla sonuçta hakkini ver yani dolandirici kayniyo ortalık hak yiyorlar böyle işte..

Canim karşılaştırmaya hiç gerek yok üzmeyin kendinizi hepimizin bünyesi bambaşka şuan olmazsa da verirsiniz bir süre sonra ha gitmiş ha gitmemiş bir insan getirdik dünyaya inşallah zamanla da eski halimize gelicez, sağlıklı dinç

Sorma canım yaa. Tamam temizlik işi yorar ama aldığın parayı da haketmeye çalış bi zahmet. Benim yüzüm yumuşak, kıyamıyorum. Suistimal ediyorlar hep. O gün kadın nereyi temizledi de mutfağa vakit kalmadı anlamış değilim. Gönlüme göre birini bulabilsem ayda bir alırım. Ben zaten günlük süpürüyorum. Haftada 2 yerleri siliyorum. Detay lazım bana. Ama yok, gelen 5 kapının 2 sini ben görürken silip 3 ünü bırakıyor.

Ben hayatımda hiç bu kilolarda olmadım kuzum. Ne giyeceğimi şaşırdım. M veya S beden giyerken şu an 42 beden alt, Xl üst giyiyorum. Zaten göğüslerim emzirmeden dolayı iyice sarktı. Kullanışlı bi sütyen bile bulamadım. Boy zaten 1,57. Nerelere gidem ben

Herkes kolpaci olmuş zaten Güler yüzlü olunca böyle yapıyorlar sert ve kötü davranınca senden iyisi yok hak ediyolar kötü davranışı bazı insanlar gerçekten...

Verirsin bacim o azimi gördüm sende ben de memelerim hep böyle sarkik mi kalcak diye üzülüyorum jsbdhshdjsjdjd gerçekten düzelmiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…