2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Herkes kolpaci olmuş zaten 🥹 Güler yüzlü olunca böyle yapıyorlar sert ve kötü davranınca senden iyisi yok hak ediyolar kötü davranışı bazı insanlar gerçekten...

Verirsin bacim o azimi gördüm sende ❤️ ben de memelerim hep böyle sarkik mi kalcak diye üzülüyorum jsbdhshdjsjdjd gerçekten düzelmiyor mu 😂
Eskiden mememin altında kalem durmaz düşerdi. Şimdi 5 ortalı defteri taşırım 🤣🤣🤣 iki çocukla bu hale geldi benimkiler. Zayıflasam da dikleşmez ki, sündü bi kere 😅

Eskiden mememin altında kalem durmaz düşerdi. Şimdi 5 ortalı defteri taşırım 🤣🤣🤣 iki çocukla bu hale geldi benimkiler. Zayıflasam da dikleşmez ki, sündü bi kere 😅
Ay yapma be sndbsjndjnd benim şuan kalem tutar normalde tutmuyodu msndjdnjdnd ikinciyi dusunmeme konusunda gün geçtikçe nedenlerim artıyor bacim 😂😂

Ay yapma be sndbsjndjnd benim şuan kalem tutar normalde tutmuyodu msndjdnjdnd ikinciyi dusunmeme konusunda gün geçtikçe nedenlerim artıyor bacim 😂😂
Erkekler birbirlerine "senin bekar kalmaya hakkın yok" derler ya hani 🤣
Senin de dik memeli olmaya hakkın yok bacım 🤣🤣🤣

Valla tek foto da değil bir sürü meme fotosu jsjsjwhwhehehejkxc erko üyeler bayram etmiştir 🤣🤣🤣 aşırı güzel duruyodu valla 🤣🤣🤣
Yasal mi bu ya qksbwhbdjwbdudjdjdjd kadin o kadar beğenmiş ki demekki 😂 herkes görsün yaptirsin diye atmış helal olsun ne diyim 😆😆 burda fake bile olsak hayatttttta yapamam öyle şeyler iyi de cesaret yani 😂

Yasal mi bu ya qksbwhbdjwbdudjdjdjd kadin o kadar beğenmiş ki demekki 😂 herkes görsün yaptirsin diye atmış helal olsun ne diyim 😆😆 burda fake bile olsak hayatttttta yapamam öyle şeyler iyi de cesaret yani 😂
Hahahahahha bir şey yazmış “ben de pylaşmak istiyorım ama eşim izin vermedi” paylaşan da “benimki de başta olmaz dedi ama sonuçta yüzüm gözükmüyor diye ikna ettim” 🤣🤣🤣 hayatta yapmam ben de nxndsnjewjjwjsjdkckc

Hahahahahha bir şey yazmış “ben de pylaşmak istiyorım ama eşim izin vermedi” paylaşan da “benimki de başta olmaz dedi ama sonuçta yüzüm gözükmüyor diye ikna ettim” 🤣🤣🤣 hayatta yapmam ben de nxndsnjewjjwjsjdkckc
Ya yüzü gözükmese ne olacak aynı şey aklıma başka şeyler geldi suan yorum yapmak istemiyorum ksbsjsbdhhdjsshwjdjdbd

Ay bi de aşırı maliyetli bi ameliyatmış ya sarkık memelerimizle mutlu olmanın yolunu bulmalıyız sanırım maalesef 🥲🥲🥲
Ya maliyeti geçtim de, gidip baktım dikiş izi kalıyor herhalde öyle olacagina böyle kalsın napayım yani hem acı cekicem hem belki komplikasyonlar gelisecek, dertsiz başıma dert açmaya gerek yok jsndjsnndbd kadın su pompasi a basinca bi tane memesi yukarı çıkıp iniyomuş şuan jsbdhsbsnndjnd sıkıntı bacım boşver

Yaa bende cok uzgunum dğn müdürle bi müşteride fotograf cekındık vee heryerde paylasıldı bu foto ve beeen resmen ben degıldım eskı havalı halımden eser yok duba gıbıyım,aslında 8 kılo fazlam var hamılelık oncesıne gore ama demekkı 8 kılo çok asırı bı kılo.kendımı duba gıbı hıssedıyorum
Anayız biz anaaa 😂😂😂 her anlamda fedakarlık bizde yaaa 🥹🥹🥹 canım yaa niye kendini yıpratıyorsun, ben daha vücudumun bile tam anlamıyla iyileştiğini düşünmüyorum, geçen bir adet oldum ayıptır söylemesi pişik oldum bildiğin.. bence biraz zamana ihtiyacımız var, yavrular da daha çok küçük.. biraz diyet biraz spor hoopp gider kilolar yaaa
Akşama ne iş olsa kalıyor zaten. Ütüyü akşam serinliğinde yapayım diyorum, çocuklar uyuyunca da bir şey yapasım gelmiyor. Ben de doğumdan sonra ev temizliği için birini çağırdım, ilk gelişi 1 yıl önceydi. Göze girmek içinmiş meğer o temizlik uğraşı. Bu gelişinde arkasından evi temşzledim. Ev zaten 2+1, küçük bir ev. Çoğu işte yardım ettim kızım uyurken. Kadın mutfağı temizlemedi. Yetiştiremedi. Şimdi paramla rezil olmayayım diye çağırmıyorum da kimseyi. Benim de gücüm yok, ne olacak bilmiyorum.

Ben de bu sabah hastanede benimkinden küçük bebeği olan bir kadının karnına imrendim. Ben hamile gibi karnımla duruyorum, kadının maaşallah hiç doğum yapmamış gibi fiziği. 2 aylık anca vardı bebeği. Kilo dizlere de yük bindiriyor, o kadar rahatsızım ki.
Ya Temizlikçiden önce ya da sonra temizlik yapmak bizim geleneğimiz 😂😂😂 hatırlıyorum yıllar önce eve bir temizlikçi çağıralım demiştik kardeşim doğum yapınca evde temizlik yapamadık diye, sonra kadın her yerde bunlar çok pis diye her yerde söyler diye o gelmeden önce evi süpürüp silmiştik 😂😂😂
Ohhıoo benimkiler şu an meb’i taşır 😂😂😂 ama olsundu, 5 yıl sonra yavruma kavuşmuşum amaaannn ne yapayım, hayır yani emseydi de sünseydi derdim ki memeler hakkını verdi, süt bile üretemedikleri yerde sündüler bir de üstüne utanmadan 😞

Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki, her konuda. Hiçbir kıyafetim olmuyor. Cıvıl cıvıl giyinip elbiseler giyer çıkardım, şimdi tayt, biraz da bol olsun popo kapansın diye xxxl tişort. 2 aydır kombinim bu. Benimle bir doğum yapan 2 kişi var ikisi de zayıfladı. Gördükçe sinirim bozuluyor. Ya onlar kendilerini çok yıpratıyor ya da ben güçsüzüm her konuda. Ev rezalet durumda. Sürekli dağılıyor. Sadece süpür sil,eşimle yapıyoruz onu da. Yatak odasını daha sık sadece. Olmuyor, yapamıyorum gücüm yetmiyor. Bebek uyuduğunda yapayım diyorum, kendimi kahve yapıp dinlenirken buluyorum, sonraki uykusunda da yemek yapıyorum. Gece yapayım diyorum, halim kalmıyor. Gündelikçi aldım bir defa, 2 kişi geldiler ama bi bka yaramadılar...neyse sövmicem. Ben onlardan iyi yapardım.
Seni nasıl iyi anlıyorum bilsen…

Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki, her konuda. Hiçbir kıyafetim olmuyor. Cıvıl cıvıl giyinip elbiseler giyer çıkardım, şimdi tayt, biraz da bol olsun popo kapansın diye xxxl tişort. 2 aydır kombinim bu. Benimle bir doğum yapan 2 kişi var ikisi de zayıfladı. Gördükçe sinirim bozuluyor. Ya onlar kendilerini çok yıpratıyor ya da ben güçsüzüm her konuda. Ev rezalet durumda. Sürekli dağılıyor. Sadece süpür sil,eşimle yapıyoruz onu da. Yatak odasını daha sık sadece. Olmuyor, yapamıyorum gücüm yetmiyor. Bebek uyuduğunda yapayım diyorum, kendimi kahve yapıp dinlenirken buluyorum, sonraki uykusunda da yemek yapıyorum. Gece yapayım diyorum, halim kalmıyor. Gündelikçi aldım bir defa, 2 kişi geldiler ama bi bka yaramadılar...neyse sövmicem. Ben onlardan iyi yapardım.
Seni nasıl iyi anlıyorum bilsen…
Yaa bende cok uzgunum dğn müdürle bi müşteride fotograf cekındık vee heryerde paylasıldı bu foto ve beeen resmen ben degıldım eskı havalı halımden eser yok duba gıbıyım,aslında 8 kılo fazlam var hamılelık oncesıne gore ama demekkı 8 kılo çok asırı bı kılo.kendımı duba gıbı hıssedıyorum
18 kilo fazlalığımla tacını alıyorum canım🥳

Bende pcosum bende olmadım ilk bebeğimde 1 yıla yakın olmamıştım normal bence
Aaa 1 yıl mı 🫢ben de doktora bi gideyim diyordum normalse sorun yok
Ben ilk bebekte ,9 ay ikincide bir buçuk sene olmadım sütten kesene kadar sütten kestigim ay adet oldum bu bebeğimde de olmadim hiç bir yan etkisini de görmedim açıkçası şişkinlik sinir sitres vs olmadı bende
Benim bi süredir adet olacak gibi ağrım vardı olmadım geçti . Biraz daha olmasın bakalım rahatım böyle de insan olmayınca da tedirgin oluyır 😂

Back
X