2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ben kullanıyorum pazar gününden beri ocean kullaniyorum. Genel bir huysuzlugu vardı zaten ayından dolayı ama demirden sonra bir şey olmadı gibi yani bizde sorun yok 🌸 0.5 ml ver pesine çay kaşığı ile su verirsin demişti öyle yapıyorum
4.ay atagı mıı 😅😅😅 bizim kız çokk fena oldu bu ay valla ocean duymustum teşekkür ederim

Yaz mevsiminde şu sıcaklarda oladar iyi oluyor ki ilk alışkın olmadığın için yadırrgayabilirsin ama alıştığında bırakamayacaksın bence ☺️ birde ilk tamponu taktığımda tam itmemişim hissediyordum rahatsız olmuştım becerememişim😂 eğer taktığında hissedersen biraz daha ileri ittir 🙃
Hangi marka kullanıyosun canım ve habgi boy almalıyım? Ben de iyi olacağını düşünmüştüm 😅😅

Valla fena olmayanlar da fena oldu. Gizli yüzlerini gosterdiler resmen sjsbjsbdj sabir diliyorum hepimize huniye ihtiyaç duymadan atlatırız umarım jsbsjsj
Benim kızımın içinden bir canavar çıktı adeta napıcam bilmiyorum 3 aylıkken emzik emen cocuk emzik istemiyor zorla verince inadı tuttuyor susmak bilmiyo kucaktan asla inmiyo yatınca katılarak aglıyo zorla yatırıyorum memeye bile sinirleniyo her şeyle inatlaşıyo napcam bilmiyorum valla bende oturup bende sıkıyorum kendimi sinirden djdjdjs

Benim kızımın içinden bir canavar çıktı adeta napıcam bilmiyorum 3 aylıkken emzik emen cocuk emzik istemiyor zorla verince inadı tuttuyor susmak bilmiyo kucaktan asla inmiyo yatınca katılarak aglıyo zorla yatırıyorum memeye bile sinirleniyo her şeyle inatlaşıyo napcam bilmiyorum valla bende oturup bende sıkıyorum kendimi sinirden djdjdjs
Benimki de emziği uyurken aliyodu emzik reddi oldu bir haftadan fazla almadi hiç öyle uyuyodu sonra öyle uyumayi kesti emziği verince zorla aliyodu bazen artık aglamasi daha da siddetleniyo dnbxndndnd her uyku öncesi ge e gündüz 1 saat agliyoruz beraber 🥹🥹 ve ipek kendi kendine olduğu yerde uyuyabilen bir bebekti.... Meme sorunu yoktu ama aşırı emme isteği var damaklari kaşınıyor olabilir çözemedim hala ama aşırı huysuz takılıyor uyku saati diye bir şey kalmadı zaten tepe taklayiz 😂😂😂 geçicidir boşver nasıl olur bilmiyorum ama tadini çıkaralım jdhhsdhhd

Canım benimki de aynı durumda, çocuk durmak durulmak bilmiyor resmen, bu saat oldu halen uyumadı, en son duşa soktum çıkardım, uykuyla uyanıklık arasında da mamayı verdim öyle aldı, yoksa kesinlikle mama da almıyor, bas bas bağırıyor biberon ağzına girşnce, sanırsın zehir veriyoruz 🥹🥹🥹 ağrıları var ondan eminim de hiçbir şey yapamıyorum o canımı sıkıyor.. emzik almaz oldu artık sadece uykuya geçerken alıyor, her şeyi değişti her şeyi

Bir kase icebiliyolar mi ki 9 ayken skbxjsndjdjdjd
ilikli kemik suyunun ne kemiği olduğu önemli değil diye biliyorum, en iyisi kuzu yada dağda otlanan hayvan olur tabi, eve poşet poşet kemik taşıyoruz biz halen kemik suyuna çorba pişiyor evde bir ğç beş sene daha pişecek sanırım benim tercihim bir öğün muhakkak bol sebzeli kemik sulu vitamin deposu bir çorba kimi anneler vermiyor tercihen,
Bu sıvı katı gıda meselesinin yüzdelikleri var yğzde şukadar süt şu kadar katı gıda gibi ona dikkat edeceğiz, 2 yalına kadar yemek yemek için zorlamıyoruz bir iki kaşık alıp bırakıyorsa sorun yok diye biliyorum tadına bakıp bırakabilir çünkü 2 yaşına kadar sıvı ile beslenmeside gerekiyor ama ondan sonra artık katı gıdaya düşecekler oyğzden bir kase gibi sınırlamalar yok vştaminli şeyler yesin tadına baksın yeter bence
Meme den bahsetmişsinizde bir şey itiraf edeceğim , memeler yer ayaklara doğru yönelmeye başladı evet ama emzirmeyi bıraktırmak bir bebeğe okadaar zorkii, sanki canım dan can gitmişti bıraktırırken günlerce ağlamıştım memelerim sarksın önemli değil diyordum🥹

Bir kase icebiliyolar mi ki 9 ayken skbxjsndjdjdjd
ilikli kemik suyunun ne kemiği olduğu önemli değil diye biliyorum, en iyisi kuzu yada dağda otlanan hayvan olur tabi, eve poşet poşet kemik taşıyoruz biz halen kemik suyuna çorba pişiyor evde bir ğç beş sene daha pişecek sanırım benim tercihim bir öğün muhakkak bol sebzeli kemik sulu vitamin deposu bir çorba kimi anneler vermiyor tercihen,
Bu sıvı katı gıda meselesinin yüzdelikleri var yğzde şukadar süt şu kadar katı gıda gibi ona dikkat edeceğiz, 2 yalına kadar yemek yemek için zorlamıyoruz bir iki kaşık alıp bırakıyorsa sorun yok diye biliyorum tadına bakıp bırakabilir çünkü 2 yaşına kadar sıvı ile beslenmeside gerekiyor ama ondan sonra artık katı gıdaya düşecekler oyğzden bir kase gibi sınırlamalar yok vştaminli şeyler yesin tadına baksın yeter bence
Meme den bahsetmişsinizde bir şey itiraf edeceğim , memeler yer ayaklara doğru yönelmeye başladı evet ama emzirmeyi bıraktırmak bir bebeğe okadaar zorkii, sanki canım dan can gitmişti bıraktırırken günlerce ağlamıştım memelerim sarksın önemli değil diyordum🥹
Valla fena olmayanlar da fena oldu. Gizli yüzlerini gosterdiler resmen sjsbjsbdj sabir diliyorum hepimize huniye ihtiyaç duymadan atlatırız umarım jsbsjsj
benim bebide böyle kızz çok huysuz buara gerçi bu doğdu doğasılı böyle bit bebeydiii

Ah ah çok fena oldular benimki de bugün gündüz uykusuna 2 saat direndi hem uykusu var hem uyumuyor uğraştım durdum. Gece uykusu a da 9 dan beri uğraştım daha yeni uyudu 🥺 oysaki uykusu gelince kendi kendine yatağına yatırırdım uyurdu. Memeyi zaten tamamen bıraktı 😞 Allah yardımcımız olsun

Bebek icin mi zor bizim icin mi acaba 🥹 kemik ilgini de dagdan hayvan bulmak zor karsa gidip kestirirsem ancaaaaa eldeki imkanlara göre bakicaz 😌

Ped çok rahatsız etti ya bi de hava çok sıcak :( acaba daha mı rahat olur dedim hiç denemedim bilmiyorım ki. Bi ara adet kapları revaçtaydı ona cesaret edemem tabi
Ben son üç yıldır minimalist yaşama geçiş yapma sürecindeyim, aynı zamanda tüketim e de tavır koydum, adet kabı ve tampon dediğin gibi araştırmıştım bu yüzden senden duyuncada merak ettim neden diye, bende korkuyorum nedense kullanmaya ama kap baya mantıklı geliyor atık vs olmadığı için, bende geçen hafta olmuştum baya benide rahatsız etti ped gene ben doğum sonrası hazırladığım pamuklu kumaş bezlerden koyduöm çok rahat oluyor da işte arada kayıyor sadece

Bebek icin mi zor bizim icin mi acaba 🥹 kemik ilgini de dagdan hayvan bulmak zor karsa gidip kestirirsem ancaaaaa eldeki imkanlara göre bakicaz 😌
Kasaptan al gitsin😆 bardaklara koyup donduruyorum her ay yapuyorum bir ay idare ediyor ama çorba yapmaktan yıldım kızz😂iki güne bir özel çorba hazırla
bence ikisinede aynı zor gibi onun o halini görünce eriyip bitiyorsunnnnnn

Ped çok rahatsız etti ya bi de hava çok sıcak :( acaba daha mı rahat olur dedim hiç denemedim bilmiyorım ki. Bi ara adet kapları revaçtaydı ona cesaret edemem tabi
Evet yaaa hamile kalmak için ateşölçerini aldığım bir marka vardı bu adet kabında bayağı öne çıkan, ben de onu düşünmüştüm ama cesaret edememiştim nasıl yerleştirecem diye ama kullanıp alışanlar varlığını bile hissetmiyormuş.. artık pedlerin en iyisi bile naylon naylon geliyor bana ve çok tahriş ediyor

Anayız biz anaaa 😂😂😂 her anlamda fedakarlık bizde yaaa 🥹🥹🥹 canım yaa niye kendini yıpratıyorsun, ben daha vücudumun bile tam anlamıyla iyileştiğini düşünmüyorum, geçen bir adet oldum ayıptır söylemesi pişik oldum bildiğin.. bence biraz zamana ihtiyacımız var, yavrular da daha çok küçük.. biraz diyet biraz spor hoopp gider kilolar yaaa

Ya Temizlikçiden önce ya da sonra temizlik yapmak bizim geleneğimiz 😂😂😂 hatırlıyorum yıllar önce eve bir temizlikçi çağıralım demiştik kardeşim doğum yapınca evde temizlik yapamadık diye, sonra kadın her yerde bunlar çok pis diye her yerde söyler diye o gelmeden önce evi süpürüp silmiştik 😂😂😂

Ohhıoo benimkiler şu an meb’i taşır 😂😂😂 ama olsundu, 5 yıl sonra yavruma kavuşmuşum amaaannn ne yapayım, hayır yani emseydi de sünseydi derdim ki memeler hakkını verdi, süt bile üretemedikleri yerde sündüler bir de üstüne utanmadan 😞
Temizlikçi olayı gerçektwn böyle. Lafımızı etmesin sağda solda diye uğraşıyoruz.
Yavrun sağlıkla büyüsün de emmiş emmemiş bi önemi yok aslında. Yerçekimine engel olamıyorlar 🥰
Ayyy geçmiş olsun canım benim, bu gece ateş nöbetindesin o zaman 🥹
Sağ ol canım. Güleç yavrum gitti, ağlayan inleyen bir bebiş geldi evimize. Eskiler "hasta olduğuna değil de huyunun değiştiğine yanarım" derler ya, ne kadar doğru...
Gecmıs olsun canım.ates dusurucusunu kılosuna gore ıhmal etme her 6 saatte bır ver mutlaka,rshat atlatıyorlar o zaman inşallah🙏🌸evde klıma varsa acık tut cocugun odasına serınlık gitsin üzerini örtme bide gece uyurken ssdece müslin bezle karnını ört.aşı atesınden cok cektıgım ıcın yarın aksama dogru ates olayı bıter merak etme.bıde bol sıvı ver uykusunda bıle besle bugun,ne kadar ıcse kar.🌸🌸
Sağ ol canım. Normalde bu aya kadar ateş sıkıntısı yaşamadık aşılarında. Bu ay diş sancısı ve havaların sıcak oluşu iyice şartları zorladı. Tüm günü üzerinde sadece zıbını ile baş ve bacaklarında ıslak ağız mendilleriyle geçirdi. Epey fayda etti. Gece üstünü örtmüyorum zaten, sadece ince bir müslin. Onu da örtmem. Şimdi ateş düşürücü verip emzirdim. Bakalım nasıl geçecek gecemiz. Tavsiyelerin için teşekkür ederim. 🌸
Oy minik kuş inşallah rahatlar gece güzelce uyur ❤️ iyi dedin meybuzu ben de bu içine meyve koyup verilen delikli şeylerden var ona yaparim 🥹🥹
İnşallah kuzum.
O meyve sebze fileleri de mantıklı. 👍😊
Korktum valla dişten. Hepsi böyle olmaz umarım.

Evet yaaa hamile kalmak için ateşölçerini aldığım bir marka vardı bu adet kabında bayağı öne çıkan, ben de onu düşünmüştüm ama cesaret edememiştim nasıl yerleştirecem diye ama kullanıp alışanlar varlığını bile hissetmiyormuş.. artık pedlerin en iyisi bile naylon naylon geliyor bana ve çok tahriş ediyor
Evet ya nefret ettim resmen :( napsak alıp denesek mi nfnfndndnsnsan

Benimki de emziği uyurken aliyodu emzik reddi oldu bir haftadan fazla almadi hiç öyle uyuyodu sonra öyle uyumayi kesti emziği verince zorla aliyodu bazen artık aglamasi daha da siddetleniyo dnbxndndnd her uyku öncesi ge e gündüz 1 saat agliyoruz beraber 🥹🥹 ve ipek kendi kendine olduğu yerde uyuyabilen bir bebekti.... Meme sorunu yoktu ama aşırı emme isteği var damaklari kaşınıyor olabilir çözemedim hala ama aşırı huysuz takılıyor uyku saati diye bir şey kalmadı zaten tepe taklayiz 😂😂😂 geçicidir boşver nasıl olur bilmiyorum ama tadini çıkaralım jdhhsdhhd
Emzik reddi bende de var valla tadını mı çıkarıyorum yoksa bebik mi tadını çıkarıyo bilemedim inş geri kabul eder emziği çünkü kızım cok mızmız bi bebe
Canım benimki de aynı durumda, çocuk durmak durulmak bilmiyor resmen, bu saat oldu halen uyumadı, en son duşa soktum çıkardım, uykuyla uyanıklık arasında da mamayı verdim öyle aldı, yoksa kesinlikle mama da almıyor, bas bas bağırıyor biberon ağzına girşnce, sanırsın zehir veriyoruz 🥹🥹🥹 ağrıları var ondan eminim de hiçbir şey yapamıyorum o canımı sıkıyor.. emzik almaz oldu artık sadece uykuya geçerken alıyor, her şeyi değişti her şeyi
Evet benimki de normalde duşla uyurdu dustan sonra bile cin gibi bana bakıyo böyle saçlarım dik dik oldu artık geceleri uyku sersemi naptığımı bilmiyorum
Ah ah çok fena oldular benimki de bugün gündüz uykusuna 2 saat direndi hem uykusu var hem uyumuyor uğraştım durdum. Gece uykusu a da 9 dan beri uğraştım daha yeni uyudu 🥺 oysaki uykusu gelince kendi kendine yatağına yatırırdım uyurdu. Memeyi zaten tamamen bıraktı 😞 Allah yardımcımız olsun
Uykuya direnme bende de var bu 4 ay sendromunda ne olacak dedilerse hepsini yaşadık dibine kadar 14ünde 5 aylık olcak inşallah düzelir diye kendimi avutuyorum 😅 benimki oyun halısında falan dururdu yemek yapardım falan da hiçbir yerde durmuyo kucakta bile kalkıp gezdirilmek istiyo yandık ki ne yandıkkk

İnşallah gider en kısa zamanda bencede daha iyileşmedik ama bu tempoda nasıl kılo alıyoruz bende onu anlamadım valla😪🫠

🥹gözlerimiz yaşlı,umarım kalıcı olmazlar
Gerçekten bubtempoda nasıl zayıflayamıyoruz
Ter içinde kalıyorum çoğu zaman

Back
X