2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Benimkiler demiyo ya kimse annem diye akxbjsnd kizkardesim anneeeem diye sever takılmiyorum deseler de bebekler öyle seviliyo çünkü kanımız kayniyo ben de aseli öyle severdim arada ajxbsjnxkd
Kız benim kocam bile bazen "annemmm" diye seviyor. Benim kız da "babam uzaklardaki annesini özlemiş diyor" babaanneyi dedeyi,halaları tanımıyor benim çocuklarım.

Merhaba biz bugün çocuk gastroya gittik artık iyice beslenmiyor bebeğim yemiyor yani kusması yok ama arada midesi bulanıyor ağzına geliyor ama kusma yok profesör doktordu gittiğimiz Motis ve lansor verdi çok ağır ilaçlarmış ama internette baktım da korktum. Sizde fayda etmedi mi düzenli kullandınız mı ne kadar kullandınız? Bize 15 gün kullanın dedi geçmezse alerji ve endoskopi bakacaz dedi . Bebeğim artık asla uyumuyor ve yemiyor önceden uykuda yerdi ve uyanıkken böyle huzursuz değildi gayet keyifliydi artık uyumuyor sürekli ağlıyor huzursuz her geçen gün kötüye gidiyor

Bize de bugün çocuk gastro profesör doktoruna gittik Motis verdi yorumları görünce korktum ya ama beslenmiyor çocuğum bizim kusma değil sorunumuz kussayfı keşke vermezdim sma beslenmiyor gün geçtikçe kötüye gidiyor bugün sabah 7 den akşam 4 e kadar sadece 200 cc içirebildim toplamda ama yorumlar d sçok kötü Motis için. İşe yara rmı belli değil 15 gün kullan yaramazsa endoskopi ve alerji bakarız dedi of allahım ya kullanmak istemiyorum ama çocuğum acı çekiyor asla yemiyor yatmıyor yedirsem bile sonra aşırı rahatsız oluyor bu işkenceyi çekmesini de istemiyorum ama ilaçtan da korkuyorum

Ek gıda icin buharda pişirme aparatı aldım kızlar. Az önce geldi ay günlerdir alıiveriş sitelerinde orjinalini arıyordum. Buldum sonunda.
Linkle gelsin reis snbxjsnxjd pas kokusu yorumlarından gına geldi bana en kötü azicik suda haslarim diye dusunuyodum yani olan sugu içine çeker ve suyu ile vitamin kaybi da olmaz

O da nasıl pis kokuyooorrr

Aman ya işte yaya yolu olmayınca böyle oluyor ama Pendik çarşı kısımlarında çok normal yayalar hep yolda motorcu oraya göre de aşırı hızlı anlamadım ki çocuk taburcu olmuş mu
Babanın daha iyi olmasına sevindim kuzum inşallah en hasarsız şekilde atlatırsınız durumu
Sıkma canını canım sağma makineleri bebelerin çektiği gibi çekmiyor ben de sağınca hep az çığıyor göğüsler de sağ 2x sol x resmen napacam bu orantısızlığı bir memem kocaman diğeri küçük resmen göbek toto hiç sorma zaten aldı başını gidiyoreee
Benimki de halasına benzetiyor bana benzese bi şey olacak sanki hamileyken başladı inşalalh halasına benzer demeye zaten
Kız ne varmış boklu halasında zekasal olarak falan iyi bir yerdeyse neyse de anası varken benzeye benzeye onun nurtopuna mı benzesin yürüsün gitsin bu arada benim büyük kız da hala faktörünü tanımıyor umarım gerek kalmaz
Ek gıda icin buharda pişirme aparatı aldım kızlar. Az önce geldi ay günlerdir alıiveriş sitelerinde orjinalini arıyordum. Buldum sonunda.
Ay bizi de linkle bacım bir bakalım bir de orjinal muhabbeti mi varmış bunun merank ettim almayı düşünüyordum bende

bir de etüt yapmış yaaa yicemmm
Kimdi geçen kanguruda uyuyor demişti sabahtan beri uykuya direnen bebeğim kanguruda dakikalar içinde uyudu çok şükür ya
Ben ben ben halen bunaldığı zaman alıp çıkıyorum uyuyor kokumu aldıkça
Ben de milyoncularda gördüydüm kızzz pas mı kokuyormuş alıyım diyordum almıyım mı link atsan ya o zaman bir bakalım biz de

Ay denizi olan ilde yaşayanlar denizsiz bir ilde çok zorlanıyor seni anlıyorum kuzum gerçekten zor annenin yeri süpermiş hep kalıcı mısınız Ankara da

Ay denizi olan ilde yaşayanlar denizsiz bir ilde çok zorlanıyor seni anlıyorum kuzum gerçekten zor annenin yeri süpermiş hep kalıcı mısınız Ankara da
Ayy kız valla ben evlenmeden önce deniz olan yerlerde yaşayanlar ayy siz Ankara’da denizsiz nasıl yaşıyorsunuz derdi de ifrit olurdum, niye balık mıyız biz denizsiz yaşamayalım falan derdim evlendim Kocaeli’ye gittim, İzmit’teydim ve deniz manzaralı evim vardı.. vay beee denizli yerde yaşamak böyle bir şeymiş dedim, sonra atama tercihi yapacakken de deniz yoksa göl olsun dedim tatvan yazdım şimdi de göl manzaralı evdeyim

Di mi ya çok keyiflimiş huzurludur bir de sürekli görmek sürekli güneş almıyorsa ev tabi güney cephede yine güzelmiş göl de keyifli olur gülerek oturun canım
Ayy kızlar yaaa bugün Begüm kuşunun ateşi çıktı teyzeleri sabah kulak ve koltukaltından 38’i geçince gittik dr’a, alttan iki tane dişi çıkıyor
Yaaa ikisi aynı anda mı kuzum zorlanıyordur normalde diş yüksek ateş yapmaz derler ama zorladı demek ki ikisi aynı anda geçmiş olsun inci gibi beyaz dişleri olsun kuzunun hayırlı olsun ilk dişiniz

Ay ne güzel bi ara foti atsana göl nasıl merak ettim suan akzbwhbdjs

İnşallah kuzum buradan güzel haberler vermek nasip etsin. Kiralık ya da satın alma farketmez yeter ki o eve artık dönmeyelim. Otelde çok daha huzurluyum şuan. Eşim “yüzüne sanki renk geldi, enerjin değişti” diyor

Afedersin ksbxjsjd gudubet anan yok hayatimda ondandir deseydin ksndjabjwndiwjdhsjd

Anağ kız noldu ben ne kaçırdım otele niye gittiniz ve eşinde destekliyor mu

Ayy teyzesiii ben biraz üşütmüşüm sanırım sıcak olunca her yeri açtılar ceryanda kaldım soğuk almışım, o da benden aldı galiba.. Dr bugün boğazına baktı kızarmış dedi, sanırım ateşi biraz o tetikledi yoksa dediğin gibi ateş çok olmaz dişte dedi Dr da.. Ateş takibindeyiz bakalım.. bir tane tomurcuk görmüştüm altta, yanında bir tane daha varmış benim görmediğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…