- 17 Haziran 2015
- 5.120
- 10.789
- 448
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #44.461
Kız benim kocam bile bazen "annemmm" diye seviyor. Benim kız da "babam uzaklardaki annesini özlemiş diyor" babaanneyi dedeyi,halaları tanımıyor benim çocuklarım.Benimkiler demiyo ya kimse annem diye akxbjsnd kizkardesim anneeeem diye sever takılmiyorum deseler de bebekler öyle seviliyo çünkü kanımız kayniyo ben de aseli öyle severdim arada ajxbsjnxkd
Merhaba biz bugün çocuk gastroya gittik artık iyice beslenmiyor bebeğim yemiyor yani kusması yok ama arada midesi bulanıyor ağzına geliyor ama kusma yok profesör doktordu gittiğimiz Motis ve lansor verdi çok ağır ilaçlarmış ama internette baktım da korktum. Sizde fayda etmedi mi düzenli kullandınız mı ne kadar kullandınız? Bize 15 gün kullanın dedi geçmezse alerji ve endoskopi bakacaz dedi . Bebeğim artık asla uyumuyor ve yemiyor önceden uykuda yerdi ve uyanıkken böyle huzursuz değildi gayet keyifliydi artık uyumuyor sürekli ağlıyor huzursuz her geçen gün kötüye gidiyorİki bebeğmde reflü, büyüğü hastalandı yine kusmaları aşırı arttı sağlık ocağından motis vermişler ama bana mısın demiyor üç beş dk bir öğürüyor başımın belası bu reflü kurtulamadık gitti
Bize de bugün çocuk gastro profesör doktoruna gittik Motis verdi yorumları görünce korktum ya ama beslenmiyor çocuğum bizim kusma değil sorunumuz kussayfı keşke vermezdim sma beslenmiyor gün geçtikçe kötüye gidiyor bugün sabah 7 den akşam 4 e kadar sadece 200 cc içirebildim toplamdaKızlar motis kalpte çarpıntı yapabılır dıkkat edın kullanırken.bende şurdan bılıyorum bızım bebege vermıstı doktor meger amerıkada falan yasakmıs bu şurup etken maddesınden dolayı kalpte rıtım bozuklugu yapabılıyormus.bende kullandırmamıstım bebegıme
Ne güzel tanımıyor ya sndbsnbdjsndjdjdKız benim kocam bile bazen "annemmm" diye seviyor. Benim kız da "babam uzaklardaki annesini özlemiş diyor" babaanneyi dedeyi,halaları tanımıyor benim çocuklarım.
Linkle gelsin reis snbxjsnxjd pas kokusu yorumlarından gına geldi bana en kötü azicik suda haslarim diye dusunuyodum yani olan sugu içine çeker ve suyu ile vitamin kaybi da olmazEk gıda icin buharda pişirme aparatı aldım kızlar. Az önce geldiay günlerdir alıiveriş sitelerinde orjinalini arıyordum. Buldum sonunda.
O da nasıl pis kokuyooorrrBursaya bir gidişimde akşam mesai saati bitimi şehre girmek gibi bir hata yapmıştık, bundan 10 sene önce. Aman Allahım ne berbat bir trafikti. Şu an daha da fazladır eminim. Şehir merkezi zor ama sahil tarafı güzel gerçekten. Annem Mersin de denize sıfır, ablam Gemlikte denize yürüyerek 5 dk mesafede. Ben de Ankara da, deniz görebilmek için 1 saat uzaklıktaki göl kenarına ayda yılda bir ancak
Aman ya işte yaya yolu olmayınca böyle oluyor ama Pendik çarşı kısımlarında çok normal yayalar hep yolda motorcu oraya göre de aşırı hızlı anlamadım kiÇarşamba gece ayak ve kolundaki kırıklar için ameliyat oldu canım dirseği bir türlü toplayamamışlar bişey takmışlar fırlayıp durmuş sonra demir gibi bişeyle sabitlemişler, ayak bileklerinde de vida vs varmış sanırım. Bugün tekrar bu bölgelerden ve kalçadan tamamlayıcı ameliyat olcak galiba ne yaptıklarını söylemiyolar ki… sakat kalma durumu olmazmış beli kaymış korseyle düzelmezse ameliyat olacak belinden de. Ama kolunu dirseğinden dolayı %50 kısıtlı kullanacakmış. Çok şükür iyi gidiyor şimdiliktek sorun bu kazada babamın suçlu olması maalesef anlamadım gitti yani
Sıkma canını canım sağma makineleri bebelerin çektiği gibi çekmiyor ben de sağınca hep az çığıyor göğüsler de sağ 2x sol x resmen napacam bu orantısızlığı bir memem kocaman diğeri küçük resmen göbek toto hiç sorma zaten aldı başını gidiyoreeeCanımm çok sağol. Ay ne beter bir acıymış. Sağma makinesi ile de sütüm o kadar az geldi ki. Çocuğumun kilosuna rağmen acaba sütüm mü azaldı diye panikledim de azıcık
Bugün iyiyim çok şükür. Gece yavrum rahatlattı anneciğini
28 damla nedir Allah aşkına. 2 ml dese daha mantıklı değil miydi?
Kız ne varmış boklu halasında zekasal olarak falan iyi bir yerdeyse neyse de anası varken benzeye benzeye onun nurtopuna mı benzesin yürüsün gitsin bu arada benim büyük kız da hala faktörünü tanımıyor umarım gerek kalmazBenimki de halasına benzetiyorbana benzese bi şey olacak sanki hamileyken başladı inşalalh halasına benzer demeye zaten
Ay bizi de linkle bacım bir bakalım bir de orjinal muhabbeti mi varmış bunun merank ettim almayı düşünüyordum bendeEk gıda icin buharda pişirme aparatı aldım kızlar. Az önce geldiay günlerdir alıiveriş sitelerinde orjinalini arıyordum. Buldum sonunda.
Kızlar ben 20 gune tadımlara baslayacagım ınsallah bugun mama sandalyesıde baktım bunu almayı dusunuyorum.kendımce ufak caplı arastırmada yaptım tadımlar ıcın sızede atıyorum annem ıcın yazıya döktüm
Ben ben benKimdi geçen kanguruda uyuyor demişti sabahtan beri uykuya direnen bebeğim kanguruda dakikalar içinde uyudu çok şükür ya
Ben de milyoncularda gördüydüm kızzz pas mı kokuyormuş alıyım diyordum almıyım mıEk gıda icin buharda pişirme aparatı aldım kızlar. Az önce geldiay günlerdir alıiveriş sitelerinde orjinalini arıyordum. Buldum sonunda.
Ay denizi olan ilde yaşayanlar denizsiz bir ilde çok zorlanıyor seni anlıyorum kuzum gerçekten zor annenin yeri süpermiş hep kalıcı mısınız Ankara daBursaya bir gidişimde akşam mesai saati bitimi şehre girmek gibi bir hata yapmıştık, bundan 10 sene önce. Aman Allahım ne berbat bir trafikti. Şu an daha da fazladır eminim. Şehir merkezi zor ama sahil tarafı güzel gerçekten. Annem Mersin de denize sıfır, ablam Gemlikte denize yürüyerek 5 dk mesafede. Ben de Ankara da, deniz görebilmek için 1 saat uzaklıktaki göl kenarına ayda yılda bir ancak
Ayy kız valla ben evlenmeden önce deniz olan yerlerde yaşayanlar ayy siz Ankara’da denizsiz nasıl yaşıyorsunuz derdi de ifrit olurdum, niye balık mıyız biz denizsiz yaşamayalım falan derdimAy denizi olan ilde yaşayanlar denizsiz bir ilde çok zorlanıyor seni anlıyorum kuzum gerçekten zor annenin yeri süpermiş hep kalıcı mısınız Ankara da
Ayy kız valla ben evlenmeden önce deniz olan yerlerde yaşayanlar ayy siz Ankara’da denizsiz nasıl yaşıyorsunuz derdi de ifrit olurdum, niye balık mıyız biz denizsiz yaşamayalım falan derdimevlendim Kocaeli’ye gittim, İzmit’teydim ve deniz manzaralı evim vardı.. vay beee denizli yerde yaşamak böyle bir şeymiş dedim, sonra atama tercihi yapacakken de deniz yoksa göl olsun dedim tatvan yazdım şimdi de göl manzaralı evdeyim
Yaaa ikisi aynı anda mı kuzum zorlanıyordur normalde diş yüksek ateş yapmaz derler ama zorladı demek ki ikisi aynı anda geçmiş olsun inci gibi beyaz dişleri olsun kuzunun hayırlı olsun ilk dişinizAyy kızlar yaaa bugün Begüm kuşunun ateşi çıktı teyzelerisabah kulak ve koltukaltından 38’i geçince gittik dr’a, alttan iki tane dişi çıkıyor
Ay ne güzel bi ara foti atsana göl nasıl merak ettim suan akzbwhbdjsAyy kız valla ben evlenmeden önce deniz olan yerlerde yaşayanlar ayy siz Ankara’da denizsiz nasıl yaşıyorsunuz derdi de ifrit olurdum, niye balık mıyız biz denizsiz yaşamayalım falan derdimevlendim Kocaeli’ye gittim, İzmit’teydim ve deniz manzaralı evim vardı.. vay beee denizli yerde yaşamak böyle bir şeymiş dedim, sonra atama tercihi yapacakken de deniz yoksa göl olsun dedim tatvan yazdım şimdi de göl manzaralı evdeyim
Bence oğulları bebekten sonra aileye daha düşkün olduğu için onların kıskançlık seviyesi doğru orantılı yükseliyorAh ahh bu kvler bebek doğduktan sonra bizde çok çekişir olduk hiç yıldızım tutmuyor benimde malesef
Hayırlı olsun Begüm kuşun ilk dişleriiiAyy kızlar yaaa bugün Begüm kuşunun ateşi çıktı teyzelerisabah kulak ve koltukaltından 38’i geçince gittik dr’a, alttan iki tane dişi çıkıyor
İnşallah kuzum buradan güzel haberler vermek nasip etsin. Kiralık ya da satın alma farketmez yeter ki o eve artık dönmeyelim. Otelde çok daha huzurluyum şuan. Eşim “yüzüne sanki renk geldi, enerjin değişti” diyorO tekti o gitsin.... Diğer gelinine gidebiliryeni ev alacak maddi olarak durumunuz iyiyse biraka da bilirsiniz gerçi bilmiyorum ama geri adım atmaya çok da gerek yok. İş bu raddeye geldiyse tekrar tekrar gelecektir bebisinle senin için eeeeeen güzeli olsun canım
Afedersin ksbxjsjd gudubet anan yok hayatimda ondandir deseydin ksndjabjwndiwjdhsjdİnşallah kuzum buradan güzel haberler vermek nasip etsin. Kiralık ya da satın alma farketmez yeter ki o eve artık dönmeyelim. Otelde çok daha huzurluyum şuan. Eşim “yüzüne sanki renk geldi, enerjin değişti” diyor
Anağ kız noldu ben ne kaçırdım otele niye gittiniz ve eşinde destekliyor muİnşallah kuzum buradan güzel haberler vermek nasip etsin. Kiralık ya da satın alma farketmez yeter ki o eve artık dönmeyelim. Otelde çok daha huzurluyum şuan. Eşim “yüzüne sanki renk geldi, enerjin değişti” diyor
Ayy teyzesiii ben biraz üşütmüşüm sanırım sıcak olunca her yeri açtılar ceryanda kaldım soğuk almışım, o da benden aldı galiba.. Dr bugün boğazına baktı kızarmış dedi, sanırım ateşi biraz o tetiklediDi mi ya çok keyiflimiş huzurludur bir de sürekli görmek sürekli güneş almıyorsa ev tabi güney cephede yine güzelmiş göl de keyifli olur gülerek oturun canım
Yaaa ikisi aynı anda mı kuzum zorlanıyordur normalde diş yüksek ateş yapmaz derler ama zorladı demek ki ikisi aynı anda geçmiş olsun inci gibi beyaz dişleri olsun kuzunun hayırlı olsun ilk dişiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?