- 17 Haziran 2015
- 5.120
- 10.789
- 448
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #44.441
Canımm çok sağol. Ay ne beter bir acıymış. Sağma makinesi ile de sütüm o kadar az geldi ki. Çocuğumun kilosuna rağmen acaba sütüm mü azaldı diye panikledim de azıcıkmisophonia_ ay giremedim bir kaç gündür geride kalmışım canım bol bol sıcak su altında masaj be emzirme berbat bir şey malesef bir de ben bir emziriyorsam acılara katlanıp diğer seansta sağıyordum rahatlatıyordu beni bir emzirme bir sağma öyle öyle geçti şükür
Hemen geçer seninde inşallah eziyet valla acısı ağrısı iğrenc bir şey @Balbocegi9 kuzumda çok çekti
28 damla nedir Allah aşkına. 2 ml dese daha mantıklı değil miydi?Ayy benımkı 28 damla dedı kılosuna gore.ıyıkı vermemısım.bu degılmı sızlerın damlada.yalnız sızlere doktordan daha cok guvenmem peki
Kilosu kaç cnm senin bebisin ben fermix veriyorum daAyy benımkı 28 damla dedı kılosuna gore.ıyıkı vermemısım.bu degılmı sızlerın damlada.yalnız sızlere doktordan daha cok guvenmem peki
Ben mama sandalyesi olarak kiwi all in one ya da babycare flex düşünüyorum özelliklerinden dolayı ama kiwide sanırım tekerlekleri sabitleme özelliği yoktu onun için diğeri daha mantıklı gelmişti alırken mutlaka temizlik açısından değerlendirin kızlar ben o şekilde yapıcam bide prego lucca var aklımda daha almadım bakalımKızlar kiwi koala mama sandalyesi kullanan veya gerçekte görüp incelemiş olan var mı? Diğerleriyle aynı özelliklere sahip ve nispeten daha uygun geldi bana
Ah ahh bu kvler bebek doğduktan sonra bizde çok çekişir olduk hiç yıldızım tutmuyor benimde malesefKızlaaarrr çok aktif değildim buralarda KV terörü ile baş etmeye çalışmaktan bittim tükendim. Bugün çok fena kavga ettik: “ yalancı, iftiracı dedim”. Eşime 90 derece farklı anlatmış olayları. Benden duyunca olayların bam başka yönde ilerlediğini anladı ve şuan otele geldik. Oturduğumuz evi ona bırakıp taşınmaya karar vereceğiz, eşim son kez konuşma yapmak istiyor gerçi dene işe yarayacak bilmiyorum.
Şükür yalnız değilmişim bebekten önce çok iyi anlaşırdım kv ile bebekten sonra bana da bi soğuma geldi ya her dediği batıyorAh ahh bu kvler bebek doğduktan sonra bizde çok çekişir olduk hiç yıldızım tutmuyor benimde malesef
Aynı seyi yasadım doğumdan önce aglattı beni lohusalıkta çarptı bana resmen kadını görünce başım falan dönüyodu bildiğiniz bebekten önce görüşürdğk baya gider gelirdik ama bebek oldumu sanki kendi cocugu gibi davranıyor annem falan diyo beni delirtiyo malesef bende çok kinlendim ve aşırı derece soğudumŞükür yalnız değilmişim bebekten önce çok iyi anlaşırdım kv ile bebekten sonra bana da bi soğuma geldi ya her dediği batıyorzaten lohusa iken beni ağlatmasını asla unutmıcam kinlendim resmen kadına ya
Aynı durum annem deyip duruyor sinir oluyorum her şeye karışası geliyor giydirdiğim kıyafetleri inceliyor sıkmaz demi kolu düğmesini açalım acıtmasın bilmem ne bi dur be kadın annesi benim heralde düşünürüm bebeğimi . Tersleyesim geliyor da eşimin hatrına ses etmiyorım hiçAynı seyi yasadım doğumdan önce aglattı beni lohusalıkta çarptı bana resmen kadını görünce başım falan dönüyodu bildiğiniz bebekten önce görüşürdğk baya gider gelirdik ama bebek oldumu sanki kendi cocugu gibi davranıyor annem falan diyo beni delirtiyo malesef bende çok kinlendim ve aşırı derece soğudumartık konusasım bile gelmiyo
Birebir aynı durumAynı durum annem deyip duruyor sinir oluyorum her şeye karışası geliyor giydirdiğim kıyafetleri inceliyor sıkmaz demi kolu düğmesini açalım acıtmasın bilmem ne bi dur be kadın annesi benim heralde düşünürüm bebeğimi . Tersleyesim geliyor da eşimin hatrına ses etmiyorım hiç
Ayy bilseydim denerdimKimdi geçen kanguruda uyuyor demişti sabahtan beri uykuya direnen bebeğim kanguruda dakikalar içinde uyudu çok şükür ya
Dimi ben söylüyorum eşime uyarıyor demesin diye beni de rahatsız ediyo doğum yaptıktan sonra herkesin içinde diyo valla sen mi doğurdun ben mi doğurdum anlamadım haha falan yaptı dedim ben doğurdum tabi dikiş ağrısından alnımdan terler akıyor bir yandanBenimki de annem diyo ama kendi annem ablam da dediği için takılmamaya çalışıyorum. Ama onun demesi batıyor herkes dese de mxnddnnsnsndkflc
Benimki de halasına benzetiyorBirebir aynı durumcocuk uyuyo sıcak havada üstünü örtüyo usur diye inatla falan benimkinin de giydirdiklerime karısıyo ay bu acıtmasın ay bu sey olmasın fln he he diyom geçiyom artık bende napim bide cocugumu habire amcalarına benzetiyor delirtiyo beni shsjjsjs
Yarım saat uyudu ama olsun uyudu o kadar yeterAyy bilseydim denerdimbenim ufaklık gündüz uykusuna çok direndi dün ve bugün. Kuduz aşıları kan almalar dengemiz şaştı..Öğlen yarım saat uyudu sadece. Az önce banyoda duşun altına girdik birlikte. Sonra daldı uykuya şükür. Kahve yaptım içiyorum, akşama yemek yok dün hazır pizzaydı, bugün de makarna köfte menüm. Ayfere de donmuş patates atarım. Mis
Hepsi aynı bunların anacım hepsiiBenimki de halasına benzetiyorbana benzese bi şey olacak sanki hamileyken başladı inşalalh halasına benzer demeye zaten
Ay aynisiiiiiii skzbsjxbsjbx benim de canımı çok sıktılar valla kp hala sıkıyor o yüzden bir soğuma var maalesef hiç istemezdim böyle olmasınıŞükür yalnız değilmişim bebekten önce çok iyi anlaşırdım kv ile bebekten sonra bana da bi soğuma geldi ya her dediği batıyorzaten lohusa iken beni ağlatmasını asla unutmıcam kinlendim resmen kadına ya
Aynısı wjbxhwbdjwhdjsjjd aynı amcasina benziyomus kp çok benzetiyo malesef sjbxjendjd büyüdükçe alakası olmadığını anlarlar bana benziyo çünkü wjhdhwhdusjsBirebir aynı durumcocuk uyuyo sıcak havada üstünü örtüyo usur diye inatla falan benimkinin de giydirdiklerime karısıyo ay bu acıtmasın ay bu sey olmasın fln he he diyom geçiyom artık bende napim bide cocugumu habire amcalarına benzetiyor delirtiyo beni shsjjsjs
Benimkiler demiyo ya kimse annem diye akxbjsnd kizkardesim anneeeem diye sever takılmiyorum deseler de bebekler öyle seviliyo çünkü kanımız kayniyo ben de aseli öyle severdim arada ajxbsjnxkdBenimki de annem diyo ama kendi annem ablam da dediği için takılmamaya çalışıyorum. Ama onun demesi batıyor herkes dese de mxnddnnsnsndkflc
Valla ben de istemezdim ama oluyır malesefAy aynisiiiiiii skzbsjxbsjbx benim de canımı çok sıktılar valla kp hala sıkıyor o yüzden bir soğuma var maalesef hiç istemezdim böyle olmasını
Kesinlikle hepsi aynı. Çocuklarımızı benim tarafım bana ve ablama benzetir, eşimin tarafı eşime ve eşimin kardeşineHepsi aynı bunların anacım hepsii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?