- 18 Temmuz 2023
- 1.181
- 2.931
- 63
- 37
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #44.481
Kızzz baktım da hiç çekmemişimAy ne güzel bi ara foti atsana göl nasıl merak ettim suan akzbwhbdjs
Ay olabilir çok geçmiş olsun ikinize de canım çıkmaz çok fazla ateşi inşallah bende öyleyim bir geçmedi gitti bebeme geçmez inşallah diye dua ediyorumAyy teyzesiii ben biraz üşütmüşüm sanırım sıcak olunca her yeri açtılar ceryanda kaldım soğuk almışım, o da benden aldı galiba.. Dr bugün boğazına baktı kızarmış dedi, sanırım ateşi biraz o tetiklediyoksa dediğin gibi ateş çok olmaz dişte dedi Dr da.. Ateş takibindeyiz bakalım.. bir tane tomurcuk görmüştüm altta, yanında bir tane daha varmış benim görmediğim
6.900fu csnım damlayı verdıgınde.Kilosu kaç cnm senin bebisin ben fermix veriyorum da
Evet motıs bıraz sıkıntılı ama benım korkma nedenım ben hamıleyken kalp rahatsızlıgı gecırdım canım 7 ay falanda kalp ılacı kullandım.o yuzden cocukta fakanda sıkıntı olur dıye kokrtum,bı kalp rahatsızlıgı yoksa guvenlı dozdan sıkıntı olmaz dıye dusunuyorum.ama verırken dıkkat et fazla verme sen yınede.Bize de bugün çocuk gastro profesör doktoruna gittik Motis verdi yorumları görünce korktum ya ama beslenmiyor çocuğum bizim kusma değil sorunumuz kussayfı keşke vermezdim sma beslenmiyor gün geçtikçe kötüye gidiyor bugün sabah 7 den akşam 4 e kadar sadece 200 cc içirebildim toplamdaama yorumlar d sçok kötü Motis için. İşe yara rmı belli değil 15 gün kullan yaramazsa endoskopi ve alerji bakarız dedi of allahım ya kullanmak istemiyorum ama çocuğum acı çekiyor asla yemiyor yatmıyor yedirsem bile sonra aşırı rahatsız oluyor bu işkenceyi çekmesini de istemiyorum ama ilaçtan da korkuyorum
Valla yaptımbir de etüt yapmış yaaa yicemmm
Ben ben benhalen bunaldığı zaman alıp çıkıyorum uyuyor kokumu aldıkça
Ben de milyoncularda gördüydüm kızzz pas mı kokuyormuş alıyım diyordum almıyım mılink atsan ya o zaman bir bakalım biz de
Taburcu olmuş mu bilmiyorum ama instadan paylaşım yapnaya devam ediyor iyi yani. Züppeymiş zaten inşaat firması varmış ailesiyle kendinin, milyon takipçili kişilerle youtubr videosu falan çekiyor hızla alakalı. Dava olursa o kazanır gibi bakalım avukatla görüşecekti ailem hayırlısıAman ya işte yaya yolu olmayınca böyle oluyor ama Pendik çarşı kısımlarında çok normal yayalar hep yolda motorcu oraya göre de aşırı hızlı anlamadım kiçocuk taburcu olmuş mu
Babanın daha iyi olmasına sevindim kuzum inşallah en hasarsız şekilde atlatırsınız durumu
Sıkma canını canım sağma makineleri bebelerin çektiği gibi çekmiyor ben de sağınca hep az çığıyor göğüsler de sağ 2x sol x resmen napacam bu orantısızlığı bir memem kocaman diğeri küçük resmen göbek toto hiç sorma zaten aldı başını gidiyoreee
Kız ne varmış boklu halasında zekasal olarak falan iyi bir yerdeyse neyse de anası varken benzeye benzeye onun nurtopuna mı benzesin yürüsün gitsin bu arada benim büyük kız da hala faktörünü tanımıyor umarım gerek kalmaz
Ay bizi de linkle bacım bir bakalım bir de orjinal muhabbeti mi varmış bunun merank ettim almayı düşünüyordum bende
İnşallah kurtulur sunuz bu durumdan aynısını arkadaşımda yaşadı demiştim hiç beslenmiyordı zamanla düzelmişti inşallah seninkide düzelir bizim içgüdüsel olarak en hassas noktamız bebeklerimizin karnını doyurabilmek bu olmadığında ben çok stresli oluyorum seni anlayabiliyorum canım, motisin neden yorumları kötü? Biz ilk defa kusma için dr gittik oda hastalandı reflüsü için değil, motisin hiçbiiie faydası olmadı benim çocuklarım kusmak için dünyaya gelmişler diyorum ben durmadaan kusuyorlar şimdi gene verdik motis bir umut , ne nalet birşey miş yarabbimMerhaba biz bugün çocuk gastroya gittik artık iyice beslenmiyor bebeğim yemiyor yani kusması yok ama arada midesi bulanıyor ağzına geliyor ama kusma yok profesör doktordu gittiğimiz Motis ve lansor verdi çok ağır ilaçlarmış ama internette baktım da korktum. Sizde fayda etmedi mi düzenli kullandınız mı ne kadar kullandınız? Bize 15 gün kullanın dedi geçmezse alerji ve endoskopi bakacaz dedi . Bebeğim artık asla uyumuyor ve yemiyor önceden uykuda yerdi ve uyanıkken böyle huzursuz değildi gayet keyifliydi artık uyumuyor sürekli ağlıyor huzursuz her geçen gün kötüye gidiyor
Doktor 2.5 cc dedi o ölçüde verdim hiç içime sinmeyerek mecbur kaldım çünkğ son raddedeyiz sabah 7 den akşamın bunsaatine kadar 200 cc içti zorlaaa çok kötü oldumiyice krizlere giriyor yatmıyor ağlıyor yemiyor mecbur kaldım kullandım inşallah çocuğuma kötülük etmşyorumdur vallahi deneme tahtasına döndü çocuk her doktor başka ilaç verip yolluyor allahım şifalandor nolur6.900fu csnım damlayı verdıgınde.
Evet motıs bıraz sıkıntılı ama benım korkma nedenım ben hamıleyken kalp rahatsızlıgı gecırdım canım 7 ay falanda kalp ılacı kullandım.o yuzden cocukta fakanda sıkıntı olur dıye kokrtum,bı kalp rahatsızlıgı yoksa guvenlı dozdan sıkıntı olmaz dıye dusunuyorum.ama verırken dıkkat et fazla verme sen yınede.
Valla yaptımbebek konusunda o karar bısey bılmıyorum kı chatgbt bır numaralı kankam oldu
Yaaa gerçekten mi hiç araştırmaya fırsatım olmadı kaç gündür veriyorum ama faydasıda pek olmuyorKızlar motis kalpte çarpıntı yapabılır dıkkat edın kullanırken.bende şurdan bılıyorum bızım bebege vermıstı doktor meger amerıkada falan yasakmıs bu şurup etken maddesınden dolayı kalpte rıtım bozuklugu yapabılıyormus.bende kullandırmamıstım bebegıme
İnşallah inşallahİnşallah kurtulur sunuz bu durumdan aynısını arkadaşımda yaşadı demiştim hiç beslenmiyordı zamanla düzelmişti inşallah seninkide düzelir bizim içgüdüsel olarak en hassas noktamız bebeklerimizin karnını doyurabilmek bu olmadığında ben çok stresli oluyorum seni anlayabiliyorum canım, motisin neden yorumları kötü? Biz ilk defa kusma için dr gittik oda hastalandı reflüsü için değil, motisin hiçbiiie faydası olmadı benim çocuklarım kusmak için dünyaya gelmişler diyorum ben durmadaan kusuyorlar şimdi gene verdik motis bir umut , ne nalet birşey miş yarabbim
Biz aslen Ankaralıyız zaten. Onlar çekip gitti ben kaldımAy denizi olan ilde yaşayanlar denizsiz bir ilde çok zorlanıyor seni anlıyorum kuzum gerçekten zor annenin yeri süpermiş hep kalıcı mısınız Ankara da
Bence alakası yok asla moralini bozma canım gayet normal duruyor brbişin ve boyu uzun sankiKızlar benim bebeğim çok mu zayıf ben ilgşlenemiyorum özenle malum kusuyorda buralarda misafir halen bitmiyor kv burda gezmek istiyor ilgi bekliyor, büyük bebek de hasta ve mız mız , neyse size foto yüklüyorum, gören çok zayıf bu diyor önceden daha topluydu
Kısss neler demiyorum annesi hakkındaAfedersin ksbxjsjd gudubet anan yok hayatimda ondandir deseydin ksndjabjwndiwjdhsjd
Kız anneme iftira attı ve bizi boşamak istediğini söyledi annemin ve artık saldıracakmış gibi bağırmaya başladı. Kudurdu. Eşimle oteldeyiz şimdi. O da tek başına evde. Eltim de ailesi ile tatildelerAnağ kız noldu ben ne kaçırdım otele niye gittiniz ve eşinde destekliyor mu
Ayy kızz neler olmuş, otele mi gittiniz direk helal olsun cesaretinize bence kv den çok pişman olacak çünkü kv deler gelinleKızlaaarrr çok aktif değildim buralarda KV terörü ile baş etmeye çalışmaktan bittim tükendim. Bugün çok fena kavga ettik: “ yalancı, iftiracı dedim”. Eşime 90 derece farklı anlatmış olayları. Benden duyunca olayların bam başka yönde ilerlediğini anladı ve şuan otele geldik. Oturduğumuz evi ona bırakıp taşınmaya karar vereceğiz, eşim son kez konuşma yapmak istiyor gerçi dene işe yarayacak bilmiyorum.
Aman ya size karşı türümü nasıl oldu özür falan diledi mi zenginler de demek kiTaburcu olmuş mu bilmiyorum ama instadan paylaşım yapnaya devam ediyor iyi yani. Züppeymiş zaten inşaat firması varmış ailesiyle kendinin, milyon takipçili kişilerle youtubr videosu falan çekiyor hızla alakalı. Dava olursa o kazanır gibi bakalım avukatla görüşecekti ailem hayırlısı
Bacakları bana iyi gibi geldi zayıf gelmedi canım uzun bir bebektir boy ve kilosu kaç biliyor musunKızlar benim bebeğim çok mu zayıf ben ilgşlenemiyorum özenle malum kusuyorda buralarda misafir halen bitmiyor kv burda gezmek istiyor ilgi bekliyor, büyük bebek de hasta ve mız mız , neyse size foto yüklüyorum, gören çok zayıf bu diyor önceden daha topluydu
Yaaa senin eşinde orda çalışınca kaldın di miBiz aslen Ankaralıyız zaten. Onlar çekip gitti ben kaldım
Aynı anda yazmışızKız anneme iftira attı ve bizi boşamak istediğini söyledi annemin ve artık saldıracakmış gibi bağırmaya başladı. Kudurdu. Eşimle oteldeyiz şimdi. O da tek başına evde. Eltim de ailesi ile tatildeler
Çok doğru. Erkekler evlenince değil de çocukları dünyaya gelince kendilerinin de artık farklı bir aile kurduklarının farkına varıyorlar. Biz eşimin ailesi ile büyük kızım doğduğundan beri görüşmüyoruz. 4 sene olacak. İkinci doğdu hâlâ görüşmüyoruz. Arada barıştırmak isteyen tanıdıklar falan oluyor. Eşim en son dedi ki, "Barışmasına barışırım ama benim kendi ailemde huzursuzluk olur. Ben eşimle çocuklarımla mutlu huzurluyum. Bunun bozulmasını istemiyorum" dedi. Eşimin böyle düşüneceğine hiç ihtimal vermezdim ben. Görmüş gerçek yüzlerini. İnşallah sizde rahata erersiniz. Ev üstüne ev zaten olmaz.Bence oğulları bebekten sonra aileye daha düşkün olduğu için onların kıskançlık seviyesi doğru orantılı yükseliyor
Canım benımkıde aynı cozum bulursan benıde bılgılendır,gece sureklı ayaktayım hep acıkıyor,100cc nadıren 120 cc bazen 60 cc ıcıyor gecelerı gerı uyuyor,yada kucagıma alınca gerı uyuyor bende cok yoruldumKızlae bebişlerinşz geceleri kaç kez uyanıyor ve kac cc besleniyor ben sağarak besliyorum en fazla 100cc içiyor bu yüzden acıkıp 2 saatte bir uyanıyor bu durum beni çok yordu
Kuzum dedıgım gıbı dozu ıyı ayarla fazla verme.gavıscon tarzı ılaclar denedınmı kusma ıcın?zaten 6naydan sonra duzelır benceYaaa gerçekten mi hiç araştırmaya fırsatım olmadı kaç gündür veriyorum ama faydasıda pek olmuyor
Amann manyak gerçekten valla burdan dönüş yok artık çıkın kendi evinize ama helal olsun gerçekten eşinin de görmesine yanında olmasına sevindim canım birlikteliğiniz bozulmasın yeni evinizde huzurlu oturun inşallahKız anneme iftira attı ve bizi boşamak istediğini söyledi annemin ve artık saldıracakmış gibi bağırmaya başladı. Kudurdu. Eşimle oteldeyiz şimdi. O da tek başına evde. Eltim de ailesi ile tatildeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?