2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ay olabilir çok geçmiş olsun ikinize de canım çıkmaz çok fazla ateşi inşallah bende öyleyim bir geçmedi gitti bebeme geçmez inşallah diye dua ediyorum
Oy minnoşlar büyüyor sıra diş partilerinde

Kilosu kaç cnm senin bebisin ben fermix veriyorum da
6.900fu csnım damlayı verdıgınde.
Evet motıs bıraz sıkıntılı ama benım korkma nedenım ben hamıleyken kalp rahatsızlıgı gecırdım canım 7 ay falanda kalp ılacı kullandım.o yuzden cocukta fakanda sıkıntı olur dıye kokrtum,bı kalp rahatsızlıgı yoksa guvenlı dozdan sıkıntı olmaz dıye dusunuyorum.ama verırken dıkkat et fazla verme sen yınede.
Valla yaptımbebek konusunda o karar bısey bılmıyorum kı chatgbt bır numaralı kankam oldu

Taburcu olmuş mu bilmiyorum ama instadan paylaşım yapnaya devam ediyor iyi yani. Züppeymiş zaten inşaat firması varmış ailesiyle kendinin, milyon takipçili kişilerle youtubr videosu falan çekiyor hızla alakalı. Dava olursa o kazanır gibi bakalım avukatla görüşecekti ailem hayırlısı

İnşallah kurtulur sunuz bu durumdan aynısını arkadaşımda yaşadı demiştim hiç beslenmiyordı zamanla düzelmişti inşallah seninkide düzelir bizim içgüdüsel olarak en hassas noktamız bebeklerimizin karnını doyurabilmek bu olmadığında ben çok stresli oluyorum seni anlayabiliyorum canım, motisin neden yorumları kötü? Biz ilk defa kusma için dr gittik oda hastalandı reflüsü için değil, motisin hiçbiiie faydası olmadı benim çocuklarım kusmak için dünyaya gelmişler diyorum ben durmadaan kusuyorlar şimdi gene verdik motis bir umut , ne nalet birşey miş yarabbim

Kızlar benim bebeğim çok mu zayıf ben ilgşlenemiyorum özenle malum kusuyorda buralarda misafir halen bitmiyor kv burda gezmek istiyor ilgi bekliyor, büyük bebek de hasta ve mız mız , neyse size foto yüklüyorum, gören çok zayıf bu diyor önceden daha topluydu

Eklentiler

• IMG_5934.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 55
Doktor 2.5 cc dedi o ölçüde verdim hiç içime sinmeyerek mecbur kaldım çünkğ son raddedeyiz sabah 7 den akşamın bunsaatine kadar 200 cc içti zorlaaa çok kötü oldumiyice krizlere giriyor yatmıyor ağlıyor yemiyor mecbur kaldım kullandım inşallah çocuğuma kötülük etmşyorumdur vallahi deneme tahtasına döndü çocuk her doktor başka ilaç verip yolluyor allahım şifalandor nolur

Yaaa gerçekten mi hiç araştırmaya fırsatım olmadı kaç gündür veriyorum ama faydasıda pek olmuyor

İnşallah inşallah evet gerçekten beslenmeyince benim kolum kanadım kırılıyor allahım ne zormuş ne zormuş bu yarabbi böyle içimden parça kopuyor yemeyince çünkğ yemedikçe yatmıyor yatmadıkça huzursuz .. bizim kusma yok ama ağzına geliyor ve kendini yay gibi geriyor geriye atıyor ağzına ne alırsa alsın yutmak istemşyor o yüzden reflü dediler işte bugün ki profesör de konuşmadı ağzını zorla açıyordu adam teşhis bile söylemedi ama Motis ve lansor verdi onlarda reflü ilacı işte demek reflüden şüphelendi bilmiyorum valla inşallah sizin de kusmalar azalır ama kilo alımı iyiyse kussun elbet bitecek besleniyorsa yine şükür benim sabahtan beri yemine diyorum 200 cc içmiş toplam akşamın bu saatine kadar ben nasıl üzülmeyeyim nasıl moralimi yüksek tutayım

Bence alakası yok asla moralini bozma canım gayet normal duruyor brbişin ve boyu uzun sanki aşırı zayıf bi bebek değil yani gayet normal, her bebek tombşk olavak fiye bişry yokki önemli olan sağlyklı olmadı

Anağ kız noldu ben ne kaçırdım otele niye gittiniz ve eşinde destekliyor mu
Kız anneme iftira attı ve bizi boşamak istediğini söyledi annemin ve artık saldıracakmış gibi bağırmaya başladı. Kudurdu. Eşimle oteldeyiz şimdi. O da tek başına evde. Eltim de ailesi ile tatildeler

Ayy kızz neler olmuş, otele mi gittiniz direk helal olsun cesaretinize bence kv den çok pişman olacak çünkü kv deler gelinle
yaşama aşığılar gelinsiz duramıyorlar
Kavga neyden çıktı pekiii durumlar nasıl

Aman ya size karşı türümü nasıl oldu özür falan diledi mi zenginler de demek ki Yine de çarpma var bir hayat meselesi var bu kadar ucuz yırtmamalı diye düşünüyorum
Bacakları bana iyi gibi geldi zayıf gelmedi canım uzun bir bebektir boy ve kilosu kaç biliyor musun
Biz aslen Ankaralıyız zaten. Onlar çekip gitti ben kaldım
Yaaa senin eşinde orda çalışınca kaldın di mi Olsun belki sonradan yine birleşirsiniz

Kız anneme iftira attı ve bizi boşamak istediğini söyledi annemin ve artık saldıracakmış gibi bağırmaya başladı. Kudurdu. Eşimle oteldeyiz şimdi. O da tek başına evde. Eltim de ailesi ile tatildeler
Aynı anda yazmışız tatlımm insan herşeye katlanıyorda anneye laf gelince son damla oluyor aynısını bizde yaşamıştık annemle görüşmemizi yasaklayınca bendede ipler kopmuştuuu

Bence oğulları bebekten sonra aileye daha düşkün olduğu için onların kıskançlık seviyesi doğru orantılı yükseliyor
Çok doğru. Erkekler evlenince değil de çocukları dünyaya gelince kendilerinin de artık farklı bir aile kurduklarının farkına varıyorlar. Biz eşimin ailesi ile büyük kızım doğduğundan beri görüşmüyoruz. 4 sene olacak. İkinci doğdu hâlâ görüşmüyoruz. Arada barıştırmak isteyen tanıdıklar falan oluyor. Eşim en son dedi ki, "Barışmasına barışırım ama benim kendi ailemde huzursuzluk olur. Ben eşimle çocuklarımla mutlu huzurluyum. Bunun bozulmasını istemiyorum" dedi. Eşimin böyle düşüneceğine hiç ihtimal vermezdim ben. Görmüş gerçek yüzlerini. İnşallah sizde rahata erersiniz. Ev üstüne ev zaten olmaz.

Kızlae bebişlerinşz geceleri kaç kez uyanıyor ve kac cc besleniyor ben sağarak besliyorum en fazla 100cc içiyor bu yüzden acıkıp 2 saatte bir uyanıyor bu durum beni çok yordu
Canım benımkıde aynı cozum bulursan benıde bılgılendır,gece sureklı ayaktayım hep acıkıyor,100cc nadıren 120 cc bazen 60 cc ıcıyor gecelerı gerı uyuyor,yada kucagıma alınca gerı uyuyor bende cok yoruldum
Yaaa gerçekten mi hiç araştırmaya fırsatım olmadı kaç gündür veriyorum ama faydasıda pek olmuyor
Kuzum dedıgım gıbı dozu ıyı ayarla fazla verme.gavıscon tarzı ılaclar denedınmı kusma ıcın?zaten 6naydan sonra duzelır bence

Amann manyak gerçekten valla burdan dönüş yok artık çıkın kendi evinize ama helal olsun gerçekten eşinin de görmesine yanında olmasına sevindim canım birlikteliğiniz bozulmasın yeni evinizde huzurlu oturun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…